Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα τι καιρος ωραιος τα χειμωνιατικαααα κρυωνω παπλωμα και ολα τα συναφη!!!!

Τζενακι τι επαθες μωρε αχ! αυτα ειναι...!

Βαριεμαι να παω στη πεθερα τελικα οπως ειχαμε πει!!

Ρια σουπερ η κορη αλλα τα ξενυχτια ααααα θα τη μαλωσω!!

Ιωαννα ψυχραιμια κοριτσακι μου μηπως τα δονατκια οπως λες και συ...,

Εμενα κοιμαται αντε να δουμεποτε θα φαει φρουτοκρεμα....

Ραμονα που εισαι ρε κοπελια?? Τα χεις χασει με το ζυμαρουλη σου ε?Κλα πρωτα θα πει μπαμπα και μετα μαμα εκει να δεις γκρρρρρρρρρρρρ οοολλλλλη μερα η μανα πανικοβλητη κι αυτα να λενε μπαμπα!

Ναταλι ατο φορεμα ποοοοοοοοοολυ ωραιο αλλα σημρα δε ξερω αν θα σε βολεψει χαλασε και ο καιρος!

Λιτσα αααααααααααα ελε ρε Λιτσα στη παρεα μας τι επαθες ?

Ολγα θελω να πιστευω οτι γυρισατε Αθηνα και συμαζευεις και γ΄αυτο χαθηκες περιμενουμε!!

Λεω κοριτσια να παω στα στοκ του μοδερκερ που ανοιξαν στο Ταυρο πηγα εδω και της πηρα κατι πυτζαμακια αλλα δε συμφερει τον αλλο μηνα δε θα της κανουν οποτε λεω να παω στα στοκ!,

Παω θα ξαναρθω

, φιλακια

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς τη ρία!! αχ κι εμείς περάσαμε μια τέτοια φάση, τώρα θα λεγα στρώσαμε (αν εξαιρέσεις το γερμανικό το προχθεσινό) χθες κοιμήθηκε 10-6 μετά δυσκολεύτηκε αλλά ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 9 ευτυχώς!!

επίσης αποφάσισα να βάλουμε την απογευματινή κρέμα στάνταρ στο πρόγραμμα, παρήγγειλα διάφορες από τη γερμανία, καλά δεν το συζητώ 3,20 η holle και εδώ τη βρήκα 4,70! το καρφούρ σταμάτησε να τις φέρνει δυστυχώς

ναταλία εννοείται να το ξαναβάλεις...καλέ τι περίπτωση είναι οι κουνιάδες σου; δεν είχαν έρθει στη βάπτιση;

i1lzp2.png

ο υπολογιστης τα'χει παιξει, οποτε θελει μπαινει κι οποτε θελει με πεταει εξω..... σοφακι, απο που τις παραγγειλες τις κρεμες? θελω και γω γιατι αυτες χρησιμοποιουμε.....

πολλες ευχες σε οποιους βαπτιζονται τωρα και πολλα φιλια στον κουκλο σου νατασσα, γρηγορα να γυρισετε σπιτι σας υγιεις....

η Αγαπη σημερα τσιριζει και τη μερα και εχει πολλα αερια. λετε να ναι απο το πρεβεναρ?

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω να πάμε στον ίδιο!!! Εμάς είναι αν θυμάμαι Καλα Σαρωνιδα! Πάντως εγω καλοκαιρινά θα βάλω, αν βγεις τώρα έξω έχει πολυυυ ζέστη! Θα πάρω βέβαια και κάτι για απο πάνω!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

bre koritsia, ksexasa na sas pw kati pou me..neyriase!

i aderfi mou me pire xthes olo xara pws pire forema gia tin baftisi. Wraia tis lew, ti xrwma einai? Mob me mayro kai aspro mou leei..tis lew to sxedio pws einai? aerino mou leei..kai to sxedio to ntesen pws to lene telospantvn? animal print moy leei...

Re paidi mou tis lew to idio forema tha baloume- tis eixa pei ti tha balw!!!

Mou leei to skeftika kai egw, kala tha dw ti tha kanw..tis lew to ekleises? Nai mou leei to afisa gia kontima...e tote ti tha deis tha to pareis tis lew!!!

Pwpw neyriasa bre koritsia!!!

