Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τωρα τελειωσα το διαβασμα..

Αν ειναι δυνατιν ρε συ Παρος...τι μαλακας ηταν αυτος!!!!!!! δεν του χωσε κανενα φουσκο του καραγκιοζη!!!!!! ελεος παιζουν με τον πονο του αλλου!

Νατασα μου....μπραβο για το αγορακι σου! μαχητης κανονικος ειναι! χαρειται την ζεστασια του σπιτιου σας πια..κ ποτε ποτε ξανα σε νοσοκομεια!

χαρηκαμε πααααααααααααααααααααααρα πολυ που ολα πηγαν καλα!

Κ παντα να ειναι για το αγγελουδι μας!

καλε εγινε μαμαδομπεμπεσυνατηση;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ααααααααααχχχχχχχχ

εγινε; τελικα; αν οχι..ποτε θα την κανουμε;

Ιωαννα μου σουπερ ωρα κ μερα ειναι αυτη...κ το μερος θα ελεγα...

ελατε..ελατε να την κανουμε....θελω να πιουμε καφεεεεεεεεεεεεεεε

καλε θα μου πειτε κ για την τυροπιτα που ρωτησα;ε; ε ; ε ; ε ;

Βοηθηστε την ΅νοικοκυρα΅:roll: χαχαχαχαχα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Giota έχει κάνει σπερματεγχυση και μονή της αποφάσισε ότι θέλει να κάνει εξωσωματικη για να ξεμπερδεψει.. Τι να πω δεν ξέρω καθολου απο αυτά.. Και ο πρωινος της έγραψε σπερματεγχυση αλλα δεν θέλει να την κάνει..

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ramonitsaaaaa το φύλλο έτσι γίνεται συνήθως! Πέφτει όταν βγει απο το φούρνο!

Δεν έγινε η συνάντηση, αντε να το πάρουμε απόφαση επιτέλους! Πριν αρχίσουν ολα τα κορίτσια δουλειά και πριν τα παιδιά μας περάσουν στο πανεπιστήμιο!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ramonitsaaaaa το φύλλο έτσι γίνεται συνήθως! Πέφτει όταν βγει απο το φούρνο!

Δεν έγινε η συνάντηση, αντε να το πάρουμε απόφαση επιτέλους! Πριν αρχίσουν ολα τα κορίτσια δουλειά και πριν τα παιδιά μας περάσουν στο πανεπιστήμιο!

Etsi γινεται το φυλλο ε; γαμωτο κ ελεγα οτι κατι λαθος κανω παντα...μα πως οταν τις παιρνουμε απο εξω του ταψιου ειναι αφρατες; τι στι κακλο βαζουν αυτοι;

πανεπιστημιο ε;;;;;;;;χαχαχαχαχα

αντε να δουμε ποτε θα γινει...

Για να βαλουμε ωρα κ μερα ; ποια θα κανει τον αρχηγο; :roll:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Καλημερααααα!!!!

Ακομη κοιμάστε?

Ναταλία μου μαλλον καποιος πρεπει να κανει την αρχή και να καταγγέλει αυτους τους καραγκιόζιδες που παιζουν με τον πονο του καθε ανθρωπου.Εχθες ειχα και γω ασχημη αντιμετωπισει του ικα σε μια φίλη για τους ιδιους λόγους

Υδροχοακι μου μην στενοχωριέσαι.Μια χαρά ειναι ο μικρούλης σου.Απλα λιγόφαγος

Και μην βαζεις κακα πραγματα στο μυαλό σου!

Ελενα και ο δικος μου ο ενας εβγαζε κοκκινιλες γυρω απο το στομα του και μετα απο πειραματα στο φαι διαπισωσα οτι τον πειραζει η μελιτζάνα

Τζενάκι να σας ζήσει ο Γρηγόρης σας!!!!!!

Ραμονιτσα οταν φτιαχνεις ειδικα πιτες δεν θα αφηνεις ποτε το ταψι στον φουρνο αφου τον σβήσεις.Θα πανιασει απο την υγρασία

Ιωαννάκι θα κανεις μια βαπτιση ονειρική με τόσα ωραία πραγματάκια!!!

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Σήμερα βροχή!!!:(:(:(:(:(:(

Πολύ μου χαλανε την ψυχολογία τα πρωτοβρόχια...και ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα όπου κάνει μια αποπνικτική ζέστη, έχει κίτρινο σύννεφο και βρέχει κιόλας και φυσικά υγρασία στα ύψη!!

Εχω βάλει τη μπέμπα στη στράτα και "κόλλησε" κσαι δεν θέλει να βγεί η τσουράπω!Ε βέβαια αφού γυρίζει όλο το σπίτι..

Λοιπόν, σας έχω λύση για την μαμαδοσυνάντηση!!!

Στην αρχή σκέφτηκα να πάτε για μανικιουρ-πεντικιουρ στην Κατερίνα, να της ανεβάσετε και τον τζίρο αλλά μετά σκέφτηκα τα μωράκια???οεο???

Οπότε βρε κορίτσια, κανονίστε να πάτε σε ένα ωραίο καφέ, ακόμα και στα Goodys δλδ!!

Καλέ κανονίστεεεεεεεεεε...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!

Που βρέχει????? Εμείς πάντως εδώ στον Πειραιά βλεπουμε λίγο ήλιο!!!!

Εχθές κοιμηθήκαμε... ναι ναι μετά από 2 εβδομ???? ξύπνησε μόνο στις 4.30 που πεινούσε και κοιμήθηκε... μακάρι να συνεχιστεί...

Την κάνω μπανιο με τα παιχνιδάκια της στο μπανάκι της με ζεστό νεράκι και βλέπω ότι της αρέσει πολύ... αυτό μήπως την χαλαρώνει και κοιμάται πιο πολύ????? γιατι βλέπω κάποια διαφορά 2 μέρες τώρα....

Σήμερα έχουμε και εμβόλιο...

Όλγα μου δεν της έχω προσθέσει κάτι καινούριο στο φαγητό της... αφού εχτές το βράδυ ΄΄ημουν στο νετ και εψαχνα για δερματίτιδες - μύκητες και τέτοια...

καμιά απαλή κρεμούλα για ερεθισμούς-δερματικά ξέρετε?????

κάποια bactroban?????

filakia!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα που ειναι το φορεμα?

Ελενα και μενα ξαφνικα αρχισε να κοκκινιζει και μου ειπε ο παιδιατρος οτι αφου γινεται στο φαι και μετα απο λίγο φευγει ειναι ηπια αντιδραση του οργανισμου σε κατι

Εγω τους βαζω μια κρεμουλα της frezyderm για δερματιτιδες.Ειναι πολυ καλη.Προσωπο-σωμα

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...