Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα ειμαι χωμα λεμε...

καλα περαμε χτες αλλα μετα ειχα υπερενταση ουτε ξερω τι ωρα κοιμηθηκα κια ξυπναει η Κων/να 5 το πρωι, γαλα τη κοιμηζω παλι κοιμαμαι μεχρι τις 9 και απο τοτε τρεχατε ποδαρακια μου, εφκιαξε κανελονια με γεμιση σπανακι τι το θελα και να μη μπαινει το σπανακι μεσα αχ! τα νευρα μου τελικα τα καταφερα καλα γινανε, αλλα ο συζυξ μου κανε τη παρατηρηση, επρεπε λεει να βαλω και λωριδες μπεικον απο πανω ουιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παναγια μου! Η μικρη απο τις 9 τωρα κοιμηθηκε.......

Ραμονα περαστικα και καλη επιτυχια στις τεχνοτροπιες σας και φερε τη πεθερα να κανει και αυτη καμια δουλεια, πως θα μεγαλωσει το εγγονι εεε?

Γιωτα μπραβοοοο με τα προσκλητηρια που εχεις τοση υπομονη!

Και γω ρε κοριτσια μενω Βυρωνα ενα τσιγαρο δρομος ειμαστε αντε να πιουμε κανενα καφεδακι!

Στοκατζικο επισης μεγαλο του μοδερκερ που τωρα ανοιξε στο Ταυρο... θα παω το αλλα σαβ.και θα σας πω!!

Τζενη μου να χαιρεσαι το παιδκι σου παντα γερο και χαρουμενο στη ζωη του.....

Παω να κανω καμια ξαπλα λιγακι αν και μου ειπε ο συζηγουλης να δουμε ταινια παλι θα τον φτυσω ,...... τι να κανω? μηπως να παω και "καλα "να με παρει ο υπνος στο καναπε....αντε παω

φιλακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Καλε Κατερινα μενουμε πολυ κοντα..... εγω μενω πανω απο την κεντρικη πλατεια της αργυρουπολης!!!!!!!!

Ναι, καλέ, νομίζω πως το είχαμε ξαναπεί. Κι η Νατάσσα μένει απέναντι, πίσω από τα Τζάμπο, μου είπε. Να τα πούμε βρε κορίτσια, να γνωριστούμε, κι εσύ Γεωργία είσαι κοντά μας στη ουσία....

Koritsakia mou, pou eiste kale oles???

Pws pigane oi gamobaftiseis mas?/Ola kala eyxomai!!!

Emeis edw ta sinithismena...

den ekana mpiskota, eixa pio epeigontes douleies...elpizw ayrio na prolabv..thelw na ta kanw mesa stin ebdomada alliws den blepw na ta kanw katholou :-(

Ax me exei piasei mia ipnilia allo pragma..poso tha ithela na paw na kourniasw sto krebbataki moy mexri ayrio to rpwi...ouf!!

Katerina kali arxi gia ayrio!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

kalispera koritsakia mou,

molis koimithike o prigkipas. simera apofasise oti olh mera tha einai ksipnios kai tha ton krataw gia na kanei vimatakia. enoite oti trexei to paidi mou den perpataei einai anemos. varai kai ta podia katw kai nomizei oti kati kanei xixi. wx ti me perimeni otan pragmatika tha arxisi na perpataei.

ramonitsa perastika. an thn antexeis th pethera na th fereis allios kalitera monh sou para kai me pireto kai me neura:)

koritsia exei kai sto aerodromio stok to mother care kai kapoia alla paidika magazia mesa sto factory outlet:)

na euxithw kai egw sta neofotista mwrakia mas kai sth maria na zhsei kai na einai panta eutixismenh:)

Διαφημίσεις

καλησπέρα!!

να μας ζήσουν τα νεοφώτιστα και να ζήσετε κι εσείς μαρία μου!!

μπράβο τον πρίγκηπα!! χα χα χα σιγά μην καταδεχτεί να μπουσουλήσει!! κατευθείαν περπάτημα εννοείται!!!

ιωάννα χρόνια σας πολλά πολλά!!

