Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Στο μετά ναι όπως νιώθεις εσύ άνετη. Δεν είναι κάτι όμως. Δεν πονάς δηλαδή. 
      Ναι ίσα ίσα να πούνε ότι κάτι μας έδωσαν. Μας κοροϊδεύουν. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλε τι εγινε ποοποο περαστικααααααααα!!!

Εμεις πηγαμε στη Μαρινα στο φλοισβο χτες το απογευμα χα!κοιταζα απο δω απο κει μπας και δω καμια γνωστη φατσα τπτ!!Γκρινιααααααααααααα και εδω αφηστε κατι θελουμε που δε το χουμε τι να ναι αραγε? μηπως το δοντι το πανω δεξια οεεο!!!

Ντορινα να ζησεις να σαι καλοφωτισμενη και παντα γερη!!!Ινκα να τη χαιρεστε!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Ελιτα δε θα κανω σχολιο για τα βραχιολια γιατι θα ειναι φτωχο.....

εχω θεμα βρε κοριτσια με τα βραχιολια, δε μου κανει κανενα γιατι εχω μικρο καρπο και τσατιζομαι!!!

καλα ιωαννα φο βε ρα !!!!!!!! χιλια μπραβο!!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Hello girls!!!

Τί κάνετε?? Εμείς καλά, τρέχουμε ως συνήθως...πήγα το πουκάμισο στο καθαριστήριο, το φόρεμα για κόντιμα, πήρα τις μπομπό από τις φιλενάδες μου, και έφταιξα και μια δόση ζαχαρόπαστα...τί λέτε τα πέτυχα???

τώρα θα φτιάξω και τα υπόλοιπα της δόσης..πάντως, αν έχεις χρόνο και διάθεση, είναι πολύ καλό!!

Ελίτα, να σου τα στείλω με ταχυδρομείο συστημένο ή με κουριερ, τί βολεύει???

Αχ η μπέμπα ρουθουνίζει επίσης, το πρωί γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ στην παιδίατρο, μας βλέπω για απόγευμα ή άυριο πρωί...

Ιωαννα κουριερ καλυτερα γιατι για να παω να τα παρω δυσκολο με τα μωρα, γιατι ειναι ως τις δυο και θελει αμαξι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες.

Περαστικα στα αρρωστα μωρακια. Κι εμεις εδω ενα βηχα τον εχουμε ολοι οικογενειακως, ευτυχως δεν ανεβαζουμε πυρετο.

Ινκα καλοφωτιστη η κορουλα σας. Γερη και ευτυχισμενη να ειναι παντα.

Ιωαννα, Ελιτα μπραβο σας, που πιανουν τοσο τα χερια σας.

Ιωαννα αυτες οι οικογενειακες στιγμες ειναι η χαρα της ζωης τελικα........

Την κεναγκοπ κρεμα την χρησιμοποιησα στη μικρη στο πιπι της που κοκκινιζε το καλοκαιρι, πριν βγαλει την πανα, εκανε δουλεια, ειναι κορτιζονουχα. Επισης η μικρη προτιμαει τυπου φυσιομερ παρα ορο. Για την ηλικια των μωρων μας επιτρεπονται οι σταγονες οτριβιν 0,05%.

Αυτες τις μερες ασχολουμαι με τα ρουχα των παιδιων. Η μικρη λογω χειμωνιατικων γενεθλιων και χειμωνιατικης βαφτισης εχει ρουχα αντιστοιχης περιοδου μεχρι 5-6 χρονων, δυο μπουφαν για καθε χειμωνα.Οποτε πλυσιμο σιδερο ξεκαθαρισμα τι μας κανει από περσι, γιατι μπορει να ψηλωσαμε αλλα δεν φοραμε πανα.... Ο μικρουλης από την αλλη λογω καταστασεων δεν ειχε πολλα δωρακια και ολο του ψωνιζω. Μας λειπει ενα μπουφανακι ακομα και παπουτσακια.

nG0fp2.png yu71p2.png

Του πήρα και otrivin baby βρε cate κάνει να του βάζω????

Καλύτερα να μην του βάζεις otrivin, χαλάει το βλεννογόνο της μύτης. Αλλά αν είναι πολύυυυυυυυ ανάγκη, δεν πειράζει για λίγο

καλημερα μανούλες+μπεμπάκια!!!!

