Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!!!!!

Παρος τελειο το προσκλητηριο και το μαρτυρικο!!!!

Λιτσακι τι επαθες καλε και εισαι ετσι??

Βαλια εγω οταν βγαινω εξω της δινω κρεμα και αφηνω τα φρουτα για αλλη ωρα. Να σου ζησει ο μικρουλης σου!!

Παρος εσυ ελεγες για την Ματθιλδη? Μια απο τα ιδια με τον Αλκη εχω αρνηση σε ολα,τσιριδα με το παραμικρο γενικα ειμαι στα ορια της τρελας.. Εχθες το απογευμα ξυπνανε και τα 2 με γκρινια , η μικρη ειναι χαλια με τα δοντια τα επανω και εκλαιγε συνεχεια, ο Αλκης δεν ξερω τι ειχε παθει παλι ,ηθελε να τον κουβαλαω αγκαλια να μην περπαταει και εκλαιγε κι αυτος.Καποια στιγμη τα ηρεμω και τα 2 και λεω στον Αλκη ελα να ζωγραφισουμε , καθομαστε μου λεει φτιαξε μου ενα σπιτακι, φτιαχνω εγω το σπιτακι και ξαφνικα πεφτει κατω αρχιζει και κοπανιεται να κλαιει να τσιριζει κλπ, τι επαθες του λεω εγω ηθελα ποιο μεγαλο σπιτακι μοθ λεει, ξαναπαιρνω εγω τον μαρκαδορο φτιαχνω ενα τεραστιο ξανα κλαματα και κοπανηματα ηθελα οχι τοσο μεγαλο μου λεει... Στο τελος δεν αντεξα για να μην του δωσω καμια γιατι ετοιμη ημουνα , πηγα στο μπανιο και εριχνα νερο στο προσωπο μου. Τι θα κανω??? Δεν τον αναγνωριζω, δεν ηταν ετσι το παιδακι μου , πιστευω οτι ολο αυτο οφειλεται σε ζηλια που την εκδηλωνει ετσι τι να πω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσαρες αααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!! συγνωμη αλλα το ειχα ανγκη αυτο!!!!!!!!!!!!!!!

Η μικρη να κουταλαει και να μη κοιματε γκρινιαααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!! δε χρειαζεται φανταζομαι να πω περισσοτερα!!!

Κατερινα ζηλευει ο μικρος καλα λες...

Τζενακι να ζησετε να τον θυμοσαστε το παππου και τωρα ειναι η βαφτιση.... απ τη λυπη στη χαρα ετσι ειναι η ζωη!!

Λιτσασααααααααααααααα, τι γινεται τι επαθες αστα αυτα τα κατω και ανεβαινε....

Ιωαννα σε κανα φιλη και οι υπολοιπες ρε κοριτσι δε σας εχω φιλες για αυτο δε βλεπετε κλαψ!!!

Ρε μαμυ να σου πω κανω τις φωτος οσο μου ειπες και το κωλοπρογραμμα μου τιςμειωνει και αλλο γκκκκκκκκκκκκκκκρρρρρρρρρρρρρ αντα και χω ν΄απλωσω και ενα πλυντηριο και να σιδερωσω αλλα δυο (ασχετο)

Αρακα σημερα εμεις εσεις τι θα μαγειρεψετε?

Αντε παω να φκιαξω καμια φωτο ακομα να βαλω....

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Εβαλα μια απ' τη βαπτιση που τραβαγε ο αδερφος μου ο προκομμενος που σας ελεγα αυτη ειναι η καλυτερη ολες οι αλλες δε βλεπονται η μια ας πουμε εχει τον αλλο μου αδερφο να τρωει το γλυκο ειναι καλιτεχνικες λεει ασχετα πραγματα οτι να ναι αχ !Παναγια μου!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Βαλια εγω οταν βγαινω εξω της δινω κρεμα και αφηνω τα φρουτα για αλλη ωρα. Να σου ζησει ο μικρουλης σου!!

Καλημέρα κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!! ;)

Να χαιρόσαστε όλες τα παιδάκια σας!!!

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Καλημέρα και από Κρήτη!!!

