Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βεβαια να πω μια αληθεια, σημερα εγινε και κατι αλλο που ρε γαμωτο γινομαι κομματια, γιατι ειναι πολυ καλο παιδακι.

Να ηρθε ο αντρας μου κα εφερε και τον μικρο στο κολυμβητηριο, αν και καθυστερημενα.Στην επιστροφη με δυο αμαξια!!!!!!Ο μικρος χωθηκε στο δικο μου αμαξι και παρατησε τον πατερα του μονο.Ετσι ειχα τρια παιδια στο αμαξι!!!!!!Και καποια στιγμη ψιλολογομαχησα με τον αντρα μου και μου λεει ψιλοαστεια ψιλοσοβαρα.Εισαι αρρωστη κοριτσι μου,ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟς ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ , δεν ειναι μπαμπα.

Και ρε γαμωτο ειμαι τοσο βλακας που του ειπα πως τον αλλομ μηνα που θα ερχεται μαζι μας κολυμβητηριο επειδη ο μπαμπας αργει μπορει να πηγαινω να τον παιρνω εγω, αλλα να φοραει το μαγιουδακι του απο μεσα για νναι ετοιμος.Για να μην αργουμε.

Ε δεν ειμαι βλακας?Γιατι εχω καμοια υποχρεωση?Αλλα μουρθε αυθορμητα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μας!

Αχ βρε Ελίτα, αχ μην μου ταράζεσαι έτσι και δεν ήταν και καμμιά online να συζητήσουμε...

Είσαι φιλότιμο παιδί γιαυτό σε "καβαλάνε" και όταν φωνάζεις ή κάνεις παράπονο μάλλον τους φάινεται περίεργο, αφού σε έχουν συνηθίσει να κάνεις δουλειές για 10 άτομα!! Αχ τους έχεις κακομάθει μου φαίνεται...

Όσο για τον άντρα σου, βρε δεν είναι ο μόνος που αργεί ,σχεδόν όλοι το κάνουν, και οκ έχει δίκιο αν φεύγουν οι άλλοι αργότερα δεν είναι σωστό να φεύγει αυτός πρώτος, ιδιαίτερα αν έχει δουλειά, ξέρεις πόσο εύκολο είναι να σου "κρεμάσουν κουδούνια" στο Δημόσιο, ότι "ε βέβαια τώρα που πήρε την θέση, γαιδούρεψε!" κλπ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

..εντωμεταξυ εχουν αρχισει ολοι να με ρωτανε τι να παρουν στο μπεμπακο!!! ριξτε καμια ιδεα ....δεν μπορω ουτε και να σκεφτω ..το μονο που εχω ζητησει ειναι ενα καθισμα για το φαγητο γιατι δεν ειχαμε και το εκλεισαα.

Καρότσι ελαφρύ για μετά

Μπουφαν για χειμώνα

Καρεκλάκι με 2 καρεκλίτσες- επίσης για μετά, αλλα πολύ χρήσιμο τουλάχιστον για μένα

Παπούτσια- από κατάστημα που να μπορείς να τα αλλάξεις εννοείται

Παπλωματάκι

και φυσικά...όπως κάνουν κατα κόρον στην Κρήτη..το all time classic φακελάκι!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλημερούδια!!!

Πως είστε σήμερα??

Εγώ κάπως καλύτερα απο χθες... που παρόλο τον πονοκέφαλο, καθάρισα το σπίτι...

Σήμερα θελω να πάω ΟΑΕΔ και σούπερ μάρκετ... ουφ!

Επίσης θέλω να φτιάξω κεικ, ρυζόγαλο και κάτι υπέροχα μπισκότα που είχε δείξει ο Παρλιάρος...

Για να δούμε τι θα πρωτοπρολάβω....

