Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

@Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Ναι με πρωινά! Εγώ που επαιρνα utro δεν είχα θέμα μια χαρά έκανα το τεστ. Όλα καλα να πάνε!!

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερααααα!

Ξυπνηστε καλε!!!!!Αντε καλό χειμώνα.Εδω τουλάχιστον βρεχει και εχει αρκετή ψυχρα.Να δω πως θα παω στο σουπερ που θελω με την σαγιονάρα

Καρδούλα ετσι και μένα θελουν συνεχεια να τα κραταω ορθια.Ευτυχως οχι μεσα στην νυχτα.Τουλαχιστον προς το παρον

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέραααααααααααααααααααααααα!!!

Καλέ ξυνήσαμε, μην φωνάζεις!!:tongue:

Παραγγέλνω κάτι βιβλιαράκια για τον Νικόλα, χριστουγεννιάτικα φυσικά, από το eshop ,ειμαστε και εκτός σεζόν και έχει σουπερ τιμές! Ευτυχώς δεν έκανε πυρετό το βράδυ...

Εδω μία βγάζει ήλιο, μία συννεφιάζει...

Ελίτα, γιατί δεν φέρνεις τους γονείς σου σπίτι σας, ώστε να μη χρειαστεί να αλλάξουν τα μωρά χώρο? Η δεν θέλεις?Πάντως, εγώ θα έλεγα να πας, και στο κάτω- κάτω μην κάθεστε 5 ημέρες- δεν θα αντέξεις :D- καθήστε τις 3 ή 4! Ελα να σου πώ, μωρά μεν αλλά όχι βρέφη..κοντά 9 μηνών! Καλέ σε 2 μήνες χρονίζετε, το έχεις καταλάβει????????????? Πάντα υπάρχει μία πρώτη φορά για όλα...εγώ ψηφίζω ταξίδι!

Αυτό που λές εντωμεταξύ, ότι δλδ 2 παιδιά δεν είναι εύκολο, αυτό σκέφτομαι και εγώ συνέχεια..καλέ και πώς τα καταφέρνουμε μόνες μας??? Δεν πειράζει, ας ζοριστούν και οι παππουδογιαγιάδες για 3 ημέρες, μετά θα ξεκουραστούν πάλι!!!!!!

Φιλάκιαααααααααα!!!

Σοφία, πως κολλάει η ζαχαρόπαστα πάνω στο μπισκότο???:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημερα!!!!!!!

εμεις αρρωστοι οικογενειακως.. Ηταν ο Αλκης και απο εχθες αρχισε και εμενα να ποναει ο λαιμος μου και η μπεμπα αρχισε να ρουθουνιζει το βραδυ και να βηχει , ξενυχταγα τοσες μερες με τον Αλκη αρχισε και η μπεμπα τωρα, εδω η καλη νοσοκομα οιμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Ελιτα να πατε ταξιδακι κι εμεις θα φυγουμε το επομενο σκ αν ειναι καλα τα μικρα ενα αγχος θα το εχω που θα τα αφησω και τα 2 στην πεθερα μου αλλα νιωθω την αναγκη να παρω μια ανασα εχω κουραστει πολυ,μακαρι να ειναι ολα καλα και να τα καταφερουμε.

Εγω δεν μπορω αν κανονισετε συναντηση αυριο , κριμα γιατι θα ηθελα πολυ να σας δω , την επομενη φορα.

