Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα τρώει πορτοκάλι στη φρουτόκρεμα σχεδόν από την αρχή. Τους αρέσουν τα ξινά....μμμμμμμμμμμμμ Βρε λες να μας βρει τίποτα κακό;

εμάς τώρα μας έδωσε το οκ και περιμένω να βρω ντόπια, όλο ν. αφρικής πετυχαίνω

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Ηπατήτιδα Β, ακολουθεί, engerix, αν δεν κάνατε στην αρχή το εξαπλό και κάνατε το πενταπλό.

εμεις καναμε hexa αλλά το engerix σαν αναμνηστική δόση της ηπατίτιδας νομιζω

i1lzp2.png

Ρε κοριτσια φταιω εγω που γκρινιαζω?Μου ειπε πως θαναι εδω πριν να ερθουν τα ξαδερφια του.Τα μωρα κλαινε συνεχεια δεν ξερω τι να τα κανω , απο παρκο, σε καναπε, κουνια κλπ.Εχουν σκυλοβαρεθει.

Εγω ειμαι με τις πιτζαμες και περιμενω τον αλλο να παω να κανω ενα μπανιο και του ειπα να μην ερθει την ωρα που θαρθουν ολοι και με εγραψε φυσικα.Πειτε μου φταιω εγω να σηκωθω να φυγω?Αλλα τι να κανω πουχει παρει το αμαξι και μεσα ειναι το καροτσι?

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ρε κοριτσια φταιω εγω που γκρινιαζω?Μου ειπε πως θαναι εδω πριν να ερθουν τα ξαδερφια του.Τα μωρα κλαινε συνεχεια δεν ξερω τι να τα κανω , απο παρκο, σε καναπε, κουνια κλπ.Εχουν σκυλοβαρεθει.

Εγω ειμαι με τις πιτζαμες και περιμενω τον αλλο να παω να κανω ενα μπανιο και του ειπα να μην ερθει την ωρα που θαρθουν ολοι και με εγραψε φυσικα.Πειτε μου φταιω εγω να σηκωθω να φυγω?Αλλα τι να κανω πουχει παρει το αμαξι και μεσα ειναι το καροτσι?

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaax ποσο πολυ σε νιωθω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εισαι ο απολυτος ερωτας μου!!!!!!!!!!

Ο δικος μου Αποστολος! Ο δικος μου Αγγελος!

Κορίτσια μόλις γυρίσαμε απο την παιδίατρο . Ηταν γκρινιάρα σήμερα απο πριν , δεν ξέρω τι της εφταιγε , μαλλον κούραση , οπότε εβαλε τα κλάματα στην εξέταση , οταν ήρθε δε και το εμβόλιο ........ λες και την σφάζανε !!! Στρεσσαρίστηκε το μωράκι μου άσχημα σήμερα . :(:-(:-(

Τώρα θήλασε και κοιμήθηκε .

Εμας ενω τις δυο πρώτες δόσεις μας είχε κάνει το εξαπλό , τώρα μας έκανε το 5απλο . Γιατί άραγε ? :confused::confused::confused::confused:

Επίσης μέσα σε 24 μέρες πήραμε μόνο 55 γραμμάρια !!! Βέβαια η παίδίατρος δεν ανησύχησε . Μου είπε οτι συμβαίνει οταν ξεκινούν τις στερεές . Αλλα μόνο 55 ?

Κλειώ μου, η κόρη σου είναι μια κούκλα. Και στέκεται............ Ο δικός μου ο τεμπέλαρος ούτε που το έχει διανοηθεί.......

Σε ευχαριστώ Κατερίνα μου . Αλλα μου βγάζει το λάδι με την υπερκινητικότητα της . Απο μια μεριά ζηλεύω που τα μωράκια σας είναι ήσυχα και κοιμούνται και καλά το βράδυ . Κυρίως για το δεύτερο ........ μπορώ και να σας ματιάσω !!! :tongue:

Υδροχοάκι να σου ζήσει ο νεοφώτιστος .

εμάς τώρα μας έδωσε το οκ και περιμένω να βρω ντόπια, όλο ν. αφρικής πετυχαίνω

Εμένα μου είπε απο τον 7ο πορτοκάλι . Νωρίς-νωρις μου φαίνεται . Και να ξεκινήσω με την χορτόσουπα και κοτόπουλο και σε μια βδομάδα μοσχάρι .

Αυτά .

Διαφημίσεις

aaaaaaaaaa ta xw paiksei telios leme

o prigkipakos mou les kai to matiasane. oute mpimpero oute vizi thelei kai klama klama. tora ton evala karotsi kai ton esteila me to mpampa tou volta. pote den mou meine toso arga ksipnios ti sto kalo. kai xthes to vradi pali aipnies. kai to prwi eimouna kommatia sth douleia kai akoma den exw koimithi. lete na vgazei dontakia? mou rxete na arxisw na klaiw:(

pw pw kardoula ti ton epiase? elpizw na gyrisei koimismenos

emeis pali sa na 3anamphkame se programma (mhn to matiasw k egw) 9-8 me ena taisma gyrw stis 4-5

kala shmera eipe mpampampampa thn wra pou hr8e o nikos kai katourh8hke o xazompampas kai meta ton phra ligo na etoimastei kai arxise na klaiei h8ele to mpampa tou mhn ta parw

kala twra pou to 8ymh8hka...o loukas-andreas steketai monos tou??!!??? bravo!!!

i1lzp2.png

aaaaaaaaaa ta xw paiksei telios leme

o prigkipakos mou les kai to matiasane. oute mpimpero oute vizi thelei kai klama klama. tora ton evala karotsi kai ton esteila me to mpampa tou volta. pote den mou meine toso arga ksipnios ti sto kalo. kai xthes to vradi pali aipnies. kai to prwi eimouna kommatia sth douleia kai akoma den exw koimithi. lete na vgazei dontakia? mou rxete na arxisw na klaiw:(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Μας έχουν κακομάθει που κοιμούνται και ξεσυνηθίσαμε. Αχ, ελπίζω να είναι παροδικό.

pw pw kardoula ti ton epiase? elpizw na gyrisei koimismenos

emeis pali sa na 3anamphkame se programma (mhn to matiasw k egw) 9-8 me ena taisma gyrw stis 4-5

kala shmera eipe mpampampampa thn wra pou hr8e o nikos kai katourh8hke o xazompampas kai meta ton phra ligo na etoimastei kai arxise na klaiei h8ele to mpampa tou mhn ta parw

kala twra pou to 8ymh8hka...o loukas-andreas steketai monos tou??!!??? bravo!!!

Χαζομπαμπάδες..... Ο Δημητράκης έχει οξεία μπαμπακίαση, το άτιμο πλάσμα μόνο πάνω τους ηρεμεί. Ώρες ώρες μου έρχεται να βάλω τις φωνές:tongue::tongue::tongue:

τα μωρα μου καννα δωρο κοιμηθηκαν αφου ο μπεμπης ηπιε για πρωτη φορα στηθος και μετα 250 μλ γλα και η μπεμπα 20 λεπτα στηθος και 100 μλ γαλα.ουφφ!!!!αργησαν να ερθουν και τωρα καθονται εξω.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...