Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα.. αχ κοριτσια σημερα βαριεμαι τρελα... ηταν να μην παει ο αντρας μου δουλεια σημερα να κανω και εγω καποια πραγματα που ηθελα αλλα αρωστησε μια συναδελφος και τελικα πηγε.... γκρρρρρρ......

mYQbp2.png

Καλημερα.. αχ κοριτσια σημερα βαριεμαι τρελα... ηταν να μην παει ο αντρας μου δουλεια σημερα να κανω και εγω καποια πραγματα που ηθελα αλλα αρωστησε μια συναδελφος και τελικα πηγε.... γκρρρρρρ......

Καλημέρα!!!!

εγώ να δείτε πώς βαριέμαι και είμαι στην δουλειά................:(

Ρε κορίτσια η μικρή μου εδώ και μια εβδομάδα μου έχει βγάλει κοκκινίλες γύρω από το στόμα της σαν δροτσίλα...να το πω που φουντώνει _ ξεφουντώνει όταν τρώμε + οταν τρίβεται εκεί.. την είδε η παιδίατρος + δεν είναι αλεργικο - είναι απο τα σαλια κλπ... αλλά πόσο θα κρατήσει.. Το έχετε ακούσει????? καμια κρεμουλα δεν υπάρχει???? μου θυμίζουν την βρεφική ακμή που είχε βγάλει....

ANY ADVICE????????????

lX5Hp3.png

Καλημέρα!!!!

εγώ να δείτε πώς βαριέμαι και είμαι στην δουλειά................:(

Ρε κορίτσια η μικρή μου εδώ και μια εβδομάδα μου έχει βγάλει κοκκινίλες γύρω από το στόμα της σαν δροτσίλα...να το πω που φουντώνει _ ξεφουντώνει όταν τρώμε + οταν τρίβεται εκεί.. την είδε η παιδίατρος + δεν είναι αλεργικο - είναι απο τα σαλια κλπ... αλλά πόσο θα κρατήσει.. Το έχετε ακούσει????? καμια κρεμουλα δεν υπάρχει???? μου θυμίζουν την βρεφική ακμή που είχε βγάλει....

ANY ADVICE????????????

βγαζει και η βαφτισιμιά μου τετοιο και δεν έχει φύγει ακόμα παρά την κρέμα που της βάζουν, στο parents έψαξες μήπως έχει κάτι;

λογικά πρέπει να είναι μύκητας αφού φουντώνει με τα σαλια..

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Από φρούτα έπαψα να της δίνω πεπόνι+σταφύλλι.. της το είπα και μου είπε μπορεί να έπαιξαν + αυτά ρόλο στην εμφάνισή τους....

τώρα δίνω μόνο αχλάδι+μήλο+ροδάκινο+μπανάνα εσείς??????????

lX5Hp3.png

βγαζει και η βαφτισιμιά μου τετοιο και δεν έχει φύγει ακόμα παρά την κρέμα που της βάζουν, στο parents έψαξες μήπως έχει κάτι;

λογικά πρέπει να είναι μύκητας αφού φουντώνει με τα σαλια..

ωχ μην μου λες τέτοια......... έτσι της είπαν της βαφτισιμιάς σου?????

lX5Hp3.png

Δεν μπορείτε να πάτε μαζί;

i1lzp2.png

ωχ μην μου λες τέτοια......... έτσι της είπαν της βαφτισιμιάς σου?????

καλά δεν είναι απαραίτητο να έχετε και το ίδιο απλά κι αυτηνής πάει κι έρχεται ΄

πάρε καλέ ένα τηλ τη γιατρό!

i1lzp2.png

΄

καλά δεν είναι απαραίτητο να έχετε και το ίδιο απλά κι αυτηνής πάει κι έρχεται ΄

πάρε καλέ ένα τηλ τη γιατρό!

αύριο θα έρθει να κάνουμε εμβόλιο και θα την ξαναδεί και θα της το τονίσω αυτή τη φορά...

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ειμαι πολυ στεναχωρημενη γμτ..δεν τις γλυτωνουμε τις εξετασεις με τον μικρο

απο την αλλη λεω αντε να της κανουμε να δουμε τι γινεται

δεν παχαινουμε ικανοποιητικα βεβαια δεν τρωμε κιολας

επεμενε η παιδιατρος να κανουμε εναν ελεγχο επεμενε κ ο αντρας μου οποτε θα τον παμε αιμα+ουρα

μου ειπε να μην ανησυχω αλλα εγω ξερετε τωρα...ολα τα κακα σκεφτομαι

το σφραγιζει κ δεν κατεβαζει τιποτα!!! μονο λιγο φαγητο τρωει...τι θα κανω???

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Καλημερούδια και απο εμάς!!

Πήγα 2 μέρες γραφείο. Βασικά πήγα για μια συναντηση 10 λεπτών και με με χώσανε.... Κλασικά!!!

Κανόνισα να πηγαίνω Δευτέρα εως Πέμπτη κανονικό 8ωρο και να παίρνω την Παρασκευή άδεια (αντί μειωμένου ωραρίου), και θα πηγαίνω 7-3 αντί για 8-4. Νομίζω θα είναι καλύτερα... θα δείξει! Δυο εβδομάδες έμειναν!!!

Νατασούλα, καλωσήρθατε σπίτι σας!! Καλή ανάρρωση να εχετε και να είναι το τελευταίο αυτό!!

Jend, να σας ζήσει ο Γρηγοράκος σας!!!

Σοφάκι, εμείς πήραμε το chicco liteway, και είναι σούπερ!!!! Και ξαπλώνει τελείως!!

Σήμερα συγυρισμα, μαγειρεμα, πλυντήρια κλπ....ΟΥΦ!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...