εμείς σήμερα κάναμε τουρισμό στην πόλη μας με μια ξαδέρφη του νίκου και τα παιδιά της που μας ήρθαν από το οστράλια!! μας έκανε φοβερή μέρα τώρα συμμαζευτήκαμε σπίτι

καλέ γιατί δεν είναι κανείς στο μσν;;;;

i1lzp2.png

θέλω να κατέβω αθήνα.... ψάχνω αεροπορικά σε λογικές τιμές και σας έρχομαι!! και μην τολμήσει καμιά να πει οτι δεν μπορεί ή δεν προλαβαίνει να ρθει! θέλω να σας γνωρίσω όλες!!!

i1lzp2.png

Κοριτσάκια μου??????????

Τι κάνετε?????????

Mummycool για πότε το υπολογίζεις????????????????? Και εμείς ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Ioanna Χρόνια σας πολλά!!!!!!

Καλά κορίτσια εχθές ο γάμος σκέτη ταλαιπωρία.. Καταρχήν ήταν στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί δλδ στην άλλη άκρη.. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε και ενώ ο γάμος ήταν στις 20:00 φτάσαμε 20:40 πιστεύοντας οτι ο γάμος τελείωσε και ούτε την χαιρετούρα δεν έχουμε προλάβει! Ευτυχώς καθυστέρησαν και η νύφη ήρθε στις 21:00(πάλι καλά) ο παπάς ξεπέταξε το μυστήριο σε 15 λεπτά, και μετά πήγαμε σε ένα κτήμα που έχει ο γαμπρός! Τα τραπέζια τα μισά ήταν έξω και τα άλλα μισά μέσα, εμείς καθόμασταν έξω, αφού λέγαμε με την μαμά μου οτι τι ωραίος καιρός και οτι έχει ζέστη κλπ, πιάνει βροχή.. Την ώρα λοιπόν που έφτασε το ζευγάρι ο κόσμος απο τα έξω τραπέζια ήταν όρθιος και προσπαθούσε να καλυφθεί, στην αρχή μας έβαλαν κάτω απο μια τέντα η οποία έσταζε επάνω στο τραπέζι μας και μετά μας πήγαν μέσα τέρμα Θεού οπού το καρότσι το πήγαν σηκωτό, μας έβαλαν σε δυο καρέκλες και η Ματθίλδη αγκαλιά μου..

Ευτυχώς ο μικρός στις 10:30 παρά την φασαρία κοιμήθηκε του καλού καιρού!

Ουφ ολόκληρη έκθεση σας έγραψα!!

Κουμπάρα γυρίσατεεεεεεεεεεε???????????

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Ναι, καλέ, νομίζω πως το είχαμε ξαναπεί. Κι η Νατάσσα μένει απέναντι, πίσω από τα Τζάμπο, μου είπε. Να τα πούμε βρε κορίτσια, να γνωριστούμε, κι εσύ Γεωργία είσαι κοντά μας στη ουσία....

k egv κοντα ειμαι καλε..Γλυφαδα...να κανοισουμε καφεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλε ποτε θα κανονισουμε μια ωραια συναντηση;

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Και εγώ θέλωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

Ante δεν κανονιζουμε μια ωραια μαμαδομπεμπεσυναντηση;;;;;:tongue::tongue:

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κοριτσάκια μου??????????

Τι κάνετε?????????

Mummycool για πότε το υπολογίζεις????????????????? Και εμείς ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Ioanna Χρόνια σας πολλά!!!!!!

