Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσια!!!!Τι κάνετε?

Εγω γυρισα στη βάση μου την Δευτερα και μεχρι τωρα συνεχεια κανω δουλειες.Και ακομα εχω μελλον!

Σημερα πήγαμε στον παιδιατρο για την τελευταια δόση του πνευμονιόκοκκου.Ο Νικόλας ειναι 7900,76 πόντους και εβγαλε δυο δοντακια πάνω!Ο Χρήστος ειναι 7600 και 73 πόντους.Και τα ουλα του ειναι πολυ πρησμενα.Θα τα βγαλει μαζεμενα

Θα ξαναπάμε σε 2 μηνες για το εμβόλιο της ηπατίτιδας.Ρωτησα τον γιατρό για ολα αυτα που κατηγορουν το συγκεκριμενο εμβόλιο και μου ειπε οτι πραγματι ειναι επικινδυνο αλλα οταν γίνεται στην εφηβία.

Γιωτα τα προσκλητήρια ειναι μουρλιααααα!!!

Ιωαννα τα γλυκα επισης τελειαααα!

Καλα κανω την βάπτιση του χρόνου για να παίρνω ωραίες ιδέες!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

loipon koritsia xwris na to kserete (re ti sou kanei ena forum) me exete kanei polles fores kai aisthanomai poli axristi! tha sas pw ti ennow.. i mitera mou gia kapoio diastima den emene athina, irthe otan to mwro itan 4 minwn,e an den itan twra edw na me boithaei opote ti xreiazomai tha eixa prwti thesi krebati sti dafni..kai diabazw oooola ayta poy kanete oses eiste makria apo toys dikoys sas kai oses apla den thelete boitheia kai niwthw poli bourlo.px otan i mikri itan dio minwn eixe kolikous, egw san prvtomanoyla kai asxeti genikotera apo mwra ta eixa dei OLA to eixa parei katakarda oti kati exei to paidi kai egw den exw ti mama moy (32 xronvn gaidoyra) na moy simparastathei kai na me boithisei. mia mera mpainv edw kai diabazw ena mnm tis ioannas pou elege oti i mama tis einai athina kai poso tha ithele na tin eixe na tin boithisei, kai na klaiw egw me mayro dakri gia mena kai gia tin ioanna!!!!! a re atimes ormones!!!!!!!! tespa na mi sas zalizw, niwthw oti oles ta bgazete pera kai egw eimai ena remali. prospathw para para poli. isws na ftaiei oti den exw KAMIA boitheia apo ton antra mou,einai les kai eimai anipantri mitera kiriolektika, kai isws gia ayto na exw anagi ti mana moy, den kserw eilikrina exw apogoiteytei apo ton eayto moy..

telospantvn polla eipa gia arxi paw na dw kana sirial i sinexeia ayrio!pantws eiste wraia parea kai xairomai pou tha mporw kai gw na lew kapou to pono mou kai na me katalabainoun! kalinixta :)

Αlpan, καλωσήρθες και πάλι στην παρέα μας! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

Γιατί δεν συζητας με τον άντρα σου να σε βοηθάει κι εκείνος...???

Kyveli, ευχαριστώ για τα ποιηματάκια!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Ολγα, καλα ειμαστε, αναρρωσε πολυ γρηγορα κι ευκολα ευτυχως. Απλα εχει μειωθει η ορεξη του. Πριν ειχε ερθει μια φιλη της νυφης μου σπιτι τους και ειχαμε παει με τη μικρη να παιξουν τα παιδια, της οποιας ο αντρας δουλευε στο νοσοκομειο και πηγαινε να τον δει το μικρο οταν ηταν θερμοκοιτιδα και μου ελεγε ποσο αγωνιστη τον θεωρουσε, το αντρακι μου, ποσο συγκινουμαι........

nG0fp2.png yu71p2.png

Κοριτσάκια τί κάνετεεεεεεεεε???

Εμείς καλά, πήγα κομμωτήριο και βάφτηκα η μάνα, όλα οκ!

Της μαμάς μου της άρεσαν πάρα πολύ όλα, μα τί άξια κόρη που έχω κλπ πολύ το ευχαριστήθηκα, όταν ακούς έπαινο από μανούλα είναι αλλιώς!!

Νατάσσα, εγώ σας κανονίζω αλλά εσείς έχετε τον ακανόνιστοοοοοοοοοοοοο!!!Τρελή αναβλητικότητα λέμεεεεεεεεεεε..!!1χαχαχαχαχα...

