Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ρε γαμώτο, ξεκίνησα να γράφω και πάλι κλαίει!!!!!!!!!!!

Τι αμαρτίες πληρώνω;;;;;;;;;;; Γιατί τόση γκρίνια;;;;;;;;;;Ααααααααααααα!!!!!!!!!!

Πάω να ταϊσω κι ελπίζω να ξαναμπώ!!!!!!!

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

elita pote erxeste? me aytokinhto??

Καλημερα!!!!!!!!!!!!Αυριο ερχομαστε πρωι πρωι για να μην μας κλεισουν τα βυτιοφορα.

Κι εχω να ετοιμασω παλι μια ολοκληρη εκστρατεια.

Χαλαει ομως ο καιρος, να παρω ζεστα ε?

Μουρθε το προστατευτικο σημερα τελικα.τα χαλια λεει θα αργησουν λογω της απεργιας γκρρρρ!!!!!!Εχτες κοιμηθηκαν οταν εφυγε ο κοσμος πηρε και η πεθερα μου μαζι της και τα υπολοιπα ρουχα πουχα για σιδερωμα.Εκανα κι εγω μια λεκανη με ρουχα που θελω να τα παρω μαζι κι ετσι Ναταλια ουτε εγω εχω αλλα ασιδερωτα!!!!!!

Εχουμε και κολυμβητηριο αλλα δε θα περιμενω τον αντρα μου αυτη τη φορα αν αργει θα παω μονη γιατι αλλιως θα το χανουμε συνεχεια.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Α Σοφια αυριο ειναι ελευθερη η μερα, δεν ειναι τα σεμιναρια οποτε θα κανουμε τις βολτες μας.Αν ειναι να βρεθουμε κιολας.Θελω εντομεταξυ να παω στο μαγαζι που πηρα τα φορεματα γιατι ειχε ενα ελλατωμα το ενα τοχω με τα καρτελακια να παω η να μου το ραψουν η να το αλλαξω.Εχει ξηλωθει το υφασμα σε ενα σημειο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Α Σοφια αυριο ειναι ελευθερη η μερα, δεν ειναι τα σεμιναρια οποτε θα κανουμε τις βολτες μας.Αν ειναι να βρεθουμε κιολας.Θελω εντομεταξυ να παω στο μαγαζι που πηρα τα φορεματα γιατι ειχε ενα ελλατωμα το ενα τοχω με τα καρτελακια να παω η να μου το ραψουν η να το αλλαξω.Εχει ξηλωθει το υφασμα σε ενα σημειο

wraia sas bazoume sto programma gia to apogeyma pou 8a exei gyrisei k o nikos katebainoume kentro kai kanoume o,ti 8elete

egw skopeyw na katebw k ena prwino me to mario, pempth h paraskeyh kentro 8elw na paw kai sto lh3iarxeio 8a mou peis k esy pote se boleyei

ps tetarth apogeyma ta magazia ta perissotera einai kleista, ta zara mara kai ta emporika einai anoixta omws

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...