Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Paros εχω μια ερωτηση... αυτα τα μικρα τουλια που ειναι για ενα - ενα κουφετο (θυμαμαι τις σουπερ κρεμαστες που ειχες κανει) σε τι μεγεθος ειναι????

Θα τα βρω στον Μαμμωνα? η πρεπει να κοιταξω αλλου???

Και ποσο καιρο πριν μπορω να τα φτιαξω??? χαλανε τα κουφετα???

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Olga μου δεν προσπαθεις να τον κανεις ενα χλιαρο ντουζακι;

ποσο ντεπον του εδωσες; αν το εβγαλε αμεσως μαλλον δεν θα το εχει αφομοιωσει ο οργανισμος του...

αλλα καντον ενα ντουζακι χλιαρο ..δεστον πως παει μετα παλι ο πυρετος κ αν δεις οτι δεν πεφτει θα ελεγα αν θες να του δωσεις λιγο παλι...

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

αυτο παω να κανω.Χλιαρο ντουζακι.Αμαν γαμωτο.Του ξεκινησα αμεσως μασκακι,θα του βαλω και εναν ορο να τραβηξω τις μυξουλες

Αχ Θεε μου ας μην κολλησει και ο Νικολας τουλαχιστον

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

αυτο παω να κανω.Χλιαρο ντουζακι.Αμαν γαμωτο.Του ξεκινησα αμεσως μασκακι,θα του βαλω και εναν ορο να τραβηξω τις μυξουλες

Αχ Θρρ μου ας μην κολλησει και ο Νικολας τουλαχιστον

Κανατε εμβολιο?μηπως ειναι απο αυτο γιατι κι εμας μας εκανε πυρετο απο το χεξα.

Τελικα τι χαρηκα ολονυκτια εχου,με παλι, τωρα προσπαθει ο πατερας της να την κοιμησει.πριν λιγο φυγαν ο κοσμος, ε που να κοιμηθουν ακουγαν φασαρια.ανε να δουμε ποτε θα μπουμε σε προγραμμα.Δεν αντεχω σημερα μεχει πεθανει η μεση μου!!!!!

Ολγιτσα περαστικα σας!!!!!

Κι αυριο εχω να ετοιμαστω για την θεσσαλονικη.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

οχι δεν καναμε εμβολιο.Μαλλον καμια ιωση μας κουβαλησε ο μπαμπας μας που ηρθε το σ/κ

Τον εκανα χλιαρο ντουζακι και τον εριξα τον πυρετο 37,6.Αντε να δουμε

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Καλημερα κοριτσια

Το μωρουλι μου παλι εχει 38,6.Του εδωσα ντεπον.Ελπιζω να μην το βγαλει

Κλειω μου αμα σου ξυπναει το βραδυ και θελει παιχνιδια γνωμη μου να μην της δινεις σημασια.Θα πρεπει να καταλαβει οτι το βραδυ ειναι μονο ωρα υπνου

Ειναι πιο ευκολο για σενα να το πετυχεις γιατι εχεις ενα παιδακι και δεν εχεις το αγχος μην σου ξυπνησει και το αλλο

tt7430777fltt.gif

2yPkp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείτε οτι δεν την παίζω . Την αφήνω στην κούνια όσο κάθεται και δεν γκρινιάζει (οχι πολύ) και την υπολοιπη ώρα προσπαθώ να την βοηθήσω να κοιμηθεί με χαδια , θηλασμό , σσσσσσσ . Αλλα οσες φορές το κάνει , περνάει 2ωρο πριν κοιμηθεί . Δυστυχως .

Ολγα περαστικούλια στο δικό σου .

Ξέρεις ποιο είναι το περίεργο ? Οτι μεχρι πριν το καλοκαίρι ξύπναγε 1 φορά μες τη νύχτα . Κοιμόταν 7ωρες σερι και μετα ενα 2ωρο ακόμη . Το καλοκαίρι ξυπναγε 3φορες αλλα ηταν και λογω ζεστης και αυτο το δραμα ξεκινησε τώρα τελευταία .

Καλημεραααα

ολγακι περαστικά!!!! Πρέπει να ήταν η βράδυα ..... Ανα 3 ωρες σχεδόν ξυπνιοι κ εμείς κ κλάμα κ ουρλιαχτα!!! Κ φυσικά δεν ξέρω τι είχε αλλά εκλαιγε όταν ήθελε να κανει πριτσακια. Πάλι καλά που έκατσε μαζί του ο μπαμπάς του κ κοιμήθηκα λίγο κ εγώ να βγάλω την μέρα σήμερα

Καλή μέρα είπα ;;;; ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...