Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιωργία μου, τα νέα σας είναι καταπληκτικά, συμφωνώ με τα κορίτσια, ότι θα πρέπει κάτι να πείς στη γιατρό, με το σκεπτικό και μόνο του τί πέρασες αλλά και σε πόσες άλλες οικογένειες μπορεί να κάνει το ίδιο από καθαρή..βλακεία!

Ευτυχώς ο Νικόλας από τις 3 που του έδωσα πονσταν μέχρι και τώρα δεν έβαλε πάλι πυρετό, αλλά τώρα λόγω νύχτας του έδωσα ντεπονάκι και φυσικά θα σηκώνομαι να τον τσεκάρω ανά τρίωρο...

Τελικά λέω και εγώ να βάλω ασημί..δεν θέλω να πάρω κάτι καινούργιο, γιατί δεν φοράω- κακώς- και συχνά ψηλά παπούτσια...

Αλήθεια βρε κορίτσια, πώς ντύνεστε συνήθως...?

Εγώ κάθε αλλαγή σεζόν λέω θα αλλάξω ντύσιμο, δλδ θα υιοθετήσω πιο θηλυκό στυλ με φορεματάκια και ψηλά παπούτσια, αλλά πάλι καταλήγω στην ευκολία. δλδ τζιν και υφασμάτινο παντελόνι, μπλουζάκια και χαμηλά παπούτσια. Παλιά δεν έβγαινα ποτέ έξω αμακιγιάριστη και χωρίς να έχω φτιάξει το μαλλί με τις ώρες, αλλά τώρα με 2 παιδιά να ετοιμάσω και το ρολόι να τρέχει, τον αμελώ τον εαυτό μου πολλές φορές και στεναχωριέμαι πολύ με αυτό...π.χ. τα μαλλιά μου πάντα τα άφηνα κάτω, τώρα επειδή δεν προλαβαίνω να τα φτιάξω με το σεσουάρ κάνω αλογοουρά και έξω από την πορτά..:(:cry::cry:

Mia apo ta idiaΕχω τοσα ρουχα και αλογοουρα.Και απο μεικ απ στα γρηγορα λιγο ρουζ και μολυβι .

Μονο σημερα εβαλα ενα ψευτο φουστανακι.

Κοριτσια ενα θα πω εδω στην Ελλαδα μας κοροιδευουν κανονικα.

Καταρχην να ξεκινησω με το οτι ετρεχα σαν την τρελλη και ο αντρας μου πηγε να παρει τις εξετασεις την ωρα πουχαμε ραντεβου.4μιση.Ετσι βρεθηκα να μαι με δυο μωρα μονη να πρεπει να ανεβω τριτο οροφο σε πολυκατοικια που εχει ενα στενο ασανσερ.Οποτε βλεποντας πως ο αντρας μου αργουσε πηρα τηλ την αδερφη μου που μενει Ιλισσια και για καλη μου τυχη την πετυχα εκει οποτε ηρθε και με βοηθησε να τα ανεβασουμε με τα σλινκ.Μετα ομως επειδη επρεπε να φυγει πηγα και πηρα το καροτσι και το ανεβασα κλειστο.

Ομως τσαμπα η φασαρια γιατι και μεχρι ναρθει ο αντρας μου ακομα περιμεναμε,Να μην τα πολυλογω ειμασταν 4μιση με 8 στην αναμονη.Εγω μπηκα με ειδε φοιτητρια που κανει διδακτορικο, μας δεχτηκε ο μεγαλοκαθηγητης για να μας επιβεβαιωσει αυτα που μας ειπε η παιδιατρος πουχε εξετασει τη μπεμπα την δευτερα και εμενα η φοιτητρια.Μας μιλησε 5 λεπτα στην ουσια και αντε για.Δωσαμε 90 για τη μπεμπα και 45 για μενα .Δε λεω περιμεναν πολλα παιδακια αλλα εμενα ηταν τα πιο μωρα.Ειχα ραντεβου ενω αυτοι που περασαν μπροστα μας ηταν χωρις ραντεβου απλα ειχαν ερθει πιο νωρις για να μπουν σε αναμονη.Ε τοτε ποιος ο λογος να κλεισω ραντεβου.

