Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα εχω νευρα καλα τι πρωτοτυπο!!!!

Πηγαμε στη πεθερα και το μωρο κλασσικα δε κοιμηθηκε και κοιματε τωρα!! Αντε να δω τι ωρα θα κανουμε το μπανιο μας να πιουμε γαλατακι και να κοιμηθουμε για βραδυ αλλα τι να την εκανα βρε κοριτσια γκρινιαζε και ετριβε τα ματακια της!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα μπουκαρε ο συζυξ και το εκλεισα δε θελω να λεει οτι κουτσομπολευω τη μανα του!

Καλα Ιωαννα τι να πω οι αδερφες μας καμια φορα δε πανε καλα και γω με τις δικες μου, που εχω αλλες τρεις, μαλλιοτραβιομαστε και την αλλη ωρα παλι τσουκου- τσουκου ολη την ωρα στα τηλεφωνα!! καλα της ειπες να σου στειλει τα 150 και θα βρεις εσυ.....:-D:grin::-D!!!

Σημερα ηταν να παμε στα στοκ αλλα δε πηγαμε τελικα γιατι εβρεχε το πρωι!!!μαλλον το αλλα σαββατο!

καλα και κατι αλλες φωτο εβαλα που πηγαν αχ δε τη παλευω παει τελιωσε!!!

Παω κοριτσια να κανω κανενα μπανιο τωρα που κοιματε γιατι βλεπω το συζηγουλι μες στη γλυκα παλι :wink:......μην ειμαι το χαλι μου:mrgreen:!!!

Φιλακια!!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

καλησπερα κοριτσακια μου, εμεις σημερα πηγαμε κ πηραμε τα βαφτηστικα μας με τον νονουλη μας.. αχ, τι να πω, φορεμα παιχνιδιαρικο κ υπερπαραγωγη, αν το εβλεπα παλια θα ελεγα μπρρρρρρ αλλα τωρα σκεφτομουν το κοριτσακι μου μεσα κ ηθελα να βαλω τα κλαματα ... μου αρεσε πολυυυυυυ.. τι να πω, πως αλλαξα ετσι...

τελειωσα κ την μακετα για το εξωφυλλο του προσκλητηριου (ειπαμε θα ειναι βιβλιο), για το μεσα εχω πολυ δουλεια ακομα....ελπιζω μεχρι παρασκευη να εχω τελειωσει γιατι θα εχει κ ζωγραφικη με το χερι αχ τι το ηθελα... ελπιζω τουλαχιστον να με δικαιωσει το αποτελεσμα :P

mYQbp2.png

συμπεθερουλα αντε με το καλο και εσεις σιγα σιγα να ετοιμαζεστεεε

εμεις νομιζω ειμαστε πια ενα βημα πριν και να που αρχισαν τα γνωστα αγχη της μαμας μηπως μου κλαχει το μικρακι μου κτλ ....

ηρθε ο νονος μας και τον καταχαρηκε ..καλα δεν εχει θεματακι το σκαθαρι εινια κοινωνικο το ξερετε αλλα με τοσο κοσμο η καλυτερη του , τον εκανε και μπανιο ο νονος και τον ταισε και αυτος οοολο ταταατατατα χαχα ειχε πολυ γελιο

cate θα εμπιστευτω το μπαμπα σου και θα ελπισω να εχει καλο καιρο αυριο

θα σας πω αυριο πια λεπτομερειες αν τα καταφερω και μπω

σας φιλω

παει και η μαμα για μπλουμμμμμμμ

Ιωαννα μου..!!!!!!!:D:D:D:D:D

ευχαριστω για το ενδιαφερον....μαλλον τα γλυτωσαμε τα προβληματακια....Θα δειξει ομως!το μελλον..το αμμεσο ομως γιατι ....αχ ασε μην πω κ αλλα....

Αααααα Παρος μου...αδερφες ε; Εγω το εχω πει γμτ..δεν γινοταν να εχουν φυτρωσει σαν τα μανιταρια; τεσπα..σας διευκιλυνω να καταλαβετε κ το παραπανω ...

Νατασα μου με το καλο να γυρισει το αγορακι σας σπιτακι σας!!!!!!!!!!!! Κ να μην ξαναπερασετε ποτε τετοιες πορτες ευχομαι!

Cate μου..πως ηταν ;;;;;;;;;; εγω ακομα δεν μπορω να τον αποχωριστω....βεβαια εγω κοιμαμαι στο δικο του δωματιο..οπως καταλαβαινετε τον περισσοτερο καιρο τουλαχιστον5.5 μηνες μην πω κ παραπανω με τον αρρεν δεν εχω κοιμηθει μαζι...μονο οταν τον αφηνω που κ που στην μαμα μου για να παμε καμια βολτα...

