Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα αυτη τη φορα δε τη χανω τη συναντηση με τιποτα, ευχαριστουμε Ιωαννα!!!

Βαριεμαι πολυ με πηραν και απο τη δουλεια με ετοιμαζουν παλι να οργανωσω τα ανοργανωτα Παναγιτσα μου ....τμημα διαγωνισμων.... δε λεω τπτ αλλο!!!!

Σοφια περαστικα σου και γω δε θελω οδοντιατρο με τιποτα!!!

Καρδουλα μπραβο στον πριγκηπακο σου...... και καλο κυνηγητοοοοοοο οοοοοο!!!!

Υδροχοακι και Ελενα καλη υπομονη πονανε τα κακομοιρουλια και μενα ολλοοοοοο γκρινια!!!!Μου ριξε και μια δαγκωνια στον ωμο σημερα το πρωι!

Ναταλια λιγο μπαχαλο ο γαμος ή μου φαινεται!!!

Σημερα δε μαγειρευω θα φαμε το χθεσινο!!!

Καλα πηγαμε χτες σε ενα φιλικο ζευγαρι και συζηταγαμε για τη καθαραιοτητα και τι μου πε ρε παιδια η τυπισσα! Εχει γυναικα μια φορα τη βδομαδα (42Ε τη φορα δινει για 6 ωρες)και κθαριζει και αυτη Τριτη και Πεμπτη!!!! Ελεος λεω τι εγινε τοοοοοοσοοοοο βρωμιαρα ειμαι πωωωωππππωωωω σας λεω αισθανθηκα χαλια!!! και τη Τριτη δουλευει κιολας γιατι ειναι διαιτολογος καλα ποτε προλαβαινει? !!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

παρεπιπτοντως ο αντρας μου ειναι εκτος τοπου και χρονου χτες το βραδυ δεν ετοιμασε τα πραγματα τοπυ για τη δουλεια ετρεχε πανικοβλητος μη χασει καμια φαση απ΄τα κωλοποδοσφαιρα και μου αρχισε σημερα το πρωι χρατσα χρουτσα τις σακουκες λες και ειναι μονος του εδω μεσα φυσικο και επομενο ειναι να ξυπνησει το μωρο γκρρρρρρρρρρ !!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσάκια δεν σας ειπα:

Βγήκαν τα αποτελέσματα του θηροειδή της Σόφης μου και του σιδήρου...

Ο θηροειδής μια χαρά δεν έχουμε , το μόνο είναι ότι ο σίδηρος είναι πεσμένος και παίρνουμε σίδηρο με τα φρούτα μας...

Να σας ρωτήσω με το μαγείρεμα του φαγητού τους+απόθήκευσή τους πώς το κάνετε??? και ανα πόσες μέρες????

lX5Hp3.png

εκλεισα ραντεβου στθις 2 και μου πε να ξεκινησω αντιβιωση...

εμψυχωστε με....τώρα που ειπα εμψυχωση που ειναι η σιλβη ;;;;

Καλέ εδώ είμαι ..διαβάζω σήματα κι έχω πορωθεί!!Ακοόμα δεν μου έβαλε κανένα μάθημα αλλα με έβαλε να δώσω την άλλη έβδομάδα και τώρα είπα να τα διαβάσω χιχιχι.Τα σήματα δεν μου είναι τίποτα εγω την΄οδήγηση φοβάμαι .Οταν κάνω το πρώτο μάθημα θα σας πω να γελάσετε ....

Mummy δόντι;;;;το χειρότερο μου γιατι κι εγώ τρέμω τους γιατρούς και ειδικά τους οδοντιάτρους αλλα δεν σε φοβάμαι θα τα καταφέρεις να το αντέξεις ,ασε που θα ανακουφιστείς από τον πόνο που είναι ο πιο ύπουλος και δεν αντέχεται με τίποτα..Αντε όταν γυρίσεις περιμένουμε εξελίξεις!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

οπότε από εξετάσεις αίματος - ουρων και θηροειδή είμαστε ΟΚ!!!!!

Είναι λέει στο DNA του παιδιού που δεν παίρνει τόσο βάρος..........

Επιτέλους λέω ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΚΑΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

οπότε από εξετάσεις αίματος - ουρων και θηροειδή είμαστε ΟΚ!!!!!

Είναι λέει στο DNA του παιδιού που δεν παίρνει τόσο βάρος..........

Επιτέλους λέω ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΚΑΠΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!:-P:-P:-P

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

ήρθα....πέθανα στον πόνο...βάλτε με να ξαναγεννήσω αύριο λέμε...

