Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

όλο καλά νέα ιωάννα μπράβο!!!

τα ίσια καμιά φορά καλοκεύουν περισσότερο νομίζω...και πολύ καλή η τιμή του!!

εγώ πονάω και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα :( και μου βγαίνουν και νεύρα και κακίες κι απ όλα, και πεινάω κι όλας...και νυστάζω και δε μπορώ να κοιμηθώ...αυτά τα λίγα...πολύ γκρίνια είμαι

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΑΣ !!!!

Κοριτσαρες μου καλο μεσημερακι !!!!!!!!!!

Έχουμε ονοματακι πια και επισημα!!! Γρηγόρης αν δεν το θυμάστε χιχι

Ευτυχως όλα πήγαν καλα μην σας πω και τελεια ......ο καιρος super

cate και εγω μαζι με τον μπαμπα σου ορκιζομαι πια για το σαιτ ....

το σκαθαρακι μου ηταν κυριος και εκλαψε μεσα στα προβλεπομενα ....δεν μας ταλαιπωρησε πολυ και μετα στο τραπεζι ηταν όοολη την ωρα ξυππνιος και μεσα στο κοσμο και στους χορους

φωτο θα σας βαλω εν καιρω και εγω ....

αυτα !!! ακομα δεν το εχω συνηδητιοιησει να σας πω την αληθεια ...εινια ακομα ο μπεμπακος μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

i1lzp2.png

Ηρθαμε κι εμεις. Παει κι αυτό. Να ηρεμησουμε λιγο. Βεβαια ο γιατρος θελει να μας βλεπει καθε βδομαδα για αρχη (μη χανομαστε από το νοσοκομειο) αλλα τα δυσκολα περασαν. Ο αντρας μου ως συνηθως εχει αγχος, αλλα εγω ειμαι χαρουμενη.....

Παντως μπαινεις μεσα σε νοσοκομειο, βλεπεις κοσμο, ακους ιστοριες και αλλαζει η φιλοσοφια της ζωης σου. Παλιοτερα εβηχε η μικρη και νομιζαμε οτι ερχοταν το τελος του κοσμου, μεχρι που γεννησαμε το μπεμπη και νομιζαμε οτι τα ειδαμε ολα. Αλλα παντου υπαρχουν και χειροτερα, δυστυχως...... Και τελικα το να γεννησεις ενα υγιες παιδι και γενικα το να εχουμε την υγεια μας ειναι θεμα τυχης, τιποτα αλλο!

Και μεσα σε ολα αυτα βγαλαμε και το πρωτο μας δοντακι......

Δεν θυμαμαι ποιος βαφτιστηκε αυτς τις μερες, παντως ευχομαι ολα τα μωρακια γερα κι ευτυχισμενα να ειναι....

nG0fp2.png yu71p2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΛΕΙΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.Ετρεχα σαν τρελλη ειχαμε να παμε στο Ευγενιδειο για να φτιαξω καρτελα στην μπεμπα για τον ενδοκρινολογο στο πανεπιστημιακο και την παρασκευη θα την δει ο Χρουσος.

Παθαν πλακα εκει οι κοπελες με τη μπουμπου τους ξετρελανε ολους ολο χαμογελα και ναζια!!!!!Μετα μπλεξαμε με κατι δουλειες και μετα σουπερ μαρκετ και τωρα γυρισα σπιτι και αφησαμε το μπαμπα στο σουπερ μαρκετ γιατι κουραστικα και ηθελα να τα ταισω.

Κοριτσια δεν εχω κουραγιο να γραψω τωρα για το ταξιδι, ειμαι πτωμα και περιμενω και περιοδο και ποναει η μεση μου!!!!Αυριο πρωι εχουμε ξυπνημα για να κανω αιμοληψια στη μπεμπα για γενικη για το θυροειδη και πρεπει να σηκωθουμε πρωι ουφ!!!!!!!Τωρα θελω να μαγειρεψω κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι πτωμα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφακι κατι διαβασα για δοντι περαστικα σου!!!!Τι επαθες καλε?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

kalispera koritsakia mou,

tzenaki na sou zhsei o grigoris sou:) na to xerese kai na einai panta geros.

natasa mou kalos ton dextikes to mpempako sou sto spiti. ante kairos na xalarosete kai eseis ligo kai na iremisete. etsi einai opws akrivos ta les einai thema tixis h ygeia telika kai panta yparxoun kai xeirotera. alla mesa se ola auta ginomaste pio dinati kai pio anthropoi.

