Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , dimi.tra είπε:

Αυτό το prp ενδομητρίου πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα αυτό το θέμα. Εχουμε μια αντιμετώπιση τύπου πάμε βήμα βήμα και λύνουμε ένα ένα τα προβλήματα. Αλλά το σημειώνω να το συζητήσω μαζί του όταν έρθει αυτή η ώρα. Σ ευχαριστώ! 
      Καλή επιτυχία να έχεις, να πάρεις ευχάριστα νέα. 🤞

Είναι για γυναίκες που έχουν λεπτό ενδομητριο, αναζωογόνηση ενδομητριου. Σου παίρνουν αίμα, το φυγοκεντριζουν σε ειδικό μηχάνημα για να κρατήσουν τους αυξητικους παράγοντες και το βάζει ο γιατρός στη μήτρα σου. Είναι σαν τεστ παπ, το βάζει μέσα, κάθεσαι λίγη ώρα ξαπλωμένη, αυτό πήζει στην ουσία και μετά πας σπιτάκι σου. Το κόστος είναι στα 200 με 300. Στους βελονισμους πλήρωσα πολύ περισσότερα χωρίς αποτέλεσμα. Υπάρχει και prp ωοθηκών για τις γυναίκες με χαμηκη ΑΜΗ. Δείτε το κι αυτό ως επιλογή. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γυρισαμε ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! παει και αυτο!!! Καλα μας τα πανε αυτη τη φορα!

Δεν υπαρχει συμφωνα μ΄αυτη τη γιατρο νευρολογικο προβλημα και η αλλοιωση μπορει να οφειλεται σε προγεννετικα ή κληρονομικα αιτια χωρις απαραιτητα να σημαινει οτι το παιδι θα εμφανισει καποιο προβλημα στην ψυχοκινητικη αναπτυξη!!! Και τη βρηκε και πρωχωρημενη παρακαλω...... αυτα ειναι! και το σημπερασμα της μαγνητικης φιλεναδες μου λααααααααααααααθοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και το βλεπα αλλο εγραφε στη παραγραφο για τα ευρηματα και αλλο στο τελικο συμεπρασμα ερχοταν δηλαδη σε αντιφαση το ενα με το αλλο! η προηγουμενη γιατρος προφανως διαβασε μονο το συμπερασμα κατω και δε κοιταξε καθολου τις ακτινογραφιες ουτε διαβασε οοοοοολη τη γνωματευση να καταλαβει οτι κατι δε παει καλα!!! καλα τα λεγα πως μας ξεπεταξε !!!!!

Αυτα σε τρεις μηνες θα ηθελε να ξαναδει το μωρο μου ειπε γιατι θα ηθελε να δει την εξελιξη του και η συμβουλη που μου δωσε πολλα παιχνιδια και πολλα ερεθισματα γ΄αυτο σας λεω ελατε να βρεθουμε τη κυριακη να νοιωσουν και τα παιδακια μας τη καλη μας παρεουλα τοοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοο καιρο

Φιλακια παω να διαβασωωωωωωωωωω γιατι οοοοοοολλοο οοοο τα δικα μου νεα σας λεω και τα δικα σας ........

βρε κοριτσι μου ειναι δυνατον???:confused::confused:

απαραδεκτη η γιατρος!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε κοριτσι μου ειναι δυνατον???:confused::confused:

απαραδεκτη η γιατρος!!!!

κι ομως ναι και δε κοιταξε καθολου και τις ακτινογραφιες παρακαλω!!!

Συμφωνουν με τη περιγραφη που δινει πανω στη παραγραφο με τα ευρηματα αμα δεις ομως το συμπερασμα λεει εντελως αλλο πραμα και ερμηνευεται και τελιως διαφορετικα τελικα!! αυτη η γιατρς δεν ελαβε καθολου υποψη της τη γνωματευση του ακτινολογου μου ειπε τη δικη της γνωμη και μετα συζητησαμε για τη γνωματευση ασεεεεεεεεε μη σου τυχει!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

δεν ξερω τι θα εκανα στη θεση σου.....

πω πω...εσυ να καιγεσαι και αυτη να μην διαβαζει σωστα τη διαγνωση απο ξεπετα.......

καλα ομως και αυτος στο ικα που πηγε η paros αλλος βλακας!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Σε ευχαριστώ καρδούλα!!:):)

Τουλάχιστον είναι ΣΚ και θα έχω και τον αντρούλη μου βοήθεια...

Πάλι παλιόκαιρο έχει σήμερα ρε γμτ..συννεφιά και ζέστη!Ουφ...

Θέλω να βρώ μια εσάρπα φούξια ή γκρι...λέω να βάλω γκρι γόβες τί λέτε? Οι ασημί δεν θα είναι "πολύ" για μεσημέρι??

Μου μένει να γράψω και τα υπόλοιπα προσκλητήρια και να ασχοληθώ με τη διακόσμηση τραπεζιών και να φτιάξω και τα μπισκοτάκια, δλδ να βάλω την ζαχαρόπαστα και συσκευασία...άντε να τελειώνουμε σιγά-σιγά...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γυρισαμε ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! παει και αυτο!!! Καλα μας τα πανε αυτη τη φορα!

