Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον αρχισα τις δημιουργιες.Εφτιαξα το πρωτο μου βραχιολι με decoupage.Meta to deytero και τελος αλλο ενα θα σας δειξω αυριο γιατι το ξχασασ το αμαξι.

Εχω πορωθει, μαρεσει παρα πολυ!!!!!!Πηρα και υλικα.Τα βραχιολια ηταν στο χρωμα του ξυλου πριν post-22755-14825440500179_thumb.jpg

post-22755-14825440500996_thumb.jpg

PN8Qp2.png

csXep2.png

giati se mallose kale?

Για 2 λόγους. Μου πε ότι δε θέλουμε ζέστη και υγρή ατμόσφαιρα και όχι ευκαλυπτο πριν το χρόνο για αλλεργίες. Το φυσιομερ είναι λιγότερο ενοχλητικό από τον όρο δοκιμάστε το να δείτε. Το μωρου οχι των ενηλίκων λέω ε,

i1lzp2.png

Εγω οτι παπουτσι βαλω στη μπεμπα μονιμως της φευγει το ενα και μενει σαν τη σταχτοπουτα και μονιμως της ψαχνουμε το γοβακι!!!!!Στη Θεσσαλονικη το βρηκε ο Μαριος της Σοφιας και της το φορεσε!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον αρχισα τις δημιουργιες.Εφτιαξα το πρωτο μου βραχιολι με decoupage.Meta to deytero και τελος αλλο ενα θα σας δειξω αυριο γιατι το ξχασασ το αμαξι.

Εχω πορωθει, μαρεσει παρα πολυ!!!!!!Πηρα και υλικα.Τα βραχιολια ηταν στο χρωμα του ξυλου πριν [ATTACH]956[/ATTACH]

[ATTACH]957[/ATTACH]

teleia bravo!!! 8elw k egw!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

elita ido provlima eixa alla auta epidi einai mpotakia den mporei na ta bgalei

Ξερω κι εγω κατι αντιντας που της πηρα δεν της βγαινουν γιατι ειναι ψιλομποτακι.Ο μπεμπης εχει πατουσαρα αντιθετως!!!!!!!

Cate, na sto pv pio aplα ειναι οταν κολλας με κολλα, οπως η ατλακολ με πινελακι, κομματια απο χαρτοπετσετες, η ρυζοχαρτο, η οτιδηποτε χαρτινο!!!!!Το ανακαλυψα προσφατα και δοκιμασα την τεχνη μου μπορεις να φτιαξει οτι φανταστεις.Δες εδω.Φυσικα μετα βαζει ςκια την τεχνη σου , με ακρυλικα, χρωματα, η στρεσακια, η οτι αλλο θες .Δες εδω και που αλλου κανεις.

http://www.decomagia.gr/content.asp?catid=11

http://www.afroditishobby.gr/content.asp?catid=26

PN8Qp2.png

csXep2.png

teleia bravo!!! 8elw k egw!!!

Πες τι χρωματα φορας συνηθως και σου φτιαχνω συμπεθερα δωρακι!!!!!

Εφτιαξα κι ενα που μοιαζει πιο μποεμ σε μοβ χρυσο θα στο δειξω αυριο.Μιλαμε σε 10 λεπτα.χωρις στο στεγνωμα ομως.Ετοιμαζω και μεταγιον με την αριελ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Πες τι χρωματα φορας συνηθως και σου φτιαχνω συμπεθερα δωρακι!!!!!

Εφτιαξα κι ενα που μοιαζει πιο μποεμ σε μοβ χρυσο θα στο δειξω αυριο.Μιλαμε σε 10 λεπτα.χωρις στο στεγνωμα ομως.Ετοιμαζω και μεταγιον με την αριελ

α ωραία, κάτι σε λαδί ή σε πορτοκαλί μάλλον να πηγαίνει με τα χειμωνιάτικα

να μου στείλεις και το φορεμα μαζί να πάω να το φτιάξουν

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...