Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη γμτ..δεν τις γλυτωνουμε τις εξετασεις με τον μικρο

απο την αλλη λεω αντε να της κανουμε να δουμε τι γινεται

δεν παχαινουμε ικανοποιητικα βεβαια δεν τρωμε κιολας

επεμενε η παιδιατρος να κανουμε εναν ελεγχο επεμενε κ ο αντρας μου οποτε θα τον παμε αιμα+ουρα

μου ειπε να μην ανησυχω αλλα εγω ξερετε τωρα...ολα τα κακα σκεφτομαι

το σφραγιζει κ δεν κατεβαζει τιποτα!!! μονο λιγο φαγητο τρωει...τι θα κανω???

Σοφάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα... τα πέρασα κι εγώ όμως καλύτερα νατις κανετε για να σου φύγει και η ιδέα...

να ξέρεις βρε παιδί μου τι συμβαίνει πια

lX5Hp3.png

αν θες να μιλήσουμε πάρε με!!!!

Αλλά δεν πρέπει να να μας παίρνει από κάτω... κι εγώ είμαι να σκάσω γιατί το μωράκι όλο γκρίνια είναι δεν τρώει τις ποσότητες και γενικά δεν κοιμόμαστε... α.. προστέθηκαν και οι κοκκινίλες γύρω από το στόμα της.... τι να πω...

αύριο έχουμε εμβόλιο και θα σου πω πόσα γραμ πήραμε.....

lX5Hp3.png

αν θες να μιλήσουμε πάρε με!!!!

Αλλά δεν πρέπει να να μας παίρνει από κάτω... κι εγώ είμαι να σκάσω γιατί το μωράκι όλο γκρίνια είναι δεν τρώει τις ποσότητες και γενικά δεν κοιμόμαστε... α.. προστέθηκαν και οι κοκκινίλες γύρω από το στόμα της.... τι να πω...

αύριο έχουμε εμβόλιο και θα σου πω πόσα γραμ πήραμε.....

ελενα που τις κανατε??? μαλλον θα παω βιοαναλυτικη απεικονιση διπλα στο μητερα...μου ειπε η παιδιατρος να του παρουν αυτοι ουρα καλυτερα

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

παντως 10 κιλα στο χρονο που ειναι το λιγοτερο που πρεπει να ειναι ενα μωρο χλωμο να ειμαστε με αυτους τους ρυθμους

ουτε καν καλα καλα εχει διπλασιασει το βαρος του...ασε ειναι να σκασω

Γερό να ειναι και τιποτα αλλο!

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

ελενα που τις κανατε??? μαλλον θα παω βιοαναλυτικη απεικονιση διπλα στο μητερα...μου ειπε η παιδιατρος να του παρουν αυτοι ουρα καλυτερα

σε ενα μικροβιολογικό εργαστήριο που συνεργάζεται η παιδίατρός μου... και τυχαίνει να είναι γνωστή της μητέρας μου... την πρόσεξε πάρα πολύ..

Ψάξτο για να μην ταλαιπωρηθεί το μωράκι με ασχετες....

lX5Hp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Καταρχήν Υδροχοάκι μην αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα, περίμενε πρώτα να δείς τί θα δείξουν οι εξετάσεις!!!Και μην βάζεις το παιδί σε κλίμακες, το παιδάκι σου μπορεί να ακολουθεί άλλους ρυθμούς...ο Νικόλας πάντα ήταν στις πάνω καμπύλες βάρους μέχρι που χρόνισε και τώρα είναι σχεδόν στις κάτω!!Μην τρελάινεσαι σου λέω...!!

Λιτσάκι, άντε καλή αρχή, μια χαρά μου φαίνεται το 7-3!Δημόσιο είσαι?

Σήμερα πήγαμε Ηράκλειο και .... Ω ΝΑΙ!ΠΗΡΑ ΦΟΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!Θα σας βάλω φωτό το απόγευμα!

Πήρα και ρούχα του Νικόλα μου και γραβάτα για τον Βασίλη μου και το δώρο της αδερφής μου,...θα σας βάλω φωτό μετάαα με όοολλαααα!!!