Δεν υπαρχει συμφωνα μ΄αυτη τη γιατρο νευρολογικο προβλημα και η αλλοιωση μπορει να οφειλεται σε προγεννετικα ή κληρονομικα αιτια χωρις απαραιτητα να σημαινει οτι το παιδι θα εμφανισει καποιο προβλημα στην ψυχοκινητικη αναπτυξη!!! Και τη βρηκε και πρωχωρημενη παρακαλω...... αυτα ειναι! και το σημπερασμα της μαγνητικης φιλεναδες μου λααααααααααααααθοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και το βλεπα αλλο εγραφε στη παραγραφο για τα ευρηματα και αλλο στο τελικο συμεπρασμα ερχοταν δηλαδη σε αντιφαση το ενα με το αλλο! η προηγουμενη γιατρος προφανως διαβασε μονο το συμπερασμα κατω και δε κοιταξε καθολου τις ακτινογραφιες ουτε διαβασε οοοοοολη τη γνωματευση να καταλαβει οτι κατι δε παει καλα!!! καλα τα λεγα πως μας ξεπεταξε !!!!!

Αυτα σε τρεις μηνες θα ηθελε να ξαναδει το μωρο μου ειπε γιατι θα ηθελε να δει την εξελιξη του και η συμβουλη που μου δωσε πολλα παιχνιδια και πολλα ερεθισματα γ΄αυτο σας λεω ελατε να βρεθουμε τη κυριακη να νοιωσουν και τα παιδακια μας τη καλη μας παρεουλα τοοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοο καιρο

Φιλακια παω να διαβασωωωωωωωωωω γιατι οοοοοοολλοο οοοο τα δικα μου νεα σας λεω και τα δικα σας ........

αχ γιωργία μου πόσο πολύ χαίρομαι...δεν μπορείς να φανταστείς, έχω βουρκώσει καρδούλα μου, να είναι γερό το κοριτσάκι σου και όλα τα παιδάκια εδώ μέσα, το χω ξαναπεί τα νιώθω αν όχι σαν παιδιά μου, σαν ανίψια μου τουλάχιστον

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Δεν υπαρχει συμφωνα μ΄αυτη τη γιατρο νευρολογικο προβλημα και η αλλοιωση μπορει να οφειλεται σε προγεννετικα ή κληρονομικα αιτια .....

Εύχομαι πάντα τέτοια ευχάριστα νέα από εδώ και πέρα! Εξαγριώνομαι τόσο πολύ με ανθρώπους που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους (επειδή είναι απλά "βολεμένοι" και δεν τους ελέγχει κανείς), πόσο μάλλον με τους γιατρούς!

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

ax vre georgia mou egw tha pigena kai tha ths ekana limpa to koloiatrio ths. wres wres dld. eleosssss. bravo pantos sth mpempoula mas. na einai kala kai na th xerese:)

ioanna egw evala asimi kai htan mia xara gia mesimeri.

silia nai to glyko kolokithi. emena gala to vradi pinei 240 peripou mazi me to thilasmo to prwi kamia fora pou tou dinw ksenw pinei 180. panw sto kouti leei oti se auth thn ilikia prepei peripou 260 alla poly spania exei piei o dikos mou toso kai den einai mwro pou einai diskolo me ta faghta tou.

Ειλικρινά δε φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι Γεωργία μου. Αλλά ένα καλό ξέ...χεσμα στη γιατρό την προηγούμενη νομίζω πως είναι απαραίτητο. Εγώ τουλάχιστον δε θα το άφηνα να περάσει έτσι.....

Γιωργία μου, τα νέα σας είναι καταπληκτικά, συμφωνώ με τα κορίτσια, ότι θα πρέπει κάτι να πείς στη γιατρό, με το σκεπτικό και μόνο του τί πέρασες αλλά και σε πόσες άλλες οικογένειες μπορεί να κάνει το ίδιο από καθαρή..βλακεία!

Ευτυχώς ο Νικόλας από τις 3 που του έδωσα πονσταν μέχρι και τώρα δεν έβαλε πάλι πυρετό, αλλά τώρα λόγω νύχτας του έδωσα ντεπονάκι και φυσικά θα σηκώνομαι να τον τσεκάρω ανά τρίωρο...

Τελικά λέω και εγώ να βάλω ασημί..δεν θέλω να πάρω κάτι καινούργιο, γιατί δεν φοράω- κακώς- και συχνά ψηλά παπούτσια...

Αλήθεια βρε κορίτσια, πώς ντύνεστε συνήθως...?

