Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Lila86 είπε:

Αυτό με το μπάνιο το έχω ξανά ακούσει εδώ μπορείτε να μου πείτε γιατί δεν κάνει ζεστό; Δεν μου έχει πει ο γιατρός κάτι

Εντάξει όταν λένε ζεστό νερό δεν εννοούν να ξεπαγιασεις . Εννοούν να μην είναι πολύ ζεστό το νερό . Καταρχάς μπορεί να σου έρθει ξαφνικά δυσφορία Κ μετά δεν κάνει καλό η πολύ ζέστη στο έμβρυο . 

• Μου αρέσει 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalhσπερα κοριτσια...!

Τωρα ειπα να κατσω κ εγω λιγακι απο οοοοοοοοοοολη την ταλάιπωρια της ημερας...

Αεροπαλανο πηγαινε ελα Κρητη ημουν ασημερα για το γνωστο θεμα της θειας μου..μετακομιση τα πραγματα της...κ ειμαι πτωωωωωωωωωωωμα!

Απο εχτες στις 4 η ωρα το πρωι..τωρα εκτασα λιγακι...κ αυριο ξυπναω κ στο καπακι παω να ξεφορτωσουμε το αυτοκινητο κ να τα παμε πανω στο σπιτι της το πρωι..τρεχα μαναααααααααααααααα..δηλαδη

Κοριτσια τι θα γινει τελικα με την συναντηση; απο οτι ειδα δεν μπορειτε ε;

Θα την κανουμε τελικα; χλωμο το κοβω... κ ειπαν κ για βροχες;;;;;;;καλααααααααα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα και απο εμάς!!!

Μόλις τώρα κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας!! Χθες και σήμερα έτρεχα με διάφορες δουλίτσες... η μπέμπα τρελή γκρίνια απο χθες το απόγευμα!! Ετοιμάζονται δόντια και επάνω και κάτω και υποφερει το μαναράκι μου... Έχει και μερικές μυξούλες... τέλεια...

Αύριο τι θα γίνει τελικά?????

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλέ όλες κοιμάστε? Εμείς σήμερα μετά από πολυυυυυυυυυυυ καιρό ξυπνήσαμε στις 6:10!!!Μπράβο μας...τώρα τρώει κρέμα με τον μπαμπά της και την βλέπω να κοιμάται..

Και τα 2 μου είναι συναχωμένα ρε γμτ..ο Νικόλας μπούκωμα στη μύτη και η μπεμπού κάνει ένα βηχαλάκι αραιά και πού. Αύριο θα την πάω παιδίατρο, έχουμε και εμβόλιο ούτως ή άλλως και να την δεί κιόλας. Και μετά το μεσημέρι θα πάω και τον Νικόλα..

Σήμερα το μενού έχει μπροζολίτσες στο φούρνο...εσείς τί καλό θα φτιάξετε???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερούδια και απο εμάς!!!

Σήμερα η μικρή μου εξακολουθεί να εχει μυξούλες.... και κάτι ψιλοδεκατάκια (37,1)...

Βρε κορίτσια, τα δοντάκια μπορούν να κάνουν μυξούλες??? Ή λέτε να κρύωσε?? Και την Παρασκευή έχουμε και 2 εμβόλια....

EIXrp2.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!

Χάθηκα αυτές τις μέρες.. Και εμένα ο δικός μου έχει πολύ μύξα και βήχα, ευτυχώς όχι πυρετό!

Εμείς σήμερα θα πάμε στην μαμά μου για φαγητό, μπιφτέκια με πατάτες!!!

Θέλω επιτέλους να μπει η κουζίνα να μαγειρέψωωωωωωωωωωω!

Χθες πήγαμε στο στοκ του Μούγερ και πήραμε παπούτσια κάποια κοπέλα ρώτησε για τα παπουτσάκια(όχι αγκαλιάς) ναι πρέπει να είναι ανατομικά και να "πιάνουν" τον αστράγαλο για να μπορέσει να κρατήσει το ποδαράκι στα πρώτα του βηματάκια!!!