Τι να πω βρε κορίτσια περαστικά σας.. όντως επιδημία έπεσε????

Εμείς ελάχιστες μυξούλες αλλά γκρίνια πολύ και οι κοικκινίλες κοκκινίλες....

η κρέμα dactarin τιποτα δεν μας κάνει.... λέω να πάρω τελικά την bactradin κάπως έτσι είναι πιο δυνατή.. θα την ξαναπάρω τηλ την παιδίατρο να δούμε..

Θα ήλελα να την πάω σε δερματολόγο αλλά να την παρακάμψω??? την παιδίατρο???

Το μωρό μου είναι έτσι 2 εβδομάδες τώρα και από την Παρασκευή κάνω την θεραπεία

Τι λέτε???

Η bactroban είναι σκέτη αντιβίωση, αν είναι μύκητας δεν βοηθήσει.

Η dactarin είναι σκέτο αντιμυκητισιακό, αν δεν είναι μύκητας δε θα βοηθήσει.

Η kenacomb έχει ελαφριά κορτιζόνη και αντιμυκητισιακό. Στην πάνα για βαρύ σύγκαμα θα την έβαζα, στη μουρίτσα μόνο άμα το πει γιατρός.

Κάναμε και την συσκευασία, πώς σας φαίνονται???

Αχ πολύ μου αρέσουν εμένα, μακάρι να είχα τον χρόνο να φτιάξω περισσότερα :( αλλά και αυτά είναι καλά!

Νατάσσα, και εγώ για τον μεγάλο έχω και από πέρυσι, αλλά για την μικρή παίρνω..τώρα περιμένω και την βάφτιση να δώ τί θα μου φέρουν, και μετά θα συμπληρώσω. Κυρίως παπουτσάκια θέλουμε και μπουφάν δεν έχουμε κανένα.Από μπλουζάκια- παντελονάκια όλο και κάτι έχω πάρει..

Το μόνο που μου μένει τώρα είναι τα διακοσμητικά για τα τραπέζια..αύριο μάλλον..έχω την ιδέα στο μυαλό μου, να δώ πως θα υλοποιηθεί :D:D

Περαστικά σε όλα μας τα μωράκια!!!

post-13075-14825440502196_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια κ μπεμπακια μου..!

Περαστικα σε ολες τις μανουλες κ μωρακια που ειναι αρρωστουλια...

Μας εχει θερισει πια αυτος ο καιρος πια...ευτυχως εγω την προηγουμενη βδομαδα δεν κολλησα τον μπεμπακο μου, μονο κατι μυξολες εχει γμτ, κ του βαζω ορο, κ σπαραζει στο κλαμα μονο που με βλεπει να τον ανοιγω..αλλα...πρεπει να του βαζω....κ του τραβαω κ μυξουλες οοοοοταν καθεται...

μας εχουν βγει 2 δοντακια..κ ειναι γλυκααααααςςςςςςςςςς λεω...

Ελιτακι πολυ πολυ πολυ ομορφα τα βραχιολακια....!χρυσοχερα ..:D

Ιωαννα μου επισης οι πεταλουδιτσες υπεροχες!!!!!!! γεια στα χερακια σας μανουλες...

Επισης να μας ζησει το Ντορινακι....καλοτυχη να ειναι γερη κ παντα χαμογελαστη...

Κοριτσια μου τι κανετε κατα τα αλλα;

εγω βαριεμαι πολυυυυυυυυυυυυυυ...

σημερα πηγα κ εκανα κ αλλα ψωνια για το αντρακι μου..βασικα ηθελα να του παρω αλλα 2 πυτζαμακια μακρυμανικα γιατι ειχα μονο 1 ζευγαρι, κ παρασυρθηκα κ πηρα k ρουχαλακια, κ επισης ενα ζευγαρακι αθλητικα Nike τα millenium se μαυρο ασημι, κ ειναι σας λεω τρελαααααααααααα...θα ειναι πολυ γκομενακι αγορακι...χαχαχαχχα

κ του πηρα κ ενα μαιμουδακι που ξεκαρδιζεται στα γελια ..γυρναει γυρω γυρω κανει τουμπες κ λειτουργει κ με φωτοκυταρρο...κ εχει ποοοοοολυ γελιο....

ααααααααααχ παω να του φτιαξω γαλατακι..κ να τον κανω νανι..νανι..εμεις...

κ ερχομαι....

φιλια

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...