Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εντωμεταξύ αλήθεια όταν ζούσε ο πεθερός μου μαγείρευε πολύ καλύτερα και οχτακόσια φαγητά....βρε μπας και μαγείρευε ο πεθερός μου και ντρεπόταν να το πει ο κακόμοιρος;;;

καλό κουράγιο κορίτσι! άντε καιρός σου ήταν να μαζευτείς!! νόμιζα θα ξεχειμώνιαζες εκεί!!!

Λες να ειχε ταλέντο ο μακαρίτης?:rolleyes:

Ευχαριστώ!Το χρειαζομαι το κουραγιο με τοση δουλεια που εχω να πατήσω:?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Milame eελιωσα στον υπνο μαζι με α μωρα.Ο αντρας μου ο αμοιρος τον εχει σηκωσει ο πιτσιρικας απο τις 7μιση.Τον πηγε κολυμπι και τωρα δεν ξερω που πηγαν .Εμεις παντως κοιμηθηκαμε.Τα καμαρια μου.Κα ι μολις αλλαξα τον μπεμπη και τον ακουω που σφιγγεται χαχα!!!!Αντε παμε να φαμε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ελίτα, θα ήταν πολύ ωραία να τα πάρεις μαζί σου, αν ο άνδρας σου δεν είχε καθόλου σεμινάριο, αλλιώς 2 ημ. θα είσαι μέσα όπως και εδώ, αλλά χωρίς τις ανέσεις σου..

Ξέρω πως τώρα δεν μπορείτε ακόμα να τα αποχωριστείτε, δεν ξέρω αν ποτέ τελειώνει αυτό και αν θα αρχίσουμε όλες μαζί να ομολογούμε "αχ μάνα πόσο δίκιο είχες" αλλά καλό είναι και για εμάς και για ταμωρά να τα αφήνουμε και λίγο μόνα τους, δλδ με κάποιον άλλον..έτσι ανεξαρτητοποιούνται πιο ομαλά!

Δώσαμε κάποια προσκλητήρια, όλοι λένε θα έρθουν να δούμε...μακάρι!!

Η αδερφή μου μοπυ πήρε και εσάρπα, οπότε είμαι κομπλέ...κατά 95%, μένουν κάποιες λεπτομέρειες!!!

Φτιάχνω μακαρόνια φούρνου, ελάτεεεεεεεεεεεεε να φααααααμμμμμμμεεεεεεεεεεε...!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Βρε φαγανες!!!!μιαμ μιαμ!!!!!Α μη νομιζεις Ιωαννα και στη θεσσαλονικη δυο μερες ειχαν συναντησεις κι εμεις κοιμομασταν ως το μεσημερι και μετα τα εβγαλα βολτα.οσο να τα ετοιμασω βεβαια τελειωνε και ο αντρας μου κι ερχοταν και μας εβρισκε

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ο Νικόλας κοιμήθηκε αλλά η μικρή θέλει παιχνίδια...ουφ πότε θα έρθει η ώρα που θα κοιμούνται και τα 2 το μεσημέρι ένα 3ωράκι να ξαποσταίνουμε και εμείς λίγοοοοοοο???

όλγα, θέλω ,είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά!!

Ελίτα, κακά τα ψέμματα, αν θέλεις λίγο να ξεκουραστείς, πρέπει να αφήσεις τα μωρά. Πάρτο απόφαση και άρχισε να λειτουργείς με βάση αυτό το σκεπτικό, δλδ πάμε ταξίδι Μάλτα χωρίς τα μωρουλίνια, αρχίσω και οργανώνομαι :D

Εμείς, στις 20 Ιανουαρίου έχουμε επέτειο γάμου και θα ήθελα πολύ να πάμε μια Ρώμη. Ελπίζω να συμφωνούν και οι γονείς μου και να μπορέσουν να τα κρατήσουν. Θα τους πώ όμως να έρθουν εδώ..ή ας πάρει και η αδελφή μου 2 ημέρες άδεια και να έρθει με την μαμά μου, νονά είναι..και θεία!!Χαχαχαχα..Ονειρεύομαιιιιιιιιιιιιιιιι...!!!!

Ραμόνα, που γυρίζεις καλέ πάλι??

Καλέ, είπατε ώρα για αύριο? Και μέρος??Κανονίστεεεεεεεεεεεεε...

Η μανα μου της τοπα και σχεδον κανει σχεδια.Θα στρωσει χαλι για να μπουσουλανε και να της παμε ενα παρκοκρεβατο.Εχει λεει μουλτι, κοτοπουλακια, αυγουλακια.Και αχ μη μου λες τετοια θα χασω τον υπνο μου,(απο την ανυπομονισια)Και πηγαινε να το ευχαριστηθεις.

Τι να πω βρε Ιωαννα να αρχισω να κανω λιστα λες?Ν ατον βαλω να κλεισει ειδητηρια για να μην μπορω να πω οχι.Το σκεφτομαι και σφιγγεται το στομαχι μου.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ο Νικόλας κοιμήθηκε αλλά η μικρή θέλει παιχνίδια...ουφ πότε θα έρθει η ώρα που θα κοιμούνται και τα 2 το μεσημέρι ένα 3ωράκι να ξαποσταίνουμε και εμείς λίγοοοοοοο???

