Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!!Εμείς κρυώσαμε το βράδυ πήραμε κουβέρτες και εννοείται χειμερινά πιτζαμάκια!Τώρα έβγαλε ήλιο αλλα δεν έχει πολύ ζέστη κατέβηκαν οι θερμοκρασίες,

Πάρος εγώ πρώτα θα του έσπαγα το κεφάλι και μετά θα του έφερνα τα κανάλια να τον δούν αυτός θα μου πει πότε να κάνω παιδί ΄΄΄΄΄;;;;δεν κατάλαβα !Και η ερώτηση του δείχνει το ηλίθιο χιούμορ του φυσικά τι να πώ ασε που δεν είχε το δικαίωμα να το πει αυτο ας τον καταγγείλει στον ανώτερο του τουλάχιστον!!

Υδροχοάκι μια χαρά θα είναι ο μικρός μην σκέφτεσαι το χειρότερο ξέρεις πόσα παιδάκια δεν τρώγανε και μεγάλωσαν και είναι υγιέστατα!

Ρανονίτσα είσαι καλά;;Κάνεις διάιτα και τους μαγειρεύεις τυρόπιτα ....τι βασανιστήριο είναι αυτο ;;;

Καρδούλα κι εγώ ξεκίνησα δίαιτα και η πρώτη μέρα μου φάνηκε μαρτύριο !

Mummy ξεσηκώνω τον άντρα μου να μας φέρει βόλτα και όλο βρίσκει δικαιολογίες και μας το ακυρώνει ενω οταν είναι ο κουμπαρος μας εκεί κάθε εβδομάδα εκει ήταν...τώρα θα τον κανονίσω εγώ θα γκρινιάζω μεχρι να μας φέρει χιχιχι (νομίζω θέλει να αποφύγει τα ψώνια)!

Καλά διάβαζα στις ερωτήσεις οδήγησης οτι οταν παέι να περάσει ενας πεζός το δρόμο εχει προτεραιότητα!!!!ααααααααααααααα το ξέρατε εσείς αυτο;;;Και είναι λέει υποχρεωμένος ο οδηγός να περιμένει να περάσω!Γιατι εγω καθε φορά που πάω να περάσω δεν σταματάει κανείς και τρώω και βρίσιμο αν τολμήσω να πατήσω το πόδι μου στην διάβαση;;;

mz6Up2.png

'εβαλα φωτός στο άλμπουμ μας και σας βάζω εδώ τα παπουτσάκια που της πηρα χθές:

Ιωάννα τέλεια τα παπουτσάκια!Και το φόρεμα είναι ωραίο σκούρο μεν αλλα πολύ ωραίο!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

@σιλβή

άντε καλέ ξεκουνηθείτε!!!!

που πήγε κι αυτός ο κουμπάρος σας; γιατί έφυγε;;

αν χειμωνιάσει λίγο μπορεί να ανεβούμε κι εμείς..τι δικαιολογία να βρω;; να του πώ να με πάει στην Κερκίνη;

i1lzp2.png

αυτη Ελενα μου.Ειναι πολυ καλη κρεμουλα!

Μπραβο βρε σιλβη μου γιατι με την mummy που το βλεπει ανοιχτόχρωμο θα πιστεψω οτι εχω αχρωματοψια!

Ασχετο παντως ειναι πολυ ωραιο φόρεμα!(να πω και τα καλα)

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

@σιλβή

άντε καλέ ξεκουνηθείτε!!!!

που πήγε κι αυτός ο κουμπάρος σας; γιατί έφυγε;;

αν χειμωνιάσει λίγο μπορεί να ανεβούμε κι εμείς..τι δικαιολογία να βρω;; να του πώ να με πάει στην Κερκίνη;

Ολλανδία για μεταπτυχιακό!Είμαι σίγουρη οτι το αποφεύγει για να αποφύγει τα ψώνια .....αλλα δεν θα τα καταφέρει!

mz6Up2.png

Χθες ήμουν επίσκεψη σε μια ξαδέφη μου που έχει δυο κοριτσάκια 18 μηνών και 3 χρονών...καλά χαμός γινόταν πως την παλεύει ήθελα να ξερα και μου είπε να πα΄ρω της μικρής ανατομικά παπούτσια για περπάτημα επειδή την είδε που σηκωνόταν και περπατούσε μόνη της.

Λέει οτι πρέπει να πάρει σχήμα το πόδι σιγά σιγά και οτι θα περπατάει καλύτερα.Δεν το ήξερα ΄πήρατε εσείς;

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα μανουλες!!!!

Χαθηκα αλλα τρεχω με την δουλεια οπως καταλαβαινετε σας διαβαζω συνεχεια αλλα ολο κατι γινεται και δεν προλαβαινω να γραψω. Περιττο να σας πω οτι 1η εβδομαδα και κοντευω να παθω υπερκοπωση απο τις διαδρομες και το τρεξιμο. Εντωμεταξυ στην δουλεια μετα απο απουσια σχεδον ενος χρονου γυρισα και τα βρηκα ολα μπ&*^%$λο, να δω πως θα τα ξαναβαλω σε σειρα, ειμαι και σε αναζητηση καινουριας αισθητικου.

