Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

όλες καλά? Σήμερα ξυπνήσαμε 7:30, τα παιδάκια μου ήθελαν να δείξουν καλή διαγωγή στην γιαγιά τους!

Τώρα ετοιμάζομαι και φεύγω να πάω να κάνω δουλίτσες, ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!Μην σας πώ θα κάτσω και για καφε΄μόνη μου, χαχαχαχαχα!!!

Θα σας βάλω μετά φωτό...

όλγα σου ήρθαν τα πράγματα? όλα οκ? Θέλω και εγώ να παραγγείλω, δεν πάει άλλο..από Δευτέρα σίγουρα!

Φιλάκια πολλά, έφυγααααααααααααααα @->->

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια !Πριν λίγο γύρισα έδινα σήματα ..τα πέρασα εννοείται και τώρα αρχίζω οδήγηση...χαχα με εσας εμψυχωτές δεν φοβάμαι τίποτα...

Γιώτα φοβερά τα προσκλητήρια! τι δουλειά έχεις πατήσει!

Ιωάννα απόλαυσε το καφεδάκι σου και κυρίως την ησυχία σου ,βόλτες μόνη στα μαγαζιά τέλεια!

Πάρος πολυ ωραία η κουζίνα αντε καλά μαγειρέματα!

Mummy ξεκίνα για το δεύτερο μην το σκέφτεσαι ...!Μερικές φορές κορίτσια το σκέφτομαι και εγώ..Εσείς πότε λέτε αν λέτε για δεύτερο παιδάκι.Αλλοι λένε να έχουν μικρή διαφορά ηλικίας είναι καλύτερα και αλλοι το αντίθετο.

mz6Up2.png

Σιλβή συγχαρητηρια!!!!!!!!!!

Κι εγώ θα ήθελα να κάνω κι ένα δεύτερο παιδάκι (αν και για τον άντρα μου θα είναι το τέταρτο!) αλλά δεν βγαίνω με τίποτα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!! Κι έτσι όπως αλλάζουν τα πράγματα δεν μας βλέπω να κάνουμε αλλο! Αλλιώς αν τα πράγματα ήταν καλύτερα θα είχαμε ξεκινήσει ήδη!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια, αυριο στις 15.30 έχουμε παιδίατρο. Τι να της φορέσω της μικρής με αυτόν τον &%*%καιρο?? Είπανε 19 βαθμούς για αύριο....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα κοριτσια!!!

alpan καλωσηρθες

εμεις εκει που ελεγα οτι συνηλθαμε με την διαρροια παλι κατι ψιλα εκανε εχθες...πηρα την παιδιατρο μου ειπε να αναβαλουμε τις εξετασεις του και να μην του δινω λαχανικα!

δειτε αυτο!!ειναι η ξαδερφουλα μου! την ειχε καλεσει και η τατιανα! ολο το σοι οπως καταλαβαινετε καμαρωνουμε!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Βρε κορίτσια, αυριο στις 15.30 έχουμε παιδίατρο. Τι να της φορέσω της μικρής με αυτόν τον &%*%καιρο?? Είπανε 19 βαθμούς για αύριο....

Αυτές τις μέρες του φοράω εσωρουχάκι με μακρύ μανίκι και από πάνω μία φόρμα (παντελονάκι + φουτεράκι). Γενικά, του φοράω όσα ρούχα φοράω εγώ συν κάτι πολύ λεπτό.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Η αλήθεια είναι ότι φέτος, μη σας πω και του χρόνου, θα τη βγάλουμε με τα δώρα της βάπτισης. Τα μόνα που του πήρα είναι τα εσώρουχα. Εντάξει, ως χαζομαμά που έχω γίνει όλο και κάτι μικρό πέρνω που μ'αρέσει.

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι ότι φέτος, μη σας πω και του χρόνου, θα τη βγάλουμε με τα δώρα της βάπτισης. Τα μόνα που του πήρα είναι τα εσώρουχα. Εντάξει, ως χαζομαμά που έχω γίνει όλο και κάτι μικρό παίρνω που μ'αρέσει.

Συγνώμη για τα ορθογραφικά. Μα τι έχω πάθει τώρα τελευταία και όταν γράφω γρήγορα σκοτώνω τις λέξεις

Ευχαριστώ Νατάσα..... είμαστε εδώ όλες χαζομαμάδες τι να κάνουμε .............

και με το δίκιο σου!! είναι κούκλα και πολύ τσακπίνα!!

μόλις γυρίσαμε από playdate με το βαφτισιμιό του νίκου 17 μηνών...μας έπαιρνε το κουλουράκι συνέχεια όμως...:roll::roll::roll:

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...