Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο εμάς!!!!!!!

Η μικρή μου είναι με ίωση, ότι και να φάει κάνει έμετο.. Έχει και ένα 37,5.. Οπότε καθόμαστε σπίτι... Έκανα και γενική τη Κυριακή οπότε σήμερα μπορώ να απολαύσω καθησιόόόόόόόόόόό! χαχαχαχα! Mummycool εγώ έχω πάρει για μικρό το quinny zapp είναι λίγο ακριβό και το κακό είναι οτι δεν ξαπλώνει, βέβαια είναι τόσο μικρό που χωράει παντού!

Πάω να σας διαβάσωωωωωωωωω!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημέρα κοριτσάκια μου!!!!

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια... όντως αντε να ηρεμήσουμε λίγο + κυρίως η γιατρός!!!

Τζένη μου να σου ζήσει ο Γρηγόρης σου!!!

Εγώ ακόμα την βλέπω μωράκι+ δεν μου βγαίνει να την λέω με το όνομά της...που θα πάει..

Πάλι δεν κοιμηθήκαμε.. της έπεφτε η πιπίλα και έκλαιγε...όλο αυτο γινοταν...

εσας κοιμούνται με πιπίλα???? καναμε αμαν να την πάρει και τώρα αμφιβάλλω αν εκανα καλα

............................

lX5Hp3.png

εγώ έλεγα να πάρω για εμάς ένα μπαστούνι 100-150 ευρώ αλλά αργότερα ακόμη βολευόμαστε οπότε θα πάω να πάρω ένα φτηνό από τα τζάμπο να κάνουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε

καλή επιτυχία με τα μπισκότα!! (και με το φόρεμα)

εννοείται έτσι εκανα + εγώ... το έχω αφήσει στη μαμά μου... γιατί εγώ έχω σκαλια+δεν λέει

lX5Hp3.png

Ax ti tha kanwwwwwwwwwwww...

Brika kai allo ena forema..allo styl entelws, einai straples, kai katw apo to stithos exei mia mikri fasa san zwnaki kai meta sinexizei xito, to yfasma toy einai san saten. Kai paei mexri ton astragalo..

twra tha paw kai me ton antra mou na to dei...ofou!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ναταλία περαστικά στη μικρούλα σου

τελικά πήρα ένα chicco caddy 60 ευρω, τα πιο φτηνά μου φάνηκαν πολύ κάθετα μωρέ είναι μικρούλης ακόμη

ιωάννα το δεύτερο φόρεμα τι χρώμα είναι; πάει με το στολισμό;;; χιχιχι

i1lzp2.png

Halloooo

ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας φιλεναδες και εσείς να χαιρεσται τα μωρακι σας!!!!

ΝΑΤΑΣΑ μου καλή σας επιστροφή σπιτάκι σας κ σιδερενιοιιι

μαμι κ εγώ έτσι το έχω κανει.... Στην αρχή κουβαλούσα τα πάντα

τώρα έχει κ πάνες κ κρεμες κ μωρομαντηλα κ καρότσι κτλ

δεν γίνεται αλλιώς !!!!! Είχαμε πάρει ένα από τα τζαμπο γύρω στα 50 ευρώκ

μην σου πω πως είναι κ πιο μεγάλο κ ευρύχωρο κ από το δικό του.....

ΙΩΑΝΝΑ βάλε φωτός να σου ξαναπουμεεεεε

σήμερα βγάζουμε τα λάδια κ λέω να πάω να κάνω καμία αλλαγή...

Πολύ το ρούχο κ λέω να πάρω μεγαλύτερα κ για τα επομενα χρονια

θα έχω μέχρι κ πέντε χοντρά μπουφαννννν

Διαφημίσεις

hiiiii

ειναι καμια εδω????

ειμαι δουλεια κ βαριεμαι αφορητα... απολυουν με τρελα...

με βλεπω τον φεβρουαριο απολυμενη ... με ρωτησαν ποτε γεννησα

αντε φτου απο την αρχη...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

hiiiii

ειναι καμια εδω????

ειμαι δουλεια κ βαριεμαι αφορητα... απολυουν με τρελα...

με βλεπω τον φεβρουαριο απολυμενη ... με ρωτησαν ποτε γεννησα

αντε φτου απο την αρχη...

2 χρόνια δεν είναι υποχρεωμένοι να σε κρατήσουν;

i1lzp2.png

Σοφία όχι δεν ταιριάζει με τον στολισμό...πειράζει λές??:lol::lol::tongue::tongue:

Υδροχοάκι, μην προτρέχεις, ποιός ξέρει μέχρι τον Φλεβάρη τί μπορεί να γίνει...

Καρδούλα, καλή επιτυχία στην δίαιτα, και καλά αποτελέσματα!Βάλε ρεαλιστικούς στόχους- στο λέω εγώ που έχω ντοκτορά στο θέμα δίαιτα..και με βλέπω και για post doctorate!:D:D

Δοκίμασα ξανά το φούξια, αλλά τώρα σε σχέση με το 2ο μου φάνηκε..λιγότερο καλό. Εντωμεταξύ μου φάνηκε πως με τονίζει στα άσχημα μου σημεία. δηλαδή στην περιφέρεια Λυκαβητού, ε συγνώμη στην δική μου εννοούσα- μικρή η διαφοράααααααααα!!!

Θα πάω μάλλον τώρα το απόγευμα να το ξαναβάλω..

Φιλάκια σε όλες!!

Συμβουλή για αλλαγές:προτιμήστε ρούχα που είναι καθημερινά, π.χ. φόρμες φοριούνται πολύ ιδιαίτερα αν σκέφτεστε για παιδικό, πυζαμάκια και φανελάκια για χειμώνα και μακω μπλουζάκια. Μην παίρνετε καλύτερα παπούτσια, ποτέ δεν ξέρεις πόσο γρήγορα ή αργά θα μεγαλώσαει το πόδι του. Είχα πάρει του Νικόλα ένα μποτάκι από Μούγερ νο23 για τον χειμώνα, το καλοκαίρι που φόραγε 21, με το σκεπτικό ποως θα μεγαλώσει και...έμεινε σχεδόν αφόρετο αφού του έπλεε..ήταν και μεγάλη φόρμα..ε από τον Απρίλιο μέχρι τώρα φτάσαμε στο 24 μην σας πώ και 25!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...