Μόνο μια εσάρπα θέλω να πάρω τώρα...αχ πήγα στα μαγαζιά με παιδικά και ξετρελάθηκα πάλι...ήθελα να τα πάρω όλαααα λεμεεεεεε!!!

Πήρα και της μπουμπούς ένα ζευγάρι παπουτσάκια όλα τα λεφτάααα!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Που έχετε χαθεί παρακαλώ???????

Το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεταιιιιιιιιι!

Λοιπόν σήμερα κατέβηκα με την κουμπάρα μου στην Ομόνοια να περάσει στο ΙΚΑ την επιτροπή για να προχωρήσει σε εξωσωματική.. Είναι 4 χρόνια παντρεμένη, δεν έχουν κάποιο "πρόβλημα" σύμφωνα με τις εξετάσεις αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μωράκι ακόμα.. Μπαίνει λοιπόν μέσα στην επιτροπή και τι της λέει ο παίχτης?????? "Εσύ έχεις το πρόβλημα ή ο άλλος είναι τζούφιος??" Με τα πολλά της λέει να κάνει σπερματέγχυση, του λέει οτι έχει κάνει και της λέει οτι είναι μικρή (27) και έχει περιθώριο 5-10 χρόνια να το καθυστερήσει... Ε, τι να σας πω αφού δεν τον σκυλόβρισε απορώ... Εγώ πάντως θα τον ανέφερα στον Ιατρικό σύλλογο και θα τον έβγαζα στις τηλεοράσεις.. Έχει ο καθένας το πρόβλημά του και βρίσκει και έναν Μ@λ@κ@ να του το κάνει χειρότερο.. Μας χάλασε όλη τη διάθεση ρε γμτ..

Ιoanna περιμένουμεεεεεεεεεεεεε!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Που έχετε χαθεί παρακαλώ???????

Το τι νεύρα έχω δεν περιγράφεταιιιιιιιιι!

Λοιπόν σήμερα κατέβηκα με την κουμπάρα μου στην Ομόνοια να περάσει στο ΙΚΑ την επιτροπή για να προχωρήσει σε εξωσωματική.. Είναι 4 χρόνια παντρεμένη, δεν έχουν κάποιο "πρόβλημα" σύμφωνα με τις εξετάσεις αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μωράκι ακόμα.. Μπαίνει λοιπόν μέσα στην επιτροπή και τι της λέει ο παίχτης?????? "Εσύ έχεις το πρόβλημα ή ο άλλος είναι τζούφιος??" Με τα πολλά της λέει να κάνει σπερματέγχυση, του λέει οτι έχει κάνει και της λέει οτι είναι μικρή (27) και έχει περιθώριο 5-10 χρόνια να το καθυστερήσει... Ε, τι να σας πω αφού δεν τον σκυλόβρισε απορώ... Εγώ πάντως θα τον ανέφερα στον Ιατρικό σύλλογο και θα τον έβγαζα στις τηλεοράσεις.. Έχει ο καθένας το πρόβλημά του και βρίσκει και έναν Μ@λ@κ@ να του το κάνει χειρότερο.. Μας χάλασε όλη τη διάθεση ρε γμτ..

Ιoanna περιμένουμεεεεεεεεεεεεε!

Καλά είναι δυνατόν??? Καλέ στείλε ένα e-mail στον Αυτιά με ονόματα..άκους εκεί!!Καλά δεν θα κρατιόμουν, θα τον σκυλόβριζα..πολύ μου την δίνουν κάτι τέτοιοι χαρτογιακάδες!!Να του πείς ας κόψουν τις συντάξεις από 700 "τυφλούς" που βλέπουν κανονικά και από άλλους 3.000 που έχουν πεθάνει για να βρίσκουν τα λεφτά για εξωσωματικές!!!άκου εκεί άλλα 10 χρόνια...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εδώ στο Ελλαδιστάν που καταντήσαμε, ακόμα δεν έχουμε δει τπτ.. Θέλει να πάει ο άντρας της αύριο εκεί!!!!!!!!! Άμα ήταν δική μου η υπόθεση θα είχε γίνει πόλεμος!!!!!! Απλά δεν το έχουν πει σε κανέναν, μόνο εγώ το ξέρω και ο κουμπάρος μου δεν ξέρει οτι το ξέρω, αλλιώς θα τον έπαιρνα τηλέφωνο να τον μπριζώσω, είναι κρίμα να τον αφήσει έτσι τον αλήτη....