Αχ Ελίτα, είμαστε πολύ γουρλίδικη οικογένεια γενικότερα, σε όποιο μαγαζί πάμε πάντα γεμίζει ...άντε, καλές στράτες!!

Εγώ την μπεμπού την βάζω στη στράτα, παρόλο που δεν συμφωνώ με την χρήση της , αλλά την βάζω για 10' και μετά πάλι μετά από μία ώρα. Της αρέσει γιατί φτάνει πολλά πράγματα και γρήγορα!

Εφτιαξα και κάτι άλλα σακουλάκια με μπισκοτάκια, θα σας βάλω αύριο φωτό. Και μάλλον κατέληξα και για τα διακοσμητικά των τραπεζιών, το θέμα είναι ότι μου λείπουν 5 κουβαδάκια και πού θα βρώ τώρα???Οιμεεε...

Καλό βράδυ σε όλες...

Alpan, καλώσηρθες πίσω, συγνώμη που δεν σε θυμάμαι, αλλά πολύ μου άρεσε αυτό για τις μαμάδες μας!!!

Καληνύχτα μας!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

natasa sigxaritiria gia ton mikro sou .pragmatika mesa ap'ti psixi mou sou euxomai na eiste oli i oikogeneia kala kai na ta thimaste ayta san ena kako oneiro!

litsaki de fantazesai posoi omoirikoi kabgades ginonte gi'ayto to thema,ton exw piasei kai me to kalo kai me to kako!an sas grapsw gia ti siberifora toy tha karafliasete!

re koritsia kati teleytaio, asxeto, ti laptop na parw? twra mpainw ap'tis douleias toy antra mou kai exw skopo aytes tis meres na agorasw.ti proteinete?kati oikonomiko kai kalo.

natasa sigxaritiria gia ton mikro sou .pragmatika mesa ap'ti psixi mou sou euxomai na eiste oli i oikogeneia kala kai na ta thimaste ayta san ena kako oneiro!

litsaki de fantazesai posoi omoirikoi kabgades ginonte gi'ayto to thema,ton exw piasei kai me to kalo kai me to kako!an sas grapsw gia ti siberifora toy tha karafliasete!

re koritsia kati teleytaio, asxeto, ti laptop na parw? twra mpainw ap'tis douleias toy antra mou kai exw skopo aytes tis meres na agorasw.ti proteinete?kati oikonomiko kai kalo.

Καλωσηρθες αλπαν.Να σου πω κι εγω με δυο μωρα αν δεν ειχα τον αντρα μου δε θα τα καταφερνα ετσι, ουτε θα εφτανα στο σημειο να συζηταω σημερα να παω να κανω χορο στα προγραμματα του δημου,!!!!

Ναι αυριο θα παμε μαζι ολοι οικογενειακως, θα κανει ο αντρας μου στο αρχαριο κι εγω στο προχωρημενο μετα και τα μωρα εκει να μας θαυμαζουν!!!!!!Βλεπεις δεν εχουμε να τα αφησουμε και γενικα δεν τα αφηνα ποτε.αλλα δεν με παιραζει χαιρομαι να τα εχω μαζι μου.

Ουτως η αλλως ταχω ετοιμα να τα κανω χορευτικο ζευγαρι χιχιχ!!!!!Ε δε νομιζω να βρεις πολλους με διδυμα να κανουν οσα κανουμε εγω κι ο αντρας μου.Δεν το βαζω κατω γενικα.Ενταξει εκανα χρονια χορο και ειναι κριμα να τα εγκαταλειψω εντελως.Παω να φρεσκαρω και ο αντρας μου θελει να μαθει για να μπορει να με χορευει γιατι του αρεσει.

Ναταλια εχει μπαλετακι για τα κοριτσακια 7-12 και ρυθμικη για 3-6, με 20 ευρω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Παντως οταν θαμαστε 3 θα πηγαινω τη μπουμπου εστω για λιγο σαυτες τις ηλικιες τους κανουν πιο πολυ ρυθμικες ασκησουλες με μπαλιτσσες και τετοια και ειναι ωραια.Για πιο μεγαλα δε μαρεσει η ρυθμικη για τα κοριτσια, τα καταπονουν πολυ.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Υπομονη.αν δε θελει ο αλλος ειναι δυσκολο γενικα να του βαλεις μυαλο.Ισως αν του την αφηνες για να πας να κανεις καποια δουλεια?η δεν του εχεις εμπιστοσυνη

PN8Qp2.png

csXep2.png

κοριτσακια μου τι κανετε?