Ολγα ο καιρος σου λεει οτι ηρθε η ωρα να αφησεις τα Λαγονησια :tongue:

Ιωαννα περαστικα στον Νικολα σε νοιωωωωωωωωωωωωθω.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ιωαννα αυτη η ιωση που εχουμε εμεις δεν εχει πυρετο ο Αλκης δεν εκανε καθολου περιεργως , αλλα αρχισε με πονολαιμο , πολυ συναχι και βηχα, α δεν σας ειπα και το πρωτο βραδυ μου εκανε κριση λαρυγγιτιδας τα ειδα ολα αλλα την επομενη μερα που πηγαμε στον γιατρο ειχε περασει. Δεν μπορειτε να πειτε ωραια περναω:rolleyes:

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

αχ εγώ να σας πώ την αλήθεια δεν ξέρω αν θα τον άφηνα...θα μου πείτε ποτέ; ε δεν ξέρω αν αρχίσει και θέλει να πηγαίνει να κοιμάται στον παππού και στη γιαγιά τότε θα πηγαίνει

βέβαια δε μου χει παρουσιαστεί και ταξίδι στη Μάλτα οπότε θεωρητικά απαντάμε πάντα ε;;

i1lzp2.png

εμείς αρχίσαμε πάλι να ξυπνάμε 2 φορές μέσα στη νύχτα γκρρρρρρρρ

και σήμερα έφαγε 2 κουταλιές φρούτο και μετά το σφράγισε...νύσταζε; ήταν χορτάτος; ποιος ξέρει; τώρα κοιμήθηκε θα ξαναδοκιμάσω όταν ξυπνήσει μπας και....

καρδούλα μάλλον συμβαίνει αυτό που λένε όταν μαθαίνουν καινούρια πράγματα δε θέλουν να κοιμούνται για να κάνουν practise...κούρασε τον σήμερα μπας και κοιμηθείτε το βράδυ

εμένα πάλι ενώ μπορεί και στέκεται δε θέλει καθόλου...ολο στα 4 είναι και αλωνίζει

χθες πήγαμε για καφέ σε μια φίλη μου και ο μικρός της (10 μηνών) μας τραβούσε τα μαλλιά και μας έπαιρνε όλο τα παιχνίδια...αχ θα υποφέρει ο γιος μου το βλέπω πρέπει να τον εκπαιδεύσω μου φαίνεται

i1lzp2.png

κΑΛΗΜΕΡΑ.εΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.μΠΗΚΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΑς ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ.μΠΑ ιΩΑΝΝΑ δε νομιζω για 3 μερες γιατι δυο μερες θαχει σεμιναρια ο αντρας μου, οποτε η κολλαμε αλλες 2 τρεις η καθολου.

Δεν ξερω ακομα.Αν και με βλεπω να μην κανω τιποτα στο τελος.Αμα το σκεφτομαι τοσο δηλαδη και βασανιζομαι.

Οσο για το να ερθουν εδω οι γονεις μου, καλα σωθηκες!!!!!!Η μανα μου δεν ξεκουναει.Εδω κλαιγεται πως της λειπουν και προτιμαει να μου πει να παω εγω εκει μονη μια βδομαδα παρα να ερθει.Εδω ειχε ευκαιρια να κατσει τωρα πουχαν ερθει και επειδη της ηρθε περιοδος εφυγε, τι να σου πως..Το σωστο παντως θαταν να ρθουν εδω ολο το σπιτι δικο τους και ετσι ναναι και τα μωρα ησυχα και να μην ταλαιπωρουνται.Αν ειναι να αλλαζουν περιβαλλον και να μας ψαχνουν κιολας να το βρασω.Αντε γιατι συγχιστικα τωρα!!!!!Επειτα εχω την πεθερα που θελει αλλα δε θελω εγω γιατι θα κουβαλησει και τον πεθερο που ειναι μεγαλος μπεμπης, ασε που εχουν στο μυαλο τους το τσιγαρο.Ελεος δηλαδη.Γιαυτο μαλλον συμπαθει την πρωην επειδη της παρκαρει τον εγγονο συνεχεια......

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΚΑλημερα παλι δ προλαβαινω να γραψω γκρρρρρρρρ!!!

