Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανούλες+μπεμπάκια!!!!

Τι να πω βρε κορίτσια περαστικά σας.. όντως επιδημία έπεσε????

Εμείς ελάχιστες μυξούλες αλλά γκρίνια πολύ και οι κοικκινίλες κοκκινίλες....

η κρέμα dactarin τιποτα δεν μας κάνει.... λέω να πάρω τελικά την bactradin κάπως έτσι είναι πιο δυνατή.. θα την ξαναπάρω τηλ την παιδίατρο να δούμε..

Θα ήλελα να την πάω σε δερματολόγο αλλά να την παρακάμψω??? την παιδίατρο???

Το μωρό μου είναι έτσι 2 εβδομάδες τώρα και από την Παρασκευή κάνω την θεραπεία

Τι λέτε???

lX5Hp3.png

a den sas eipa. xthes tou peira papoutsakia http://www.pablosky.com/coleccion_producto.php?Producto=10 check it

αχ κι εγώ της πήρα αυτή την μάρκα... είναι δερματινα ισπανικά..

να σας ρωτήσω:

Εμάς το ποδαράκι μας είναι πολυ μικρό αφού το 14-15 δεν μας κάνει...και το παπουτσάκι το βρήκα στο νο.20 και το πήρα.. για του χρόνου..είναι με μπαρετούλα που αγκαλιάζει τον αστράγαλο..

είναι μικρό?????

lX5Hp3.png

καλημερα κοριτσια

περαστικα σε οσα μωρακια ειναι αδιαθετα..και εμεις αρρωστησαμε, τον εχω με διαρροια απο τα ξημερωματα κυριακης..του κανω διαιτα γιατι οτι τρωμε το βγαζουμε...γμτ ειναι που ειναι μεσα η κοιλιτσα του παει θα μου αδυνατισει κ αλλο

με αυτα και με αλλα δεν μπορεσα να ανοιξω καθολου υπολογιστη το πσκ

ξεκιναω και μια θεραπεια για την τριχοπτωση γιατι μου εχουν μεινει 2 τριχες

αυτα...

Ινκα μου να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου! Παντα να εχει υγεια και να την καμαρωσεις οπως επιθυμεις!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!!!

Εμένα ξύπνησε στις 7:00 του έδωσα γάλα ξανακοιμήθηκε και στις 9:00 ξύπνησε με πολύ κλάμα... Του έδωσα λίγο χαμομήλι και έκανε έναν έμετο...... Γέμισε ο τόπος γάλατα.. Τον έκανα μπανάκι αφού του έβγαλα την μύξα και αναμένουμε.. Πάντως ευτυχώς πυρετό δεν έχει!

Εγώ του βάζω φυσιολογικό ορό με σύριγγα γιατί βρε κορίτσια τα υπόλοιπα τύπου fhysiomer μου φαίνεται οτι δεν έχουν πίεση.. Του πήρα και otrivin baby βρε cate κάνει να του βάζω????

ΑΑΑΑΑΑ σήμερα την μικρή μου δεν την πήγα παιδικό γιατί είναι η μέρα των ζώων και το Αττικό ζωολογικό πάρκο έχει ελεύθερη είσοδο οπότε ετοιμαζόμαστε και φύγαμεεεεεεεεεεεε!!!

Ελίτα δεν σε πήρα γιατί ο μικρός είναι με μύξα και είναι κρίμα να σας κολλήσουμε.. Τα βραχιόλια είναι τέλειαααααααααα!!!!! Θέλω και εγώώώώώώώώώώώώώώώ!!!!

Επίσης θέλω να παραγγείλω holle εσύ χρειάζεσαι τπτ????

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ναι οπως και δηποτε ηθελα γαλα.Ξεμεινα.Θα παρω καμοια 10αρια κουτια και εκεινη την κρεμα με μπανανα!!!!!Ποτε θα παραγγειλεις?

Τι χρωματα φορας?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίτα όντως πολύ ωραία τα βραχιόλια ..που βρίσκεις χρόνο με δυο παιδιά ήθελα να ΄'ξερα !

Το βραδυ τον ωρα που κοιμουνται ή οταν παιζουν και καθομαι διπλα τους στην τραπεζαρια χιχιχ!!!!!Εχτες επιτελους τελειωσα ενα βουνο ασιδερωτα.Τα εκανα ως τις 1μιση το βραδυ, βλεποντας ταινια!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέραααααααα!!!

Εμένα ξύπνησε στις 7:00 του έδωσα γάλα ξανακοιμήθηκε και στις 9:00 ξύπνησε με πολύ κλάμα... Του έδωσα λίγο χαμομήλι και έκανε έναν έμετο...... Γέμισε ο τόπος γάλατα.. Τον έκανα μπανάκι αφού του έβγαλα την μύξα και αναμένουμε.. Πάντως ευτυχώς πυρετό δεν έχει!

