Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέέέέέέρααααααααα!!!!!!!

Πάω να ξυπνήσω την μικρή να την πάω παιδικόόόόόόό!

Mummycool περαστικά! Μην μου πεις οτι φοβάσαι τον οδοντίατρο..!

Δηλαδή το stock της mothercare είναι μούφα???

Θέλω να πάρω παπουτσάκια στην μικρή και στον μικρό, λέω να πάω στο stock του Μούγερ αλλά απο ότι είδα το factory στον Πειραιά έχει stock crocodilino και Μούγερ οπότε μπορεί να πάω μια βόλτα σήμερα!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Σοφάκι και περαστικά!!!!

Άτιμο πράγμα το δόντι, σε νιώθω.... Αναβάλλω ραντεβού στον οδοντίατρο απο τότε που γέννησα....

κι εγώ μια από τα ίδια...δεν μπορείς να φανταστείς πώς έχω γίνει, νομίζω χειροτερεύω κάθε λεπτό που περνάει κι είχα και το νίκο να με κοιτάει σαν αξιοθέατο το πρωί, κάτι νεύρα, νομίζω κι ο μάριος γελάει πίσω από την πιπίλα του...

εσύ πώς είσαι ανέβηκες καθόλου;;;;

i1lzp2.png

Καλημέέέέέέρααααααααα!!!!!!!

Mummycool περαστικά! Μην μου πεις οτι φοβάσαι τον οδοντίατρο..!

οχι μόνο τον οδοντίατρο...όλους τους γιατρούς! εδώ φοβόμουν και τον κτηνίατρο όταν πήγαινα το σπάρκ για εμβόλια, 10 χρόνια ποτέ δεν πήγα μόνη...:shock:

i1lzp2.png

Καλημεραααααα!!!!!!!!

Και καλη εβδομαδα......

Εμεις ηπιαμε γαλα και τωρα παιζουμε :P:p:p... Να κανει και η μαμα καμια δουλεια γιατι πολυ τεμπελιασε το σκ!!!

Και εγω στο club μου την σπαει ο οδοντιατρος!!!

mYQbp2.png

Ναι, καλέ, νομίζω πως το είχαμε ξαναπεί. Κι η Νατάσσα μένει απέναντι, πίσω από τα Τζάμπο, μου είπε. Να τα πούμε βρε κορίτσια, να γνωριστούμε, κι εσύ Γεωργία είσαι κοντά μας στη ουσία....

Εχεις δικιο....το ειχα ξεχασει.... ατιμα γηρατεια τι κανουν!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Βρε κορίτσια, λέτε-λέτε για συνάντηση και τίποτα δεν κάνετε!!

Καλέ, άντε πείτε μια μέρα...λοιπόν, μια ωραία ημέρα είναι Τετάρτη απόγευμα, μετά τις 6:30 να έχουν φάει όλα τα μπεμπάκια το απογευματινό τους. Επίσης, όποια/ος δουλεύει σε κατάστημα, είναι κλειστό!!

Λοιπόν

ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6:30

Για χάρη σας έγινα babymeeting coordinator!!!:D:D:D:D:D

Εχουμε κατέβει στο γραφείο για να πάρουμε τα προσκλητήρια, αλλά ακόμα δεν μας τα έφεραν...ουφ!!περιμένω ακόμα λίγο και τους παίρνω τηλ.

Σήμερα θα φτιάξω πάλι λαζάνια, ελπίζω να τα πετύχω αυτή την φορά..;)

Φιλάκια σε όλες!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!

Βρε κορίτσια, λέτε-λέτε για συνάντηση και τίποτα δεν κάνετε!!

Καλέ, άντε πείτε μια μέρα...λοιπόν, μια ωραία ημέρα είναι Τετάρτη απόγευμα, μετά τις 6:30 να έχουν φάει όλα τα μπεμπάκια το απογευματινό τους. Επίσης, όποια/ος δουλεύει σε κατάστημα, είναι κλειστό!!

Λοιπόν

ΜΠΕΜΠΕΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6:30

Για χάρη σας έγινα babymeeting coordinator!!!:D:D:D:D:D

Εχουμε κατέβει στο γραφείο για να πάρουμε τα προσκλητήρια, αλλά ακόμα δεν μας τα έφεραν...ουφ!!περιμένω ακόμα λίγο και τους παίρνω τηλ.

Σήμερα θα φτιάξω πάλι λαζάνια, ελπίζω να τα πετύχω αυτή την φορά..;)

Φιλάκια σε όλες!!

Για να πετύχουν θυμίσου, λίγο ζουμάκι παραπάνω για να βράσουν καλά στο φούρνο, γιατί μπαίνουν άβραστα στο ταψι.

Και θέλω και με βολεύει. Εγώ δε δουλεύω, ο άντρας δουλεύει, επικροτώ και επαυξάνω, Τετάρτη απόγευμα μαμαδοmeeting....

Αχ, βρε Σοφάκι κι εγώ τους φοβάμαι τους οδοντιάτρους. Και είναι αδελφή της μαμάς μου (αγαπημένη), ο άντρας κι ο γιος της (ο πιο καλός μου ξάδελφος). Αλλά όταν τους βλέπω με την μπλούζα κάτι παθαίνω:?

Περαστικάαααααααα

Κορίτσια, ΗΡΘΑΝΕ!!!

