Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις δοντια ακομα τιποτα, σημερα μονο ειδα το κατω ουλο λιγο ασπρο σε ενα σημειο και λεω μηπως ειναι αυτο, τι να πω... ηθελα να ηξερα δεν πειναει? αν πεινουσε δεν θα κοιμοταν με τις ωρες ετσι δεν ειναι? αυτη χτυπαει εντεκαωρο το βραδυ ενα δυωρο τετοια ωρα και καμια ωριτσα το απογευμα... τι να πω δεν ξερω... σημερα ηρθα στα ορια μου, νομιζω εχω αρχισει να χανω την υπομονη μου. Εντωμεταξυ εχω πααρα πολυ αιμα και εχω εξαντληθει..

Έτσι λέω κι εγώ δυο βράδια τώρα που αρνείται να πιεί γάλα. Δεν πεινάει; Κι όμως κοιμάται ένα 11ωρο.... Αν πεινούσε θα ξύπναγε, ε;;;

Σήμερα κορίτσια θα τον μετακομίσω στο δωμάτιο του. Έχω τρελό άγχος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ κορίτσια πού είστε σήμερα???

Οκ Ελίτα και Σοφία βολταρίζουν στη Θεσσαλονίκη...οι υπόλοιπες απούσες πού είναι???

Καρδούλα, τί έγινε παιδί μου? Απουσία!

Ραμόνα...?Είσαι στο όριο για μετεξεταστέα!!

Λιτσάκι? Σε πήρε τελείως από κάτω μωρέ???

Όλγααααααα...????ΠΟύ είσαι βρε συμπεθέρα??????

ΕΛΑΤΕ ΠΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καρδούλα, τώρα που τελείωσες με την βάφτιση του πρίγκηπα, θέλω να σε ρωτήσω αν ισχύει το ότι μπορείς να μας αγοράσεις από το Mothercare και να μας τα στείλεις. Βασικά, θέλω να πάρω πυζαμάκια και για τα 2 και εδώ κάνει το πακέτο των 3 30 ευρώ!!!Στο Αγγλικό έχει περίπου 17 !!!

Εκεί πόσο κάνουν??

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

ok tha to doume..to poly-poly ...na parw apo to Jumbo!!:):)

KALO BRADY~~~

Skiouromanoula..ante kai fantaros!! - wx Panagitsa mou!

Θα πάρουμε μια ωραιότατη σκηνούλα και θα κατασκηνώσουμε έξω από το στρατόπεδο :tongue::tongue::tongue:

γεια σας...ερημιά σήμερα ε;

τελικά δε βρεθήκαμε με την ελίτα, ξυπνήσαν στη 1 κι εγώ είχα ήδη πιει καφέ κι επέστρεφα εκείνη την ώρα, κατέβηκα κέντρο αλλά δε μπήκα σε κανένα μαγαζί (ψέμματα μπήκα στο πρενατάλ για τσίσα χιχιχι)

εντωμεταξύ χθες βράδυ είχαμε γερμανικό 4-6 όλο μπαμπαμπα και μαμαμα και σηκωνόταν κι όρθιος, τι τον έπιασε, μτον πήρα στο κρεβάτι να κοιμηθούμε δεν αντεξα, πείραζε μια τον ένα μια τον άλλο γελούσα κι εκλαιγα ταυτόχρονα, ευτυχώς ξύπνησε αργούτσικα σχετικά το πρωί

αυριο έχουμε γαμοβαφτίσια βέροια, φυσικά μαζί με το βεντουζάκο, άντε να δούμε ν θα τα καταφέρουμε, ευτυχώς είναι στις 5 νωρίς σχετικά

τζένη αμάν βρε κορίτσι μου, τι έπαθες; σταμάτησαν τουλάχιστον ε;

ιωάννα έπεσε ο πυρετός;

λιτσα πώς είσαι;; ανέβηκες καθόλου;

cate καλή αρχή, νομίζω μια χαρά θα κοιμηθεί στο δωματιάκι του

i1lzp2.png

ok tha to doume..to poly-poly ...na parw apo to Jumbo!!:):)

KALO BRADY~~~

Skiouromanoula..ante kai fantaros!! - wx Panagitsa mou!

ιωαννα marks n spencer εχετε;

εχει πακέτο με 3 πυζαμάκια στα 20 ευρώ, μας φέραν το 12-18 και είναι σαν το φασουλή πάλι, το βλέπω και θυμάμαι που ήταν μικρούλης

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...