Κατερίνα μου, στανταρ είναι ζήλια...και τί να κάνεις? Εμένα άρχισε και η μπέμπα να ζηλεύει!Αν είναι δυνατόν! Τώρα που φύγαμε με τον Νικόλα να τον πάω σχολείο, μου λέει ο άντρας μου έκανε αμαν να την ηρεμήσει...πωπω οξεία μαμακίαση τα παιδάκια μου!!

Γιωργία, τις είδα, είσαστε σουπερ!!!Καλή μου, εσύ δεν έχεις γεννήσει, ψέμματα λές!!!:tongue::tongue:

Ναταλία, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!ΣΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!!!Με το καλό η βάφτιση σας, θα σκίσετε λέμε!!!

Τζένη συλληπητήρια, όπως είπες και εσύ, όλα μέσα στη ζωή είναι...Παρασκευή σήμερα, τελειώσαν τα ψέμματα, η βάφτιση έρχεται, όλα θα είναι τέλεια!!

Εγω σήμερα θα φτιάξω κοκκινόψαρο ,ξέρετε καμμιά άλλη συνταγή εκτός από βραστό??

Εδώ θα είμαι, θα τα λέμεεεεεεεεεεε..φιλάκια!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από Κρήτη!!!

Κατερίνα μου, στανταρ είναι ζήλια...και τί να κάνεις? Εμένα άρχισε και η μπέμπα να ζηλεύει!Αν είναι δυνατόν! Τώρα που φύγαμε με τον Νικόλα να τον πάω σχολείο, μου λέει ο άντρας μου έκανε αμαν να την ηρεμήσει...πωπω οξεία μαμακίαση τα παιδάκια μου!!

Γιωργία, τις είδα, είσαστε σουπερ!!!Καλή μου, εσύ δεν έχεις γεννήσει, ψέμματα λές!!!:tongue::tongue:

μονο ο αντρας μου τελικα μου λεει οτι μου χει μεινει κοιλια! θα σκεφτω πως θα το τιμωρησω!!

Δε ξερω και πολλα απο ψαρια και γω βραστο θα το κανα ή στο φουρνο με πατατουλες και διαφορα μυρωδικα τα γνωστα δηλ....

φευγω κλαιμε!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Αχ Ιωαννα και εμενα ζηλευει η μικρη οταν παιρνω αγκαλια τον Αλκη και μας βλεπει η θα φωναζει η θα κλαιει η οταν παιζω μαζι του φωναζει δυνατα για να μας αποσπασει την προσοχη. Αλλα με την μικρη ειναι ευκολο να την ξεγελασεις με τον μικρο τι θα κανω? Παντα ηταν πολυ ζωηρος αλλα ηταν χαρουμενο παιδι και με συζητηση καταλαβαινε τωρα δεν ξερω τι εχει παθει , παθαινει κρισεις θυμου δεν ακουει οτι κι αν του πεις , αρχισε να ξυπναει και το βραδυ, παντα πηγαινε στο δωματιο του και κοιμοταν μονος του 9 η ωρα ,τωρα αν δεν παει 11 δεν κοιμαται και απαιτει να ξαπλωνω διπλα του εγω μονο οχι ο μπαμπας του.ΕΕχω στεναχωρηθει γιατι νιωθω οτι και εκεινος δεν αισθανεται καλα δεν μπορω να πω οτι απλα εχει γινει κακο παιδι και γιαυτο κανει ετσι πιστευω οτι καπου οφειλονται τα ξεσπασματα του και ψαχνω να βρω την αιτια μηπως νιωσει καλυτερα. Προς το παρον σκεφτηκα να περναω χρονο αποκλειστικα μαζι του και να κανουμε πραγματα που τον ευχαριστουν οι δυο μας η οι τρεις μας με τον μπαμπα. Το σκ θα αφησω την μικρη στην πεθερα και θα περασουμε χρονο μαζι δεν ξερω τι αλλο μπορω να κανω

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

εχει δυο μερες που αρνειται πεισματικα να φαει οτιδηποτε.. μονο εχθες το βραδυ ηπιε γαλα και σημερα το πρωι παλι λιγο γαλα... μεσημεριανο εχθες οχι.. κρεμα οχι.. φρουτα σημερα οχι... τωρα κοιμαται..