Ma kala tha forame idio forema mama kai nona??????

Mou leei itan toso wraio pou den to skeftika!!!

Tis lew kai egw ok, forese to kai steile mou 150 eyrv na parw egw kainourgio!

e maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

http://www.biologisch24.com/

από εδώ έχει παραγγείλει και η ελίτα

έχει μετφορικά 10 ευρώ την επόμενη φορά μπορούμε να παραγγείλουμε κι μαζί να τα μοιραστούμε :wink:

ωραια ιδεα!!!!

bre koritsia, ksexasa na sas pw kati pou me..neyriase!

i aderfi mou me pire xthes olo xara pws pire forema gia tin baftisi. Wraia tis lew, ti xrwma einai? Mob me mayro kai aspro mou leei..tis lew to sxedio pws einai? aerino mou leei..kai to sxedio to ntesen pws to lene telospantvn? animal print moy leei...

Re paidi mou tis lew to idio forema tha baloume- tis eixa pei ti tha balw!!!

Mou leei to skeftika kai egw, kala tha dw ti tha kanw..tis lew to ekleises? Nai mou leei to afisa gia kontima...e tote ti tha deis tha to pareis tis lew!!!

Pwpw neyriasa bre koritsia!!!

Ma kala tha forame idio forema mama kai nona??????

Mou leei itan toso wraio pou den to skeftika!!!

Tis lew kai egw ok, forese to kai steile mou 150 eyrv na parw egw kainourgio!

e maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!!!

Άμα τα στείλει μια χαρά σε βρίσκω, θα πάρεις και καινούργιο:tongue::tongue:

Σοβαρά τώρα, μη στεναχωριέσαι. Κάτι θα σκεφτείτε....

Καλησπέρα μας!!!

Βρε Cate, απλά με εκνευρίζει το να φοράμε τα ίδια, δεν θα φάινεται ωραίο και στις φωτό και επίσης θα φαίνεται είτε ότι συνεννονηθήκαμε- αδερφές Μπρόγερ τύπου- είτε ότι δεν είχαμε συννενοηθεί και βρεθήκαμε εξ απροόπτου!Καμμία επιλογή δεν μου αρέσει...θα πάρω άλλο!Το θέμα είναι να βρώ όμως :confused:

Επίσης, αυτό που με χάλασε είναι που μου είπε πως το πήρε επειδή θέλει να είναι πολύ ωραία!Χαίρω πολύ, ενώ εγώ θέλω να είμαι μια μηδαμινή!Γκρρρρρ...!!!

Να τώρα αν ήταν μια άγνωστη η νονά, δηλαδή μια φίλη, δεν θα μπορούσα να πώ τίποτα, ενώ τώρα της τα είπα και ηρέμησα!!!χαχαχαχαχα....

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Γεια σας κορίτσια!

Λοιπόν ακούω γνώμες. Το όνομα του μικρού μου είναι Μιχάλης, όπως και του άντρα μου! Μέχρι τώρα τον αποκαλούσα "αγάπη μου" και άλλα τέτοια. Τώρα που ξεκινώ να λέω το όνομά του γίνεται μπέρδεμα. λέω λοιπόν να τον φωνάζω Μιχαήλ, πως σας φαίνεται?

Εμείς ακόμη κοιμόμαστε στο ίδιο δωμάτιο, δεν είμαστε έτοιμοι να τον αποχωριστούμε (τώρα λέω ακριβώς αυτά που κορόιδευα παλιά!).

Βγάλαμε και τα δύο κάτω δοντάκια και επιτέλους τρώμε ικανοποιητικές ποσότητες απο κρέμες και σούπες. Εσείς αρχίσατε να τρώτε γιαούρτι? Του δίνω παιδικό γιαούρτι γνωστής εταιρίας και του αρέσει πολύ, δεν το εμπιστεύομαι όμως. Μήπος να του έδινα το κοινό που τρώμε και εμείς? Κολλάω να πάρω τηλ την παιδίατρο γι' αυτό, θα τη ρωτήσω όταν πάω. Εσάς τι σας είπανε?

Α, έβαλα και φωτο από γάμο και βάπτιση.

eNortjKzUjI0MjIxMlWyBlwwFWACzQ,,96.png

eNortjKzUjI0tbQ0tlCyBlwwFcUC4A,,28.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...