Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

bravo to ska8araki!

Exw kati neyra, de ftanei pou erxetai 6, de ftanei pou phge apo th mana tou na sygyrisoun to patari (pou lew egw kanonika 8a prepe na paei o aderfos tou pou parkarei ekei to paidi olh mera) mou h8ele na paei na pai3ei kai podosfairo meta....e ta phra k egw ton ebala na siderwsei ta rouxa tou mwrou...e ma....

Τον καημενούληηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!! :tongue:

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

makari na htan auth h zwh mou sofaki giati exw kai auta kai th douleia

Αυτά δεν τα γλιτώνεις, Σοφάκι, έχει δίκιο η καρδούλα. Απλά προστίθεται και η δουλειά. Δεν την παλεύω με τίποτα σήμερα, πρώτη μέρα αδιάθετη, πλημμύρα, σηκώθηκα, μαγείρεψα του μικρού και δικό μας, πήγα στη δουλειά, γύρισα, τον τάισα, τον θήλασα, έφτιαξα τον νεροχύτη, μετά πήγα ξανά στη δουλειά, γύρισα, τον έκανα μπάνιο, τον θήλασα, και τώρα με περιμένει ξανά ο...νεροχύτης.....

Αχ βρε κορίτσια, έχετε δίκιο...αλλά και την Σοφία την καταλαβαίνω!Γιατί μην ξεχνάτε πως οι άντρες, όταν εμείς δεν δουλευουμε και είμαστε σπίτι, πιστεύουν κατά βάθος πως τεμπελιάζουμε όλη μέρα..!!!Τέλοσπαντων...

Κορίτσια, αυτό είναι το φόρεμα που λέω να βάλω..από μέσα έχει ένα στραπλες μπλουζάκι ενσωματωμένο που δεν φαίνεται στη φωτό...το μέγεθος είναι το δικό μου, δλδ το xxxxxxllllllll!!!χαχαχαχαχα...:D:D;);) πώς σας φαίνεται???

post-13075-14825440487025_thumb.jpg

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Αυτά δεν τα γλιτώνεις, Σοφάκι, έχει δίκιο η καρδούλα. Απλά προστίθεται και η δουλειά. Δεν την παλεύω με τίποτα σήμερα, πρώτη μέρα αδιάθετη, πλημμύρα, σηκώθηκα, μαγείρεψα του μικρού και δικό μας, πήγα στη δουλειά, γύρισα, τον τάισα, τον θήλασα, έφτιαξα τον νεροχύτη, μετά πήγα ξανά στη δουλειά, γύρισα, τον έκανα μπάνιο, τον θήλασα, και τώρα με περιμένει ξανά ο...νεροχύτης.....

den ais8anomai kourasmenh, apla phgmenh...exw energeia na kanw pragmata kai den exw nomizw tipota endiaferon na kanw, teleiwse kai h baptish...mhpws na asxolh8w me ta prwta mas gene8lia??

i1lzp2.png

Αχ βρε κορίτσια, έχετε δίκιο...αλλά και την Σοφία την καταλαβαίνω!Γιατί μην ξεχνάτε πως οι άντρες, όταν εμείς δεν δουλευουμε και είμαστε σπίτι, πιστεύουν κατά βάθος πως τεμπελιάζουμε όλη μέρα..!!!Τέλοσπαντων...

Κορίτσια, αυτό είναι το φόρεμα που λέω να βάλω..από μέσα έχει ένα στραπλες μπλουζάκι ενσωματωμένο που δεν φαίνεται στη φωτό...το μέγεθος είναι το δικό μου, δλδ το xxxxxxllllllll!!!χαχαχαχαχα...:D:D;);) πώς σας φαίνεται???

mou aresei.....mhpws einai ligo skouro gia baptish? alla mallon panw sto derma 8a fainetai pio fwteino e?

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ιωαννα εμενα μ αρεσει και ειδικα αν το χρωμα ειναι οπως το περιγραφεις γιατι η αληθεια ειναι πως στην φωτο φαινεται σκουρο.....

μαμι σε βρισκω πολυ coolllllllllllll καλα του εκανες !!! λες να το εφαρμοσουμε και εμεις ?? αν και βοηθαει ο καλουλης μου πολυ με το παιδι η αληθεια να λεγεται αλλα αυτο με το σιδερο και οταν κοιταω και τις στοιβες με τα ασιδερωτα μου φαινεται πποοολυ καλο !!

να σας πω...εκανα format στον υπολογιστη και μετα απ αυτο δεν μπορω να εγκαταστησω το msn ...υπαρχει κατι που δεν εκανα πριν κανω το format η εχετε και εσεις προβλημα γιατι οταν παω να το κατεβασω μου λεει οτι δεν υπαρχει η σελιδα ..και τα βραδυα θελω να μπαινω και εγω στην παρεα σας

ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΛΕΙΨΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΛΕΩΩ!!!!

Το σκαθαρακι μου κοιμαται επιτελους!!! και εγω εχω ενα τρομερο πονοκεφαλο απο την μουρμουρα του και απο τα τηλεφωνα στο κινητο και στο σταθερο ..εντωμεταξυ εχουν αρχισει ολοι να με ρωτανε τι να παρουν στο μπεμπακο!!! ριξτε καμια ιδεα ....δεν μπορω ουτε και να σκεφτω ..το μονο που εχω ζητησει ειναι ενα καθισμα για το φαγητο γιατι δεν ειχαμε και το εκλεισαα.

Σοφακι κι εγω σε καταλαβαινω απολυτα.Μου φταινε ολα και τσαντιζομαι με τον αντρα μου που καθησε και εμπλεξε με τα προυσταμενιλικια χωρις να ξερει ποσα θα παρει παραπανω και τωρα ταχα δε μπορει να φευγει νωρις λεει γιατι οι αλλοι φευγουν αργοτερα, ασε που στο δημοσιο ειτε δουλευεις 5 ειτε 15 ωρες τα ιδια θα παρεις και τελικα παλι εγω κολυμπησα σημερα απλα ηταν η ξαδερφη μου μαζι τουλαχιστον που ηρθε επισκεψη.και ο αντρας μου εφτασε οταν τελειωσαμε.

Και εχω παρα πολλα νευρα λεμε, και τα βαζω και με την πρωην του που το παιζει καριερα και φορτωνεται στους παντες και αρχισα να της στελνω μηνυματα που την επαινω και αυτη τα πε στον μπαμπακα της και ειπε πως θα μου κανει μηνυση.και εχω τον αντρα μου που καθεται και τη δικαιολογει πισω απο την φραση οτι οτι ζηταει ειναι για το παιδι.

Ασε γιατι θα γραψω κατεβατο!!!!!!!Κι εγω που νομιζα πως μονο η Τζουλια κανει μηνυση για εξηβριση.Φυσικα δεν την εβρισα απλα την ειπα εαυτουλη!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ιαννα και εμενα μου φαινεται λιγο σκουρο, γενικα παντως ειναι ωραιο...

για τους αντρες απλα δεν θα σχολιασω.... εννοειται πως νομιζουν πως καθομαστε...

Α κι εμενα μπορει ναχω κανει τα παντα και να μου πεταει πως ειμαι ολη μερα στο φορουμ δηλαδη εγω δε δικαιουμε μια στιγμη αναπαυλας πρεπει ναμαι συνεχεια στην μπριζα.Σημερα του πα πως θα τον χωρισω αλλα πως δε θαμαι τοσο ευγενικια οσο η πρωην του αλλα θα του ψησω το ψαρι στα χειλη.

Α και δε σας ειπα ναι παλι περιμενω περιοδο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...