Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Litsaki;;;;;;;;;;;;;;;

εισαι μεσα για Κυριακη;

Συγνωμη Κυριακη βαφτιζεται η Φουφουλινα;;;;;;;;;;;;;:shock:

ααααααααααααααααχχχχχχχχχχχ κ θελω πολυ να την δω!!!!!!!!!!!!!

να κανονισουμε κ αλλο εναν καφε προς βορεια μετα;;;;;;;;;;;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια!!!

Σηκώθηκα, μαγειρεύω της μικρής, ψιλοσυμμάζεψα, και διαβάζω τα νέα σας!!

Η μικρή κοιμάται ακόμα, ευτυχώς...

Εγώ μπορώ την Κυριακή (καλύτερα, γιατί μόλις συνειδητοποίησα οτι αύριο έχουμε επέτειου -πολιτικού- γάμου και δεν λέει...) αλλά την Κυριακή μαζί με τον αντρούλη μου... αν δεν έχετε πρόβλημα....

Και ναι, την Κυριακή βαπτίζεται το φουφουλάκι!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Καλημέρα !!!!!!

σήμερα κοιμηθήκαμε συνεχόμενα από 11-6 τπ πρωι καλό???? και μετα από εμβόλιο το μωρό μου!!!!!

Τελικά με τις κοκκινίλες όλα Ο.Κ. θα βαζω thn Frezyderm Atoprel και την dactarin

δεν ειναι εκζεμα κάτι την πειράζει αλλά όχι κάτι που να παρει αντιβίωση ή κατι βαρυ.. θα δούμε πως θα πάει.. πήρε και 250 γρ μέσα σε 15 ημερες και ψήλωσε 1 εκ.. αφού η παιδίατρος δεν το πίστευε!!!!

Τελικά ο σίδηρος κάνει δουλεια!!! είμαστε τώρα 5850!!!!!!!!!!!!αντε να δω ποτε θα φτασουμε τα 6!!!!!!!!!

Συμπεθέρα που εισαι?????????????

lX5Hp3.png

Εμείς κοριτσια χλωμο για την συνάντηση αν και θα το ηθελα παρα πολύ!!!!!!!!!!!

Τώρα με την αδερφή μου που γέννησε καθημερινες δεν μπορώ να την βλέπω και ΣΚ θα ειμαστε εκει..

εν τω μεταξυ με το μωρο που ημασταν αυπνοι θελουμε υπνο!!!!!!!!!

Αλλα πότε θα σας δω κοριτσάρες μου????

ειλικρινα θέλω να σας γνωρίσω και απο κοντα... είστε πια μέρος της ζωής μου και πολύ περισότερο από άλλους που υποτιθεται ότι είναι και συγγενεις.................

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα.Αργιουλα ε?Ναχε και ο αντρας μου!!!!!Εμεις σημερα εχουμε 4μιση ραντεβου στον ενδοκρινολογο, μαμα και κορη.και τωρα εχω να κανω ενα μπανιο πριν να ξυπνησουν.ΑΑΑΑ κοιμουνται απο χτες στις 11.

Ραμονιτσα 11-με 1.Και η μπεμπα παρακαλω.Βεβαια ηπιαν δυο φορες γαλα.

καρδουλα χαρουμενα μηνογενεθλεια.παω να ετοιμαστω , να τους φτιαξω και το φαγακι τους γιατι ο μπεμπης ηδη χουζουρευει.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα και από εμάς!!!

Ο Νικόλας μου ήταν από χθές μπουκωμένος, τον πήγα στον παιδικό, αλλά έκανε πυρετούλι και έτσι τώρα ήμαστε σπίτι με αντιπυρετικό και οτριβιν..αυτός ο παλιόκαιρος!Στείλαμε και τα προσκλητήρια μας που ήταν για ταχυδρομείο, κάναμε μια δουλίτσα..

