Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελειες ωρες βρισκω κ μπαινω που δεν ειναι καμια σας!!!!!!:(

Ααααααααα δεν σας ειπα..μας εσκασε δοντακι.....το ειδα στην πισινα οταν μου εσκασε ενα χαμογελο τεραστιο εκεινη την ωρα....κ τρελλαθηκαααααααααααα..χαχαχα

τωρα διπλα αρχιζει κ σκαει κ το αλλο....αααχχχχχχ..αντε κ οταν πει κ μαμα...εκει παειιιιιιιιιιιι θα το χασω!!!!!!!

Ααααα δεν σας ειπα κ το αλλο....

΅ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩΩΩΩΩΩΩ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩΩΩΩ.....΅αααχχχχχχχχχ

με τον ζυμαρουλη μου!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

kalimeraaaaa

eimai i μαιρη παναγιωταρα να σας συστηθω μια καλη νοικοκυρα !!!

τι το ηθελα να ξυπνησω χαραματα να κανω δουλειες !! με επιασε η προκοπη μου

μονο αυτο μου εχει μεινει και τα νυχακια μου μονο να παω να μου τα βαψειη κοπελααα

εδω καλε χειμωνιασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τα νευρα μου τα χαπια μου και ενα ταξι παρακαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

εντωμεταξυ δεν θελω να βαλω καλσον αυριο και μαλλον θα χρειαστω και παλτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

που να μπω να δω τον τοπικο καιρο??? βοηθηστε την ερμη μανα φιλεναδες!!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια κοιμήθηκε..... Εγώ βέβαια γαρίδα το μάτι από τις 4;30 ως τις 5:30 αλλά...χαλάλι. Το παιδάκι μου.

Καλό σαίτ για καιρό είναι αυτό http://freemeteo.com/default.asp?la=2&cn=gr Ο πατέρας μου ορκίζεται πως πετυχαίνει πάντα τις προβλέψεις.

καλημερα σκιουρομανουλααα

καλα τι θα εκανα χωρις εσας ????

το σαιτ λεει πως στις 12 θα εχει αιθριο καιρο και 26 θερμοκρασιαααα

μακαρι να ειναι οπως τα λεει ο μπαμπακας σου!! εγω παντως θα τον εμπιστευτω ( γιατιμε βολευει βλεπεις χιχι)

Σευχαριστω !!!!

και βλεπω ειχαμε γερμανικο νουμερακι σημερα ε ??? ο σκιουρακος θα σε ηθελε διπλα του φαινεται !!!

Καλημέρααααααααααααααααα!!!!

Αχ τι υπέροχη μέραααααα!!!!! Ότι πρέπει για χουζούριασμα στο σπίτι!!!!!!

Σήμερα έχουμε γάμο, στις 20:00 και πρέπει να πάω να πάρω δώρο, γιατί ως συνήθως το άφησα για τελευταία στιγμή.. Έχω και δουλειές στο σπίτι, θέλω να βάψω και νύχια ποδιών, τα χέρια τα έκανα εχθές, πήγα και κομμωτήριο εχθές! Το πρόβλημα είναι οτι δεν ξέρω τι να βάλω.. Και επειδή θα είναι και οι αδελφές του άντρα μου τις οποίες δεν χωνεύω με τίποτα, θέλω να είμαι ΘΕΑ για να τους τη σπάσω! χαχαχα!!!!

Βρε κορίτσια αν βάλω αυτό που είχα βάλει στην βάπτιση της μικρής μου??? Το έχω βάλει μόνο μια φορά και η αδελφές του δεν ήταν οπότε δεν το είδαν..

Μισό να σας βάλω photo!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

Η μπεμπούλα από χθές μου κάνει δέκατα, δηλάδη μέχρι 37,6..δεν ξέρω τί να υποθέσω...δεν έχει άλλα συμπτώματα..μόνο σε δοντάκια μπορώ να το αποδώσω...

Αλήθεια, η ουρολοίμωξη δεν κάνει πιο υψηλό πυρετό? Αχ η τρελομάνα πάλι άρχισα τα science fiction τρομάρα μου!!!!!!!!

Ραμόνα, μας έλειψες!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Ioanna ευχαριστώώώώώώώώ!

Καλέ τι ουρολοίμωξη????? Μην πανικοβάλλεσαι!!!!!! Δέκατα έχει, απλά παρακολούθησε την!

Εμένα έχει βήχα ρε γμτ.. Τον πήγα εχθές στο Ιατρικό και τον είδαν και μου είπαν ορό..

Επίσης να σας πω οτι όσες έχουν καταθετικό λογαριασμό στην Eurobank έχει ένα πρόγραμμα με 40 ευρώ το χρόνο και απεριόριστες επισκέψεις στον παιδίατρο!!!

http://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=359&mid=463〈=gr

http://www.eurobank.gr/online/home/viewServices.aspx?id=360&mid=462〈=gr

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

καλημερα!!!!

σερνομαι κοριτσια, η Αγαπη αποφασισε να με εξοντωσει... απο κει που κοιμοταν ολο το βραδυ εχει δυο μηνες τωρα που ξυπναει σχεδον παντα για γαλατακι και υπνο παλι. τις τελευταιες βδομαδες ομως ξυπναει καθε βραδυ πολλες φορες και δεν ξανακοιμαται ευκολα ασε που θελει να ειναι διπλα μου..... χθες το βραδυ λοιπον ειπα να της δωσω λιγο ετοιμο γαλα μηπως και ο θηλασμος δεν της φτανει.... το ηπιε με μεγαλη χαρα , ξανακοιμηθηκε και μετα απο καμια ωρα ξαναξυπνησε..... τελικα ξυπναει και τα αδελφια της και ειμαστε μια ευτυχισμενη νυσταγμενη οικογενεια!!!!!!!

στο μεταξυ εχει την εντυπωση πως μπορει να περπατησει, σηκωνεται ορθια π.χ. μπροστα στον καναπε και μετα αφηνει τα χερια και ξεκιναει.... εννοειται πως πεφτει αν και κανα δυο φορες σταθηκε μονη της γαι δευτερολεπτα... α, καναμε και εμβολιο προχθες, ειναι 70 εκ. και 7440. Δεν διπλασιασαμε ακομη το βαρος μας αλλα ηταν και πολυ εεεεε!!!!

Ναταλια το φορεμα μου αρεσει πολυ....πως ειναι ο καιρος ομως, γιατι εδω εχει κρυακι και ψιχαλιζει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...