Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατάσα χάρηκα πολύ που πήγαν όλα καλά.....σε σκεφτόμουν συνέχεια και σένα και τον μικρό.

Mummy τέλειες φώτο!!!

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό είμαστε 71 ύψος και 8900 βάρος καλά πάμε λέει αλλα τα δόντια της ρε κορίτσια άφαντα τι να πω,,,την είδε και που ΄όλη την ώρα προσπαθεί να περπατήσει και μου είπε να εισαι πολύ προσεχτική και πάντα ενα βήμα μπροστα της ,,,,,οιμε που λέει και η Γεωργία!

Από φαγητά τα ίδια μας είπε τον αλλο μηνα ζυμαρικά .Αντε πάω να της δώσω γάλα γιατι με εφαγε η γκρινιάρα σήμερα.

μπραβο σιλβη μου μια χαρα το κοριτσακι !!!!

και με τα δοντια μην αγχωνεσαι βρε !! θα τα σκασει μαζεμενα θα δεις !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και από εμένα!!

Νατάσσα μου ,όλες χαρήκαμε πολύ με τα νέα σου, έχεις δίκιο η υγεία είναι πάνω από ολα!!!Καλή και γρήγορη ανάρρωση!!!

Σοφία, θεικές οι φωτό!!!Να σας ζήσει και πάλι!!

Εφτιαξα τις μπομπο των μικρών, αύριο θα σας βάλω φωτό...τώρα θα κάτσω να φτιάξω το βιβλίο των ευχών...μπορεί.

Σκέφτηκα ότι σε αυτή την βάφτιση, θα έχω πολύ τραπέζωμα στο σπίτι σε όσους θα έλθουν από την προηγούμενη ημέρα..ωχ Θέε μου..με περιμένει πολύ τρέξιμο!!

Τέλοσπαντων...η αλήθεια είναι πως είναι απλά μια βάφτιση. δεν πρέπει να γχωνόμαστε , όλα θα πάνε καλά...και τώρα που τα είπα αυτά, ας κατέβω από το πολύφωτο ..!!:cool::cool:

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Νατάσσα μου, ούτε που μπορώ να φανταστώ τί περνάτε. Εύχομαι τα καλύτερα. Και κουράγιο. Και γρήγορα να βγείτε και να συνεχίσει το παιδάκι σου φυσιολογικά τη ζωή του.

νατασσα πολύ πολυ ευχάριστα τα νέα σου, πραγματικά σκληρό αγόρι το αντράκι σου, παληκαράκι, άντε να γυρίσετε και σπιτάκι σας και να τα ξεχάσετε σιγά σιγά όλα

καρδούλα καλή αρχή!!!! Να πας να ψωνίσεις τα σχολικά σου σήμερα

όλγα αναρρώσατε τελείως;;;;

είμαι κομμάτια ήρθαν τα διδυμάκια και μας παρέσυραν σε τρελό clubbing ....

8μιση κανονικά ο βεντουζάκος είναι στο κρεβατάκι του, στη 1μιση επιστρέψαμε σπίτι

είχε εκδηλώσεις στο κέντρο ήταν η μέρα χωρίς αυτοκίνητο, ποδηλατοδρομίες, παιχνιδια, συναυλίες, χαμός

τα διδυμάκια μεγάλωσαν είχαμε ένα μήνα να τα δούμε

πήγαμε να τους βρούμε σε ένα μαγαζί που ψωνίζανε,μπαίνουμε μέσα, αχ κι αλλο μωράκι άρχισαν να φωνάζουν οι πωλήτριες, τι ναδω τα διδυμάκια με τις πωλήτριες στον κάτω όροφο και η μαμά ελίτα με το μπαμπά χρήστο να δοκιμάζει πάνω φορέματα!!! χα χα χα είσαι θεά μαμά ελίτα!!!

φύγαμε πήγαμε για φαγητό, κοιμήθηκε το ζεύγος, το κουνιαδάκι μας άγρυπνο πεινούσε, μετά ξύπνησαν τα δυο και κοιμήθηκε ο φραγκίσκος!!! ο φραγκίσκος έφαγε 220 μλ φρούτο και ζητούσε χαλβά από το τραπέζι τρελάθηκα, τα άλλα δυο πιο συγκρατημένα, τους δώσαμε ενα κομματάκι ψωμί και απασχολιόντουσαν, μετά πήγαμε καροτσάδα στην παραλία, κοιμήθηκαν και τα 3

θα ξανακατέβω την παρασκευή να τους δω

αχ πολύ την ευχαριστήθηκα τη βολτα στο κέντρο, με τα βαφτίσια και την έκθεση ειχα πολύ καιρό να κατέβω κι ακόμα δεν το χόρτασα, θέλω να ψωνίσω και τίποτα....

