Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερουδια και απο εμας!!

Λοιπον Ιωαννα, το φορεμα μου αρεσει πολυ, αλλα οταν λεμε πολυ, εννοεουμε πολυ - πολυ.... ενταξει μπορει να εχει και λιγο μαυρο μεσα αλλα εχει και φουξια και λευκα κλαδακια (κατι τετοιο ειναι σωστα?).... και τονιζει το ρολο της μαμας και οχι της γυναικας... παναγια μου τι αλλο μας περιμενει με τους αντρες μας....

και μου αρεσουν και οι μπομπο και τα ρουχαλακια και τα παπουτσακια και ολα λεμε!! αντε με το καλο να παρετε και εσεις το ονοματακι σας.....

Εγω να δω ποτε θα παω για φορεμα.... σημερα εχω πολυ τρεξιμο.. σαν τον βεγγο.... αντε μπας και χασω και κανενα κιλο...

mYQbp2.png

καλημερα κοριτσια!!

καλα παρος αφου δεν την επιασε καμια υστερια την κοπελα παλι καλα!! Θα ειχα αρχισει να ουρλιαζω στην θεση της!

ιωαννα εμενα το φορεμα μ'αρεσει!

βρε ελιτα τους εχεις καλομαθει ολους! πως αντεχεις δεν ξερω!!! κοιτα μην παθεις καμια υπερκοπωση

πηρα τα δειγματα των φωτωγραφιων απο την βαφτιση κ μ'αρεσουν πολύ.

θα κατσω σ/κ να διαλεξω του ειπα να μου τις δώσει και σε cd να σας βαλώ

φιλια σε ολες

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλέ Όλγα μην το σκέφτεσαι από τώρα!!!

Σας ευχαριστώ όλες για την ψήφο εμπιστοσύνης!!

Ελπίζω μόνο να μην βρέχει!!

Καλέ η Ινκα χάθηκε, έχει ετοιμασίες βέβαια...βαφτίζονται την Κυριακή!!

Καλέ ακούσατε την Κατερίνα?????Βουρ!!!!!!!!Πάρτε την κοπέλα να συννεονηθείτε να πάτε καλέ...τί καλύτερος συναδυασμός από bebe & beaute??:D:D

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλα βρε διδυμοοικογένεια φτασατε μεχρί εδω για βόλτα και δεν πήρατε ένα τηλέφωνο????

Μαλλον δεν σας αρεσε οι παρέα μας!

Καλημερα!!!!!!Χαζουλα δεν τοχαμε προγραμματισει, ειχαμε και το χριστοφορο και επειτα θα μας λεγατε τρελους γιατι σχεδον εβρεχε!!!!!χιχιχ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ??????????ΟΕΟ?

Βαριεμαι αφανταστα δε θελω να κανω τιποτα εκτος απο το να κοιταω τα μικρα που παιζουν και να ψαχνω στο ιντερνετ για το πως να κανω decoupage.exv kollhsei me kati!!!!!!

Ναταλια θα σε παρω προς απογευμα αν ειναι γιατι τωρα μεχει πιασει βαρεμαρα, ειμαι με τη ρομπα γιατι κρυωνω κιολας.αντε θα φτιαξω και φαγακι.Χτες του εγραψα γραμμα του δικου μου και το πρωι μου ζηταγε συγνωμη γιατι ηταν αδικος μαζι μου!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

'εβαλα φωτός στο άλμπουμ μας και σας βάζω εδώ τα παπουτσάκια που της πηρα χθές:

τελεια θελω κι εγω?