Τεσπα η μπεμπουλα εχει συγγενη υποθυρεοειδισμο και θα περνει το χαπακι σιγουρα ως τα 5 της μεχρι να δουμε οτι ειναι καλα ο αδενας που συνεχιζει να αναπτυσετε.Θα την παρακαολουθουμε ανα δυο μηνες και μετα ανα εξαμηνο.Τωρα ηταν μια χαρα οι τιμουλες της.

Αλλα εχει χαμηλη φεριτινη και χρειαζεται σιδηρο.Γιατι εχει λιγο αναιμια λογω και της προωροτητας.Αυτα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι βρε Cate αλλά εσύ είσαι και κουκλάρα άβαφτη από ότι έχω καταλάβει...εγώ πάλι, προβληματικό δέρμα λόγω ακμής και τα μαλλιά αν δεν ταφτιάξω, είναι σαν ίσιο που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σγουρό!! Αλλα οκ όταν τα φτιάξω είναι καλά...

Καλέ εδώ και πολύ καιρό θέλω να κάνω πεντικιούρ και δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωω...

πάω, με φωνάζει ο ανηρ..φιλάκια!!!

Τρελό κοπλιμέντο αυτό.... Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω:P:p:p

Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι, μωρέ Ιωάννα μου, μάλλον θέμα συνήθειας είναι πιο πολύ.

Και το αλλο ειναι πως ειχα μια πολυ κουραστικη μερα σημερα και πολλα νευρα σκυλοβρισα και καποιον στο δρομο πουχε τρακαρισμενο αμαξι γιατι ειχε κολλησει πισω μου και μου κορναρε ενω μπροστα μου ειχα δυο αμαξια σταματημενα και περιμενα να ξεκινησουν και αυτος μουκανε χειρονομιες λες και εφταιγα εγω.Εβλεπε και τα μωρα ε?

Ε εβγαλα το κεφαλι δεν τοχω ξανακανει και τον σκυλοβρισα και μετα τον στολισα με μουτζες.

Γενικα ακομα τιποτα απο περιοδο και ο αντρας μου μου ειπες πως ειδε σε ονειρο πως γενναγα και εκανα αγορι και τουχει κολλησεις πως ειμαι εγκυος.

Αυτα συγνωμη που σας ζαλισα φιλακια πολλα πολλα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Κοριτσια χελπ!!!!!Ο αντρας μου μου λεει να παμε Μλτα που προεκυψε ταξιδι και να κολλησουμε και 3 μερες συνολο 5 κι εγω στεναχωριεμια φοβαμαι να τα αφησω.Να παρω τουλαχιστον το ενα?Και στο επομενο να παρω το αλλο?Βοηθηστε με!!!!!!Απο τη μια θελω αλλα δε μπορω να τα αφησω.Ειναι δυσκολα δυο μωρα θα αντεξουν οι γονεις μου?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Ωραίο ταξίδι θα είναι βρε Ελίτα, πήγαινε. Αν κι εγω έχω τα κολλήματα μου και δεν τον αφήνω πουθενά. Όσο για να το πάρεις το ένα, ποιό θα πάρεις από τα δυο;

Κοιτα το ιδανικο μωρο για ταξιδια ειναι ο μπεμπης κοιμαται παντου, δεν γκρινιαζει.Αλλα απο την αλλη αν μεινει η αλλαη εδω θα φρικαρει, θα τους κανει τη ζωη μαρτυριο.Οταν νυσταζει μονο σε μενα ηρεμει.Οποτε ειναι καλυτερο η μικρη ναναι μαζι.Αλλα δε μπορω νιωθω ακομα πιο πολλες ενοχες γιαυτο που θα αφησω.Δεν εχω λειψει ποτε και δεν εχω παει πουθενα χωρις αυτα εκτος απο το γαμο.

