Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε κορίτσια, ανεβάζετε φωτογραφίες, ακούω, κι εγώ δε βλέπω τίποτα!!! Πρέπει να γίνουμε φίλες; Θα σας κάνω request!

Εμάς από τη βάφτιση αργούν, είναι καλλιτέχνης ο φωτογράφος μας και θέλει κανένα εικοσαήμερο ακόμα!:D

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόλις φαγαμε , καλή μας χώνεψη :D

Και ότι θα έλεγα πού είναι η Ναταλία και η Ίνκα, αλλά με προλάβατε..τώρα μένει μόνο η Ραμόνα..πού εισαι καλέ??

Κυβέλη, πιστεύω να μην παραμελήσεις το επάγγελμα σου λόγω παιδιού. Ανέλαβε δουλειές που να μπορείς να φέρεις εις πέρας, δν ξέρω την φύση του επαγγέλματος, αλλά τουλάχιστον στην αρχή για να ισσοροπήσεις. Επίσης, σε όλες τις πρωτομανούλες, όσο περνάει ο καιρός τα μωράκια μας θα ανεξαρτητοποιούνται, μην φαντάζεστε ότι θα είναι πάντα όπως τώρα...καλό ή κακό δεν ξέρω, πάντως θα συμβεί.

ίνκα, κάποια παιδάκια δεν μπουσουλάνε καθόλου, αλλά περπατάνε κατευθείαν...μπορεί η φουφούλα να είναι από αυτά!

Η δική μου έμαθε να σηκώνεται όρθια στο πάρκο και λημεριάζει έτσι!!Και εγώ δεν την έχω αφήσει στο πάτωμα, φοβάμαι μην χτυπήσει στο πάτωμα ή σε καμμιά γωνία...όταν βάλουμε χαλιά, τότε λέω να την αμολήσω..

Εφυγααααααααααα...

Καλέ Γιωργία, που είναι οι φωτό οεο?

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Άντε πάλιιιιιιιιι...

Πάνω που άρχισα να σας στέλνω requests κι έλεγα να μείνω να πούμε δυο κουβέντες, ξύπνησε πάλι η μικρή! Επίτηδες το κάνει αυτό το παιδί, έχει βαλθεί να παρεμποδίσει την κοινωνικοποίησή μου!:D

Θα τα ξαναπούμε - ελπίζω όχι σε δυο μέρες πάλι.......

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Φαγητό μαγειρεμένο (της μικρής...), μωρό ταισμένο και κοιμισμένο, σπίτι συμμαζεμένο (να δούμε για πόσο...), και εγώ έτοιμη για ύπνο, νυστάζω... ΖΖΖΖΖ, τα λέμε αργότερα!

Φιλάκια!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ εγω που μπορω να δω τις φωτογραφιες εχω να πω το εξης : ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΗΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ???????????????????????????????????

ΘΑ ΦΑΩ ΤΙΣ ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΜΟΥ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

KAI H ΜΠΟΥΜΠΟΥ SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!

Διαφημίσεις

Kαι αφου τα ειπα και ξεσπασα ....ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!!!!!!!!!!!!

Τι μου κανετε ??? ινκακι χαθηκες καλεεεεεεεεεεεεεε λεμε !!! μην σε αγχωνει η φουφου και η ανηψια μου στεκεται ολο ορθια και δεν θελει να μπουσουλησει ....και ειμαστε και ισα ετσι θυμαστε ??? το καθε παιδακι εχει τους ρυθμους του !!

Μαμι και εμεις οτι βρει κατω μια χαρα ..παιχνιδια γιοκ , καλωδια, καλαμακια, ταπερ και με εμφαση στα γλαστρακια που εχω κατω και βεβαιως στο χωμα!!!!! και εγω δεν εχω στρωσει και του φοραω μακρυ φορμακι και καλτσακια και αν του βαλω κανα παπλωματακι η κατι να καθισει πανω να μην κρυωνει βαζει τα ποδια εκει και τον πωπω στο μαρμαρο χαχα οποτε δεν καθομαι και να σκασω ...εαν κρυωνε φανταζομαι θα καθοταν πανω !!!

