Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα...

και εγω σερνομαι... με ειχε πιασει αυπνια απστευτη, κοιμηθηκα τρισημιση και μεχρι εκεινη την ωρα στριφογυριζαν ολα στο μυαλο μου... αγχος, προβληματα ολα..... κομματια ειμαι σημερα, να δω πως θα βγει η μερα. ευτυχως η μικρη κοιμαται ακομα, αν μου ξυπνησει ορεξατη για γκρινια δεν θα τα καταφερω μου φαινεται... :(.. α, και μου ηρθε και περιοδος και ποναει η κοιλια μου, ουφ καλα ημασταν τοσους μηνες χωρις αυτην , τι θελει παλι τωρα και με θυμηθηκε????

mYQbp2.png

Καλημέρα !Τι πάθατε καλε όλες αγρυπνία κάνατε;;Αντε βάλτε τα σιγά σιγά σε πρόγραμμα μην σας κάνουν οτι θέλουν ...

Ολγα μου περαστικά στον Χρήστο ,σήμερα είναι καλύτερα;

Εγώ πάλι έχω εκνευριστεί με τον δικό μου ,τον περιμένω μια εβδομάδα να πάει να πάρει το βιβλιάριο της μπέμπας για να πάμε γιατρό για εμβόλιο και ακόμα πάει να το πάρει.....!Τι αμέλεια είναι αυτη εγώ είμαι ακριβώς το αντίθετο .Βέβαια αν ηταν κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας ή κατι τέτοιο και χρειαζόταν θα είχε πάει ήδη να το πάρει!Τι να πω θα με σκάσει!!!!!

mz6Up2.png

kalhmera

olga perastika. pws einai simera o mikros?

emeis eutixos koimithikame xthes telika kai ksipnise stis 4 efage kai meta pali to prwi pou ton ksipnisa stis 7.30.

koritsia niotho telios eksantlimeni pleon kai olo me pianei to parapono oti den me voithaei kaneis kai ta perimenoun ola apo mena:(

Διαφημίσεις

Καλε Καρδουλα κοιτα λιγακι να ξεκουραστεις... μερικες φορες οι γυρω μας νομιζουν οτι ειμαστε σουπερ ηρωες κ μπορουμε να κανουμε τα παντα... μην τους κακομαθαινεις κ τους συνηθιζεις ετσι γιατι η συνηθεια ειναι πολυ κακο πραγμα...

mYQbp2.png

ειμαι ενα κουρελι!νυσταζωωωωω

τωρα δεν εχει πυρετο γιατι εχει πιει ντεπον.Σε λιγο ομως που θα περασει η επιδραση θα δειξει.Μακαρι να μην ξανανεβασει τοσο!

Εχω παρει και τα εμβολια τρομαρα μου.Δεν πειραζει μολις γινουμε καλα θα παμε

Ευτυχως και πινει το γαλα του.Οχι ολο βεβαια αλλα δεν εχει κοψει και πολυ

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

καλημερα

καταρεω

2ο βραδυ συνεχομενο που κοιμομαστε 2 ωρες

ολο γκρινια και κλαμα...3 φορες του εφτιαξα γαλα και τις 3 το πεταξα δεν κατεβαζε γουλια

τι σκατα τον εχει πιασει?????? κουτουλαω...καλα ο αντρας μου δεν εχει κλεισει ματι

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Κοριτσακιαααααααα μουυυυυ! Καλημεεεερααααα!!!!!!!!!

Χαθηκα αυτές της μέρες!!! Την κυριακή πήγαμε στην κουμπαρα μου στο δηλεσι και αλλάξαμε λίγο παραστάσεις! Εχθές όλη τη μέρα τρέξιμο, ευτυχώς το απόγευμα έφερα την μαμα μου και για πρώτη φορά στη ζωή της μου σιδερωσε καμία 10αρια πλυντήρια !!!! Χαχαχαχα! Νιώθω τόσο ευτυχισμένη που πλέον η στιβα με τα ρούχα έκανε φτεραααα!!!!

Τι υπέροχα νεα διαβασαααα;;; Ο μικρουλης της Νατάσσας είναι καλα;;; ΜΠΡΑΒΟ Νατάσσα!!!!!! Αντε περιμένουμε με αγωνία λεπτομεριες! Να του δώσεις αμέτρητα φιλακια!!!!!

Βλέπω που ταλαιπωρηστε με τον ύπνο και κάνω το σταυρό μου!ευτυχώς και τα δυο είναι πολυυυ υπναρουδικα!!!

Όλγα περαστικά στον μικρο, και ο δικός μου σήμερα ξύπνησε με πολυυυ καταρροη..

Giota εσυ ρωτησες για τα τουλακια;;; Κατευθείαν στα κόβει 10χ10 εκ!

eNortjKzUjI0MTQzN1ayBlwwFYAC0w,,02.pngeNortjKzUjI0NTUzNlCyBlwwFYYC0Q,,22.png

eNortjKzUjIysDQxMlKyBlwwFXsC0A,,26.png

Διαφημίσεις

χαχα παρος και εμενα η δικια μου ειναι υπναρου!!! ξυπνησε κατα τις δεκα κ γυρω στις δωδεκα την ξαναβλεπω να κοιμηθει καμια ωριτσα ακομα.. μετα παλι το απογευμα κ μετα το βραδυ γυρω στις δεκα. κανω τον σταυρο μου κ με τα δυο χερια, τουλαχστον χαλαρωνω λιγο εγω...

για τα τουλια εγω ρωτησα, θα κατεβω αυριο στον μαμμωνα να τα παρω και θελω να παρω χαρτι για τα προσκλητηρια κ για τα σουπλα των τραπεζιων, ουφ αν ειμαι και αυριο ετσι με την κοιλια μου, οπως λεει κ η ραμονιτσα οιμεεεεεεεεεε

mYQbp2.png

Καλημέρα!!!

Γράφω στα γρ'[ηγορα γιατί έχω ένα σωρό δουλειές και τρελό πονοκέφαλο!! Πάλι!!

Νατάσα, περαστικά στον μικρούλη σου!!! Τα νέα είναι υπέροχα!! Σε λίγο καιρό δεν θα θυμάστε τίποτα!!!

Ολγάκι, περαστικά και στον Χρήστο σου. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα!

Σας αφήνω! Τα λέμε αργότερα! Φιλιά!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

kale pou egrapse i natasa kai egw den to vlepw? eimai telios tifli telika.

Natasa mou bravo pantos poly eyxarista ta nea sou:)

loipon emena me peiran apo thn ekpaideutiki yphresia kai aurio paw se sxoleio antikatastatria yipiiiiiiii tha sxolaw stis 1.30 kai etsi tha eimai olh mera me to prigkipaki mou :):):)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...