Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

icon1.gif ΕΦΕΤ - Ανάκληση πιπίλας‎

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών Προγραμμάτων Επισήμου Ελέγχου για την Ποιότητα και την Ασφάλεια των τροφίμων, διαπίστωσε υπέρβαση, ως προς τις νιτροζώσιμες ουσίες, σε πιπίλα.

«Πρόκειται για ψευδοθήλαστρο (πιπίλα) καουτσούκ, με την εμπορική επωνυμία CHICCO Physio Soft Gommoto Soother 0+ - (Orthodontic Chicco System), με αριθμό παρτίδας 1009120051/12/2009, που παρασκευάζεται από την ιταλική επιχείρηση Artsana SpA. Το συγκεκριμένο προϊόν στην Ελλάδα διακινήθηκε μέσω της εταιρείας «Β & Μ. ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ Α.Ε. (Ανδ. Μεταξά 6, Κ. Κηφισιά)» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος από την ανωτέρω επιχείρηση και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι έλεγχοι, ενώ καλεί τους καταναλωτές – γονείς που έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν να μην το χρησιμοποιούν.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ. Τους πήρα σήμερα τηλέφωνο καθώς εμείς χρησιμοποιούμε την ίδια πιπίλα αλλά για 4+. Ο αριθμός παρτίδας όμως είναι ο ίδιος και από τον ΕΦΕΤ μου είπανε ότι μόνο το 0+ ανακλήθηκε. Και σκέφτομαι εγώ τώρα, το 4+ το ελέγξανε?

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

καλέ τι προσκλητήριο φοβερό είναι αυτό;;; πόσα έκανες;; μπράβο ρε φιλενάδα προκομένη!!!

εμείς δεν τη θέλουμε άλλο αυτήν την πιπίλα αλλά μικρός την πήρε αρκετά, μας είχαν δώσει 2 δώρο από το μαιευτήριο, τι μ@λ@κες...

i1lzp2.png

αχ κοριτσια και δυστυχως δεν φαινεται που εχω κανει τοση ζωγραφικη με γκλιτερ (με το χερι, ενα - ενα παρακαλω)... το ραβδακι το φορεμα και καποια αλλα σημεια... αλλα δυστυχως στην φωτο τα μισα φαινονται!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια και δυστυχως δεν φαινεται που εχω κανει τοση ζωγραφικη με γκλιτερ (με το χερι, ενα - ενα παρακαλω)... το ραβδακι το φορεμα και καποια αλλα σημεια... αλλα δυστυχως στην φωτο τα μισα φαινονται!!!

θες να πεις πως όλα τα προσκλητήρια τα οποία είναι πόσα????

τα έκανες ενα ενα??????

καλά δεν σε πιστεύω....χαράς το κουράγιο σου!!!

ειναι καταπληκτικα!!!!!!!!!!!!

απλά τέλεια!!!

Με το καλό!!!!

lX5Hp3.png

εκανα 60 προσκλητηρια αλλα με βοηθησε και μια φιλη μου φυσικα.... 1 μερα τα σχεδια στον υπολογιστη και 3 μερες κατασκευη.... αλλα μου αρεσει τοσο το αποτελεσμα που δεν με νοιαζει ο κοπος....

mYQbp2.png

Καλημερα!!!!Σημερα σηκωθηκα 9 η ωρα με φοβερους πονους στην κοιλια.Μουρθανε αλλα με πεθαναν , ουτε παυσιπονο με επιανε ουτε τιποτα.Εντομεταξυ ναμαι στο κρεββατι και να μη μπορω να κλεισω ματι.Η μπεμπα ξυπνησε 11 και μετα δε με αφηνε να κοιμηθω, φωναζε, γελαγε, σηκωθηκε και ορθια στην κουνια και με κοιταγε.Ο αντρας μου πηρε την πεθερα μου και ηρθε να με βοηθησει για να ξεκουραστω λιγακι.

Βεβαια εγω δεν πολυηθελα αλλ δεν πειραζει.

Ιωανν μουρθαν τα παπ.ουτσακια.Μονο που αυτο που μου αρεσε πιο πολυ με τα λουλουδακια δεν της μπαινει στο κουτεπιε.περιεργο γιατι εχει μικρο ποδαρακι.Τα γατακια της ηταν τελεια ομως.Τωρα τι να κανω, να σου ξαναστειλω λες το ενα?θα σου στειλω πμ.Α και αν ειναι σου βαζω και τα λεφτα μεσα.

Σοφια απο μια βδομαδα εως και δυο μια φορα εκαναν που κατι δεν τοχαν διαθεσιμο.αλλα γενικα κανει απο 7 εως 9 μερες

PN8Qp2.png

csXep2.png

γιωτουλα τελεια μπραβο σου!!!!Ειδατε βρε κοριτσια τι ομορφα πραγματα κανουμε με τα χερακια μας.Παρα πολυ ομορφο σου λεω!!!!!

Σοφια το κινητο παλι τοχω ξεχασει στο αμαξι γκρρρρρ και δεν εχω βγει να το παρω

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

giota τα προσκλητήρια είναι υπερπαραγωγήήήήήήήήήήήήή!!!! Φανταστικά, όντως χαράς το κουράγιο σου!!!

Κορίτσια μου έβαλαν την κουζίνα, αλλά ρε γμτ πάλι μικρή είναι.. Σκέφτομαι μόλις τελειώνει να βάλω μια ντουλάπα απο το ikea οικονομική με ράφια να χώσω πράγματα γιατί τώρα με τα μικρά έχουμε πολλά πράγματα... Θα σας βάλω photo σε λίγο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κουμπαρουλα το βραχιολακι σου!!!!!Και το μεταγιον αριελ που σου ειπα απλα τα εβαλα μαζι για να δεις τις δυο οψεις, το καθε ενα εχει απο τη μια μπλε και απο την αλλη ροζ λουλουδακια.Βεβαια εχουμε να βαλουμε και κορδονακι και αλλη μια στρωση λουστρο.

post-22755-14825440505592_thumb.jpg

post-22755-1482544050619_thumb.jpg

post-22755-14825440506738_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...