Είναι πάρααααααααααααα πολύ ωραία, το μόνο που δεν μου άρεσε είναι το χρώμα του φακέλου, και έτσι πήρα την κουμπάρα μου και θα πάρει τώρα να ρωτήσει πάλι αν μπορούμε να το βρούμε έστω σε λευκό...το προσκλητήριο είναι φούξια-λαχανί και ο φάκελος ένα πορτοκαλί αχνό...και δεν μου πάει βρ εκορίτσια..και ο άντρας μου το ίδιο λέει...

ίδωμεν...

Λοιπον Τεταρη θα ειναι ο καλος μου δεν θα παει δουλεια να μεινει σπιτι να κραταει την μικρη γιατι εχω εξωτερικες δουλειες.... πρεππει να παω πολεοδομια να ενημερωθω για την τακτοποιηση των ημιυπαιθριων γιατι εχω καποιους πιθανους πελατες και δεν λεει να μην ξερω ακριβως τι παιζει και να τους χασω... δεν ειναι εποχη για τετοια. και ειπα μιας και θα ειναι σπιτι μετα να κατεβω κεντρο να παρω καποια υλικα ακομα που μου λειπουν για μπομπο και τετοια... και ελεγα και το απογευμα να εχω μια δυο συναντησεις ακομα για δουλεια, αλλα αν το κανετε καπου κοντα στο σπιτι μου π.χ. στην κεντρικη της αργυρουπολης σιγουρα θα ξεκλεψω καμια ωρα να ερθω!!! αντε πολυ θελω!!! κανονιστε και πειτε μου!!!

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ ναι, κάντε το Αργυρούπολη, έχει πολύ ωραίες καφετέριες, κούνιες, συντριβάνι..και για μικρά και για μεγάλα παιδιά..

εύκολη πρόσβαση από Νότια και Βόρεια προάστια, άνετο παρκινγκ, κόσμος όσος πρέπει και κλίμα εύκρατο!!

(έχουμε και ακίνητο στην περιοχή, πρέπει να την βοηθήσουμε)

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue::cool:

καλημερα κοριτσια!

ολες καλα? εχω να μπω μερες... ξενυχταμε γμτ...

το μικρο καθε 2 ωρες κλαιει το βραδυ..τσιριζει δηλαδη τι κλαει..

βγαλαμε το ενα δοντι απο πανω και μαλλον ετοιμαζεται κ το διπλα..μιλαμε για πολυ νυστα... ξυπνησε 5 φορες τη νυχτα..δεν πινει κ γαλα πριν κοιμηθει δεν ξερουμε ποτε πειναει κ ποτε οχι..του εφτιαχνα συνεχεια και το πεταγα ουτε να το μυρισει..

εν τωμεταξυ δεν εχουμε κ κουμπι να κοιμομαστε επιτοπου μολις τον παιρνει ο υπνος καθε φορα...αφηστε τα ...δραμα...αφου καποια στιγμη σκεφτηκα να το αφησω να ουρλιαζει μηπως κουραστει κ κοιμηθει καποια στιγμη...και εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα με τον υπνο...

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

πονοδοντο σοφακι? περαστικα!

σημερα παμε και για εμβολια..2 θα κανει...η που θα ξεραθει το βραδυ η αντε παλι καλα ξενυχτια..να δουμε αν πηρε κ κανενα γραμμαριο...δεν τον εχω ζυγισει καθολου 1 μηνα

μαλλον παρασκευη θα παρω φωτος απο την βαφτιση κ θα σας βαλω!

τι λετε για συναντηση??? που??

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

καλημερα κοριτσια!

ολες καλα? εχω να μπω μερες... ξενυχταμε γμτ...

το μικρο καθε 2 ωρες κλαιει το βραδυ..τσιριζει δηλαδη τι κλαει..

βγαλαμε το ενα δοντι απο πανω και μαλλον ετοιμαζεται κ το διπλα..μιλαμε για πολυ νυστα... ξυπνησε 5 φορες τη νυχτα..δεν πινει κ γαλα πριν κοιμηθει δεν ξερουμε ποτε πειναει κ ποτε οχι..του εφτιαχνα συνεχεια και το πεταγα ουτε να το μυρισει..

εν τωμεταξυ δεν εχουμε κ κουμπι να κοιμομαστε επιτοπου μολις τον παιρνει ο υπνος καθε φορα...αφηστε τα ...δραμα...αφου καποια στιγμη σκεφτηκα να το αφησω να ουρλιαζει μηπως κουραστει κ κοιμηθει καποια στιγμη...και εμεις δεν ειχαμε ποτε προβλημα με τον υπνο...

καλά συμπεθέρα μια από τα ίδια ... δεν μας πιστεύω!!!!!!!!!

Τουλάχιστον βγάλατε δοντάκι!!!!!!!!!!! μπράβο!!!!!

Εμείς ακόμα τίποτα....

Πολύ ξενύχτι άστα!!!!!

Κοριτσάκια έχω μέρες να μπω γιατί λόγω ότι γέννησε η αδερφή μου η μαμά μου πήγε σε εκέινη και εγώ είχα όλα τα υπόλοιπα.. εννοείται ότι είχα άδεια αλλά από ξεκούραση αφήστε!!

Δεν σας έχω διαβάσει.. 1 μερα στη δουλεια μετά απί 1 εβδομ.. οπότε καταλαβένετε..

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...