Λοιπον Κτερινα περαστικα σας και υπομονη και μακαρι για το ταξιδι

Ελιτακι μου παππους και γιαγια στο σπιτακι σου θ αελγα εκδρομουλα θα ναι και γ΄αυτους!! και αχ!!! το ιδιο νοιωθω και γω τη παιρνει ο ανντρας μου να παει βολτα και μου λειπειιιιιιιιι..........

αντε η μεμπου σου να ΄ανεβασει τη φερετινουλα αντε μπεμπου μου!!!

Ολγα κρυο καιρος να γυρισεις αντε ερχεται η Δευτερα.........................................................................................................................παω με φωναζει η απογονοςςςςςςςςςςςςςςς

φιλακια θα τα πουμε το βραδακι θα παω πεθερα για παστιτσιο το μεσημερι

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

ελίτα εγώ λέω να ξεσηκώσεις την αδερφή σου να ρθει εκδρομούλα κι αυτη!!

όσο για τη φερριτίνη της μικρής θα ανέβει αφού τώρα άρχισε να τρώει καλά η τσιλιβίθρα, δως της και λίγο σίδηρο και μια χαρά

λέτε για βάψιμο και ντύσιμο και μου λείπουν κι εμένα αλλά πιο πολύ ξέρετε τι μου λείπει;; η μουσική, κατέβασα σήμερα μετά από πολύ καιρό μερικά cd ΓΙΑ ΜΕΝΑ και όχι για το μικρό και ακούω και ταξιδεύω....

και γω όταν τον παίρνει ο νίκος βόλτα έτσι νιώθω...αφού τον παίρνω αγκαλιά και τον ρουφάω λες κι έχω να τον δω μια βδομάδα η χαζομαμά :-D:grin::-D

i1lzp2.png

γιωργια η πεθερά σου κάνει κανονικό παστίτσιο ή τεμπέλικο σαν τη δικιά μου;;;; (μακαρονόπιτα δηλαδή! και φυσικά χωρίς φύλλο ε;)

χθες πάντως έκανε πίτσα και πήρε τηλ το νίκο να πάει να πάρει, έρχεται ο νίκος με 6 κομμάτια!! καλά του λέω για το μάριο μόνο έστειλε; για μας τίποτα;; πρέπει να τη βάλω σε πρόγραμμα μου φαινεται...

i1lzp2.png

Γυρνάω καλέ τι φωνάζετε!!!

πωπω Παναγιά μου και εχω να μαζεψω ολη μας την πρίκα.Θα πρέπει να κανω και 2-3 δρομολόγια να τα κουβαλίσω και να πάρω και τον σκύλο!

αχ καλά ημουν εδω 4 μηνακια!!

Εγω κορίτσια καθε φορά ευχομαι να κοιμηθουν για ν αξεκουραστω λίγο και μετα περιμενω ποτε θα ξυπνησουν για να τα ξεζουμίσω!Παντως και γω προς το παρον μονο σε ενα γάμο εχω πάει και εχω αφήσει τα μωρα,και ενω τον περιμενα καιρο για να παρω μια ανασα γυρισα στις 11

Παντως Ελιτακι θα σου έλεγα να πηγαινες στο ταξιδακι τωρα που ειναι ακομη μωρουλια γιατι τουλαχιστον στο δικό μου μυαλό(το τετραπέρατο)μεγαλώνοντας θα ειναι πιο δυσκολο να τα αφηνουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ε αυτο που φτιάχνει η πεθερα σου μονο παστίτσιο δεν λέγεται.Τι το θελει ηθελα να ξερα αφου βαριέται

εντωμεταξύ αλήθεια όταν ζούσε ο πεθερός μου μαγείρευε πολύ καλύτερα και οχτακόσια φαγητά....βρε μπας και μαγείρευε ο πεθερός μου και ντρεπόταν να το πει ο κακόμοιρος;;;

καλό κουράγιο κορίτσι! άντε καιρός σου ήταν να μαζευτείς!! νόμιζα θα ξεχειμώνιαζες εκεί!!!

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...