Πάω να ταίσω την μπεμπού, φιλάκια, τα λέμε μετά!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ioanna perastika sto nikola sou.

kale elita ti eksetasis tha kanete?

euxaristoume poly gia tis euxes sas.

loipon simera ekana peirama me to fai tou kai pragmatika ithela na to faw egw dokimaste to. kotopoulo me kokkino kolokithi, karoto kai meta prosthesa kai ligo mhlo kai damaskino, vgike telioooooooo:)

καλημερα ρε κοριτσια....

σας μιλαει ενα βαμπιρ!!!!!

τα χω παιξει!!!!

τελος αυγουστου ειχαμε βγαλει τα 2 κατω δοντια μαζι....

μετα απο μια εβδομαδα εσκασε μυτη ο κυνοδοντας....

απο τοτε καθε μερα γκρινια και αυπνια....εχθες φανηκαν τα δυο πανω δοντια...το ενα εσκασε nose το αλλο περιμενω για να κοιμηθω και εγω λιγακι....στο τσακ ειναι!!!

ξερω οτι υποφερει αλλα κ εμενα τα νευρα μου ειναι οριακα!!!

εννοειτε δεν τρωμε τιποτα!!!!!

κοβουμε και το θηλασμο και δεν ξερω ποσο πρεπει να πινει γαλα με το μπιμπερο!!!

ρε κοριτσια τι γαλα πινουν τα μωρακια σας???ποσα ml περιπου?

100ml me to zori πινει στο γευμα....

ουφ τα χω παιξει.....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

ioanna perastika sto nikola sou.

kale elita ti eksetasis tha kanete?

euxaristoume poly gia tis euxes sas.

loipon simera ekana peirama me to fai tou kai pragmatika ithela na to faw egw dokimaste to. kotopoulo me kokkino kolokithi, karoto kai meta prosthesa kai ligo mhlo kai damaskino, vgike telioooooooo:)

ποιο ειναι το κοκκινο κολοκυθι??

η κολοκυθα η γλυκια?

θα το δοκιμασω μπας κ φαει τπτ!!!!

δεν αντεχω λεμε!!!!

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

Γυρισαμε ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ!!!! παει και αυτο!!! Καλα μας τα πανε αυτη τη φορα!

Δεν υπαρχει συμφωνα μ΄αυτη τη γιατρο νευρολογικο προβλημα και η αλλοιωση μπορει να οφειλεται σε προγεννετικα ή κληρονομικα αιτια χωρις απαραιτητα να σημαινει οτι το παιδι θα εμφανισει καποιο προβλημα στην ψυχοκινητικη αναπτυξη!!! Και τη βρηκε και πρωχωρημενη παρακαλω...... αυτα ειναι! και το σημπερασμα της μαγνητικης φιλεναδες μου λααααααααααααααθοοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και το βλεπα αλλο εγραφε στη παραγραφο για τα ευρηματα και αλλο στο τελικο συμεπρασμα ερχοταν δηλαδη σε αντιφαση το ενα με το αλλο! η προηγουμενη γιατρος προφανως διαβασε μονο το συμπερασμα κατω και δε κοιταξε καθολου τις ακτινογραφιες ουτε διαβασε οοοοοολη τη γνωματευση να καταλαβει οτι κατι δε παει καλα!!! καλα τα λεγα πως μας ξεπεταξε !!!!!

Αυτα σε τρεις μηνες θα ηθελε να ξαναδει το μωρο μου ειπε γιατι θα ηθελε να δει την εξελιξη του και η συμβουλη που μου δωσε πολλα παιχνιδια και πολλα ερεθισματα γ΄αυτο σας λεω ελατε να βρεθουμε τη κυριακη να νοιωσουν και τα παιδακια μας τη καλη μας παρεουλα τοοοοοοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοο καιρο

Φιλακια παω να διαβασωωωωωωωωωω γιατι οοοοοοολλοο οοοο τα δικα μου νεα σας λεω και τα δικα σας ........

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...