Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

xa xa xa thanks

mhpws na arxizeis na ftiaxneis kamia mpomponiera gia tou xronou??

Εννοειται το δουλευω, βλεπω ιδεες.Ηδη εχω σκεφτει διαφορα κι αυτο πουχα στην αρχη στο μυαλο αλλα καπως αλλιως.Και σε κορνιζες κανεις τατοιο και οπου θες.Και μπορεις να χρησιμοποιησεις και φωτος αλλα θα πρεπει ναχουν τυπωθει απο εκτυπωτη λειζ και οχι ινκζετ για να γινει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα χωρίς βήχα, μύξες και πυρετούς!!!!

Καρδούλα τέλεια τα παπουτσάκια σας, καλοφόρετα!!!

Ελιτα, όλα τα λεφτά τα βραχιόλια και όπως είπες ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!

Ίνκα, να χαίρεσαι τη Ντορίνα σου!!! Να την καμαρωσετε όπως επιθυμείτε!!!

Εμείς, κλασικά μπουκωμένη η μικρή, με λίγο βήχα και γκρίνια.... το ανησυχητικό είναι οτι κάπως έτσι είμαι κι εγώ και ο μπαμπάς μας με πονοκέφαλο, ρίγη.... οπότε καταλαβαίνετε...

Φιλιά σε όλες!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα

συμπασχω και εγω χαλια , αυπνη και αποψε το βραδυ ανεβασαμε παλι πυρετο ευτυχως μεχρι 38 σημερα την βλεπω ελαχιστα καλυτερα αντε να δουμε..

Εντωμεταξυ εγω τρομερο πονολαιμο συναχι και απιστευτο πονοκεφαλο, παλι δεν πηγα δουλεια σημερα κανεις δεν αναλαμβανει την μικρη αρρωστη , οι γιαγιαδες ουτε ορο δεν μπορουν να τις βαλουν ααααααααααααχ

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααα!!!

Εμένα ξύπνησε στις 7:00 του έδωσα γάλα ξανακοιμήθηκε και στις 9:00 ξύπνησε με πολύ κλάμα... Του έδωσα λίγο χαμομήλι και έκανε έναν έμετο...... Γέμισε ο τόπος γάλατα.. Τον έκανα μπανάκι αφού του έβγαλα την μύξα και αναμένουμε.. Πάντως ευτυχώς πυρετό δεν έχει!

Εγώ του βάζω φυσιολογικό ορό με σύριγγα γιατί βρε κορίτσια τα υπόλοιπα τύπου fhysiomer μου φαίνεται οτι δεν έχουν πίεση.. Του πήρα και otrivin baby βρε cate κάνει να του βάζω????

ΑΑΑΑΑΑ σήμερα την μικρή μου δεν την πήγα παιδικό γιατί είναι η μέρα των ζώων και το Αττικό ζωολογικό πάρκο έχει ελεύθερη είσοδο οπότε ετοιμαζόμαστε και φύγαμεεεεεεεεεεεε!!!

Ελίτα δεν σε πήρα γιατί ο μικρός είναι με μύξα και είναι κρίμα να σας κολλήσουμε.. Τα βραχιόλια είναι τέλειαααααααααα!!!!! Θέλω και εγώώώώώώώώώώώώώώώ!!!!

Επίσης θέλω να παραγγείλω holle εσύ χρειάζεσαι τπτ????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Καλημέρα!Τι πάθατε καλέ;;Ελπίζω να συνέλθετε όλοι γιατι ο καιρός είναι οτι να ναι τι να πω ...Κρύο και βροχή πολύ βροχή όλη νύχτα έβρεχε ασταμάτητα και ο δάσκαλος μου ακύρωσε το πρώτο μάθημα που ηταν για σήμερα λόγω βροχής !

Εννοείται οτι φοράμε χειμερινά αλλα νομίζω η μικρή κρυώνει και λέω να ανάψω κλίμα να ζεστάνει λιγο γιατι μεσα στο σπίτι εχει τώρα 19.

Πήραμε κι εμείς παπα από το crocodilino μποτάκια ροζ με γκρι αλλα έφριξα οταν είδα τις τιμές και ρώτησα τόσο μικρό παπουτσάκι 74 ευρώ ;;;Ναι μου λέει είναι δερμάτινα και ανατομικά ...μου ήρθε να της πω τίποτα αλλα κρατήθηκα γιατι φορούσαμε εμείς ή οι γονείς μας τέτοια παπούτσια ή κάναμε στραβά πόδια επειδή δεν φορούσαμε;;Τι εκμετάλευση πέφτει στους γονείς δηλαδή έλεος!Τα πλήρωσα και το σκεφτόμουνα..

Τώρα πρέπει να της πάρω ακόμη μερικές πιτζάμες και μπουφάν οπωσδήποτε..

Πάω να κάνω καφέ τα λέμε μετα....

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...