Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμας

Χαθηκα.. ετρεχα με τις ετοιμασιες της βαφτισης κ δεν προλαβαινα...

πωπω ειμαι κομματια, τι το ηθελα να τα κανω όλα μονη μου?

θα σας βαλω κ φωτος απο το προσκλητηριο να μου πειτε...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω όμως ότι ένα κοστούμι είναι το κατάλληλο για αυτόν τον καιρό, μακάρι να έμπαινα κι εγώ στα δικά μου. Έχω ακόμη πολλά κιλά να χάσω (όχι ότι κάνω και καμία προσπάθεια)!

Έχετε κι εσείς τριχόπτωση μετά την εγκυμοσύνη? πόσο καιρό κρατάει και τι κάνετε γι'αυτό? Εμένα μου πέφτουν τρελλά τα μαλλιά ακόμη και τώρα που τα έκοψα κοντά. Ευτυχώς έχω πυκνά αλλά έχω βαρεθεί να μαζεύω τρίχες από παντού.

στα καλοκαιρινά δεν μπήκα σε όλα, στα χειμωνιάτικα νομίζω θα μπω..κοστούμια δεν έχω δε μου πάνε καθόλου, ίσως βάλω τζιν με σακάκι, θα δω...και τον καιρό

τρίχες πέφτουν ακόμη αλλά ελαττώθηκαν, μπορεί να ναι και της εποχής, αν πάει νοέμβριος και πέφτουν ακόμη θα αρχίσω κι θεραπέια είπα, κι εγώ βαρέθηκα να μαζεύω τρίχες

i1lzp2.png

Καλημέρα!!!!!

Κάποιες έχουν μηνογενέθλεια????

litsaki και Σοφούλα χρονια σας πολλά!!!!! αντε κι εμεις σας πλησιάζουμε!!!

Εμείς κοιμηθήκαμε έτσι κι έτσι... ενώ στις 22.30 είχαμε φάει+κοιμηθεί το βράδυ κατα τις 2.30 ακούω κλάματα-ξανά στις 3-3.30 ώσπου λέω για να δω πεινάει όμως τίποτα έφαγε 40 μλ και ξεράθηκε... καιο μετά μας πήρε ο ύπνος και την ξύπνησα στις 7.30.. έτρεχα σαν την τρεή για την δουλειά δεν πολυέτρωγε αλλά τελικά είπιε 150 μλ!!!! πάλι καλά

εσάς το βράδυ όταν ξυπνάνε τρώνε??? η απλά τους δίνετε νεράκι και ξανακοιμούνται.. γιατί εμένα δεν πιάνει το νερο... πίνει λίγο αλλά μετά ξανά τα ίδια..κλάμα-πιπίλα-αγκαλια..

καλά που παίρνω βιταμίνες--- από μαλλιά είμαι καλύτερα.. πίνω και σίδηρο βέβαια.. ε δεν γινόταν πια πολύ τρίχα ...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα!

Χάθηκα, το ξέρω, αλλά έτρεχα αρκετά τον τελευταίο καιρό και, κυρίως, νιώθω μια διαρκή εξάντληση, με αποτέλεσμα κάθε πράγμα να μου παίρνει σαράντα χρόνια για να το κάνω... Λέω να πάω να κάνω κανένα γενικό τσεκ απ για να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι, δεν έχω πάει από τότε που γέννησα.

Έχω χάσει τα περισσότερα νέα σας, έριχνα μερικές ματιές πότε πότε βιαστικά και τα έχω μπερδέψει όλα μέσα στο κεφάλι μου. Ελπίζω πάντως να είστε όλες καλά, το ίδιο και τα μπεμπέ σας. Α, και πολλές ευχές σε όσα μωράκια σήμερα γίνονται 8 μηνών! Εμείς είχαμε χτες τα γενέθλιά μας!

