Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

alpan καλωσηρθες

εμεις εκει που ελεγα οτι συνηλθαμε με την διαρροια παλι κατι ψιλα εκανε εχθες...πηρα την παιδιατρο μου ειπε να αναβαλουμε τις εξετασεις του και να μην του δινω λαχανικα!

δειτε αυτο!!ειναι η ξαδερφουλα μου! την ειχε καλεσει και η τατιανα! ολο το σοι οπως καταλαβαινετε καμαρωνουμε!

ομορφόσογο τελικά είστε!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτές τις μέρες του φοράω εσωρουχάκι με μακρύ μανίκι και από πάνω μία φόρμα (παντελονάκι + φουτεράκι). Γενικά, του φοράω όσα ρούχα φοράω εγώ συν κάτι πολύ λεπτό.

κοντομάνικο εσώρουχο, μακώ μακριμάνικο και μπουφανάκι όταν βρέχει όπως τις τελευταίες μέρες γκρρρρ πότε θα ξανβγάλει ήλιο δεν μπορώ άλλο μέσα

i1lzp2.png

Κουμπαρουλα το βραχιολακι σου!!!!!Και το μεταγιον αριελ που σου ειπα απλα τα εβαλα μαζι για να δεις τις δυο οψεις, το καθε ενα εχει απο τη μια μπλε και απο την αλλη ροζ λουλουδακια.Βεβαια εχουμε να βαλουμε και κορδονακι και αλλη μια στρωση λουστρο.

[ATTACH]965[/ATTACH]

[ATTACH]966[/ATTACH]

[ATTACH]967[/ATTACH]

elitaki kataplhktika!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

καλημερα κοριτσια!!!

alpan καλωσηρθες

εμεις εκει που ελεγα οτι συνηλθαμε με την διαρροια παλι κατι ψιλα εκανε εχθες...πηρα την παιδιατρο μου ειπε να αναβαλουμε τις εξετασεις του και να μην του δινω λαχανικα!

περαστικά σας...που θα πάει θα περάσει κι αυτό!! υπομονή συμπεθερούλα

lX5Hp3.png

Κορίτσια έβαλα καινούριες φωτογραφίες ,μπέμπα σε δράση!

καλε σκεκεται ορθια????????????

ε δεν το πιστευω!!!!μια χαρα είναι η μπεμπούλα σου ολόκληρο κοριτσάκι φαίνεται!!!

Να σας ζήσει η μπεμπαρου!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

βρε κοριτσάκια.. τί είναι αυτά που λέτε για μπουφάν κλπ..πωπω..εμεις είμαστε ακόμα με ένα απλό μακρυμάνικο και χωρίς φανελάκι :confused:

Βέβαια, σήμερα έκανε εδώ λίγο συννεφια, αλλα από Θ έχουμε 26 βαθμούς...

Μόλις κοιμήθηκε η μπεμπούλα και τώρα βάζω και τον μεγάλο να κοιμηθεί...φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι και εγω!! Εγω κορίτσια σήμερα του έβαλα μπουφανακι! Έχει πολυ αέρα και 18 βαθμούς!

Ydroxoaki ναι έχει ξύλο αλλα θα βάλω διαδρομακι ειδικά κατω απο το νεροχυτη.. Θέλω να τελειώσω για να στρωσω τα χαλια!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Εδώ είμαι και εγω!! Εγω κορίτσια σήμερα του έβαλα μπουφανακι! Έχει πολυ αέρα και 18 βαθμούς!

Ydroxoaki ναι έχει ξύλο αλλα θα βάλω διαδρομακι ειδικά κατω απο το νεροχυτη.. Θέλω να τελειώσω για να στρωσω τα χαλια!

κι εδώ τόσο έχει αλλά έχει ένα σκατοψιλόβροχο γκρρρρ

κι εμείς αδιάβροχο με κουκουλίτσα σήμερα

τελειώνεις κουράγιο!! με το δικό σας όλα καλά; νοικιάστηκε ε;;

i1lzp2.png

Βρέχει και εδώωωωωωωωωωωωω...μπουχουχου!!!

Αχ έφυγε η μέρα σχεδόν χωρίς να κάνω τίποτα, αλλά οκ και λίγη χαλαρότητα δεν βλάπτει...

Πού χαθήκατε πάλι όλες???

Καλέ ελάτε...

Τί να κάνω τώρα να βρέχει την Κυριακή, δεν έχω πάρει τίποτα για από πάνω και τί να πάρω? Σακάκι? Πάει με το φόρεμα??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...