Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΕΛΑΤΕ, ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

Κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαστε παλι ολη μερα εξω.Πηγαμε θαλασσα σημερα ναιιιι με ψιχαλες αλλα ηταν τελεια και μετα φαγαμε στα καλυβια.Μια και πηρε αδεια ο Χρηστος για τις εξετασεις της μικρης ειπαμε να το εκμεταλευτουμε!!!!!!!!!!!!!

Α και φαγαμε ψαρακι σημερα γλωσσα με λαχανικα γιαμ γιαμ!!!!!!!!!!!!!!!!1

Κοριτσακια τρεχω γιατι εχω αφησει τις πετσετες και τα πραγματα απο θαλασσα!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

πεθαινωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!φοβερα τα μπουφανακια σας.χαχα.σοφια για πες για το καροτσακι καλο?θελω κι εγω ενα

τελειο...δε θέλω να ξαναχρησιμοποιήσω το άλλο ποτέ ξανά

το αρνητικό είναι ότι δεν ξαπλώνει αλλά αυτά που ξαπλώνουν πρέπει να ναι και πιο ακριβά και πιο βαριά

i1lzp2.png

Ωραία!!!! Εγώ τα έχω βάλει και τα 2 για ύπνοοοοο!!!!!

Σήμερα όλη μέρα στο σπίτι σκυλοβαρέθηκα... Ελπίζω αύριο η μικρή να είναι οκ να την πάω παιδικό γιατί έχω ένα σωρό δουλειές...

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

ήρθαμε καλέ ναταλία

ο μαριος δε θέλει να κοιμηθεί σήμερα και εγώ είμαι πτώμα γκρρρρ

ελίτα αρχίσατε ψαράκι;; τους άρεσε;; στον ατμό το κανες;;

Σοφακι το εφτιαξα με δικη μου συνταγη για να συγουρευτω πως η πρωτη επαφη θα ειναι επικοδομοιτικη!!!!!!!!!!!Αν και δεν ειχα καμοια αμφιβολλια.Το εγλυψαν!!!!!

Λοιπον εκοψα καροτο, κολοκυθι και πατατουλες στις δικες μου ποσοτητες για τα δυο μωρα-γιαυτο και δε με βολευει πια ο ατμομαγειρας τοσο γιατι δεν φτουραει για δυο μωρα που τρωνε οπως τα δικα μου.

Το λοιπον, τα εβαλα με λιγο νερακι και τα αφησα να βρασουν κανα τεταρτο.Μετα πηρα δυο φιλετακια γλωσσα και τα εβαλα στον πατο ενος πυρεξ, εριξα απο πανω τα λαχανικα με το ζουμακι, εβαλα ενα φυλλο δαφνης για να σπασω την ψαριλα, μια μυτουλα βουτυρακι με ελαιολαδο κιαυτο για αρωμα, αντι για λαδακι.Εκλεισα με καπακι και το εβαλα στο φουρνο.Ετσι εξασφαλισα πως θα εχουν βρασει τα λαχανικα και πως το ψαρι δε θα βγει σκληρο απο το πολυ βρασιμο.Οταν ανοιξα το καπακι μοσχομυρισε το σπιτι.Και εφαγα κι εγω λιγο γιατι ηταν πεντανοστημο.Μετα τα αλεσα και μαμ.Το φαγαμε διπλα στη θαλασσα σημερα και μετα βρομαγαμε ψαριλα χιχιχ!!!!!!!!!!!!Και ναι κανμε και μπανιο και τα εβαλα και μπουσουλισαν στην αμμο.:P:p:p

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ωραία!!!! Εγώ τα έχω βάλει και τα 2 για ύπνοοοοο!!!!!

Σήμερα όλη μέρα στο σπίτι σκυλοβαρέθηκα... Ελπίζω αύριο η μικρή να είναι οκ να την πάω παιδικό γιατί έχω ένα σωρό δουλειές...

Κοριτσακι τα ειπαμε και τηλ περαστικα και καλο κουραγιο για αυριο γιατι σημερα κατεβηκα κεντρο μετα απο πααααρα πολυ καιρο και πραγματικα σκεφτομουν σε τι κ......λοπολη ζουμε!!!!!!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Μετα απο 1 εβδομαδα χωρις ιντερνετ ειμαι και παλι εδω.Φυσικα εχετε γραψει ολοκληρες σελίδες και δεν εχω διαβασει τιποτα σχεδόν!

Τι κάνετε κοριτσακια μου?

Ναταλάκι τι θες να κανεις στο photoshop?Eιναι δύσκολο να το χρησιμοποιησεις

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

ax..........piga dokimasa to forema, alla o antras mou leei pws einai ...mounto!ayrio pame Irakleio, na dw ekei ti tha doume kai ti tha broume...filakia, kalo brady~~

Ιωαννα ετσι κι εγω στη Θεσσαλονικη ειχα παρει ενα φορεμα για να φορεσω στο τραπεζι που θα μας εκαναν οι θεσσαλονικεις συναδελφοι του αντρα μου σε καλο εστιατοριο και δεν αρεσε στον αντρα μου.Και γιαυτο κατεληξα να μου ψωνιζει αλλο φορεμα, τα οποια γιναν δυο και καινουρια παπουτσια για να ταιριαζουν.Συν δερματινο σακακι γιατι ο αντρας μου ταχε ξεχασει να τα παρει μαζι!!!!!!!!ΧΙΧΙΧΙ.ετσι αφου δεν του αρεσε το φορεμα τι να κανω αφου ηθελε να με ντυσει χαζη ημουν να πω οχι?

Τωρα Σοφια βλεπει Ζιζελ και κανει στροφη χαχα γιατι οταν μπαινουμε εκει δεν περνουμε μονο ενα.

Εγω φταιω που ειχε προσφορα σπασμενα νουμερα σακακια σατεν απο 150 σε 19,90.Τεσπα, αυτη η Θεσσαλονικη ειναι πλανευτρα, ασε που οι μαυροι σας πουλανε σχεδον στα 1/3 της τιμης που πουλανε εδω τις τσαντες!!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...