Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ελίτα, αύριο θα σου το στείλω! Αν θέλεις στείλε μου με πμ ένα τηλέφωνο να βάλω πάνω να μην έρθουν και δεν είστε εκεί..

Λοιπόν, άκου τί σκέφτηκα με το ντεκουπαζ. Ξέρεις αυτά τα ποτηράκια για τον κρύο καφέ, που είναι από φελιζόλ? Ε σκέφτηκα να κάνω ντεκουπαζ με κάτι πολύ ωραίες χαρτοπετσέτες με πεταλούδες που πήρα απο Τζάμπο και να βάλω και αυτά στα τραπέζια φυσικά και με κάτι μέσα...τί λές? Θα πάω αύριο να πάρω την ειδική κόλλα και θα δοκιμάσω να δώ πως γίνεται..

Από μικρή μου άρεσαν πολύ οι χειροτεχνίες μέχρι και σήμερα, το επάγγελμα που ήθελα πάντα να κάνω ήταν διακοσμήτρια ή κάτι παρεμφερές, ας όψεται η μανούλα μου που ήθελε πανεπιστήμια!:? αλλά ποτέ δεν είναι αργά όπως λέει και ο Βασίλης μου, μου λέει να πάω να κάνω σεμινάρια και να ξεκινήσω..το σκέφτομαι να σας πώ την αλήθεια..

Τέλειωσα με την συσκευασία των μπισκότων ,αλλά αύριο θα κάνω άλλη μια δόση όπωσδηποτε, είμαι σίγουρη πως θα τα εξαφανίσουν γι αυτό θα κρατήσω από τώρα αναμνηστικό!!

Αχ άντε κοριτσάκια καλό βράδυ , εύχομαι αύριο να είναι μια όμορφη ημέρα για όλους μας, χωρίς μπουκώματα, μύξες, βήχες και κοκκινίλες!!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mallon ηρθα αργα.....:(

καλε τι ειναι αυτο το ντεκουπαζ καλα το λεω;:roll: που λετε;

Ιωαννα μου, εχεις το μερακι...μπραβο σου...!!!!!!!!!:D;)

Ολα τελεια πιστευω θα ειναι.....μονο κ μονο απο τα χερακια σου...φτανει..!;)

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ιωαννα σου στειλα πμ

Επισης δες εδω: http://www.decomagia.gr/content.asp?catid=15

http://www.afroditishobby.gr/

http://www.dimiourgise.gr/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=116&Itemid=1

http://www.doityourself.com/stry/decoupage

Και εχω και αλλα που μπορεις να βρεις εικονες για ντεκουπαζ και να τις τυπωσεις.Σε αυτα βρισκεις και υλικα ειδικα τα δυο πρωτα, κολλες και σχετικα.

Θες ενα gesso για βαση αν ειναι ξυλο και μια κολλα, και βερνικι, για το τελειωμα, ματ, σατινε, ή μπιλιαντ.

Λογικα και το ποτηρακι θα θελει ισως καποια βαση γιατι ειναι πορωδες,Δεν ξερω εγω να σου πω την αληθεια εκανα ενα βραχιολι χωρις βαση και μια χαρα βγηκε.

Α ξεχασα να σας πω πως σημερα γιορταζε ο μικρος Φραγκισκος- αβαπτιστος μεν αλλα εχουμε ονομα!!!!!4 Οκτωβριου ειναι γνωστη στην Ελλαδα ως η παγκοσμια μερα των ζωων αλλα γιατι γιορταζει ο προστατης τους ο Αγιος Φραγκισκος!!!!!

καληνυχτα και φιλακια

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημεραααααααααα

τι μου κανετε ???

καλα το εχω πει εγω ...εδω μεσα ειστε ολες ανησυχα πνευματα και χρεισοχερες!! και να προσπαθησω να σας πλησιασω δεν προκειται να τα καταφερω στον αιωναααα

ιωαννα μπραβο σου κοριτσακι !!! πολυ ωραια τα μπισκοτακια και πολυ μ αρεσε το made by ... ετσι να ξερουν οι καλεσμενοι τι προκομενη που εισαι !!

