Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ μια κατσαρόλα φασόλια φάγαμε τρομάρα μας!!!Πωπωπω...η πιπέρια πρέπει να πηγαίνει πολύ, αλλά εγώ δεν είχα, οπότε πατατούλα και καρότάκι μόνο...

Ελεονώρα, τί να σου πώ για τα παπουτσάκια, τα έχουμε ξαναπεί..μπορεί να αναπτυχθεί απότομα, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις. Αλλά αφού είναι αθλητικό, φοριέται όλες τις εποχές, οπότε είσαι οκ νομίζω..εγώ αυτά τα τζιν που σας έδειξα της τα πήρα 19 και καλά μεγάλα και της είναι ίσα-ίσα. Βέβαια το αγκαλιάς με το κανονικό διαφέρουν, αλλά μας βλέπω να παίρνουμε 20-21 από εδώ και πέρα. Αχ θέλω να της πάρω τις μποτούλες τύπου UGG- λέω τύπου, γιατί 75 ευρώ δεν δίνω για τις original- είναι πολύ γλυκούλικες σε ρόζ..!!

Εφτιαξα άλλη μία δόση μπισκότα, σε λίγο θα φτιάξω και την ζαχαρόπαστα, τώρα όμως ξεκούρασηηηηηηηηηηηη...

Καλό μεσημέρι, φιλάκιααααααααααα...

Υ.Γ. Ελίτα, έρχοντααιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βέβαια το αγκαλιάς με το κανονικό διαφέρουν, αλλά μας βλέπω να παίρνουμε 20-21 από εδώ και πέρα.!

το 19 το κανονικό δε μας κανει αν και είναι μεγαλύτερο απο το αγκαλιάς γιατί θελει δυναμη να πατησει μεσα και δεν εχει και ειναι ταλαιπωρια ενω το αγκαλιας μπαινει πιο ευκολα

i1lzp2.png

εχω μια βάπτιση και ένα πάρτυ γενεθλίων την κυριακή....τι φοράνε ρε γμτ με αυτόν τον καιρό; καλό παντελόνι νομίζω δεν έχω...

ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΕΦΤΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

εχω μια βάπτιση και ένα πάρτυ γενεθλίων την κυριακή....τι φοράνε ρε γμτ με αυτόν τον καιρό; καλό παντελόνι νομίζω δεν έχω...

Νομίζω όμως ότι ένα κοστούμι είναι το κατάλληλο για αυτόν τον καιρό, μακάρι να έμπαινα κι εγώ στα δικά μου. Έχω ακόμη πολλά κιλά να χάσω (όχι ότι κάνω και καμία προσπάθεια)!

Έχετε κι εσείς τριχόπτωση μετά την εγκυμοσύνη? πόσο καιρό κρατάει και τι κάνετε γι'αυτό? Εμένα μου πέφτουν τρελλά τα μαλλιά ακόμη και τώρα που τα έκοψα κοντά. Ευτυχώς έχω πυκνά αλλά έχω βαρεθεί να μαζεύω τρίχες από παντού.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Κοριτσάκια μου!!!!! Μου βάζουν την κουζίνααααααααα!!! Βέβαια αύριο θα τελειώσουν, αλλά η χαρά μου δεν περιγράφεται!!!!!! Επιτέλους να μπούμε σε μια σειρά και να φύγουν όλες οι κούτες...

Ποια κοπέλα με ρώτησε για το stock mouger??? Έχει και στο Παλαιό Φάληρο, αλλά και στην Λ. Αθηνών! Με τον άντρα μου το ψάχναμε ώρες ατελείωτες! Τελικά είναι αρκετά ψηλά, κοντά στο παλατάκι Χαϊδαρίου! Αξίζει πάντως! Πήρα του μικρού αυτό το παπουτσάκι http://www.babybotte.com/collection-chaussure-bebe/garcons/mode-printemps-ete-2010-garcons/modele-artiste/ 31,00 ευρώ!!!!!

Εχθές στο Αττικό ζωολογικό πάρκο ήταν τέλεια!!!! Μας έκανε και καλό καιρό και το ευχαριστηθήκαμε!!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

kalispera koritsakia,

elpizw na eistai oles kala. emeis kapws kalitera an kai eimai kai egw arwsth pleon. exoume ligo elafri vixalaki. phgame xthes sto paidiatro kai mas edwse ena soro farmaka gia th miksa kai to vixa. elpizw na ginoume sintoma entelos kala. den mas ekane emvolio mexri na mas perasi telios. eimaste pleon 75 ekatosta kai 9860gr. Tis teleutaies meres den exoume poly oreksi gia fai se antithesi me thn oreksi mas gia paixnidi kai kouventes. Leme pleon kai mpampa alla kai pali den nomizw oti katalavenei th leei afou to leei les kai einai papaki pou kanei papa xaxaxa.

Paros ante me to kalo na taktopiithite pliros kai na vreite tous rithmous sas.

Eleonora mou bravo. Telika ths evales bactropan?

ioanna super ta mpiskotakia sou les kai ta ekane epaggelmatias.

Loipon tsekarete kai auto to site exei telia pragmatakia kai an den kanw lathos stelenei ellada http://www.jojomamanbebe.co.uk/ kai exei poly kales times.

pou eiste kaleeeeeeeeee...

ax me exei piasei mia baremara..den kserw kai egw ti thlew..kai akoma DEN EXW ADIATHETISEI.GKRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

Thelw diakopessssssssssssssss...