Αλλα δυο μωρα δεν ειναι ευκολη υποθεση.

PN8Qp2.png

csXep2.png

τι κανετε κοριτσακια και μπεμπακια?

Ελιτακι αναιμια η μπουμπου?Δεν σας ειχε δωσει η παιδιατρος συμπληρωμα απο την γεννηση?

Εγω τους δίνω απο την πρωτη στιγμη λόγω προωρότητας και παλι η φεριτινη τους ηταν στα ορια

Απο ντυσιμο κοριτσια εγω κολαν φοραω συνήθως και το μαλλι πιασμενο επάνω.Απο βάψιμο λιγό ρουζακι στα γρηγορα και λίγο παλ κραγιονακι

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Να πας κοριτσακι μου στο ταξιδι.Ειναι ευκαιρια να ξεκουραστεις λίγο και σίγουρα το εχεις ανάγκη!

Cate θα κανονισω να περασω να σε δω!

Εννοείται.....

Μας ειχε δωσει εδινα μεχρι καποιο μηνα μετα σταματησα γιατι μου εκανε δυσκοιλιοτητα και της επεφτε λιγο βαρυ στο στομαχακι.Ειδικα ο μπεμπης το εβγαζε.Αλλα ο μικρος δεν εχει προβλημα.

Θα δω τι θα κανω θα μιλησω με τους γονεις μου οι οποιοι πετνε τη σκουφια τους αλλα ξερω πως θαναι δυσκολο για τα μικρα ειδικα της μικρης παντα την επηρεαζει η αλλαγη περιβαλλοντος και δεν κοιμαται.Θα πρεπει να την κοιμηζουν στο κρεββατι για να στρωσει.Μονο στην κουνια της ηρεμει.Σε παρκοκρεβατο κοιμηθηκε μονο οταν ηταν πολυ κουρασμενη.Παρολλο που κανουμε ταξιδιΑ/

νΑ ΣΟΥ ΠΩ οΛΓΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, γεΝΙΚΑ ΠΕΣΜΕΝΗ.

Ισως το γεγονος οτι δεν παω πουθενα χωρις αυτα.Δεν ειναι ευκολη υποθεση.

Αλλα και που να τα εμπιστευτω.Εσενα η μανα σου ταχει κρατησει ποτε εντελως μονη?Και αν ναι για ποσο?Θα τα αφηνες?Εσυ πουσαι διδυμομανουλα ?Και αν ηταν να παρεις ενα απο τα δυο θα σου ηταν ευκολη η αποφαση?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μονη της με τα μωρα εχει μεινει μόνο για να παω σουπερ μαρκετ ή για καποια δουλεια

Δεν ειναι ευκολο μονη της να τα αναλαβει και τα δυο.Θα παθει νευρικο κλονισμο!

Οταν χρειαστηκε να παμε σε ενα γαμο τα κρατησε η μανα μου με την αδερφη της.Τωρα αυτο που λες να επαιρνα το ενα μαζι δεν θα μπορουσα με τιποτα.Καλύτερα να μην πήγαινα.

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

kalhmera,

emeis kaname olonixtia xthes vradi afou o andreas apofasise oti ithele na perpatai vradiatika kai na paizoume. telika ton evala sto krevati mas kai koimithikame ligo alla den me exei sinithisi se tetia. na skeftite oti apo tote pou gennithike prwth fora koimate vradi sto krevati mas.

fisika autos tora einai full sthn energeia se antithesi me mena. pou thn vriskoun tosi energeia?

elita opws leei kai i olga den tha mporousa na dialeksw pio apo ta dio akoma kai diafora ilikias na eixan. oi kai ta dio i kanena. an to apofasisis pantos tha sou eisigomouna na pate liges meres prin sth mama sou gia na sinithisoun to perivallon kai etsi na mhn tous erthei apotoma. Pantos kai egw eimai yper tou na pas giati exeis traveksi polla apo tote pou gennithikan ta aggeloudia sou kai ena taksidaki tha sou gemize tis mpataries:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...