Paros αν ξερω καλα το ικα θελει πρωτα να κανεις την προσπαθεια και μετα να σου δωσει τα λεφτα... μονο για τα φαρμακα πας πριν αλλα και εκει θελει εξετασεις που να αποδεικνυουν ανικανοτητα ή απο τον εναν ή απο τον αλλον... αλλιως παρε το αυγο και κουρευτο... εχουν και οι δυο ικα?

mYQbp2.png

Το θεμα ειναι να μην μπλεξεις με γιατρους! Εδω εγω μεσα στο νοσοκομειο και τσακωθηκα. Ειχε μια μερα απιστευτη γκρινια ο μικρος και φοβηθηκαμε μην τον πιασει καμια βροχιολιτιδα παλι. Ζηταμε να κατεβει παιδιατρος στη χειρουργικη (από τις 4 που ζητησαμε ηρθε στις 10 το βραδυ, ενας παιδιατρος σε ολο το παιδων!!!!!) και παει να το φλωμωσει το παιδι σε εισπνεομενα και κορτιζονη, χωρις να διαβασει το ιστορικο του!!!!!! ΚΑι τα παιρνω εννοειται, δεν κανω τιποτα απο αυτα, γραφει στο φακελο του παιδιου οτι η μαμα δεν συμμορφωνεται και το επομενο πρωι με προτροπη και του χειρουργου μας παιρνω τον ιδιωτη γιατρο που μας παρακολουθει να ερθει να δει το παιδι, και βγαλαμε ακρη.

Τωρα εδω σπιτακι μας ειμαστε καλα, ξεκινησαμε φαγητο παλι με ορεξη, τοσες μερες μονο γαλα, βαρεθηκε το παιδι, χαιρεται παρα πολυ που βλεπει και την αδελφουλα του, παρολο που τον τυραναει και η ζωη μας μπαινει σε φυσιολογικους ρυθμους παλι.....

Ναταλια εχω ξεχασει να σε ευχαριστησω για το πμ πριν το χειρουργειο.......

nG0fp2.png yu71p2.png

giota γιαυτό πήγε, για τα φάρμακα ώστε να προχωρήσουν, έχουν και οι δυο ΙΚΑ.. Τι να πω.. Τώρα απο ότι μου είπε απο βδομάδα θα πάει στον Γάτο να ξεκινήσουν! Ελπίζω όλα να πάνε καλά...

Νατάσσα μου χάρηκα Πάάάάάάάάρα πολύύύύύύύ με τα νέα σου! Να δώσεις πολλά φιλάκια στον μπεμπούλη σου!!!!!!!!!! Και εμένα τον τυραννάει τον καημένο αλλά αυτός την βλέπει και λιώνει!!!!

kalispera:)

eleonora mou sou euxome na einai perastika. emas evgaze katw apo to laimo me ta fagita pou trexane kai mas eixe dwsi mia kremoula antivaktiridiaki kai figane. tora gyro apo to stoma isos einai pio diskolo giati tha xoni kai xeria panw sth krema kai meta sto stoma fantazome.

ydroxoaki toulaxiston tha kanete tis eksetasis kai tha sou fygei ena agxos.

egw arxisa diaita kai einai super. exw apo ola sto menou akoma kai pagwto kai sokolata:) gia na doume simera pantos ola kala:)

natasa mou ante kalos irthate kai pali sto spitaki sas. sou euxome iremia kai xares apo dw kai pera:)

simera phgame kolimpi kai i daskala mas eipe oti thn allh vdomada tha erthei i tv na traviksi videaki ta mpempakia mas pou kolimpane. ouaaaou tha ginei kai tv star o prigkipas xaxaxa.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...