Ολγα καλωσηρθες και κλο κουραγιο με τη καθαριοτητα

και γω τωρα τελιωσηα τη κουζινα και σφουγγαρισσα λιγο το σαλονι γιτι αυριο μλλον θα ρθει μια φιλη που ειναι στα χωρισματα με τον αντρα της κι εχω ποοοολλλυυ δουλεια!!!

ALPAN σε θυμαμαι κοριτσακι να χαιρεσαι τη κορουλα σου και ασε τον αντρα μια απ΄τα ιδια κια ο δικος μου μονο να παιζειι θελει μαζι της φοοοοβαταιιιι και να της δωσει ακομη και νερο, αλλα τωρα που γυρναω δουλεια να τον δω καλα την εχει βρει μεχρι τωρα!!! οπως και να χει κανουμε οτι καλυτερο μπορουμε μονες για τα παιδια μας και αστους δε βγαινουν περα και οι καβγαδες μα δε καταλαβαινει ο αλλος αστα!!!

Καρδουλινα τι παθατε μωρε αντε να γινεται καλα!!!

Ιωαννα μπραβο..... πως αισθανεσαι τωρα ανανεωσηηη εεε μετα απο τοσες προετοιμασιες δικαιουσε και συ ! ειδες ρε παιδι μου ο λογος της μανας ολοκληρες γομαρες (εγω τουλαχιστον) και ακομα μας εππηρρεαζει ποτε δε κοβεται ο ομφαλιος ρολος τελικα!!!!

με πιασε παρλα για αυτο παω για υπνο (ο αντρας την επεσε νωρις σημερα και εχω τον υπολογιστη)

λοιπον για τη συναντηση λεω και φευγω!!! ειμαι μεσα! αντε ρε κοριτσια!

Καληνυχτααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

alpan welcomeeeeeee back!! να σου ζησει το κοριτσακι σου και να ειναι γερη!!!

Συμπεθερααααα δεν εχω λογια!!! καθε φορα με συγκινεις !!!! τελεια νομιζω ειναι φτωχη η λεξη για να περιγραψει ποσο ωραια ειναι τα προσκλητηρια !!!

καρδουλα περαστικα βρε κοριτσακι μου !!! ( και τωρα μου λυνονται οι αποριες γιατι τρωγαμε κατι διαγωνισματα απο το πουθενα στο σχολειοοοοοο:P)

εμεις εδω σταθερα συνεχιζουμε τα γελια τους χορους, τις ατελειωτες προσπαθειες να σταθουμε ορθιοι και το κυνηγημα μεσα στο σπιτι..χαχα σημερα εκανα λιγο την ντουλαπα του και ολο τον κυνηγουσα στο διαδρομο εντωμεταξυ επειδη εχω εσωτερικη σκαλα φοβαμαι να μην μου πεσει και σε καποια φαση καθομαι στα σκαλια και του λεω ελααα και καλα να φοβηθει σκεφτηκα και να μην ξαναπαει εκει και σιγα μην μου κανει την χαρη..καταλαβαινε μαλλον πως δεν εχει συνεχεια και μου απλωνε τα χερακια του να τον παρω ....με κατασυγκινησε το σκαθαρακι μου

επισης εχουμε παθει οξεια μαμακιαση σας το ειπα ??? οξυτατη για την ακριβειααααααααα αλλα μαμα ουτε καν να πει ..ολο μπαμπα ειναι! για την ακριβεια μπα μπα και ο χαζο μπαμπας λιωνει

α και σας ειπα ?? θα τον ντυσω ινδιανο τις αποκριες ..χαχα του βαζω τα δαχτυλα μου στο στομα του και ξεκιναει τα οοοοοοοο χαχα εχει πολυ γελιο ..

η μαμα απο την αλλη καλα ..σημερα πηγα και γυμναστηριο και ειμαι ερειπιοοοοοο

θα σερνομαι το βλεπω για καμια εβδομαδα !!!!!

παω για νανακια

καληνυχταααααααααααααα

alpan καλως ηρθες και απο εμενα... εδω θα ειμαστε να τα λεμε...

Για συναντηση ειμαι μεσα εννοειται αν και με τις ετοιμασιες της βαφτισης εχει παρει φωτια ο αυτος μου... χιχιχι... τριτη μαλλον εχουμε εμβολιο προτιμω και εγω δευτερα η τεταρτη... αυριο θα μιλησω με τον γιατρο να κανονισω το ραντεβου κ θα τα πουμε παλι.... μην κανονισετε τπτ μακρια γιατι δεν ξερω αν θα τα καταφερω...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...