Τωρα βαφω τον ενα τοιχο του δωματιου του ..θελω να κανω μια τεχνοτροπια σε χρωμα πορτοκαλι..κ κοιμαμαι κατω στο σαλονι στον καναπε κ ο γιοκας μου στο παρκοκρεβατο του...μεχρι να ξεμυρισει το δωματιο...αν κ μου ειπαν οτι αυτα δεν μυριζουν..για να δουμε!

Ειμαι κ αρρωστη γμτ..μαλλον με κολλησε ο αρρεν, ηταν 2 μερες χαλια..κ τωρα επεσα εγω...το μωρακι μου δεν θελω να κολλησω, κ οταν ειμαι κοντα φοραω μασκα μου το ειπε κ η γιατρος...αλλα θελω κ λιγη βοηθεια..εγω κομματια με πυρετο κ κομαρες στα κοκκαλα δεν μπορω να ειμαι ολη μερα στο ποδι..κ λεω να ερθει η πεθερα μου:roll: για 2 μερες, γιατι η μαμα μου λειπει ..αλλα δεν θελωωωωωωωωωωωωωωω....τι να κανω ρε κοριτσια να την φερω; εγω σερνομαι!

αααααααααχχχχχχχχχχ

Α..Παρος..το φορεμα τελειο φαινεται..τελικα αυτο εβαλες; σκασαν οι αλλες; σκασανε;;;;;;;;;;;;;;:D

ειμαι κομααατιααααααααααααααααα

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου..ειμαι κομματια κ ποναω....θα την πεσω στον καναπε να κομηθω κ εγω..γιατι δεν την παλαευω αλλο...!

Ενα καλο κ ησυχο βραδακυ ευχομαι σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p

Φιλια!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

μόλις επιστρέψαμε από τα γαμοβαφτίσια...κύριος ο βεντούζας, κοιμήθηκε και με λίρα ποντιακή και με κλαρίνα!! εγώ έβαλα καλοκαιρινά πάντως και ήταν και στη Βέροια που χει πιο πολύ δροσιά...

Ελπίζω να έχουμε ένα καλό και ήσυχο βράδυ

ραμονιτσα περαστικά σου!!!!!!! να την πάρεις την πεθερούλα για μια δυο μέρες

ΥΓ καλέ γιώτα ειπαμε θα τη ντυσουμε νυφούλα...όχι όμως από τώρα χιχιχι

i1lzp2.png

Καλημέραααααααααααααααα!!!

Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή!!!

Ακούστε πρόγραμμα που μου κανόνισαν τα παιδάκια μου:

02:00 Ξύπνημα μπέμπας για παιχνίδια και περιήγηση στο σαλόνι

2:45 ύπνος μπέμπας

4:30 Τραγούδι από Νικόλα 'μαμά, έλα να μου κάνεις παρέα" διάρκειας 20λέπτου

5:20 Έκτακτη μεταγωγή Νικόλα στο διπλό κρεββάτι για να μην ξυπνήσει και την μπέμπα

5:30 Ανεφοδιασμός μπέμπας και ύπνος

μέχρι τις 6:30 Προσπάθεια για ύπνο Νικόλα

7:15 Ξύπνημα μπέμπας

7:30 Μνμ στο παρεντς- αυτό ήταν δικό μου entry!:D

Ξέρω, ξέρω με ζηλεύετε για το πρόγραμμα ψυχαγωγίας που έχουμε στο σπίτι μας!!!

Ραμόνα, εύχομαι όλα να είναι γρήγορα περαστικά! Και ναι να φέρεις την πεθερά, 2 ημέρες είναι ,αλλά με την προυπόθεση πως θα βοήθησει την κατάσταση, όχι να έχεις 2 μωρά να νταντεύεις!!

Σοφία, λέω να φτιάξω τα μπισκότα σήμερα. Λέω επίσης να τα βάλω κατάψυξη. Μετά για να βάλω την ζαχαρόπαστα, πόση ώρα πρέπει να μείνουν εκτός, από το προηγούμενο βράδυ ας πούμε? Και η ζαχαρόπαστα πως κολλάει πάνω????Ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!!

Καλε έχει στοκ το μοδερκεαρ? Να πάτε γρήγορα και να μας ενημερώσετε για ποικιλία και τιμές.

Πάντως στην Αργυρούπολή στο δρόμο του Πρακτικερ, έχει πολλάαααα στοκατζίδικα, έχει και orchestra παιδικά με απίστευτες τιμές και έχει και 2 άλλα μαγαζιά με παιδικά πολύ όμορφα και πολύ καλές τιμές. Επίσης στο μετρό της Δάφνης έχει στοκατζίδικο Grant, Hush puppies- ξετρελάθηκα, τα έχει όλα 30-50 ?-Forel & Raxevsky όλα δίπλα-δίπλα! Αν έμενα Αθήνα, θα ψώνιζα μόνο από στοκ!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

ΕΙΙΙΙΙ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!ΓΙΝΑΜΕ 8 ΜΗΝΩΝ!!!!