Εγώ του βάζω φυσιολογικό ορό με σύριγγα γιατί βρε κορίτσια τα υπόλοιπα τύπου fhysiomer μου φαίνεται οτι δεν έχουν πίεση.. Του πήρα και otrivin baby βρε cate κάνει να του βάζω????

ΑΑΑΑΑΑ σήμερα την μικρή μου δεν την πήγα παιδικό γιατί είναι η μέρα των ζώων και το Αττικό ζωολογικό πάρκο έχει ελεύθερη είσοδο οπότε ετοιμαζόμαστε και φύγαμεεεεεεεεεεεε!!!

Ελίτα δεν σε πήρα γιατί ο μικρός είναι με μύξα και είναι κρίμα να σας κολλήσουμε.. Τα βραχιόλια είναι τέλειαααααααααα!!!!! Θέλω και εγώώώώώώώώώώώώώώώ!!!!

Επίσης θέλω να παραγγείλω holle εσύ χρειάζεσαι τπτ????

Ελα ρε συ σημερα?Πολυ καλο?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια την kenacomb την κρέμα την ξέρετε??? για δερματικές παθήσεις??

ego tou tin bazo kamia fora an sigkaei me oles tis diaroiessss

den tin rotisa tin pira moni mou

kai ekei kanei douleia

ti tin 8es ???? gia ayto gyro apo to stomataki ???

Καλημέρα!Τι πάθατε καλέ;;Ελπίζω να συνέλθετε όλοι γιατι ο καιρός είναι οτι να ναι τι να πω ...Κρύο και βροχή πολύ βροχή όλη νύχτα έβρεχε ασταμάτητα και ο δάσκαλος μου ακύρωσε το πρώτο μάθημα που ηταν για σήμερα λόγω βροχής !

Εννοείται οτι φοράμε χειμερινά αλλα νομίζω η μικρή κρυώνει και λέω να ανάψω κλίμα να ζεστάνει λιγο γιατι μεσα στο σπίτι εχει τώρα 19.

Πήραμε κι εμείς παπα από το crocodilino μποτάκια ροζ με γκρι αλλα έφριξα οταν είδα τις τιμές και ρώτησα τόσο μικρό παπουτσάκι 74 ευρώ ;;;Ναι μου λέει είναι δερμάτινα και ανατομικά ...μου ήρθε να της πω τίποτα αλλα κρατήθηκα γιατι φορούσαμε εμείς ή οι γονείς μας τέτοια παπούτσια ή κάναμε στραβά πόδια επειδή δεν φορούσαμε;;Τι εκμετάλευση πέφτει στους γονείς δηλαδή έλεος!Τα πλήρωσα και το σκεφτόμουνα..

Τώρα πρέπει να της πάρω ακόμη μερικές πιτζάμες και μπουφάν οπωσδήποτε..

Πάω να κάνω καφέ τα λέμε μετα....

74 ευρω?Πανε καλα?Για να τα βαλει ποσο ενα μηνα?Δεν πανε καλα!!!!!Αυτο το ανατομικα ταχα μου!!!!!Να σου πω κατι αν ακομα δεν περπατανε εξω δηλαδη και εισαι μες σεο σπιτι καλυτερα τα παντοφλοκαλτσακια η τα τερλικακια που φτιαχναν οι μαναδες μας.Που ουσιαστικα ειναι ελευθερο το ποδαρακι.Αμα αρχισουν τις βολτες εξω παιρνει και παουτσακια.

Ιωαννα τα δικα σου μαρεσουν πολυ, τα περιμενω, ελπιζω να της κανουν.Γενικα εχει λεπτο ποδαρακι η δικια μου

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ωστοσο σας ειπα εχω βαλει στο ματι αυτα για πιο χειμωνα, και θα παρω κι εγω και θα παρω και στο χρηστο δωρο για τα χριστουγεννα χιχι!!!!!

http://www.sheepskinsplus.com/sheepskin-slippers.htm

A kai emena einai πολυ παγωμενο to spiti.Sto saloni αναβω klimatistiko kai λιγο στην κρεββατοκαμαρα.Και αυριο επιτελους θα ερθει το ενα χαλι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Hello girls!!!

Τί κάνετε?? Εμείς καλά, τρέχουμε ως συνήθως...πήγα το πουκάμισο στο καθαριστήριο, το φόρεμα για κόντιμα, πήρα τις μπομπό από τις φιλενάδες μου, και έφταιξα και μια δόση ζαχαρόπαστα...τί λέτε τα πέτυχα???

τώρα θα φτιάξω και τα υπόλοιπα της δόσης..πάντως, αν έχεις χρόνο και διάθεση, είναι πολύ καλό!!

Ελίτα, να σου τα στείλω με ταχυδρομείο συστημένο ή με κουριερ, τί βολεύει???

Αχ η μπέμπα ρουθουνίζει επίσης, το πρωί γινόταν Ο ΧΑΜΟΣ στην παιδίατρο, μας βλέπω για απόγευμα ή άυριο πρωί...

post-13075-14825440501508_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...