Η μικρή μας είναι μια χαρά, προχτές κάναμε εμβόλιο, ζυγιστήκαμε και μετρηθήκαμε (9.100 και 71 εκατοστά) και είμαστε ελαφρώς... υπέρβαρες! Ο γιατρός με καθησύχασε ότι μόλις σταθεί στα πόδια της θα αρχίσει να χάνει. Του απάντησα "ναι, αλλά θα σταθεί ποτέ με τόσο βάρος που έχει να κουβαλήσει;" κι έβαλε τα γέλια. Ρε παιδιά, τα δικά σας στέκονται όλα; Μόνο η δική μου η φούσκα στρογγυλοκάθεται όλη μέρα;

Μέσα σε όλα, έπαθα και μια ξεγυρισμένη αλλεργία - δεν ξέρω από τι - και επί 5 μέρες είχα φαγούρα σε όλο μου το σώμα και καντήλες που έσβηναν και φούντωναν. Τώρα είμαι καλύτερα, αλλά για καλό και για κακό, μετά από συμβουλή γιατρού, τόσες μέρες απέφευγα τα αλλεργιογόνα... που είναι πολλά... και αν προσθέσετε και τα γαλακτοκομικά που δεν τρώω εξαιτίας της αλλεργίας της μικρής που θηλάζω... καταλαβαίνετε ότι λιμοκτόνησα!!!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Έχω δύο ερωτήσεις:

1.Νομίζω πως κάποιες κοπέλες εδώ είχαν διαβήτη κύησης. Επαναλάβατε την καμπύλη αφού γεννήσατε; Επειδή εγώ είχα - ναι, είχα κι από αυτό, αλλά σε light μορφή, δεν έκανα ινσουλίνη - μου είχε πει ο ενδοκρινολόγος να κάνω μία καμπύλη 2 μήνες αφού γέννησα. Όπως καταλάβατε... σιγά μην την έχω κάνει! Τώρα που τσακίζω τα γλυκά, λέτε να έχει γίνει το αίμα μου κομπόστα; Ανησυχώ λίγο...

2. Έχετε πάρει παπούτσια για τα πρώτα βήματα των μωρών; Αθλητικά έχει πάρει καμία; Εγώ, δεν μπορώ να υπολογίσω το νούμερο που θα φοράει όταν περπατήσει... Τωρα φοράει 18... Να της πάρω 20 να είμαι μέσα; Έχω και κάτι πιστωτικά από αλλαγές της βάφτισης που θέλω να εξαργυρώσω και φοβάμαι πως αν το αφήσω δε θα βρίσκω τίποτα...

Χα, έχω κι άλλη ερώτηση: Με καθισματάκι αυτοκινήτου τι έχετε κάνει; Το έχετε αλλάξει; Για το Recaro Young Sport τι ξέρετε; Κανένα εγγυημένο site για να παραγγείλω φθηνότερα;

Καλημέρα και από εμάς...

τΡΈΧΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...Σήμερα έρχεται και η μαμά μου, άντε να κάνουμε καμμιά δουλίτσα. Βέβαια σήμερα εννοείται πως έκανα όλο το σπίτι, εκτός απο μπαλκόνια και τζάμια, μιας και έλεγε για βροχές. αλλα΄μια χαρά ήλιο έχει!!!

Μαγείρεψα φακές και θα κάνω και πατατοσαλάτα, έβαλα και ένα πλυντήριο για να έχει να σιδερώνει η μαμά μου :D και τώρα περιμένω να μου φέρει ο Βασίλης τον Νικόλα από τον παιδικό και πάει Ηράκλειο να πάρει την μαμά μου μαζί με τα πράγματα της βάφτισης και 5 κουτιά δίπλες!!:D:D:D:D:D:D

Επιτέλους αδιαθέτησααααααααααα...!!!Πάει και αυτό και είχα ένα άγχος..λέμε τώρα, αν ήμουν έγκυος..πωπω ούτε να το σκεφτώ στην παρούσα φάση..