silvi ante me to kalo kai soferina.

sofaki perastika. megalh ipothesi ta dontia. o xeiroteros ponos mazi me to auti.

egw simera phga diaitologo. perimenw aurio na mou steilei th diaita. ante na doume an tha fygei kanena kilo giati kourastika kai varethika na mhn xwraw sta rouxa mou.

o prigkipakos olo nazia einai kai me to pou me vlepei aploni xerakia na ton parw agkalia. entometaksi vlepei th ksaderfi tou na kanei podilato kai to limpizete to miksiariko. ore glentia pou tha kanoume molis perpatisi pou tha pernei ta paixnidia ths mikris kai tha skotononte. giati kai auth den exei mathei na mirazete afou htan mexri tora h mikri mas kai oti ithele htan diko ths.

Tzeni na sas zisei o Grigoris sas!!

Sofia,p erastika!Edw kai 3 imeres me ponaei kai emena ena donti pou exw kanei aponeyrwsi, einai fisiologiko? Exw paratirisei oti me ponaei panta prin na adiathetisw..opote kalomeleta kai erxontai!

Eftiaxa mpiskota!Epitelous!Ayrio tha ftiaksw alles 2 doseis kai blepoyme..tha kanw kammia 50aria petaloudes kai ta ipoloipa stroggila, oytws i allws perissotero diakosmitiko rolo tha exoyn..

Ax kai egw peinaw sinexeia..einai logw periodou..kai ponaei kai i plati mou pou sikwnw sinexeia kai ta dyo...

Paw na tin pesw..ston kanapee...

Natassa, kalwsirthate spiti sas, eyxomai ola na einai kala apo edw kai pera!

Filakia kai kalo brady!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Τζενακι να τον χαιρεστε!!!!!

Νατασσα καλως γυρισατε σπιτακι σας.

Ιωαννα εγω σημερα επειδη παρκαρα ενα τετραγωνο μακρια τα πηρα και τα δυο αγκαλια και τα πηγα σπιτι γιατι βαριομουν να βγαλω το καροτσι.βεβαια ξεμεσιαστικα.7900 και 6300 η μικρη και ανοιξα και την πορτα το κλειδι, απορω πως τα καταφερα.

Το σκ κοριτσια γιναμε 9 μηνων.Μεγαλωσαμε μωρε.

Ο μπεμπης σηκωθηκε πιανοντας τα καγκελα της κουνιας.

PN8Qp2.png

csXep2.png

geia sas κοριτσια μου!!!!τι κανετε?????!!!!!!!!!

χαθηκα.....(σοφη ειδα το μην σου):-D

οσα μωρακια βαφτισατε να ειναι καλοτυχα,γερα με υγεια...(αντε κ στα δικα μας σε λιγο...)

ειμαι 1 μηνα πριν το γαμο κ τη βαφτιση.....το λεω και αγχωνομαι...

ο μπεμπης γκρινια....βγαλαμε 3 δοντια και παμε για αλλα 2-3 μαζι τουμπανο τα ουλα λεμε....

εκει που ετρωγε τα φρουτα κ το ρυζαλευρο ολο....απο τοτε που αρχισαμε την κρεατοχορτοσουπα(που την κανει εμετο) ξενερωνει και με τα αλλα...(καμια ιδεα ρε κοριτσια?)

δηλ με το ζορι να φαει 5 κουταλιες αχ...ειμαι να σκασω....

αρχιζω να δινω μπιμπερο και να αποθηλαζω...(φουλ τυψεις ) αλλα τι να κανω δεν θα μπορεσω να ανταποκριθω την ημερα του γαμου!

mommycool στο γαμο πηγατε στη βεροια? τον μπεμπη τον πηρες?

εγω πηρα το μωρο αλλα τρελη ταλαιπωρια...στο κεντρο μετα τον λυπηθηκα...

αντε μην σας ζαλιζω αλλο....

παω να διαβασω τα νεα σας....

αααα....και κατι ακομη...

θελω την γνωμη σας για το τραγουδι εισοδου που θελω να βαλω σας αρεσει??

http://www.youtube.com/watch?v=u6RAuOKXv9Y εμενα μου αρεσει παρα πολυ αλλα

πειτε μου κ καμια αλλη ιδεα.....

