Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να τα πω να ξεθυμανω.

Ταχω παιξει.Τι νομιζουν ολοι πως χαιρομαι ναχω επισκεψεις?

Ηρθε η αδερφη μου, να την κηνυγαω ν απαρει πιατο για να φαει το κουλουρι της γιατι το πρωι μουφυγε η μεση να σκουπιζω και τι μου λεει, που καλε εχεις σκουπισει.λεω σκουπισα απλα δεν ειχα σφουγγαρισει.'που να προλαβω η γυναικα.επειτα την επιασε προκοπη γιατι ειδε το βουνο με τα ασιδερωτα, λεει να σου σιδερωσω?ε μεχρι να φερω τη σιδερωστρα αλλαξε γνωμη γιατι της ειπε το αγορι της πως δεν θα ερθει και ειπε να φυγει.αφου εφαγε τις κρεπες πουχα φτιαξει εβαλε και το πιατακι στο νεροχυτη.ελα μωρε ας ειναι καλα το κοροιδο εγω που θα τα πλυνει.και ο αντρας μου που ταχω μαζι του γιατι αχει φαει η γκρινια και αυτος καθοταν στο ιντερνετ και σε καμοια ωρε θα θελει να δει παναθηναικο.

ε ημαρτον δηλαδη φταιω που γκρινιαζω?

ασρε πουχω παθει κατι στη μεση και ποναει συνεχεια και εχει μουδιασει δυο βδομαδες τωρα το χοντρο δαχτυλο του ποδιου μου.θα τους μεινω καμοια ωρα να δουμε τι θα κανουν

ΘΑ ΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗς ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ μονη

PN8Qp2.png

csXep2.png

kalispera:)

eleonora mou sou euxome na einai perastika. emas evgaze katw apo to laimo me ta fagita pou trexane kai mas eixe dwsi mia kremoula antivaktiridiaki kai figane. tora gyro apo to stoma isos einai pio diskolo giati tha xoni kai xeria panw sth krema kai meta sto stoma fantazome.

ydroxoaki toulaxiston tha kanete tis eksetasis kai tha sou fygei ena agxos.

egw arxisa diaita kai einai super. exw apo ola sto menou akoma kai pagwto kai sokolata:) gia na doume simera pantos ola kala:)

natasa mou ante kalos irthate kai pali sto spitaki sas. sou euxome iremia kai xares apo dw kai pera:)

simera phgame kolimpi kai i daskala mas eipe oti thn allh vdomada tha erthei i tv na traviksi videaki ta mpempakia mas pou kolimpane. ouaaaou tha ginei kai tv star o prigkipas xaxaxa.

ti na pw.... ayrio elpizw na katalhksoume kapoy.. giati einai k\atakokinh kai trivetai

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ στο Ελλαδιστάν που καταντήσαμε, ακόμα δεν έχουμε δει τπτ.. Θέλει να πάει ο άντρας της αύριο εκεί!!!!!!!!! Άμα ήταν δική μου η υπόθεση θα είχε γίνει πόλεμος!!!!!! Απλά δεν το έχουν πει σε κανέναν, μόνο εγώ το ξέρω και ο κουμπάρος μου δεν ξέρει οτι το ξέρω, αλλιώς θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να τον μπριζώσω, είναι κρίμα να τον αφήσει έτσι τον αλήτη....

Βρε Ναταλιτσα μηπως εχει πολυ αγχος η κοπελιτσα?

Αν δεν εχει κανενα προβλημα κριμα ειναι να μεπι σε τετοια διαδικασια και ορμονες και ενα σωρο λεφτα.Γιατι δεν το αφηνει ενα χρονο, χωρις να το σκεφτεται.Τι λεω τωρα ε?Ξερω ειναι δυσκολο, ετσι ηταν και μια κοπελα εδω στο παρεντς λιγο πριν να ξ=κανει εξωσωματικη εμεινε εγκυος φυσιολογικα.Ηας κανει σε φυσικο κυκλο χωρις ορμονες.