οσο για την βαπτιση ειμαστε σχεδον ετοιμοι...αντε να περασει και αυτο ..ουφ !! βαρεθηκα !!! αα και μεσα σ ολα πεθανε και ενας παπους .......για την ακριβεια θειος του μπαμπα μου...

Κορίτσια γύρισα..μου έκλεισε ραντεβού το απόγευμα για να συννενοηθούμε αλλα με τέτοια εμψύχωση που έχω από εσάς το έχω πάρει πολύ πιο χαλαρά...το πολύ πολύ να φάω κανένα ΄δεντρο χιχιχιχι ...

Ναταλία τέλειο το προσκλητήριο και τα μαρτυρικά που σου έρχεται να τα φας!

Jend συλλυπητήρια για τον συγγενή σου.

Για σκανταλιές δεν το συζητώ και η δική μου το ίδιο κάνει εξερευνεί το σπίτι τώρα θα πάμε να πα΄ρουμε στοπ για τα συρτάρια στην κουζίνα γιατι τα ανοίγει και βγάζει τα πράγματα αλλα πιο πολύ φοβάμαι μην κλείσει κανενα δαχτυλάκι επίσης πιάνει τους καναπέδες σηκώνεται και μετά σκάει με τον κόλο παφ κια γελάει !

mz6Up2.png

gia sas koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

bika na do ti kanei i natasa kai poly harika pou einai ola kalaaaaaaaaaaaaa!!!!!bravo sigxaritiriaaaaaaaaaaaaaaaaaa! natasako !!!!

paros ton idio fakelo shedon ehoume ki emis alla se roz!!!!poly orea prosklisi!!!!!!

vre koritsa ti akouo bousoulate ...ti na po ...sigharitiria !!!!!!emis me to broumita ehoume thema ...alla thelei na stekete ...opote tin gitrizo na bousoulisei ...rihnei ena kserato....einai kai ora fagitou sorry

polllaaaaaaaaaaaaaaa filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Ινκα ο παιδίατρος μας μας είπε ακριβώς το ίδιο με την φουφουλίτσα έκανε η κόρη του δεν ήθελε με τίποτα να μπουσουλήσει μα με τίποτα και μετά περπάτησε κατευθείαν !

mz6Up2.png

kalispera koritsakia mou

blepw oles kala eisaste. oute emeis mpousoulame akoma. kai den ton vlepw prothimo na mpousoulisi. mallon mas vlepw na perpatame kateuthian giati thelei na ton kratas kai na varaei ta podia katw xe.

mummy psonisa gia th douleia alla oxi rouxa. tetradia molivia kai ena kokkino stylo gia na tous ta kanw ola kokkina. h kakia daskala xaxxaxaxa.

jend mou silipitiria. mhn se ptwei pantos giati ta perasame kai emeis auta otan htan na vaftistoume an thimase kai malista prwtou vathmou siggenia alla oloi telika to euxaristithikan giati tous peire kommati apo th thlipsi tous:)

silvi ante kalh arxh me ta mathimata. opws sou eipe kai i ioanna kaneis den kserei na odigi prin piasei timoni sta xeria tou. ola kala tha pane. mia idea einai kai auto. einai kati san to podilato xixi. otan to matheis sou aresei. mexri tote se agxoni:P

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και απο μένα!!

Πάρος, πολύ όμορφα και τα μαρτυρικα και η πρόσκληση!!

Jend, συλληπητήρια για τον θείο, αλλά οπως λέει και η Καρδούλα, μην πτοεισαι! Όλα μέσα στη ζωή είναι!

Εγώ έχω μια ψυχολογία πιο κάτω και απο τον πάτο...

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...