79730l4d8pj2fyu.gifas1cHhJ0g410010MjAyNDN8MDAwMTIzNWR8dG8gYW50cmFraSBtb3UgZWluYWk.gifkonstantinos1061470vxafxzma3j.gif

και εγω μολις τελειωσα μαλλον με το εσωτερικο του προσκλητηριου... μαλλον γιατι το πρωι που θα το ξαναδω παιζει και να αλλαξω γνωμη... χαχα.. κλασσικα..

παω για νανακια γιατι τα ματια μου απο τον πολυ υπολογιστη κανουν αστρακια!!!

καληνυχτα σε ολες!!! (ευχομαι να κοιμουνται οοοοολα τα μωρακια!!)

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας

εντάξει συνήλθα!! ξεπρήστηκα όχι τελείως αλλά πλέον δε μοιάζω με την ξανθιά από το τοπ μόντελ χα χα που μου πε ο νίκος χθες

σεβι τέλειο τραγούδι εισόδου! αυτό να βάλεις (ίσως κανένα ρεμίξ χωρίς λόγια; )

στο γάμο ναι τον πήρα μαζί μου, ήταν 5 η γαμοβάπτιση και σκέφτηκα ότι στη χειρότερη θα τον κρατήσω ξύπνιο μέχρι τις 10 και μετά θα φύγουμε αλλά κοιμήθηκε στο σλινγκ κατα τις 9 μετά τον έβαλα στο καρότσι και άντεξε μέχρι τις 11μιση που θα φεύγαμε ούτως ή άλλως

με τη λύρα μια χαρά κοιμόταν, λίγο με κάτι κλαρίνα πήγε να ξυπνήσει αλλά το σωσαμε, του χα βάλει και λίγο βαμβακάκι στα αυτια

ήταν στο κτήμα αλέξανδρος

να σας πω λέω να πάω να πάρω ένα καρότσι φτηνό να το αφήσω στη μάνα μου γιατί έχει πολλά σκαλιά και δε χωράει και στο ασανσέρ και ούτε εγώ μπορώ κάθε μέρα να το ανεβάζω και ούτε αυτή εύκολα να πάει βόλτα, να πάω να πάρω ένα από τα τζαμπο; η τζάμπα λεφτά;

i1lzp2.png

Καλημέρα!!!

Σοφία, έτσι έχω πάρει και εγώ για τον Νικόλα -στην αρχή- για τους γονείς μου, και το έχουμε Αθηνα. Από Τζάμπο, 30 ευρώ, οκ έχει και με 45 και 50 ανάλογα τί θέλεις..θα σου χρησιμέψει και στο επόμενο μωράκι ;)

Η μπέμπα μόλις αποκοιμήθηκε στο καρεκλάκι του φαγητού :D:D την έβαλα στο κρεββάτι της. Και εγώ τώρα πάω να ψήσσω μπισκοτάκιαααα!!!

Περιμένω σήμερα και τους καινούργιους φακέλους και σκέφτομαι επειδή θα είναι λευκοί μήπως βάλω και κάτι απέξω, τύπου καμμιά κορδελίτσα, θα δώ..

Μόλις ψηθούν τα μπισκότα, πάω να ξαναδοκιμάσω το φόρεμα και να δώ και σε ένα άλλο μαγαζί..

Φιλάκια σε όλες!!

Ο μπεμπης σηκωθηκε πιανοντας τα καγκελα της κουνιας.

Αχ η δική μου σηκώνεται πιάνοντας οτιδήποτε, ακόμα και την κουνουπιέρα, με αποτέλεσμα ένα πρωί να την φορέσει καπέλο!!Βασικά, βλέπει τον Νικόλα να γυροφέρνει και νομίζω πως παρακινείται πολύ από αυτό..ακόμα δεν την έχω αμολήσει, φοβάμαι για κουτουλιές στο πάτωμα και στους τοίχους..έτσι την βγάζουμε κυρίως στο πάρκο..

εγώ έλεγα να πάρω για εμάς ένα μπαστούνι 100-150 ευρώ αλλά αργότερα ακόμη βολευόμαστε οπότε θα πάω να πάρω ένα φτηνό από τα τζάμπο να κάνουμε τη δουλειά μας και βλέπουμε

καλή επιτυχία με τα μπισκότα!! (και με το φόρεμα)

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...