Το απόγευμα λέω να πάω να βάψω μαλλί και έκλεισα και Παρασκευή απόγευμα μανικιουρ- πεντικιουρ...

ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχ...και τα δικά μου μαλλιά ακόμα πέφτουν, από Δευτέρα που θα ηρεμήσω λίγο θα πάω να κάνω μια εξέταση αίματος να δώ που είναι ο σίδηρος μου και να πάρω κανένα συμπλήρωμα..δεν είναι κατάσταση αυτή...

έφυγα, τα λέμε μέταααααααααααααααα

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Χα, έχω κι άλλη ερώτηση: Με καθισματάκι αυτοκινήτου τι έχετε κάνει; Το έχετε αλλάξει; Για το Recaro Young Sport τι ξέρετε; Κανένα εγγυημένο site για να παραγγείλω φθηνότερα;

Επειδή παρατήρησα ότι το κεφαλάκι της σιγά-σιγά βγαίνει εκτός, θέλουμε και εμείς αλλαγή, εγώ θα παραγγείλω από το toys.de εχω παραγγείλει 3 καθισματάκια από εκεί, όλα πολύ καλά και γενικά είμαι ευχαριστημένη και από ποιότητα και από παράδοση-επικοινωνία κλπ..σίγουρα δεν θα πάρω κάποιο πολύ ακριβό, απλά θα δώ τί βαθμολογία έχει πάρει στα τεστ να είναι πάνω από 2...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μας. Απο βηχα ειμαστε καλυτερα, ορεξη για φαγητο δεν εχουμε καθολου, ειδικα για γαλα, ετσι ξυπναω στη 1 το βραδυ και στις 6 τα ξημερωματα για να τον πιασω στον υπνο, μηπως και πιει λιγο. Αντε να μεγαλωσουμε να δυναμωσουμε λιγο, ακομα 7 κιλα ειμαστε. βεβαια ο γιατρος δεν ανησυχει με τοσα που εχει περασει, αφου ειμαστε και μεσα στις καμπυλες, αλλα με τοσα μωρα μωρα εδω γυρω οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες. Τελοσ παντων καλα να ειναι το μωρο μας και το πολυ πολυ να ειναι μικροκαμωμενος. Η κορη μου περιμενει πως και πως να μπουσουλησει για να παιζουνε μαζι περισσοτερο, τωρα απλα τον τυρανναει!!!!

Κυβελη εγω του εχω παρει το Britax first class plus από το pramworld.com.

Ιωαννα στειλε κι από δω καμια διπλα, από τα αγαπημενα μου γλυκα......

Θελω να τελειωσουμε με το δευτερο χειρουργειο, το κλεισιμο της στομιας, να ασχοληθω και εγω με τη βαφτιση, εγω τοσο αναγκη από κατι ευχαριστο...... Αλλα δεν μας βλεπω να προλαβαινουμε τα Χριστουγεννα που ελεγα....

nG0fp2.png yu71p2.png

εβαλα φωτος απο το προσκλητηριο.. γμτμ δεν ξερω γιατι αλλα δεν μου επαιρνε την τελευταια σελιδα οποτε δεν θα το δειτε ολοκληρο, αλλα ακομα και ετσι ελπιζω να σας αρεσει...

mYQbp2.png

Νατασα θα τα παρετε και εσεις τα κιλα σας, μην το σκεφτεσαι... Σημασια εχει να διορθωθουν τα υπολοιπα και με τα κιλα θα ερθει και εσενα η σειρα σου να παθεις τενοντιτιδα απο το βαρος.. χιχιχι..

Ιωαννα αντε τελειωνουν τα βασανα σου... εμεις ακομα ειμαστε στην αρχη....

χρονια πολλα για τα μηνογεθλιααααααααααααααααααααααααααααααα

Κυβελη και εγω ειχα διαβητη κυησης... και μου ειπε να κανω την μικρη καμπυλη αλλα φυσικα ουτε εγω την εκανα.....:(

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...