Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευχαριστουμε για τα περαστικα ευχομαι Ιωαννα τα δικα σου να μην αρρωστησουν.

Την φουφου απο οτι ξερω θα την φωναζουν Ντορινα οχι Ντοριτα.

Λιτσακι μπραβο που κοιμαται εμενα λιγο κοιμηθηκε την ενοχλει η μυτη της και απο τις 4 που ξυπνησε ειναι ολο γκρινια φτασαμε και 38,2 ευτυχως επεσε τωρα με ντεπον α και μεσα σε ολα σημερα εσκασε και η μυτουλα απο το πανω δοντι που περιμεναμε τοσο καιρο σημερα βρηκε εχει ολα τα αλλα εχει κι αυτο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε κορίτσια, να με κάτι τέτοιες στιγμές τα ξεχνάω όλα...θα σας περιγράψω τί γίνεται στο σπίτι αυτή την στογμή για να καταλάβετε...

ο Νικόλας και ο Βασίλης έχουν φτιάξει σπιτάκι με τα μεγάλα τετράγωνα που έχουμε πάρει για το πάτωμα και κάθονται μέσα και η μπεμπού, που την άφησα κάτω για πρώτη φορά σήμερα να μπουσουλάει, έχει τρελαθεί από την χαρά της και βγάζει κραυγές ευτυχίας! Ο Νικόλας φωνάζει "αδελφούλα μου, έλα σπίτι μου" αλλά η μικρή φυσικά δεν καταλαβαίνει και βγαίνει έξω, πάει πίσω της, την χτυπάει στον ποπό και της λέει "έλα, προχώρα, από εδώ έλααααααααααα, σπίτι μου, μην σε φάει ο λύκοςς!!" ..μετά την βάζω στην στράτα και αλωνίζει και την ακολουθεί ο Βασίλης απο πίσω χοροπηδώντας- α δεν σας έχω πεί? έχω 3 παιδάκια :D- και ο Νικολάς προσπαθεί να τον μιμηθεί...σας λέω χαμός!!!

Ασχετο, έκοψα το δάχτυλο μου και έτσι άκυρη και η ζαχαρόπαστα για σήμερα..βρε Σοφία, μήπως να σου τα στείλω να μου τα φτιάξεις?????????:tongue::tongue:

Επίσης άσχετο, σήμερα έχει Big Brother & Top Chef...τί θα δείτε??????

Κατερίνα, σε καταλαβαίνω, το ξέρεις, επίσης τώρα θυμήθηκα που είπες για κρίση λαρυγγίτιδας, αχ Παναγία μου, δεν έχω φοβηθεί πιο πολύ στην ζωή μου και ήμουν και έγκυος στον 8ο!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera koritsia,

ax ax autos o palio kairos. kai emeis sinaxomena. trelh miksa leme. einai h prwth mas fora kai ta exoume psilopeksi goneis kai mpempe. exw 2 nixtes na koimithw kai nomizw pame gia 3. ti sto kalo re koritsia. ton exw trelani stous orous simera alla pali tora exei miksa. tou eftiakse tora o mpampas mia katsarolitsa me ligo vicks mesa na mirizi to domatio mpas kai ksempoukosi.

perastika loipon se ola ma ola ta mpempakia mas!!!!

ioanna auta einai gi autes tis stigmes zoume. eutixos einai perissoteres apo tis skatoarrwsties.

inka na sou zisi i ntorina sou:) na th xerese kai panta gerh kai xamogelasti:)

αχ ναι ντορινα όχι ντοριτα επηρεάστηκα από το ντόλτσε βίτα... Αμάν βρε καρδούλα κι εσείς; αυτό με την κατσαρόλα το κανα κι εγώ πέρσι μια φορά και με είχε μαλώσει η γιατρός βέβαια είναι μεγαλύτερα τώρα καμία σχέση. Ιωάννα τέλεια η οικογένεια σου! Χα χα χα τον κακό το λύκο να προσέχετε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

cate esy pou eisai pharmakopios to physiomer baby spray einai kalo?

Είναι φυσιολογικός ορός, απλά επειδή είναι σε σπρέι πέφτει με δύναμη και ξεμπουκώνει καλύτερα. Κάποια μπεμπάκια δεν το θέλουν καθόλου, αλλά αν το δεχτεί θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον ορό σε αμπούλες.

Βίκς απαγορεύεται πριν τα 5, μπορεί όμως να πάρεις ευκαλυπτόλαδο και να ρίχνεις μερικές σταγονίτσες σε μια κατσαρολίτσα με καυτό νερό για να ανασαίνει καλύτερα.

a den sas eipa. xthes tou peira papoutsakia http://www.pablosky.com/coleccion_producto.php?Producto=10 check it

Είναι τέλεια. Και δε φαίνονται καθόλου μωρουδίστικα. Εγώ δεν του έχω πάρει ακόμα. Πώς ξέρεις μέγεθος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...