Καλά κορίτσια εχθές ο γάμος σκέτη ταλαιπωρία.. Καταρχήν ήταν στην Αγία Μαρίνα στο Κορωπί δλδ στην άλλη άκρη.. Αργήσαμε να ξεκινήσουμε και ενώ ο γάμος ήταν στις 20:00 φτάσαμε 20:40 πιστεύοντας οτι ο γάμος τελείωσε και ούτε την χαιρετούρα δεν έχουμε προλάβει! Ευτυχώς καθυστέρησαν και η νύφη ήρθε στις 21:00(πάλι καλά) ο παπάς ξεπέταξε το μυστήριο σε 15 λεπτά, και μετά πήγαμε σε ένα κτήμα που έχει ο γαμπρός! Τα τραπέζια τα μισά ήταν έξω και τα άλλα μισά μέσα, εμείς καθόμασταν έξω, αφού λέγαμε με την μαμά μου οτι τι ωραίος καιρός και οτι έχει ζέστη κλπ, πιάνει βροχή.. Την ώρα λοιπόν που έφτασε το ζευγάρι ο κόσμος απο τα έξω τραπέζια ήταν όρθιος και προσπαθούσε να καλυφθεί, στην αρχή μας έβαλαν κάτω απο μια τέντα η οποία έσταζε επάνω στο τραπέζι μας και μετά μας πήγαν μέσα τέρμα Θεού οπού το καρότσι το πήγαν σηκωτό, μας έβαλαν σε δυο καρέκλες και η Ματθίλδη αγκαλιά μου..

Ευτυχώς ο μικρός στις 10:30 παρά την φασαρία κοιμήθηκε του καλού καιρού!

Ουφ ολόκληρη έκθεση σας έγραψα!!

Κουμπάρα γυρίσατεεεεεεεεεεε???????????

Γυρισαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Θα τα πουμε αυριο γιατι ειμαι πτωμα και παω να την πεσω.Θα σας πω αυριο τα νεα μου και ελπιζω να προλαβω να σας διαβασω!!!!!!!!!!!!

Περασαμε πολυ ωραια αν και θα χαιρομουν αν ο καιρος ηταν καλυτερος γιατι βρηκε σημερα ναχει μια απιστευτη λαιακαδα στη Χαλκιδικη αλλα εμεις επρεπε να φυγουμε.

Τα μωρα πεσαν ξερα και ελπιζω να το πανε ετσι.

Εμενα παντα η επιστροφη μου φαινεται βουνο.

Σοφακι σορυ που δε σου πα να ερθουμε αλλα φαντασου πως φτασαμε αθηνα 10 και μιση και απλα περασαμε μεσα απο θεσσαλονικη στα γρηγορα , πηραμε ενα καφε στο χερι και ταισα τα μωρα δεν κατσαμε δηλαδη.

Σε περιμενουμε ομως στην Αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια και ονειρα γλυκα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!!!

Μόλις τώρα σας διάβασα...

Σημερα είμαι καλύτερα, έχω και ραντεβού στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας που δουλεύω για να πάω να συνεννοηθώ για την επιστροφή μου...

Θέλω κι εγώ μαμαδομπεμπεσυναντηση!!!

Επίσης, την Παρασκευή πήγα στο στοκ της mothercare στον Ταύρο. Έχει περισσότερα ρουχαλάκια για παιδάκια (λιγότερα για μωρά), απο εσωρουχάκια 2-3 κομμάτια, και πυζαμάκια όχι μονοκομματα, έχει σετ των 2 τεμ. (μπλούζα-παντελόνι), εγώ πήρα της μικρής 3 πυζαμάκια και ένα ζακετάκι με φλις απο μέσα, τα είχε με 50%!!!

Ρώτησα αν θα φέρουν κι άλλα αλλά δεν ήξεραν ούτε πότε, ούτε τι.... Πρέπει να ξαναπάω...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ειμαι χάλια έχει πρηστεί όλη μου δεξια΄πλευρά από απόστημα στο δόντι δεν κοιμήθηκα καθόλου όχι τόσο από πόνο αλλά από άγχος, περιμένω να πάει 10 να πάρω τον οδοντίατρο, τελείωσαν τα ψέμματα ήρθε η ώρα να πάω

καλημέρα σας είπα;

i1lzp2.png

ειμαι χάλια έχει πρηστεί όλη μου δεξια΄πλευρά από απόστημα στο δόντι δεν κοιμήθηκα καθόλου όχι τόσο από πόνο αλλά από άγχος, περιμένω να πάει 10 να πάρω τον οδοντίατρο, τελείωσαν τα ψέμματα ήρθε η ώρα να πάω

καλημέρα σας είπα;

Καλημερα Σοφάκι και περαστικά!!!!

Άτιμο πράγμα το δόντι, σε νιώθω.... Αναβάλλω ραντεβού στον οδοντίατρο απο τότε που γέννησα....

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...