Τέλεια μέρα έχει σήμερα!!! Να περάσετε όλες super!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Αρκετά μωράκια είναι με μυξούλες...

Αρχίσαμε...

Εμείς χθες πηγαμε στο Athens Heart στο H&M και ψωνίσαμε για την μικρή. Πολύ το χάρηκα!! Τώρα πια -εννοείται- χαίρομαι περισσότερο όταν ψωνίζω για το μωρό παρά για μένα!!!!!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Καλημερα μανουλες!!!

Εμεις περασαμε μαρτυρικο βραδυ . η μικρη πολυ μπουκωμενη ξυπναγε ανα 10 λεπτα στην κυριολεξια και εκλαιγε γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει , τι ορους εβαζα τι ρουφηχτηρι τιποτα σε ενα λεπτο ξαναμπουκωνε το πρωι στισ 6 μου εκανε και 38 πυρετο , ουυυυυφ περναμε την πρωτη μας βαρβατη ιωση , τωρα ξανακοιμαται ευτυχως πιο ησυχα. Ειμαι και εγω χαλια μπουκωμα πονολαιμο και δεκατα :(:(

Να πουμε και με το καλο σημερα στο φουφουλακι που βαφτιζεται, δυστυχως η φιλεναδα της δεν θα μπορεσει να ειναι εκει σημερα.Ινκα να σου ζησει!!!!

Παντα γερη και ευτυχισμενη!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημερα!!!! περαστικα μπεμπακια και μανουλες υπομονη! Κατερινουλα σε σενα που εισαι και συ αρρωστουλα δυο φορες περαστικα!!

Ναταλια στο Πειραια πηγες στο Μουγερ????????? Εμεις ειχαμε μια διευθυνση στη Λεοφωρο αθηνων του Μουγερ αλλα τελικα δε τα βρηκαμε! πηραμε ομως μπουφαν μια φορμουλα πολυ ωραια ενα τζινακι και ενα ροζ μπλουζακι με τη μινι! Τωρα θελουμε παπουτσακια!!!

Μαμα Ελιτα τα μωρακια μας πρεπει να τα αφηνουμε οπως λεει η Ιωαννα ξερω ειναι δυσκολο το ιδιο λεω και σε μενα, να ξεκολλληησσωωωω !!!!!αντε ετοιμασουυυυυυυυυ!!!!!

Φουφουλιτσα να χεις μια ωραια βαπτιση!!!!!

Ολγα αντε να βρεθουμε αμα τελιωσεις με τη φασινα !!!!

Κοριτσια η πεθερα το παστιτσιο το κανει πολυυυυυυ καλοοοο αλλα χτες μαλλον κατα εκανε ειχε παρα πολυ κρεμα!! Ειχε και κολοκυθοπιτα γλυκια αλλα δε μου αρεσε και πολυ!

Σημερα εκανε ο αντρας μου την ομελετα του (μονο αυτο ξερει να φκιαχνει) και ελεγα το μεσημερι να ψησω ψαρια αλλα το ανεβαλα γιατι φαγαμε πολυ ομελετα και θα κανω το απογευματακι μια μακαροναδιτσα

Την αλλη βδομαδα θα ρθει η γυναικα που θα κραταει τη Κων/να! Σκοπευω σιγα σιγα να λειπω καποιες ωρες να κανω καποιες δουλειες που θελω να εξοικιωθει και το μωρο μαζι της!!!Εχω να τακτοποιησω το δωματιο της να βγαλω ενα κρεβαττι που ειχαμε διπλα στη κουνια για εκτατες περιπτωσεις ξενυχτια και τετοια και να της το στρωσω να την αφηνω κατω να παιζει θα βαλω και μεγαλα μαξιλαρια να καθομαστε εμεις!!!Πλεον προσπαθει να σηκωθει ορθια και δε μπορει να πιαστει γιατι την εχω στο παρκοκρεββαττο οπου το διχτακι δεν εχει τρυπες!!!

Αυτα σας ζαλισα εκεθεση εγραψα!!