μας φέραν και δωράκι για τη βάπτιση!!! τέλεια ρουχάκια κόκκινη μπλουζίτσα και μπλε ψιλό κοτλε παντελονάκι

καταρρέω λέμε...έβγαλα και έρπητα...πλακώθηκα στη ζοβιράξ αλλά είναι αργά μάλλον

i1lzp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!

Αχ Σοφία μπράβο, τέλεια περάσατε απ' ότι καταλάβα!!Μπράβο ,πάντα τέτοια..

Και εμένα μου λείπει πολύ να πάω για ψώνια..μόνη μου εννοείται, χωρίς τα μωρουλίνια. Γιατί κακά τα ψέμματα, με το μωρό δεν γίνεται ρε παιδιά. Και οκ να είναι μια ευγενική πωλήτρια και να στο προσέξει, αλλά δεν μπορείς να στηριχθείς σε αυτό. Σκεφτόμουν να έλεγα στην πεθερά μου να ερχόταν κανένα 2ήμερο, αλλά τώρα γύρισε το ένα από τα διδυμάκια από Αθήνα και μέχρι να έρθει και η συνυφάδα μου με την μικρούλα- αχ Παναγίτσα μου, να είναι με το καλό- θα τον κρατάει η πεθερά μου...

Τέλοσπαντων, αυτό που θα κάνω όπως πάντα, θα είναι να ανεβούμε με τον Βασίλη και να την κρατάει αυτός..τί να κάνουμε?:|

Για σήμερα δεν ξέρω τί να μαγειρέψω..κατέβηκα στο γραφείο του άντρα μου, στο σπίτι βαριέμαι και δεν έχω και όρεξη για δουλειές..

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μας!!!!Ιωάννα κι εγώ βαριέμαι σήμερα να κάνω δουλειές και λέω να κατέβω για ψώνια αλλα και για να κανονίσω μαθήματα οδήγησης!!!!!!Ναιιιιιι το αποφάσισα μετα από τόση γκρίνια του άντρα μου θα πάω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης οιμεεεε ευτυχώς είστε σε άλλη πόλη τυχερούλες.....γλιτώσατε!Ρε κορίτσια δεν θέλω να πάω δεν ξέρω καθόλου να οδηγώ και θα γίνω ρεζίλι αλλα ο άντρας μου επιμένει τι να κάνω θα πάω και βλέπουμε..

Mummy και Ελίτα κανονίστε την Παρασκευή μπορεί να έρθουμε να σας δούμε όλους μαζί!!Δεν θα οδηγώ εγώ εννοείται!Αντε πάω να ντυθώ και τα λέμε μετά,

mz6Up2.png

Καλημέρα κι από μας!!!!Ιωάννα κι εγώ βαριέμαι σήμερα να κάνω δουλειές και λέω να κατέβω για ψώνια αλλα και για να κανονίσω μαθήματα οδήγησης!!!!!!Ναιιιιιι το αποφάσισα μετα από τόση γκρίνια του άντρα μου θα πάω να βγάλω δίπλωμα οδήγησης οιμεεεε ευτυχώς είστε σε άλλη πόλη τυχερούλες.....γλιτώσατε!Ρε κορίτσια δεν θέλω να πάω δεν ξέρω καθόλου να οδηγώ και θα γίνω ρεζίλι αλλα ο άντρας μου επιμένει τι να κάνω θα πάω και βλέπουμε..

Mummy και Ελίτα κανονίστε την Παρασκευή μπορεί να έρθουμε να σας δούμε όλους μαζί!!Δεν θα οδηγώ εγώ εννοείται!Αντε πάω να ντυθώ και τα λέμε μετά,

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ??? ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ???ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ!!! ΒΡΟΥΜ, ΒΡΟΥΜ!!!!

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ??? ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ???ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΣ!!! ΒΡΟΥΜ, ΒΡΟΥΜ!!!!

ασε που κοτζάμ κορίτσαρο έκανες (και γέννησες και χωρίς επισκληρίδιο τώρα που το θυμήθηκα) εκεί θα κολλήσεις;

i1lzp2.png

Καλημερα!!!!!

τι κανετε μανουλες??

ΝΑΤΑΣΑ χαρηκα πολυ με τα νεα σας ολα θα πανε καλα με τον μικρουλη σαςς!!! Σιδερενιος και γρηγορα σπιτι σας.

Ολγα πως ειστε??

Σιλβη παρτο αποφαση και γρηγορα μαθηματα, τωρα με το παιδι θα σου ειναι απαραιτητο τοαυτοκινητο!!

Mummycool τελειες φωτο, θεος ο βεντουζας στο χω ξαναπει πολλες φορες;)

Εστειλα τον Αλκη παιδικο αλλα εκατσα σπιτι παλι για να ειμαι σε επιφυλακη αν χρειαστει κατι ολο το αναβαλω με την δουλεια αλλα απο Δευτερα τελειωσε θα παω γιατι με βλεπω στο τελος αφραγκη:rolleyes:

Ετοιμαζομαστε για βολτουλα τωρα στο golden hall με την μικρη φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...