Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω βρε κοριτσια να ειστε καλα .... βεβαια βοηθησε και ο καλος μου που ειχε αναλαβει εξ'αολοκληρου την μικρη και ειχα ελευθερο χρονο!!

ελιτα και τα βραχολια ειναι ολα τα λεφτα.... τελικα μηπως να ανοιξουμε μια επιχειρηση ???? χιχιχι..

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα....

Γιωτα τι να πω..... μπραβο σου....

Παρος με γεια η κουζινααααα καλα μαγειρεματα!!!

Ελιτακι περαστικουλια πιες τπτ ζεστο και χουχουλιασε!

Κυβελη και μενα μαμακιας ειναι η κορη οοοοοολη μερα να παιζουμε να με κοιταει να μου τραβαει το μαλλι.... ααχχχ δε φτανει που μου πεφτει σωριδον και θα μεινω καραφλα μου το βγαζει κι αυτη αστα!!! τσατιζεται που δε μπορει να σηκωθειιιιιιιιιιιιιιι ασε στη παιδικη τι γινετε βλεπει τα μεγαλυτερα που τρεχουν και τρελαινεται σκεψου να περπατησει κιολας!!!

Καλε Ιωαννα ασε και τιποτα για τη μαμα μη τα κανεις ολα!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

εμενα παλι η κορη μου ειναι μπαμπακιας.....

μολις ανοιγει η πορτα το μεσημερι και μπαινει μεσα η μικρη να ηταν δυνατον να βγαλει φτερα στα ποδια να τρεξει να τον παρει αγκαλια... χοροπηδαει απλωνει χερια και γελια, πολλα γελια, εμενα να μην πω τι με εχει...

και φυσικα λεει και μπαμπαμπα... απο μαμαμα ακομα τιποτα....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Ωραια ποοοοπο ειδικα το κοκκινο μ' αρεσει εκει που ειναι!! Ουφ!! Πεταγεται στον υπνο και κλαιει ποτε ποτε αχ ρωταω ποτε θα βγουν... τα δοντια !!!!!

Φιλακια παω για παρηγορια στη κορη!!!

Καλε το βραχιολι ειναι θεικο Ελιτα δε θα πεινασεις ποτε!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Μεγάλη έφεση στις καλλιτεχνικές δημιουργίες διακρίνω σε αυτό το forum!

Γιώτα, δεν έχω λόγια για τα προσκλητήρια! Σ' εσένα έπρεπε να παραγγείλω τα δικά μας! Και τρελαίνομαι για χειροποίητες κατασκευές, είναι πιο προσωπικές. Α, όσο για την καμπύλη, τέρμα τα ψέματα, λέω να την κάνω αύριο, μαζί με το γενικό τσεκ απ που λέγαμε πριν. Κι ο Θεός βοηθός...

Ελίτα, και τα κοσμήματα πολύ χαριτωμένα. Εμένα μου αρέσει πολύ κι η Άριελ! Πού την είδες την ιδέα;

Πάρος, όντως θα χρειαστείς περισσότερα ντουλάπια, κι εγώ τόσα είχα αρχικά και πρόσθεσα. Κι η ιδέα του ΙΚΕΑ είναι η καλύτερη, καλόγουστη κι οικονομική, όχι σαν κι εμάς που πήγαμε και πληρώσαμε μαραγκό, πανάκριβο, αγενέστατο, που μας τα άργησε δεν ξέρω πόσο! Πάντως το χρώμα είναι πολύ ωραίο!

Ναι, ρε Γιωργία, τι πράγμα είναι αυτό με το μαλλί; Κι εμένα κουρούπα θα με αφήσει! Και παίρνει κι ένα σατανικό ύφος όταν τα τραβάει... Όσο για τη μαμακίαση, ο άντρας μου λέει ότι είναι σαν να μην υπάρχει κανείς άλλος μέσα στο σπίτι! Με ρωτάς όμως αν μπορώ να την κουβαλάω όλη μέρα; Είπαμε, 9.100 μοσχάρι έχει γίνει, με έχει πεθάνει η πλάτη μου!

Ιωάννα και Νατάσα, ευχαριστώ για το καθισματάκι. Τις βαθμολογίες από τα tests πού τις βρίσκω; Νατάσα, πότε θα γίνει το χειρουργείο & για πότε προγραμματίζατε τη βάφτιση; Όπως και να έχει, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα ασχολείσαι μόνο με ευχάριστα!

Αυτό με τις πιπίλες πάλι τι είναι; Να κι ένα καλό που η μικρή δεν τις βάζει στο στόμα της κι έχει λιώσει το δάχτυλό της από το πιπίλισμα...

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Ιωάννα και Νατάσα, ευχαριστώ για το καθισματάκι. Τις βαθμολογίες από τα tests πού τις βρίσκω; Νατάσα, πότε θα γίνει το χειρουργείο & για πότε προγραμματίζατε τη βάφτιση; Όπως και να έχει, κάνε λίγη υπομονή ακόμα και μετά θα ασχολείσαι μόνο με ευχάριστα!

Το χειρουργειο πρεπει να απεχει τουλαχιστον δυο μηνες από το πρωτο. Αν δεν τελειωσουμε και με αυτο δεν προγραμματιζουμε τιποτα. Οποτε υπομονη, εξαλλου δεν κανω τιποτα αλλο τοσους μηνες.

Ναταλια μεγεια την κουζινα και καλα μαγειρεματα. Παντως οσα ντουλαπια και να εχουμε στην κουζινα νομιζω ποτε δεν μας φτανουν με ολα τα ψιλολοιδια που αγοραζουμε.

nG0fp2.png yu71p2.png

Ιωαννα ενα θα σου πω τα παουτσακια σας ειναι γουρλιδικα!!!!!!Η μπεμπα τα φοραει και σκαρφαλωσε κρατωντας στον καναπε και στεκοταν ωρα ορθια.μετα ξαναπιαστικε απο καπου και ξανασηκωθηκε και σε λιγο θα αρχισει να περπατα πιασμενη στον καναπε.χιχιχ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσάκια τις πιπίλες τις μαζέψανε. Η chicco μας κάνει νερά με τις πιπίλες καιρό τώρα.... Όλο τις αλλάζει, όλο έλλείψεις, όλο προβλήματα.

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Νιώθω πολύ κουρασμένη και δεν σας διάβασα.... Αλλά τί ακούω, η Ελπιδούλα θα περπατήσει; Τί μωράκια έχουμε.... Μεγαλώνουν....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...