Κορίτσια, όποια πάει μοδερκεαρ στοκ, μπορεί να κοιτάξει για πιζαμάκια ολόσωμα 9-12 για κορίτσι και πιζαμάκια μπλούζα-παντελονάκι 2-3 ετών για αγοράκι??

Επειδή η αδερφή μου είναι δύσκολο να πάει προς τα εκεί, θα με εξυπηρετούσατε πολύ αν μπορούσε κάποια να μου αγοράσει και φυσικά να της στείλω τα χρήματα προκαταβολικά...

Να για να πάρετε μια ιδέα:

http://www.mothercare.com/Girls-Sleepy-Elephant-Sleepsuits-3pk/dp/B003UAFT2G/sr=1-6/qid=1285483272/ref=sr_1_6/279-2324196-4953301?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44478031&mcb=core

http://www.mothercare.com/Boys-Planes-Rib-Pyjamas-2pk/dp/B003TFGJBW/sr=1-9/qid=1285483272/ref=sr_1_9/279-2324196-4953301?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44478031&mcb=core

Διαφημίσεις

Καλημερες!!

Στο outlet του orchestra εχω παει και εγω πολλες φορες, ειναι κοντα στο σπιτι μου... εχει πολλα πραγματα σε σουπερ τιμες και μαλιστα κανουν και προσφορες και σε ενημερωνουν με sms!! πριν κανα μηνα ειχαν βαλει οτι παρεις 5 ευρω!! και ποιοτητα πολυ καλη αλλα και πολυ γουστοζικα πραγματα, και ηταν οποιος προλαβε τον κυριο ειδε.. χιχιχι...

Εμεις ευτυχως μια χαρα κοιμηθηκαμε και αποψε.. μονο κανα δυο φορες επεσε πιπιλα αλλα ετρεξε η μανα γρηγορα πριν ξυπνησει για τα καλα και ολα οκ!!!

Ιωανναααααα χαρουμενα μηνογενεθλια. !!!!!!

mYQbp2.png

Πολλες - πολλες - πολλες ευχουλες στον γαμπρουλη μου που απο σημερα εχει και ονομα!!! Να σας ζησει Τζενουλα και να ειναι παντα γερος και τυχερος!!

Επισης πολλες ευχες στην Μαρια μας για την γαμοβαφτιση!! Περιμενουμε φωτος φυσικα να δουμε....

Αντε τωρα εχει σειρα η Ινκα..... καλε ειρηνη δεν μας ειπες πως πας απο ετοιμασιες????

mYQbp2.png

Τζένη και Μαρία, εύχομαι όλα καλά να πάνε σήμερα και να θυμάστε για πάντα αυτήν την όμορφη ημέρα με αγάπη και ευτυχία!!

Ινκα, αλήθεια θα μας δείξεις τίποτα καλέ??????????????

Τζενάκι ευτυχώς είχε καλό καιρό αλλιώς θα το είχα βάρος στη συνείδησή μου. Ελπίζω να περνάτε υπέροχα.

Ο σκιουράκος χθες στο γάμο κύριος, κοινωνικότατος. Ήθελε να πιάσει ολωνών τις.... μύτες. Ρε κορίτσια, είχε και δυο διδυμάκια εκεί που τα λυπήθηκα, τα είχε παρκάρει η μαμά στη γιαγιά τους, η γυναίκα βαριόταν οικτρά, τα παιδιά σκούζαν κι αυτή απλά κούναγε λίγο τα καροτσάκια τους με το πόδι και τους έριχνε στη μουρίτσα ένα πανί. Αφού ειδικά το κοριτσάκι ήθελα να πάω να το πάρω εγώ αγκαλιά για να μην γανιάζει. Ενώ ο σκίουρος ήταν παντού μαζί μας, από αγκαλιά γιαγιάς σε αγκαλιά παππού και πέρασε σούπερ.

Είμαι κι εγώ δίπλα στο γνωστό δρόμο στην Αργυρούπολη (μένω δίπλα στο Καρφουρ), και είναι πήχτρα στο μωροστοκατζίδικο. Ακόμα και το ήρα που είναι τεράστιο έχει τιμές στοκ..... ΄Το orchestra όμως για ρουχαλάκια είναι όλα τα λεφτά, ειδικά τώρα που μεγαλώνουν, γιατί για μωρά μωρά δεν έχει πολλά σχέδια στοκ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...