να σου στειλω φορεμα πουχω τοσα να μοας στειλεις παπουτσια?χαχα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ευχαριστουμε βρε ετσι το ειπα.τωρα της εχω παπουτσακια, πιο μετα οταν αλλαξουμε νουμερο.ομορφα ειναι παντως.ασε που ακομα η δικια μου φοραει πολυ μικρο και τις φευγουν χαχα!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μμμμμ, το γλυψαμε και το κοτοπουλακι..... αν και σημερα ειχα ριξει και δυο φασολακια μεσα και νομιζω του χαλασα την γευση.... παντως νομιζω οτι δεν της αρεσει το φαγητο μολις κρυωνει.. το θελει ζεστο, μεχρι τωρα νομιζα πως απλα δεν ηθελε απο καποια στιγμη κ μετα γιατι ειχε αρχισει να χορταινει... μαλλον ομως δεν θελει απο την ωρα που αρχισει και παγωνει. αυριο θα δοκιμασω να της το δωσω σε θερμοκρασια δωματιου να δω τι θα κανει...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

σε 38 υπάρχει;;;

χαχα πεθαινω!!!!!!Καλα μεχει πιασει τρελλα.Ειναι αυτο που λεγαμε Σοφια για τη βαρεμαρα στο σπιτι.Λεω να αρχισω την καλλιτεχνια.Λοιπον σκεφτομαι να αρχισω να κανω διαφορα παλια πραγματα καινουρια με τη μεθοδο decoupage, στην πιο απλη εκδοχη αυτο με τις χαρτοπετσετες και μετα εχω κατι αλλο στο μυαλο με φωτος αλλα θελω να δω αν γινεται.Και σιγα σσγα μπας και σκεφτω τιποτα για βιβλιο ευχων

PN8Qp2.png

csXep2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου. Κανονίστε συνάντηση κι εγώ είμαι μέσα. Κατερίνα, που είναι καλέ το μαγαζί σου, να το έχω υπ' όψιν έτσι κι αλλιώς;

Ιωάννα εμένα το φόρεμα πολύ με αρέσει, άσε που για τα γούστα μου μη σου πω πως θα το έλεγα κι ανοιχτόχρωμο....

Ευχαριστουμε βρε ετσι το ειπα.τωρα της εχω παπουτσακια, πιο μετα οταν αλλαξουμε νουμερο.ομορφα ειναι παντως.ασε που ακομα η δικια μου φοραει πολυ μικρο και τις φευγουν χαχα!!!!!

Οκ λοιπόν, εγώ έχω πάρει το 19 και της είναι οκ, μόλις δεν μας κάνουν πλέον αν θέλεις σου τα στέλνω. Καλέ είχες δεί που έλεγα γι αυτα εδώ, που τελικά δεν μας κάνουν και τα πουλάω??

Είναι 0-6 μηνών, τα πήρα από το www.ollipops.com, 18 λίρες το ένα, αν σου αρέσουν σου τα δίνω και τα δύο σε πολύ καλή τιμή. Στείλε μου π.μ.

post-13075-1482544049376_thumb.jpg

post-13075-14825440494261_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

KAleeeee τι κανετε καλα???

Διαβασα τα μισα γι να προλαβω να γραψω!!! Εμεις εδω τα ιδια ετοιμαζουμε το πανω δεξι δοντι και καταλαβαινετε μη μπω σε λεπτομερειες....

Κατα τ΄αλλα εδω κανω το βεγγο με πολυ επιτυχια.......

Καλα πρεπει να χωσω και γω τα μπενελικια μου για το γιατρο του ΙΚΑ αχ!!! ξυλοφορτωμα και τιποτα αλλο!!! με οοοοοοοοοοοοολλλλλα αυτα και αλλα τοσα που γινονται μ΄αρεσει που τα βαζουν με τη ΣΕΧΤΑ !!!!

Ραμονιτσαααααα με γεια η δωματιαρα!!!!

Ρε κοριτσια αντε θα συναντηθουμε καμια φορα ολα τα καφε βρισκονται και μεις τιποτα!!!!Ζηλεύω!!!!

Παω να διαβασω τα υπολοιπα!!!!

Φιλακιααααααααααααααααααααααα 000203F8.gif

sig.asp?img=ad1

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...