όλγα, θέλω ,είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά!!

Ελίτα, κακά τα ψέμματα, αν θέλεις λίγο να ξεκουραστείς, πρέπει να αφήσεις τα μωρά. Πάρτο απόφαση και άρχισε να λειτουργείς με βάση αυτό το σκεπτικό, δλδ πάμε ταξίδι Μάλτα χωρίς τα μωρουλίνια, αρχίσω και οργανώνομαι :D

Εμείς, στις 20 Ιανουαρίου έχουμε επέτειο γάμου και θα ήθελα πολύ να πάμε μια Ρώμη. Ελπίζω να συμφωνούν και οι γονείς μου και να μπορέσουν να τα κρατήσουν. Θα τους πώ όμως να έρθουν εδώ..ή ας πάρει και η αδελφή μου 2 ημέρες άδεια και να έρθει με την μαμά μου, νονά είναι..και θεία!!Χαχαχαχα..Ονειρεύομαιιιιιιιιιιιιιιιι...!!!!

Ραμόνα, που γυρίζεις καλέ πάλι??

Καλέ, είπατε ώρα για αύριο? Και μέρος??Κανονίστεεεεεεεεεεεεε...

Ιωαννα εμενα μου εκανε προταση γαμου στη Ρωμη, Εειναι τελεια, ποιο ομορφα απο το Παρισι κατ εμε, πολυ ρομαντικα.Καθε γωνια εχει κατι να δεις.Να πατε, ειναι πολυ ωραια, αχ!!!!!Οτι εποχη και ναναι εμεις πηγαμε 14 Φλεβαρη

PN8Qp2.png

csXep2.png

άντε μας ξεσηκώσατε με ρώμες και παρίσια και εξαφανιστήκατε...

έστειλα τους άντρες βόλτα και έκανα φασίνα, τώρα πάω να κάνω beaute

αύριο έχουμε παιδικό πρωινό πάρτυ πρέπει να μαι όμορφη μαμά (ε ρε που καταντήσαμε)

i1lzp2.png

άντε μας ξεσηκώσατε με ρώμες και παρίσια και εξαφανιστήκατε...

έστειλα τους άντρες βόλτα και έκανα φασίνα, τώρα πάω να κάνω beaute

αύριο έχουμε παιδικό πρωινό πάρτυ πρέπει να μαι όμορφη μαμά (ε ρε που καταντήσαμε)

συμπασχω κοπελιααααααααααα

τα ιδια και εμεις εδω!! και αυριο παμε να κοινωνησουμε και μετα αθηνα..εχουμε βαπτιση αλλα beaute δεν με βλεπω να κανω ακομααααα

μαλλον μεταμεσονυχτιο το βλεπω

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, παίζει να μην μπορώ αύριο. Γαμώτο.........

Είμαι πτώμα, από το πρωί γυρίζουμε, τώρα μαζευτήκαμε. Και βάφω και τα μαλλιά μου γιατί είχα καταντήσει μια γριά. Είμαι άσπρη από τα 20....

Καλησπέρα κοριτσάκια!!

Ο Νικόλας μου κάνει πάλι πυρετούλι, δλδ το μεσημέρι κοιμήθηκε απύρετος και ξύπνησε με πυρετό 37,5 κατά το υδραργύρου και με 38,7 κατά το μετώπου..καλά, απόκλιση που σε τρελαίνει!!Τί να πώ δεν ξέρω..του έδωσα ντεπονάκι..

Ελίτα, αφού δέχεται η μαμά σου, ΒΓΑΛΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ!! Σου εύχομαι να περάσετε όμορφα και να γυρίσετε..τρείς!!:D:D:D:D

Αχ βρε κορίτσια, πρέπει να οργανωθώ γιατί με βλέπω να τρέχω μέχρι τελευταία στιγμή...οφουυυυυυ!!!

Αύριο έχουμε και εμείς παιδικό πάρτυ, αλλά δεν ξέρω αν θα πάμε..θα το αποφασίσουμε το απόγευμα και μάλλον σκέφτομαι να μην πάμε για να μην αρπάξουμε και τίποτα άλλο τώρα που είμαστε ευάλωτοι!

Ακόμα γιοκ η ζαχαρόπαστα...ευελπιστώ για αύριο!:D

bre koritsia, enstikto exei to paidi mou? tou bazw to ponstan mesa sto gala kai prin kan to plisiasei sto stoma, moy to dinei pisw "den thelw gala mama!!" moy leei...!!to zoyzoyni mou!mporei kai na toy mirise bebaia, ti na pw..

toy to allaxa kai egw kai ebala depon kai to ipie mia xara :D

eytyxws giati exoume dramata gia na pioume ta antipiretika genika...

paw na tin pesw gia ipno, filakia polla se oles!!

Elpizw na kataferete na sinantitheite ayrio!!kai na sas kanei kai kali imera!!

Τελικα αρχισα να κοιταω μπας και γλυκαθω!!!!!!!Αν δεν κανω την αρχη νομιζω δε θα το κανω ποτε.Βρηκα και δυο grandparents σημερα που κραταγαν ενα 9 μηνων μωρο που οι δικοι του πηγαν μηνα του μελιτος μια βδομαδα.Γιατι καναν βαφτιση-γαμο μαζι.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...