λεω μηπως βγαζει δοντακια? δεν βλεπω τιποτα κα δεν εχει γκρινια που φανταζομαι θα ειχε αν πονουσε.. και μετα λεω ολο ψαχνω δικαιολογιες μηπως εχει πονακια, μηπως εχει αυτο , μηπως το αλλο... η μηπως απλα εχωουμε γινει γκρινιαρικα και κακομαθημενα???????????

mYQbp2.png

Giota μην ανησυχεις και εμενα μια απτα ιδια μια εβδομαδα τωρα. Πινει μονο γαλα και απο τα αλλα το πολυ να φαει 100μλ φαινεται να ποναει μολις μπαινει το κουταλι στο στομα της βγαζει τα πανω δοντια και απο γκριιιιιιιιιιιιινια αλλο τιποτα. Την φρουτοκρεμα την εχουμε ξεχασει πια φρουτα δεν τρωει με τιποτα:(

Διαφημίσεις

εμεις δοντια ακομα τιποτα, σημερα μονο ειδα το κατω ουλο λιγο ασπρο σε ενα σημειο και λεω μηπως ειναι αυτο, τι να πω... ηθελα να ηξερα δεν πειναει? αν πεινουσε δεν θα κοιμοταν με τις ωρες ετσι δεν ειναι? αυτη χτυπαει εντεκαωρο το βραδυ ενα δυωρο τετοια ωρα και καμια ωριτσα το απογευμα... τι να πω δεν ξερω... σημερα ηρθα στα ορια μου, νομιζω εχω αρχισει να χανω την υπομονη μου. Εντωμεταξυ εχω πααρα πολυ αιμα και εχω εξαντληθει..

mYQbp2.png

Γιώτα. μπορεί να είναι δόντια, αλλά να μην κάνει γκρίνια...αν πονάνε τα ούλα της, σίγουρα δεν θα θέλει να φάει...σκέψου αν συνέβαινε σε εσένα, μόνο υγρά θα μπορούσες να πιείς..

Κατερίνα, προσπάθησε όσο μπορείς να του αφιερώνεις χρόνο. Εγώ μόλις βάζω την μπέμπα για ύπνο το βράδυ, περίπου στις 9 , μετά καθόμαστε μαζί και παίζουμε, αγκαλιαζόμαστε, αγαπιόμαστε γενικότερα μέχρι τελικής πτώσεως..διεκδικούν την πρότερη αποκλειστικότητα, δεν είναι έυκολο και γι αυτά ξαφνικά να βλέπουν την μαμά τους να αγαπάει και ένα άλλο παιδάκι..

αχ τουλαχιστον εφαγε το μοσχαρι.. εμ, πεινασε φαινεται!! ρε κοριτσια την εβλεπα πριν που κοιμοταν νηστικια και μου ερχοταν να την ξυπνησω να της δωσω γαλα... την λυπαμαι να κοιμαται νηστικια... ουφ... δυσκολο να εισαι μανα τελικα!!!

mYQbp2.png

αχ..........από το πρωί η μπέμπα μου φαινόταν σαν ζεστή ,αλλά έλεγα μπα ιδέα μου είναι, να μην τρελαίνομαι...ε και τώρα της έβαλα θερμόμετρο και έχει 38,2!!! Εντωμεταξύ δεν έχει τίποτα άλλο, τύπου βουλωμένη μύτη ή βήχα ή γκρίνια...και έχει φάει και κανονικά...της έδωσα ντεπόν...άντε να δούμε τί έιναι αυτό τώρα..

Δεν μου φτάνουν οοολα τα τρεξιματα επρεπε κ να τρακαρω σήμερα!!

Αν σας πω ποτέ πως έδωσα στο μικρό μηχανάκι να με φτυσετε!!!!

Κανονικά η κυρία στο δρόμο μου κ σημειωτέον με δανεικό τούτου κ δυο &:@@(&&(? να μην τα χαρακτηρίσω αλλιώς παιδιά μου πετάχτηκαν μπροστά.....

Πάλι καλά να λέω που δεν πέσαμε να είχαμε κ αλλά Παναγία μου!!!!! Ούτε να το σκέφτομαι!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...