Καλα ο τυπος στο ικα τι να πω για κρεμασμα εγω θα του ειχα βρισει ολο το γεννητικο συστημα!!!!!!!γκρρρρρρ

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ναταλια αυριο παρε με να σου πω.Φιλακαι κοριτσακια!!!!Η μπουμπου ξυπνησε και την εδωσα στον πατερα της.Ο μπεμπης κοιμηθηκε!!!Τι καλο παιδι.πΑΝΤΩς ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΤΗς ΤΕΛΕΥΤΑΙΕς ΜΕΡΕς ΣΤΙς 11 εχει κοιμηθει

PN8Qp2.png

csXep2.png

Βρε κορίτσια εγώ το ξέρω οτι μπορεί να είναι άγχος και πως να μην είναι δλδ όταν ΟΛΟΙ γνωστοί και φίλοι έχουν κάνει μωράκι..

Ελεονόρα ο δικός μου 9:00-9:30 έχει κοιμηθεί!!! Βέβαια τα δόντια είναι άφαντα! Δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει πάντως της μικρής μου η μαμά μου τα είδε πρώτη το δοντάκι.. Ούτε γκρίνια είχε δλδ ούτε τπτ!

Α, Ελίτα τώρα με έβαλες σε αναμμένα κάρβουνα! Τι θέλεις να μου πεις καλέ??????????

Καρδούλα διάσημο δελφινάκι ο μικρός εεεε?

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Κορίτσια, φωτό αύριο να μην μπερδευτείτε λόγω φωτός! :D:D

Καλωσήρθες Νατάσσα!!!

Βρε κορίτσια, οκ όλες έχουμε άγχος πιστεύω για την εγκυμοσύνη, περιμένεις πως θα μείνεις έγκυος σχετικά άμεσα και όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία σου διαλύεται, αναρωτιέσαι αν μπορείς και τέτοια...

Και φυσικά να κάνουν προσπάθειες και ναι, νέοι είναι ακόμα..αλλά ή ερώτηση "εσύ ή ο άντρας σου είναι τζούφιος?" είναι σοβαρή??????Δλδ αυτός από που έχει έρθει βρε παιδί μου? Εμένα αυτό με πείραξε περισσότερο, γιατί τα θέματα αυτά είναι ευαίσθητα!Λίγη ευγένεια ρε γμτ, λίγη κατανόηση,...οκ παιδάκι προσπαθούμε να κάνουμε, όχι να αρχίσουμε πόλεμο...

Τέλοσπαντων...

Ελίτα, γιατί δεν της τα λές παιδάκι μου αυτά που λές και σε εμάς? Και να τρωει το κουλούρι με χαρτοπετσέτα να μην λερώνει πιάτο!!!;) Καλέ μίλα, μην τα κρατάς μέσα σου..μετά θα λές κανείς δεν με καταλαβαίνει...ΜΙΛΑΑΑΑ!!Αλλά ήρεμα όχι με φωνές :D:D

Η μπέμπα έχει από το πρωί έναν βήχα που δεν ξέρω τί είναι...κάνει και ενα θόρυβο -πάλι- σαν γρύλισμα και μάλλον από αυτό ερεθίστηκε ο λαιμός της..

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, φωτό αύριο να μην μπερδευτείτε λόγω φωτός! :D:D

Καλωσήρθες Νατάσσα!!!

Βρε κορίτσια, οκ όλες έχουμε άγχος πιστεύω για την εγκυμοσύνη, περιμένεις πως θα μείνεις έγκυος σχετικά άμεσα και όσο περνάει ο καιρός η ψυχολογία σου διαλύεται, αναρωτιέσαι αν μπορείς και τέτοια...

Και φυσικά να κάνουν προσπάθειες και ναι, νέοι είναι ακόμα..αλλά ή ερώτηση "εσύ ή ο άντρας σου είναι τζούφιος?" είναι σοβαρή??????Δλδ αυτός από που έχει έρθει βρε παιδί μου? Εμένα αυτό με πείραξε περισσότερο, γιατί τα θέματα αυτά είναι ευαίσθητα!Λίγη ευγένεια ρε γμτ, λίγη κατανόηση,...οκ παιδάκι προσπαθούμε να κάνουμε, όχι να αρχίσουμε πόλεμο...