Entwmetaxy xalaei leei o kairos...pou tha paw i treli me to rantaki kai to pedilo oeooooooooooo????

Ante kalo mas bradyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.........

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Η ioanna παρακαλώ σαν απουσιολογος να ξεκινήσει να βάζει απουσίες!!!!! Με κυρώσεις παρακαλώ! Που χαθηκατε καλεεεεεεε;;;; ioanna ξέχασα να σου πω ότι τα μπισκότα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Συγχαρητήρια!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι ενα πτωμα!!!!!Προσπαθω να βρω λιγο χρονο να κατσω και δε μπορω.Εντομεταξυ ακομα περιοδος γιοκ.5 μερες καθυστερυση.Και μη με ρωτατε αν εκανα τεστ.Ναι εκανα και βγηκε αρνητικο αλλα ο αντρας μου με λεει συνεχως γκαστρουλα και καλα, οτι βιαστικα να το κανω και μπορει ναναι λαθος μιας και δεν το εκανα πρωι.Ομως δεν αντεχω αλλο θελω να μου ερθουν, νιωθω συνεχως τη μητρα μου αλλα τιποτα.Λες και με ξεχασε αυτο το μηνα.

θελω να ξυπνησω μια μερα και να μην εχω καμοια δουλεια γινεται?Ειχαμε κολυμβητηριο εβαλα μονο το μπεμπη γιατι η μπεμπα ειναι συναχωμενη λιγο και δεν ηθελα να την πουντιασω μιας και ειναι και κρυουλιαρα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερούδια!!!!

Περάσαμε ένα βράδυ ήσυχο και κυρίως κοιμηθηκαμε... Πήγαμε για καφεδάκι χθες το βράδυ και το μωρό μου ηρεμησε και κοιμήθηκε... Αφού είναι γυριστρούλα!!

Σήμερα πρέπει να βγω να πάω να πληρώσω λογαριασμούς αλλά είμαι κομμάτια γιατί χθες έκανα όλο το σπίτι και σήμερα πονάω παντού....

Καρδούλα, περαστικά σας!!!

Ιωάννα, τέλεια τα μπισκότα!!!

Πάρος, μπράβο για την κουζίνα! Άντε να μαζεύεστε σιγα-σιγά!!

Πάω να πλύνω μπμπερό και να ετοιμάσω τα πράγματα της μικρής πριν ξυπνήσει!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!

Α, ξέχασα!!

***** Σήμερα έχουμε ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ *** Γίναμε 8 Μηνών *****

Υδροχοάκι, να τα χαιρόμαστε τα καμάρια μας!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Kαλημέρα κορίτσια!Η μικρή με έχει ξεπατώσει εδω και δυο μέρες θέλει συνέχεια ή να παίζουμε ή να περπατάμε αλλιώς γκρινιάζει και ερχεται πάνω μου και με τραβάει να ασχολούμαι μαζί της ....τι θα κάνω κορίτσια ΄΄΄΄;

Απο καιρό ακόμα βρέχει από χθες και έχει και κρύο της έβαλα δυο κουβέρτες το βράδυ γιατι στο δωμάτιο της είχε 18.3 και νομίζω οτι ήρθε ο καιρός να ετοιμάσουμε τα καλοριφερ για να τα ξεκινήσουμε .Θα πα΄ρω σήμερα να έρθουν να μας καθαρίσουν τον λέβητα γιατι κρυώνωωωωωω.Mummy εσείς πως πατε από κρύο;

Η πεθερά μου πήρε στην μπέμπα ενα ολοσωμο για τον υπνο αλλα δεν την εβαλα ακόμα μέσα είναι λίγο μεγάλο και αναρωτιέμαι θα κάτσει εκει μέσα ...

Λιτσάκι και Υδροχοάκι χαρούμενα μηνογενέθλια!

Καρδούλα μπράβο σας πως μεγαλώσατε καλε ετσι ,τι ύψος είναι αυτο!

Πάρος αντε με το καλό να μαγειρέψεις τις σπεσιαλιτέ σου στην κουζίνα!Χθες έλεγα στον αντρα μου οτι θέλω να πάω στο μαστερ σεφ και γελούσε..

Πάω να κάνω καφε και τα λέμε μετα....

mz6Up2.png

καλημέραααααααα

ναταλία μεγεια την κουζίνα και καλά μαγειρέματα!

σιλβή 23 είχε χθες το βράδυ στο δωμάτιο του μικρού αντέχουμε ακόμη νομίζω...προσπαθώ να μην ανοίγω πολύ πόρτες

κοιμάται με εσώρουχο, ολόσωμο φορμάκι και πικέ κουβερτούλα ακόμη αλλά έβγαλα τον υπνόσακο να τον κάνω ένα νερό, να δω πως θα στεγνώσει βέβαια

κι εμείς χθες βολτούλα στο κέντρο και φυσικά ο κυριος μου χαλάει το πρόγραμμα

χθες ξύπνησε 10 και μιση οπότε μετατέθηκαν οι ύπνοι του και τον μεσημεριανό τον έκανε 7-8 και έτσι πήγε 11 για να κοιμηθεί, σήμερα μας ξύπνησαν στις 9 άντε να δούμε πώς θα πάει

κι εμένα άφαντη η περίοδος

πήγα και οφθαλμίατρο χθες ευτυχώς δε μεγάλωσε η μυωπία με τη γέννα αλλά θέλω να πάρω καινουριο σκελετό

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...