Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

georgia εγώ δεν βλέπω φωτογραφίες, γιατί?????????

Καλά ξέχασα να πω οτι η mummycool είναι θεάαααα! Και ο μικρός ένα κουκλί!!!!!!!

Ο δικός μου θέλει να είναι όρθιος στο πάρκο και μόλις αρχίζει να κουράζεται και να πέφτει ουρλιάζει λες και τον σφάζουν!!!!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ο δικός μου γυρνάει σε όλο το σπίτι τώρα αναποδογύρισε τη λεκάνη με τα πλυμμένα. παίζει με τα περιοδικά, με ένα καλώδιο που του χω δώσει για να μην τραβάει του λαπτοπ με τάπερ σακούλες χάρτινες, απορώ γιατί παίρνουμε παιχνίδια

α κια φυσικά με σαγιονάρες και πατάκια έλεος...και κάθεται και κάτω από τις καρέκλες σαν τη χελώνα και τις σέρνει

ευχαριστούμε πολύ οικογενειακώς για τα καλά σας λόγια :)

i1lzp2.png

ελπίζω να έχει μάθει να περπατάει μέχρι να πιάσουν τα κρύα...

αλλιώς θα είμαστε στον πάνω όροφο που εχει ξυλο αλλά τώρα δεν πάω δε βάλαμε ακόμα πορτούλα και είναι επικίνδυνα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Άργησα, αλλά μπήκα! Τις τελευταίες μέρες τρέχω σαν τρελή, το ... αγγελούδι μου έχει πάθει οξεία μαμακίαση και δεν κάθεται λεπτό σε ησυχία αν δεν την κοιτάζω, δεν της μιλάω ή δεν την ακουμπάω. Το νέο αγαπημένο της είναι να ξαπλώνει μπρούμυτα πάνω μου, να ρεμβάζει από το παράθυρο ... και να αποκοιμιέται μετά από καμιά ώρα! Μ' αυτά και μ' αυτά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Τώρα σας γράφω επειδή κοιμάται - την πήρε ο ύπνος πάνω μου και την άφησα στο κρεβάτι της μετά...

Επίσης, χτες έφαγε την πρώτη κουταλιά λαχανικά. Η αηδία στο πρόσωπό της δεν περιγράφεται. Το αστείο ήταν ότι κλαψούριζε και ταυτόχρονα άνοιγε το στόμα, σαν να μην είχε άλλη επιλογή. Το λυπήθηκα το κακόμοιρο!

Επίσης, Νατάσσα, χάρηκα πολύ με τα νέα σου. Θα δεις, όλα καλά θα είναι από δω και πέρα!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Επίσης, έχω προβληματιστεί πολύ με τα επαγγελματικά μου. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, με ευέλικτο ωράριο, ό,τι πρέπει για να προσαρμόζομαι στο πρόγραμμα του μωρού. Από την άλλη όμως, τα πράγματα με την κρίση είναι δύσκολα για τους ελεύθερους επαγγελματίες, θα έχω άραγε αρκετή δουλειά; Κι αν έχω, μήπως θα την παραμελώ για χάρη του μωρού, αφού δεν θα έχω κανέναν εργοδότη για να λογοδοτήσω; Δεν έχω συνηθίσει έτσι, πάντα ήμουν πολύ δραστήρια επαγγελματικά... Αν όμως πήξω στη δουλειά και παραμελήσω το μωρό μου;

Ουφφφφ, όλο τέτοια σκέφτομαι κι έχω τις μαύρες μου αυτές τις μέρες...

gia sas koritsiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

bika na do ti kanei i natasa kai poly harika pou einai ola kalaaaaaaaaaaaaa!!!!!bravo sigxaritiriaaaaaaaaaaaaaaaaaa! natasako !!!!

paros ton idio fakelo shedon ehoume ki emis alla se roz!!!!poly orea prosklisi!!!!!!

vre koritsa ti akouo bousoulate ...ti na po ...sigharitiria !!!!!!emis me to broumita ehoume thema ...alla thelei na stekete ...opote tin gitrizo na bousoulisei ...rihnei ena kserato....einai kai ora fagitou sorry

polllaaaaaaaaaaaaaaa filiaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

inka

AW3sp2.png

vre kyveli ti aghonese ?kane oti sou leei i kardia sou !!!!!ego tha edina ligo hrono sto paidi ..kratontas stathera liges ores gia tin doulia mou kai meta .....olo kai perisotero stin doulia mehri na ta isiropiseis ....den ksero pio einai to antikimeno sou alla theli poy treksimo logo krisis...

inka

AW3sp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου, Βάλια!

Εγώ προσπαθώ να φύγω αφού τη δώσω ή να γυρίσω εγκαίρως πίσω. Αν δε γίνεται, τη δίνω άλλη ώρα, στη θέση κάποιου άλλου γεύματος, π.χ. του απογευματινού, και την ώρα που είμαι έξω με το μωρό, δίνω γαλατάκι. Αυτό είναι πολύ εύκολο, είτε θηλάζεις - το έχω κάνει πολλές φορές δημοσίως - είτε δίνεις ξένο. Πάντως, μην αγχώνεσαι, ο γιατρός μού έχει πει ότι μπορώ να αντιμεταθέτω γεύματα.

Καλησπέρα μανούλες...

Να σας ρωτήσω εσείς που έχετε μεγαλύτερα παιδάκια... αν είστε έξω την ώρα που είναι να φάει την φρουτόκρεμα, τι κάνετε?

i pediatros mou ipe na tis dino gala i krema ekini tin ora ..se kamia periptosi etimi froutokrema kseris agorasti .kai ta frouta sto epomeno gevma ...i kai na ta hsei mi mera den pirazei...

inka

AW3sp2.png

Ίνκα, δίκιο έχεις, το παιδί προέχει, όχι η δική μου η μούρλα... Αλλά είχα συνηθίσει να τρέχω με χίλιες δραστηριότητες ταυτόχρονα, και τώρα όλη την ώρα, πλένω, αλέθω, ταϊζω και άλλα παρόμοια... Συνεργάζομαι με εκδόσεις και έντυπα, και σκέφτομαι ότι εδώ ο κόσμος κόβει τα βασικά, δεν θα κόψει το διάβασμα;;;

xaxaxaxa valia esy ise????tora to eida ..troei froutakia o kostantinos??agori mou !!!!tha sas doume soon!!!!:):):)

Ναι κοριτσάκι μου εγώ είμαι!!! Εχουμε αρχίσει κ φρουτόκρεμα εδώ κ 12 μέρες κ ρυζάλευρο!!! :tongue::tongue::tongue:

Δεν του δίνω έτοιμη φρουτόκρεμα έτσι κι αλλιώς απλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να την πάρω μαζί κ να διατηρηθεί σε περίπτωση που πρέπει να βγω, ε;;;

Σας περιμένουμε με την γλυκιά σας φουφού!!! ;)

Είσαστε καλά;;;

Qmsgp3.png

ha6zp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...