Τέλοσπαντων...

Ελίτα, γιατί δεν της τα λές παιδάκι μου αυτά που λές και σε εμάς? Και να τρωει το κουλούρι με χαρτοπετσέτα να μην λερώνει πιάτο!!!;) Καλέ μίλα, μην τα κρατάς μέσα σου..μετά θα λές κανείς δεν με καταλαβαίνει...ΜΙΛΑΑΑΑ!!Αλλά ήρεμα όχι με φωνές :D:D

Η μπέμπα έχει από το πρωί έναν βήχα που δεν ξέρω τί είναι...κάνει και ενα θόρυβο -πάλι- σαν γρύλισμα και μάλλον από αυτό ερεθίστηκε ο λαιμός της..

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!

εντομεταξυ καλο παιδι ο φιλος της αλλα αν ερχοταν τελικα θα βλεπανε ποδοσφαιρο και θα τους ειχα εδω τωρα ακομα.ευτυχως ομως τελικα ειχε δουλεια και δεν ηρθε.το κακο με την αδερφη μου ειναι πως παρεξηγιεται και μετα παει και τα λεει στους γονεις μου κι εγω παντα ειμαι η κακια της υποθεσης-απο τοτε που γεννηθηκε.Καταλαβες δεν φταινε παντα τα παιδια για την κοντρα αναμεσα στα παιδια αλλα και η γονεις.Εγω οταν γεννηθηκε εγινα ξαφνικα η μεγαλη!!!!!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλε που να σας προλαβω να σςα διαβασω..τρεεεεεεεεεεεεεεχω σαν τον που....μπιιιιιιιπ...!αααχχχχχχ

Τι κανετε κοριτσια μου;;;;;;;;;

εγωα καλα ειμαι..τρεξιμο πολυ.....δουλειες κ δεν συμαζευετε..εφτιαχνα παλι το δωματιο του Αποστολου Αγγελου μου ..του εκανα μια τελεια τεχνοτροπια σε πορτοκαλι χρωμα, εκανα γενικη μετα σε ολο του το δωματιο..επλυνα πραγματα του κλπ..μοσχοβλαει ειναι πεντακαθαρο, ξεμυρισε κ ειναι ετοιμο να τον υποδεχτει αποψε..τωρα θελω μονο να κολλησω σε ενα τοιχο κατι αυτκολολλητα που φωσφοριζουν το βραδυ του Γουινι κ του Γκαρυ..τον γαιδαρακο δηλαδη..αλλα φοβαμαι να πω την αληθεια μηπως τον φοβισουν επιδη το βραδυ φωσφοριζουν..θα τα βαλω κ αν δω οτι φοβαται θα τα βγαλω..

εφτιαξα κ μια ωραιοτατη τυροπιτα, να φανε..κ εγω να ζηλευωωωωωωωωωωωωω..αχ....

επλυνα κ το καροτσι του κ τωρα παω να το απλωσω...για να δω θα μπορεσω αυριο να τό βαλω; καλα το εβγαλα....

παω για απλωμα κ επιστρεφω για να διαβασω τα προηγουμενα...

Φιλιαααααααααααα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσια να ρωτησω κατι;

Η τυροπιτα πολυ λιγο που δοκιμασα..λογω γκρρρρρρρ διατας...ειναι πολυ νοστιμη..αλλα...εκει που στον φουρνο την εσβησα ηταν φουσκωτη κ αφρατη, οταν μετα απο λιγο την εβγαλα..μου επεσε...:( γιατι; εκανα κατι λαθος; :confused:

βασικα την εσβησα κ την αφησα για λιγο μεσα..κ μετα την εβγαλα...

Ελιτααααααααα;;;;;;;;;;; εσυ που φτιαχνεις συνεχεια τετοια....για ριξε φως....:rolleyes:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Ναι βρε ναταλια γιατι δεν δοκιμαζει μια σπερματεγχυση σε φυσιολογικο κυκλο...Οι πιο πολλοι γιατροι σε σπρωχνουν προς την εξωσωματικη ακομα και οταν δεν την χρειαζεσαι ... δυστυχως... ειναι πολλα τα λεφτα Αρη...

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...