Εγώ κάθε αλλαγή σεζόν λέω θα αλλάξω ντύσιμο, δλδ θα υιοθετήσω πιο θηλυκό στυλ με φορεματάκια και ψηλά παπούτσια, αλλά πάλι καταλήγω στην ευκολία. δλδ τζιν και υφασμάτινο παντελόνι, μπλουζάκια και χαμηλά παπούτσια. Παλιά δεν έβγαινα ποτέ έξω αμακιγιάριστη και χωρίς να έχω φτιάξει το μαλλί με τις ώρες, αλλά τώρα με 2 παιδιά να ετοιμάσω και το ρολόι να τρέχει, τον αμελώ τον εαυτό μου πολλές φορές και στεναχωριέμαι πολύ με αυτό...π.χ. τα μαλλιά μου πάντα τα άφηνα κάτω, τώρα επειδή δεν προλαβαίνω να τα φτιάξω με το σεσουάρ κάνω αλογοουρά και έξω από την πορτά..:(:cry::cry:

Μπραβο Γεωργια να ειναι καλα το κοριτσακι σου.

Εγω παντως που ειχα κατι αποριες για τη μαγνητικη του μικρου ειχα παρει τον ιδιο τον ακτινολογο να το συζητησω τι εννοουσε δηλαδη σε καποια σημεια της γνωματευσης. Στο baby med δεν την κανατε? Αυτος ο Μαλαμας, ο ακτινολογος τους θεωρειται από τους καλους, μαζι με τον Λαχανη από το Ιατροπολις. Βεβαια δεν ειναι παιδοακτινολογοι, δεν ξερω ποση σημασια εχει. Τελοσπαντων τελος καλο ολα καλα.......

Βρε Ιωαννα πως ταλαιπωρειται ετσι συχνα ο μικρος? Περαστικα σας. Κι εγω του χαλαρου ντυσιματος ειμαι, αλλα ενα ελαφρυ μακιγιαζ το κανω......

nG0fp2.png yu71p2.png

Διαφημίσεις

Νατάσσα και πάνω που έλεγα πως σήμερα 1η του μήνα

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΜΗΝΑ- ΜΗΝΑΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΜΟΥ 12/10!!!!!!!!!!!!!!

συμπληρώσαμε 1 μήνα στον παιδικό χωρίς να αρρωστήσει, τσουπ τον έκανε τον πυρετούλη!Αχ είναι και ευαισθητούλης αλλά ρε γμτ είναι και ο καιρός περίεργος, ξεκίνησαν τώρα και τα σχολεία και όλο και κάτι μεταφέρεται από αδερφάκια σε αδερφάκια και μετά στον παιδικό...δεν πειράζει, ας είναι περαστικό και τίποτα άλλο...

Ναι και εγώ κάνω ελαφρύ μακιγιαζ.Βλέπω όμως κάποιες μαμάδες που είναι πάντα στην τρίχα και απορώ ρε γμτ πως προλαβαίνουν !Βέβαια, οκ, μπορεί να έχουν βοήθεια, ενώ εγώ τα έχουμε πεί πολλές φορές..η νήσος μόνη της!!:D:D

ioanna egw enas apo tous logous pou iothetisa to kathe savvato kommotirio einai giati allios monh mou den prolavenw na ta ftiaksw h to vradi epidi koimate o mikros den thelw na valw sesouar mhn ksipnisi.

oso gia ta rouxa kai egw sinithos me tzin th vgazw alla prospathw apo panw na vazw orees mplouzitses kai enoite takouni an kai twra sth egkimosini eixa ksesinithisi kapws alla siga siga gyrnaw pali sto dekaponto :P

Ιωαννα παντως κι εγω που εχω βοηθεια, πανω κατω με τη μαμα μου, πως τα καταφερνουμε και παντα την τελευταια στιγμη δεν ειμαστε ποτε ετοιμοι ειναι ενα θεμα. Οσο για το μαλλι , λογω εργαστηριου λουζομαι σχεδον καθε βραδυ και αν προλαβω το πρωι κανω κανα πενταλεπτο το πρωι με το σιδερο, αλλιως τα πιανω κι εξω από την πορτα. Ασε το αλλο με τα νυχια, που τα βαφω οταν κοιμουνται και με το που τελειωνω καποιο θα ξυπνησει και θα θελει αγκαλιες....... (του μερφυ ο νομος)!!!!!

nG0fp2.png yu71p2.png

Εγώ πάλι έχω 1 τζιν στην ντουλάπα μου. Επειδή όσο να πεις τις καμπύλες μου τις έχω (έτσι το λένε αυτό τώρα) ντύνομαι κυρίως με φορεματάκια, φουστίτσες, ντεκολτε, κτλ. Δεν μου πολυπάνε τα τζιν, σα να με χοντραίνουν, να με κάνουν ανδρόγυνη, δεν ξέρω, κάτι....

Αλλά από μακιγιάζ, πάντα άβαφη είμαι. Βαριέμαι. Το ίδιο και τα μαλλιά, λούσιμο, στέγνωμα, αυτό....

ναι βρε Cate αλλά εσύ είσαι και κουκλάρα άβαφτη από ότι έχω καταλάβει...εγώ πάλι, προβληματικό δέρμα λόγω ακμής και τα μαλλιά αν δεν ταφτιάξω, είναι σαν ίσιο που όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σγουρό!! Αλλα οκ όταν τα φτιάξω είναι καλά...

Καλέ εδώ και πολύ καιρό θέλω να κάνω πεντικιούρ και δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωω...

πάω, με φωνάζει ο ανηρ..φιλάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...