Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Είναι μεσημέρι στις 12:00...δεν θέλω να βάλω κάτι πολύ επίσημο...

Αχ μόλις έκανα το μπαλκόνι και με έπιασε η μέση μου...είναι γωνιακό το σπίτι και έχει γύρω-γύρω μπαλκόνι. Είχα βάλει την μπεμπού στην κούνια που έχουμε και με κοιτούσε και γελούσε. Καλέ σήκω να βοηθήσεις που γελάς!!!!:D:D

Τα ιδια και γω τραβαω με το γωνιακο και η μπεμπου που να με βοηθησει την αραζει στο καροτσια και με κοιταει!

καλο κουραγιο !!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ πού είσαστε όλες????

Ααααα..θα αρχίσω να φωνάζω για απουσίες και ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά!!!;);)

Τζένη, πάρε την Νατάσσα να δούμε τί κάνει και πως είναι ο μικρούλης...

Προσπαθώ να φτιάξω τις μπομπό και η μπεμπού γκρίνιαζε και πάνω που τα μάζεψα για να την ταίσω..την πήρε ο ύπνος!

Παώ και εγώ για κανένα τέταρτο να την αράξω και μετά να φτιάξω τα μακαρονάκια μου γιατί θα έρθουν τα αγόρια μου!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

εγώ είχα μια φίλη για καφέ με ένα ταλιμπανάκο 11 μήνων, εντάξει του μαθε να ανεβαίνει και σκάλες, τελείωσε χάθηκα

επίσης μας άρπαξε το μπισκότο και εμείς΄για τιμωρία ήπιαμε από το μπιμπερό του ε ρε γλέντια

το δόντι μας είχα δραμα πάλι, τι κακό, του δωσε ένα πτι μπερ που ζήλεψε και μάτωσε το δόντι, όπως ακριβώς και την άλλη φορά

τώρα μασάει ένα κουτάλι πλαστικό από τη λαβή το κακόμοιρο

την προηγούμενη φορά είχα αγχωθεί, πήρα τηλ την παιδίατρο νόμιζα το σπασε

ιωάννα κι εγώ εγκρίνω, αυτό εννοούσα, τελικά μωβίζει δεν μαυρίζει χιχιχι

εμένα μου αρέσουν πάλι τα χρώματα αλλά στο μονόχρωμό τους δηλ θα φορούσα φούξια αλλά μονόχρωμο όχι λουλουδάτο (άσχετο αλλά είπα να το πω όλο για τα μωρά να μιλάμε; )

έβαλα πορτοκάλι σήμερα, ολόκληρο το βαλα, μήπως να το στιβα καλύτερα; είχε φλουδίτσες μέσα αλλά δεν παραπονέθηκε

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

hello

ioanna egw egkrino tora pou to evales sto swsto fotismo. gia mesimeri dld oti prepei.

elita ase oi antres einai pikrameni istoria. mhn ta perneis ola ths metritis giati thn evapses (koita poia milaei alla tespa)

koritsia htan super h prwth mera sth douleia. epitelous ida kai egw mia aspri mera.

sxolasa stis 1.30 an ithela efeuga kai pio nwris alla evgaza kati phototipies kai ekane 10 wres to palio phototipiko tous. analava thn taksi me tous alloglwsous mathites kai etsi ektos tou oti tha einai liga paidia den tha exw kai poly diavasma apla tha prepei na tous etimazw iliko apo prin giati ta vivlia tou ypourgeiou den irthan akoma logo tou oti einai kainourgio sistima auto me tous alloglosous kai ksekinaei fetos. to kako einai oti i plionotita autwn twn paidiwn den milaei leksi ellinika opote tha me vrizoun kai xampari den tha pernw xixi. mou fenete periergo pantos pou eimouna spiti mesimeri me to gio mou:)

εγώ είχα μια φίλη για καφέ με ένα ταλιμπανάκο 11 μήνων, εντάξει του μαθε να ανεβαίνει και σκάλες, τελείωσε χάθηκα

επίσης μας άρπαξε το μπισκότο και εμείς΄για τιμωρία ήπιαμε από το μπιμπερό του ε ρε γλέντια

το δόντι μας είχα δραμα πάλι, τι κακό, του δωσε ένα πτι μπερ που ζήλεψε και μάτωσε το δόντι, όπως ακριβώς και την άλλη φορά

τώρα μασάει ένα κουτάλι πλαστικό από τη λαβή το κακόμοιρο

την προηγούμενη φορά είχα αγχωθεί, πήρα τηλ την παιδίατρο νόμιζα το σπασε

ιωάννα κι εγώ εγκρίνω, αυτό εννοούσα, τελικά μωβίζει δεν μαυρίζει χιχιχι

εμένα μου αρέσουν πάλι τα χρώματα αλλά στο μονόχρωμό τους δηλ θα φορούσα φούξια αλλά μονόχρωμο όχι λουλουδάτο (άσχετο αλλά είπα να το πω όλο για τα μωρά να μιλάμε; )

έβαλα πορτοκάλι σήμερα, ολόκληρο το βαλα, μήπως να το στιβα καλύτερα; είχε φλουδίτσες μέσα αλλά δεν παραπονέθηκε

Μάμι, εγώ το στίβω το πορτοκάλι και το σουρώνω....