Να έχετε όλες μια υπέροχη μέρα!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

καλημερα κοριτσια!!!!ειπα να γραψω γιατι ειμαι σε πολυ περιεργη φαση...η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο,σε ενα μηνα ξεκιναω δουλεια η μικρη μου θα μενει με τη μαμα μου καποιες ωρες και με την πεθερα μου:(!δε θελω να την αφησω...απ την αλλη ο αντρας μου περα βρεχει...ουτε να βοηθησει ουτε τιποτα,ειδικα ο μεσημεριανοαπογευματινος του υπνος δε χαλαει με τ ι π οτα ουφφφ!!!ειδικα χθες που γκρινιαζε η μικρη παλευα εγω μαζι της και καθοταν και εβλεπε μυστηκα της εδεμ....ελεοοοοοος!!!!χαλια ειμαι....αυτα τα ειπα και ξεθυμανα καπως!!!ioanna k ειναι κ αυτος απ την κρητη ρεθυμνο....καλη σας μερα....

elita de sou apantw..8a ta analysoume ayrio apo konta ola!!! (shmera 8a dei3oume kalo xarakthra mprosta stous antres) re gmt einai mera xwris aytokinhto alla dyskolo na kateboume kentro xwris ama3i, isws to afhsoume kapou konta kai paroume apo ekei lewforeio

kala milame mou kane ena sidero allo pragma sas lew....teleiwse tou pa apo dw kai pera katoxyrw8hke xa xa xa

i1lzp2.png

καλημερα κοριτσια!!!!ειπα να γραψω γιατι ειμαι σε πολυ περιεργη φαση...η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο,σε ενα μηνα ξεκιναω δουλεια η μικρη μου θα μενει με τη μαμα μου καποιες ωρες και με την πεθερα μου:(!δε θελω να την αφησω...απ την αλλη ο αντρας μου περα βρεχει...ουτε να βοηθησει ουτε τιποτα,ειδικα ο μεσημεριανοαπογευματινος του υπνος δε χαλαει με τ ι π οτα ουφφφ!!!ειδικα χθες που γκρινιαζε η μικρη παλευα εγω μαζι της και καθοταν και εβλεπε μυστηκα της εδεμ....ελεοοοοοος!!!!χαλια ειμαι....αυτα τα ειπα και ξεθυμανα καπως!!!ioanna k ειναι κ αυτος απ την κρητη ρεθυμνο....καλη σας μερα....

allazw eyxaristws 8esh :tongue::tongue: 8a einai se poly kala xeria h mikrh sou estw k an einai ths pe8eras

i1lzp2.png

Καρότσι ελαφρύ για μετά

Μπουφαν για χειμώνα

Καρεκλάκι με 2 καρεκλίτσες- επίσης για μετά, αλλα πολύ χρήσιμο τουλάχιστον για μένα

Παπούτσια- από κατάστημα που να μπορείς να τα αλλάξεις εννοείται

Παπλωματάκι

και φυσικά...όπως κάνουν κατα κόρον στην Κρήτη..το all time classic φακελάκι!!

mpournouzaki paidiko gia argotera

sentonia kai paplwma paidiko gia to epomeno krebataki

kai fysika biblia!!! den ta protimaei o kosmos giati einai akriba kai de gemizoun to mati

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Danai*

Και ο δικός μου άντρας είναι από Κρήτη, Ρέθυμνο και μάλιστα από Μυλοπόταμο, αλλά ευτυχώς με βοηθάει σε ΟΛΑ ,όπως έχω πεί και άλλες φορές αν δεν ήταν και αυτός την είχαμε "κάτσει την βάρκα"!!;);)

Μην ανησυχείς για το μωρό, θα είναι μια χαρά, οι γιαγιάδες τα προσέχουν τα εγγονάκια καλύτερα και από τα παιδιά τους!!