ανοίξαμε δουλειές με φούντες αχ δυστυχώς

το μόνο καλό που άφησα μια ώρα το βεντουζάκο στη μαμά μου και γύρισα (ακόμη εδώ είμαι) και τον βρήκα ταισμένο και κοιμισμένο!!! τελείωσε τον παρκάρω εδώ και φεύγω!!! χα χα χα

ΥΓ ακομη δε βλέπομαι σαν να χω βαμβάκι στο στόμα είμαι

και φυσικά αύριο ίδια ώρα εκεί θα είμαι...

i1lzp2.png

μπράβο έλενα... άντε να ηρεμήσεις κι εσύ και η γιατρός τώρα!!

εγώ μαγειρεύω κάθε 2 μέρες και τα κρατάω στο ψυγείο

σιλβή μου καλό διάβασμα!!! να σου πω είπες θα ρθειτε θεσσαλονίκη, άντε ελάτε!!

i1lzp2.png

Σοφακι περαστικααααα... μην μασας καλε... αμα λεει η γυναικα εχει γεννησει τα αλλα της φαινονται απλες οδοντοκρεμες, χιχι... (οταν βεβαια τα ελεγαν αυτα δεν υπηρχε η επισκλιριδιος, χαχαχα)

Ελενα μπραβο πολυ καλα τα νεα σας... με αλλα λογια ειστε κοριτσαρες fit!!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

καλε μαμμυ περαστικααααααα!!! καλη η μανα...... να ξαναρθει!!!

Ελενα εγω μαγειρευω καθε μερα.....δε κανω αποθηκευση.....

και μου πε η γυναικα που θα κραταει τη Κων/να οτι στη προηγουμενη μαμα μαγειρευε καθε δυο μερες...... εδω ειναι καθε μερα το συστημα να δουμε τι θα πει.....!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Κοριτσαρες μου καλο μεσημερακι !!!!!!!!!!

Έχουμε ονοματακι πια και επισημα!!! Γρηγόρης αν δεν το θυμάστε χιχι

Ευτυχως όλα πήγαν καλα μην σας πω και τελεια ......ο καιρος super

cate και εγω μαζι με τον μπαμπα σου ορκιζομαι πια για το σαιτ ....

το σκαθαρακι μου ηταν κυριος και εκλαψε μεσα στα προβλεπομενα ....δεν μας ταλαιπωρησε πολυ και μετα στο τραπεζι ηταν όοολη την ωρα ξυππνιος και μεσα στο κοσμο και στους χορους

φωτο θα σας βαλω εν καιρω και εγω ....

αυτα !!! ακομα δεν το εχω συνηδητιοιησει να σας πω την αληθεια ...εινια ακομα ο μπεμπακος μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Κοριτσαρες μου καλο μεσημερακι !!!!!!!!!!

Έχουμε ονοματακι πια και επισημα!!! Γρηγόρης αν δεν το θυμάστε χιχι

Ευτυχως όλα πήγαν καλα μην σας πω και τελεια ......ο καιρος super

cate και εγω μαζι με τον μπαμπα σου ορκιζομαι πια για το σαιτ ....

το σκαθαρακι μου ηταν κυριος και εκλαψε μεσα στα προβλεπομενα ....δεν μας ταλαιπωρησε πολυ και μετα στο τραπεζι ηταν όοολη την ωρα ξυππνιος και μεσα στο κοσμο και στους χορους

φωτο θα σας βαλω εν καιρω και εγω ....

αυτα !!! ακομα δεν το εχω συνηδητιοιησει να σας πω την αληθεια ...εινια ακομα ο μπεμπακος μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Να σου ζησει Τζενακη μου ο Γρηγορης σου.... και παρολο που εχει ονομα παντα θα ειναι ο μπεμπακος σου!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εδώ και εμείς!!!

Πολλά νέα..

καταρχήν, οκ με τα προσκλητήρια, θα μου στείλουν αύριο λευκούς φακέλους..

Στη συνέχεια βρήκα ένα φόρεμα, φούξια και τύπου κοκτέηλ- κάτι σαν και αυτό που φορούσε σήμερα η Μενεγάκη και κάνει 60 ευρώ και λέω να πάω να το πάρω. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι έχω συνηθίσει να φοράω μακριά και άερινα και αυτό είναι μέχρι κάτω από το γόνατο και ίσιο, δλδ ακολουθεί τη γραμμή του σώματος..θα πάω αύριο να το ξαναβάλω με πιο ενισχυμένο..εσώρουχο, να μαζέψουμε κανένα κιλό και να δώ πως θα είναι..

Θα πώ του άντρα μου να με βγάλει φωτό να με δώ..

Θέλω να φτι΄'αξω μπισκότα και η μπεμπού δεν έχει ησυχία, όλο γκρίνια και όλο κάτι θέλει...

γκρρρρρρρρρρ τα νεύρα μου...

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...