Ο αντρας αφαντος παλι κολωποδοσφαιρα

Παααααααααααλλλλλι δε θα βρεθουμε τι θα γινει εεε??????

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

εμενα τωρα ξανακοιμηθηκε ολη μερα κοιμαται , βεβαια ολο το βραδυ ηταν ξυπνια, τωρα εχουμε 37,8 αλλα δεν της εδωσα τιποτα να δω που θα παει, φαγητο ελαχιστο, μονο γαλα θελει, γκρινια συνεχεια αλλα το λυπαμαι το καημενο εχει κοκκινα ματακια και τετοιο συναχι δεν εχω ξαναδει μιλαμε να τρεχει η μυτη νερο συνεχεια ααααα και βηχα σαν παλιογρια ουυυυυυυυυυυφ

Περαστικα μας..

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ίνκα να σου ζήσει η Ντορίτα σου!!!

περαστικά στα άρρωστα μωράκια

εμείς πήγαμε σε παρτυ σε αυλή και περάσαμε σούπερ, μας έκανε καλό καιρό ευτυχώς και μετά στην πεθερά για φαγητό, της άφησα και τις κουρτίνες να μου τις κοντύνει

το βράδυ το καθαρματάκι ξύπνησε στις 3μιση, θήλασε θήλασε ούτε κι εγώ ξέρω πόσο, στις 5μιση που ξύπνησα τον βρήκα πάλι στο στήθος (τον είχα πάρει στο κρεβάτι γιατί νύσταζα πάρα πολύ) και μετά ζωντάνεψε, σηκωνόταν στα γόνατα και έκανε κου πε πε στο τζάμι της μπαλκονόπορτας, ευτυχώς κατά τις 6 με λυπήθηκε και κοιμήθηκε ως τις 9...

i1lzp2.png

Καλημέρα και απο εμάς!!!

Χάθηκα αυτές τις μέρες.. Και εμένα ο δικός μου έχει πολύ μύξα και βήχα, ευτυχώς όχι πυρετό!

Εμείς σήμερα θα πάμε στην μαμά μου για φαγητό, μπιφτέκια με πατάτες!!!

Θέλω επιτέλους να μπει η κουζίνα να μαγειρέψωωωωωωωωωωω!

Χθες πήγαμε στο στοκ του Μούγερ και πήραμε παπούτσια κάποια κοπέλα ρώτησε για τα παπουτσάκια(όχι αγκαλιάς) ναι πρέπει να είναι ανατομικά και να "πιάνουν" τον αστράγαλο για να μπορέσει να κρατήσει το ποδαράκι στα πρώτα του βηματάκια!!!

Τέλεια μέρα έχει σήμερα!!! Να περάσετε όλες super!!!

νομίζω ότι αυτό ίσχυει παλιά, τώρα οι ορθοπεδικοί συνιστούν μαλακά και ευλύγιστα παπουτσάκια αλλά προτείνουν την περισσότερη ώρα το πόδι να είναι ξυπόλυτο

i1lzp2.png

Αχ Κατερινούλα, περαστικά σας και γρήγορα!!!Αχ οι παλιοιώσεις πως ταλαιπωρούν τα μωράκια μας..εμένα και τα 2 τα γυροφέρνει ρε γμτ..αχ!!!

Λίτσα, περαστικά και σε εσάς!!

Τώρα φτιάχνω φαγητό της μπεμπούς..περιμένω και να αδιαθετήσω ΑΚΟΜΑ και τα νεύρα μου τσατάλια..εννοείται πως δεν πάμε στο πάρτυ, better safe than sorry!!

Δεν ξέρω τί λένε οι ορθοπεδικοί, πάντως αν κρίνω με βάση την μικρή μου εμπειρία θέλει παπουτσάκι μαλακό, ελαφρύ, άνετο και φυσικά ανατομικό..

Καλέ, την φουφού θα την λένε Ντορίτα??ΠΟλύ όμορφο όνομα...

Να μας ζήσει και η φουφού...ωχ έρχεται η σειρά μαςςςςςςςςςςςς!!!!:D:D

Εφυγαααααααααα

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...