Σημερα εκατσα σπιτι εχω τον Αλκη αρρωστο εχει μυξες απο την Κυριακη και ξαφνικα εχτες το βραδυ αρχισε εναν πολυ ασχημο βηχα σαν αυτον της λαρρυγγιτιδας.. Δεν μπορουσε να αναπνευσει εβηχε τον εβαλα στο μπανιο σε ζεστους υδρατμους και του εκανα και μασκα αερολιν και τωρα περιμενω τον αντρα μου να τον παω παιδιατρο γιατι δεν μαρεσει καθολου αυτος ο βηχας, ευτυχως προς το παρον δεν εχει πυρετο, εγω αλλο ενα βραδυ αυπνη:(

Δεν σας ειπα ομως και τα ωραια μας πηγα στην 1η συναντηση με τις δασκαλες στον παιδικο, ο μικρος εχει προσαρμοστει τελεια ειναι πολυ χαρουμενος στο σχολειο και επειδη ειναι αρκετα προχωρημενος για την ηλικια του τα Χριστουγεννα θα τον αλλαξουν ταξη , θα τον πανε στα μεγαλυτερα για να συμβαδιζει. Καλε θα μου τον παρει η Νααααααααααασα κουκουβαααααααααα, α πηρα και την πρωτη του κατασκευη ενα ανθρωπακι κλαααααμα η χαζομανα απο συγκινηση!!!!

Εγω οποτε θελετε συναντιομαστε , με βολευει και εμενα Νοτια τωρα με την δουλεια.

Ιωαννα τελεια ιδεα!!!! Να ερθετε ολες με τα μπεμπακια θα σας κανω δωρεαν περιποιηση και δωρεαν babysitting και δωρεαν καφε χιχιχιχι!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Ωχ καλέ μία-μία να σας προλάβω όλες!!

Λοιπόν, αγαπητό μου κορίτσια Όλγα..καταρχήν ,ποτέ δεν θα έβαζα κάτι πολύ ανοιχτόχρωμο, λόγω κυβικών.

Δεύτερον, όλα τα μαγαζιά, έχουν ή σπασμένα νούμερα καλοκαιρινά είτε λίγα χειμωνιάτικα λόγω απεργίας φορτηγών..όλοι περιμένουν εμπόρευμα, αλλά εγώ δεν μπορώ πλέον να περιμένω!:D

Τρίτον, σκέψου να είναι ο καιρός όπως σήμερα- δηλαδή μουντός- και να εμφανιστώ εγώ με το κατακαλοκαιρινό..δεν λέει!!

Το ξέρω πως δεν είναι ανοιχτόχρωμο, αλλά μου άρεσε πολύ, άρεσε και του αντρός μου και έτσι το πήρα...α δεν σας είπα!Έβαλα και ένα λεοπάρ, λέει η πωλήτρια α πολύ ωραίο και σέξυ, και λέει ο άντρας μου -"ναι, αλλά τώρα πρέπει να προβάλουμε τον ρόλο της μητέρας και όχι της γυναίκας!" κόκκαλο η πωλήτρια!!!χαχαχαχαχχα....έγραψε πάλι ο έρωτάς μου!

Καλέ πήγα να σφουγγαρίσω και έσπασε η σφουγγαρίστρα!!ήμαρτον!!

Ελεονώρα,πρέπει να πάς έκεί που λέει άβαταρ για να βάλεις φωτό

Σιλβή, ναι έχει δίκιο, γιατί το πόδι των μωρών δεν έχει καμάρα για αυτό και χρειάζεται καλή στήριξη το ποδαράκι για να σχηματιστεί. Ρουχάκια παίρνετε όσο φτηνά θέλετε, παπουτσάκια όμως πάντα ανατομικά..και εγώ αυτό που της πήρα είναι το τελευταίο αγκαλιάς, απλά ήταν πολύ γλυκο -mayoral είναι. Προσέξτε όμως να μην πάρετε με βαρύ πάτο και επίσης να το δοκιμάσετε στο μωράκι κατευθείαν..

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

εκει βρεχει και εδω εχει μια ηλιοφανεια σημερα αλλο πραγμα!Πιστευω οτι θα σας κανει καλο καιρο.Ποση κακοκαιρια πια να εχει εκει

Σωστος ο ερωτας σου!!!Τι λεοπαρ κυρα μου?

Μηπως οτι εσπασε η σφουγγαριστρα ειναι μηνυμα να κατσεις στα αυγα σου χωρις να κανεις δουλειες?

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ααα για το φορεμα ειναι πολυ ωραιο!Μονο στο χρωμα ειχα την ένσταση!

Αλλα εχεις δικιο με τα νουμερα.Η εποχη ειναι η χειρότερη για τετοιες αγορες με τα σπασμενα νουμερα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...