εμεις εδω μια χαρα ...το σκαθαρακι μου μερα με την μερα με εκπλησει ..τελικα εχω το πιο εξυπνο παιδι χαχα κουκουβαααααααααααααααααααααααα

αποψε λιγο μας ταλαιπωρησε αλλα χαλαλι του ...τωρα κοιμαται και εινια ενας αγγελος !! αυτα μου κανει και με τρελαινει !! αφηστε που εχει παθει και οξεια μαμακιαση και τι θα τον κανω /?????

εγω το αποφασισα!!! γραφτηκα σε γυμναστηριο και ξεκιναωωωωωωω

αντε να τα καταφερω !!! να χασω κανα κιλο γιατι τα χριστουγεννα θα με κανω γεμιστη διαφορετικα !! ( κατα το γεμιστη γαλοπουλαααα))

ραμον και εγω εχω κατι φορμακια adidas kai ειναι τελεια ! αφηστε που μας εφεραν και ενα μπουφανακι adidas που εχει το ιδιο καιο μπαμπας και μου απαγορεψε να παω να το αλλαξω!!! για να βγαινουν λεει μαζι και να φορανε τα ιδια!! μωρε δεν θα κανω κορη /???????

αααα εκοψα και τα μαλλια μου!!! κοντααααααα

η κομμωτρια επαθε σοκ!! πηρε βαθεια ανασα και εκοψε μια ωραιοτατη κοτσιδα!! αφου στεναχωρεθηκεεε σας λεω!!!!

καλε η συμπεθερα μου που ειναι ?????

αντε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημέρα κι από μας!!Χθές είχαμε την πρώτη μας πτώση κορίτσια...από το κρεβάτι ...τι στεναχώρια περάσαμε να την βλέπουμε συνέχεια τι να σας πω φοβήθηκα πάρα πολύ.Την αφησα στον μπαμπά της μισή ώρα και εκεί που παίζανε έπεσε αλλα μου λέει πρέπει να έβαλε τα χέρια της και να μην χτ'υπησε πολύ το κεφάλι αλλα καταστεναχωρήθηκα .Βέβαια,η μικρή είναι μια χαρά μες την τρελλή χαρά σαν να μην έγινε τίποτα ευτυχώς!

Α ακουσα πριν στον Παπαδάκη κατι εντελώς σοκαριστικό:Ενας μπαμπάς εκει που έκανε όπισθεν στην αυλή του πάτησε παρέσυρε λέει το δίχρονο κοριτσάκι του...Δεν υπάρχουν σχόλια το λέω και ανατριχιάζω!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς!!!!

Δεύτερο βράδυ που ξαγρυπνύσαμε!! Δόντια, γκρίνια, μύξες, κλάμα.... Άντε να σκάσει το πρώτο να ησυχάσουμε!! Εκτός απο το μπεμπέ λυπάμαι και τον μπαμπά μας που δουλεύει αλλά ξενυχτάει μαζί μας...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημέρα!!!!!!

περαστικά σε όσα μπεμπακια είναι αρρωστούλικα!!!

Εμείς είμαστε πολύ καλύτερα με την κρεμούλα για τις κοκκινίλες... επιτέλους φαίνεται το προσωπάκι της... κι εμείς γκρίνια + ακομα ουτε ενα δοντάκι!!!!

Τα μωρά μου υποφέρουν...

Ρε κορίτσια πόσο γάλα συνολικά σας πίνουν την ημέρα ????

γιατί εμένα πίνει γύρω στα 300-400 ανάλογα τίποτα σίγουρο... το λιγότερο το πίνει το βράδυ.... γι' αυτό της δίνω κρέμα 6-6.30 μαξ και όχι πάνω από 130μλ για να πιει κατά τις 10.30 το γάλα της...

lX5Hp3.png

Καλημέρα ή μάλλον καλησπέρα και από εμάς!!

Πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, κοιμόταν και την ξύπνησα για να της το κάνει και άρχισε να κλαίει με το που το είδε..οκ λίγο κλάψαμε. Είμαστε 8800- πήραμε 400 γρ- και 71 εκ.- πήραμε 3 εκ. όλα καλά μας είπε η παιδίατρος μας. Έχει μυξούλες, πολύ ορό, κατά τα άλλα οκ...

Τώρα φτιάχνω φασολια χάντρες, αρέσουν του καλού μου και ετοίμασα και μια δόση μπισκότα και πάω για ψήσιμοοοοοοοοοοο...

Τζένη, είπα να βάλω το made by για να αναγνωριστεί ο κόπος μου βρε παιδάκι μου!! Ο άντρας μου , μου λέει θα σε ρωτάνε ποιά είναι αυτή η Ιωάννα :tongue::tongue:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ιωάννα μου τα μπισκοτάκια σου φαίνονται τέλεια!!!!

και απο γεύση ελπίζω!!!! θέλω την συνταγή!!!!!!!!!!!!!

καλά σουλέει ο άντρας σου!!! εννοείται handmade by Ioanna xxxxxxx

δεν το κάνουν όλοι αυτό!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

εγώ ήμουν για καφέ σε μια γειτόνισσα :tongue:

για το νούμερο δεν ξέρω να σου πω, λογικά τα περισσότερα παιδιά γύρω στο χρόνο φοράνε 20-21 αλλά δεν είναι και απόλυτο...εμάς το 19 αγκαλιάς δε μας χωράει πια, του πήρα ενα ζευγάρι σπορτέξ 20,5 από το mothercare θα αρχίσουμε να φοράμε εκείνα σιγά σιγά

14 νούμερο που βρήκες είσαι σίγουρη;; πόσα εκατοστά είναι το πόδι σας;;

τα πρώτα που χα παρει 2-3 μηνών από το ζάρα ήταν 15 πήγα και τα είδα τωρα

κι εγώ φασόλια χάντρες έκανα!! έβαλα και πιπεριά μέσα μετά από προτροπή της όλγας...έβαλα κι ένα κέικ να ψήνεται έτσι για το καλό χα χα χα

i1lzp2.png

εγώ ήμουν για καφέ σε μια γειτόνισσα :tongue:

για το νούμερο δεν ξέρω να σου πω, λογικά τα περισσότερα παιδιά γύρω στο χρόνο φοράνε 20-21 αλλά δεν είναι και απόλυτο...εμάς το 19 αγκαλιάς δε μας χωράει πια, του πήρα ενα ζευγάρι σπορτέξ 20,5 από το mothercare θα αρχίσουμε να φοράμε εκείνα σιγά σιγά

14 νούμερο που βρήκες είσαι σίγουρη;; πόσα εκατοστά είναι το πόδι σας;;

τα πρώτα που χα παρει 2-3 μηνών από το ζάρα ήταν 15 πήγα και τα είδα τωρα

κι εγώ φασόλια χάντρες έκανα!! έβαλα και πιπεριά μέσα μετά από προτροπή της όλγας...έβαλα κι ένα κέικ να ψήνεται έτσι για το καλό χα χα χα

στο HNM εχει τόσο μικρά!!! αλλά σου λέω πάλι δεν μας κάνουν είναι πολύ μικρό το ποδαράκι μας.. μάλλον πήρε από την μανούλα της...χχχ κι εγώ φοράω 35-36 ανάλογα άστα!!!

αφού τα παπουτσάκια που πήρα από το ΗΡΑ για να την πάω στην εκκλησία ήταν 0-3 μηνών και έχουν μπροστά 2 δάχτυλα ακόμα

lX5Hp3.png

ελενα τέλειο το αβαταρ!! βάλε μας κι άλλες φώτος!!!!!!

θα σας βάλω όταν πάρω φοτο δεν έχω άλλες με την δική μου φοτογραφική...

καλό το μωρό μου ε??????????? είναι στην βάφτισή της...

thanks

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...