Ιωάννα το φόρεμα μου αρέσει παρ' όλο που είμαι του μαύρου κι όχι του εμπριμέ....

Διαφημίσεις

Γεια σας φιλεναδες. Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, επιασαν τοπο, το αντρακι μου βγηκε καλα από το χειρουργειο, ο γιατρος ειναι ευχαριστημενος από την εκβαση.

Βεβαια ειμαστε ακομα μεσα, εφερα το λαπτοπ, από Δευτερα και βλεπουμε.

Κοριτσια τον πηρανε μεσα 9 το πρωι και 2 δεν μας ειχαν ενημερωσει ακομα. Φανταζεστε τι ωραια που περνουσαμε, αφου ελεγα του αντρα μου ηταν η καταλληλη ωρα να κοψει το καπνισμα....... Τελικα βγηκε πρωτα ο αναισθησιολογος μας ειπε ολα καλα με την αναπνοη (φοβομασταν μηπως χρειαζοταν να μπει καμια μοναδα παλι) και μετα ο χειρουργος μας ευχαριστημενος, πηγαμε στο δωματιο, αγκαλιες φιλια κλπ.... Ειχε τραβηξει φωτογραφιες και βιντεακια και μας τα εδειξε.

Από Κυριακη απόγευμα μεχρι σημερα το πρωι ουτε φαγητο ουτε νερο (ο γιατρος δεν ηθελε ουτε πιπιλα αλλα τον παρακουσα), οποτε φανταζεστε γκρινια. Σημερα το πρωι ξεκινησαμε γαλα, αλλα το καημενο ποναει πολυ, κοιμαται κανα τεταρτακι και πεταγεται για δυο ωρες....

Την κολοστομια δεν την εκλεισε ακομα, σε δυο μηνες περιπου, αλλα αυτο ειναι πταισμα, η ασχημη εκβαση του χειρουργειου θα ηταν να εκλεινε τωρα τη στομια, να την κατεβαζε στον ποπο του και θα το ξεραμε μονο μετα το περας του χειρουργειου, γιατι από πριν δεν ηξερε τι ακριβως θα εβρισκε, ποσο υγιες εντερο....

Ευτυχως ειμαστε σε δωματιο μονοι μας, καθεται και η μαμα μου μαζι μας.

Γενικα γυρω μας τι προβληματα υπαρχουν.......Την υγεια μας να εχουμε κοριτσια και

ολα τα αλλα γινονται.......

nG0fp2.png yu71p2.png

Νατάσα χάρηκα πολύ που πήγαν όλα καλά.....σε σκεφτόμουν συνέχεια και σένα και τον μικρό.

Mummy τέλειες φώτο!!!

Εμείς πριν λίγο γυρίσαμε από τον γιατρό είμαστε 71 ύψος και 8900 βάρος καλά πάμε λέει αλλα τα δόντια της ρε κορίτσια άφαντα τι να πω,,,την είδε και που ΄όλη την ώρα προσπαθεί να περπατήσει και μου είπε να εισαι πολύ προσεχτική και πάντα ενα βήμα μπροστα της ,,,,,οιμε που λέει και η Γεωργία!

Από φαγητά τα ίδια μας είπε τον αλλο μηνα ζυμαρικά .Αντε πάω να της δώσω γάλα γιατι με εφαγε η γκρινιάρα σήμερα.

mz6Up2.png

καλησπερααααα

κατ αρχην μαμι!!! τελειες οι φωτο και ο βεντουζακος αστερι !!! οχι οτι η μαμα και ο μπαμπας πανε πισω!!!! αξιζε το κοπο η αναμονη μας !!!

ιωαννα με προλαβε η νατασα αν και την πηρα και τηλ πριν δω πως μου το ειχες γραψει ...ετσι τα μεγαλα πνευματα !!! αα και το φορεμα ενισχυμενα το ναι πια!!!

και εγω το πηρα το δικο μου σημερα αλλα επειδη πλησιασαν οι μερες θα σας το βαλω με τον μοντελακι του απο εβδομαδα χιχι

ωχ!! με πιανει και ενα αγχος ..με καταλαβαινετε ε ??? και μετα λεω οκ βαπτιση ειναι μην τρελαινεσαι ..ολα καλα θα πανε , αν δεν βρεχει κιολας γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

ευχαριστω για την προθυμια σας να μου απαντησετε για τα δωρα ..θα κανω λιστα γιατι βλεπω να αλλαζω ρουχα με το κιλο !!!!!

εντωμεταξυ να μην σας περιγραψω με τις κωλ@^%^&ορμονες μου εχει γινει το προσωπο μου οοοολλλοοο σπυρακια !!!! μια χαρα και εγω μεσα στο αγχος να τα κανω χειροτερα και τα πειραζω και ειμια οοολο σημαδια!!! εμ ποσα να καλυψει κ το κονσιλερ το ατιμο ???????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...