Βρε κοριτσάκια μου, συγνώμη αν σας ζαλίζω, σας βάζω άλλη μια φωτό με φώς ημέρας για να μου ξαναπείτε την γνώμη σας- οκ μην βαράτε είναι η τελευταία!!

post-13075-14825440487599_thumb.jpg

καλημερα σε ολες.... ειχαμε νεοτερα απο τη νατασα? ιωαννα, εμενα μου αρεσει το φορεμα καθολου σκουρο δε μου φαινεται.... βεβαια εγω φοραω κατα κυριο λογο μαυρα ρουχα ( ο καθενας με τα βιτσια του.....)οποτε ισως δεν ειμαι η καταλληλη να κρινω... παντως ειναι ομορφο.... πρωι η απογευμα ειναι η βαπτιση?

Είναι μεσημέρι στις 12:00...δεν θέλω να βάλω κάτι πολύ επίσημο...

Αχ μόλις έκανα το μπαλκόνι και με έπιασε η μέση μου...είναι γωνιακό το σπίτι και έχει γύρω-γύρω μπαλκόνι. Είχα βάλει την μπεμπού στην κούνια που έχουμε και με κοιτούσε και γελούσε. Καλέ σήκω να βοηθήσεις που γελάς!!!!:D:D

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!

Καλε τι γραψατε παλι αντε μεχρι να τα διαβασω δε προλαβαινω να γραψω!! ρε κοριτσια θελω να μπαινω περισσοτερο να τα λεμε αλλα δε προλαβαινω εχω συνεχεια δουλειες μαλλον κατι δε κανω καλα εσεις πως προλαβαινετε?!

φταιει και το γεγονος οτι δεν εχω λαπτοπ και πρεπει να κοιμαται η μικρη για να κατσω, θελει να με βλεπει και δε θελω να τη φερνω στο δωματιο που ειναι ο υπολογιστης επειδη εχω και το μοντεμ!

Ολγα ελατε ντε μας λειψατε!Πως ειναι το παιδακι σου σημερα?

Κατερινα μου τι παιρναει το μικρακι σου με το κωλοεμβολιο αντε υπομονη, Γυρνας δουλεια ε! Καλη προσαρμογη σου ευχομαι!!!

Ελιτα και Μαμμυ καλες βολτες και καλα ψωνια Ελιτακι!!

μαμμυ μακαρι να σιδερωνε και μενα τιποτα αλλα τι λεω εδω δε κανει ααααλλλαα και αααλλα σιδερωμα ψαχνω!

Κοριτσια τωρα που θα γυρισω δουλεια αποφασισα γυναικα για το σπιτι πρωτου μου σπασουν τα νευρα πως θα τα προλαβω ολα!!!

ιωαννα εμενα μ΄αρεσει το φορεματακι θα το βαζα αλλα ειμαι και γω λιγο Ρια (δηλαδη μαυρα γκρι και γενικα γηινα)!

Εμεις καλα, πηγαμε χτες παιδων να μας παρουν το αιμα που θα μπορουσαν να το παρουν και τη προηγουμενη φορα αλλα....... δε το ειδανε !!

Τελος και αυτο και τωρα παρακαλαω το θεουλη να μη παρουσιασει τπτ το παιδακι μου δεν εχω αλλη επιλογη!

Νατασα χαιρομαι για τα νεα σας με το καλο να βγειτε και ποτε ξανα τετοια γεγονοτα στη ζωη σας!

Πηγα χτες σε μια γειτονισσα που το παιδακι της -ενα απ΄τα τρια -ειναι 4 ετων και πολυ στενοχωρηθηκα, γιατι μου ειπε οτι του καλεσαν απ το νηπιαγωγειο , δε παιζει ουτε μιλαει με αλλα παιδακια μιλαει μονο στη δασκαλα του και γενικως ειναι απομωνομενο, δεν εχει ουτε ενα φιλο ,κριμα, ισως μου ειπε να χρειαστουν ειδικο (παιδοψυχολογο) και ρε κοριτσια απο μωρακι ξερετε ποσο μιλουσε σε ολους ελεγε τα παντα αφου τον λεγαμε Λικουρεζο!!!μακαρι να το ξεπερασει!!!!

Αχ ποσο δυσκολο τελικα ειναι να σαι γονις το πιο δυσκολο

Φιλακια παω να δω το μοσχαρακι μας!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...