Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

πρίν από 21 λεπτά , kate82 είπε:

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα!

νατασα ευχομαι να τελειωσει η περιπετεια σας, να πανε ολα καλα και το μπεμπακι να ειναι παντα γερο κ δυνατο!

βαφτιστηκαμε! ολα πηγαν καλα, ο μικρος πλανταξε στο κλαμα απο τον κοσμο, που ολοι το πιανανε και τον περνανε και στο ντυσιμο μετα την βουτια...στην κολυμπηθρα δεν ειχε προβλημα...αλλα γενικα επεσε πολυ κλαμα

κοιμηθηκε μετα στην αγκαλια του μπαμπα 1 ωρα...

μας εκανε καλο καιρο απο τον μπουφε δεν εμεινε τιποτα απολυτως, τους αρεσε πολύ

αφου την επομενη μαγειρεψα! κ ελεγα θα φαμε οτι περισεψει απο την βαφτιση

οι μπομπο εξαφανιστηκανε (μου εμειναν μονο 10) και δεν ηρθανε ολοι! τι στο καλο 5-5 τις παιρνανε?? τα μπαλονακια ειναι μεγαλη επιτυχια τα πιτσιρικα ξετρελαθηκαν

αντε τελειωσε κ αυτο! να ειναι καλα το παιδακι μου υγιεστατο παντα και εμεις μαζι του να το χαρουμε κ να το φροντιζουμε!

θα σας βαλω φωτος οταν εχω καθ'ότι εγω δεν τραβηξα καμια...ο φωτογραφος μονο..μου ειπε σε 3 βδομαδες

φιλια

eNortjK1UjI3MLQwVrIGXDASqAKf21.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοπελες μου

Υδροχοακι να σου ζησει ο νεοφωτιστος!!!

Νατασα μη φοβασαι θα πανε ολα καλα! η σκεψη μου ειναι μαζι σου ,υπομονη και δυναμη!

Καρδουλα ειδα τις φωτο να το χαιρεσται το πανεμορφο σας αγγελουδι!!!

Κατερινακι να περασει γρηγορα ευχομαι! αντε μα τα κολωεμβολια που κανουμε στα παιδακια μας! Εμενα απ' το prevenar ενα ολολκηρο βραδυ εκανε πυρετο στιφογυρναγε και μετα, ανορεξια και τρεις με συνεχομενη γκρινια να μη καθεται ουτε αγκαλια μου το χω παρατηρησει το παιδι γινεται αλλιωτικο απ αυτο το εμβολιο γμτ! Αυτο το mmr ουτε εγω θελω να της το κανω με τπτ!!!!

Χτες παιδια πηγαμε σε κατι φιλους μας και περασαμε πολυ ωραια και η μικρουλα μου ηταν μες στη τρελη χαρα! Τα παιδια μενουν εξω απ την Αθηνα και εχουν κηπο, κοτουλες και σκύλο τρελαθηκε η μικρη και γω ζηλεψα την εξοχη!!

Αυτα παω να μαγειρεψω μπαμιες θα αργησει ο αντρουλης μου σημερα!!!!

N4Dwp2.png?3e5EjzTx

Γειααααααα

τρεχω λιγο αλλα που και που σας ριχνω καμια ματια να δω τι κανετε !!

Καρδουλα πολυ ομορφα ρε φιλεναδα ολα στη βαπτιση και τα χρωματα σουπερ και η μαμα και ο πριγκιπας λαμπατε !!!

συμπεθερααααααααααααααααααααααααα ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλε ππου σε πηγε ο συμπεθερος !!! θελω και εγω !!!!!! κλαψψψψψ

υδροχοακι !! να σας ζησει !!!!!!!!!!! να εινια γερος !!!!!!

καλα αυτο με τις μπομπο ..εγω λεω να τις κρατησω απο πριν καποιες που θελω

δεν θυμαμαι ποια ρωτοσε για το τι τρωμε αλλα οταν δεν εχουμε διαρροια ( που μια φορα το μηνα τελικα στανταρ θα εχουμε ..το βερεθηκα αυτο ) και ολο δινω δικαιολογια στα δοντια !!!

τρωμε ζυμαρικα, ρυζακι και τραχανα μας ειπε ναι αλλα ο μικρος ουτε που να τον βλεπει !! και εμενα το εκανε η γιαγια μου αλλα δεν ξερω πως ....αν και της μαμι με ολα αυτα τα διαφορα που εβαλε μεσα μου φαινεται πιο νοστιμος !! για πες ρε μαμι την συνταγη γιατι ειναι πολυ θρεπτικος ο τραχανας και θα ηθελα να τον τρωει !!!!

Μαρεσει να ταλαιπωριεμαι.

Δε φτανουν οι δουλειες ανοιξα και αλλες.

Φτιαχνω μακαρονοπιτα , ενω εκανα και γιγαντες.

Σοφακι πες του Μαριου πως ερχεται η Ελπιδα την Τεταρτη.

Α την φωναζω και Σπερανζα.

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

με ξεσηκώσατε και ψάχνω στο ίντερνετ συνταγές για τραχανά και ανακάλυψα ότι μπορείς να τον τρίψεις στο μούλτι αντί εκείνο το ειδικό κόσκινο που γρατζουνάει και τα χέρια

http://www.sintagespareas.gr/sintages/spitikos-traxanas.html

i1lzp2.png

Μαρεσει να ταλαιπωριεμαι.

Δε φτανουν οι δουλειες ανοιξα και αλλες.

Φτιαχνω μακαρονοπιτα , ενω εκανα και γιγαντες.

Σοφακι πες του Μαριου πως ερχεται η Ελπιδα την Τεταρτη.

Α την φωναζω και Σπερανζα.

σας περιμένουμε!! σας κρατησαμε και μπομπονιέρα!!

i1lzp2.png

η μακαρονόπιτα τι είναι πάλι;;

εγώ έκανα προχθές την αλευρόπιτα της όλγας, νόστιμη έγινε την τσακίσανε αλλά μετά που με ρωτούσαν τη συνταγή ξενέρωσαν που ήταν τόσο εύκολη...χα χα χα

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Μπραβο ρε νοικοκυρα - σαλονικια...

εγω οταν εκανα την αλευροπιτα της ολγας γελουσα μονη μου με τα χαλια της!! δεν τρωγοταν με τιποτα λεμε... ειχα βαλει πολυ ζυμη δεν ξερω τι εκανα.. χαλια ομως

mYQbp2.png

Μπραβο ρε νοικοκυρα - σαλονικια...

εγω οταν εκανα την αλευροπιτα της ολγας γελουσα μονη μου με τα χαλια της!! δεν τρωγοταν με τιποτα λεμε... ειχα βαλει πολυ ζυμη δεν ξερω τι εκανα.. χαλια ομως

κι εμένα την πρώτη φορά ήταν σαν τσιγαρόχαρτο δεν ήταν καλή, είναι θέμα ταψιού μάλλον

i1lzp2.png

http://sintagoulis.gr/tag/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1?stags=1&adv=1

Συμπεθερα!!!!!Εγω εκανα εναν συνδυασμο, εφτιαξα φυλλο μονη με μια μηχανη που εχω που ανοιγει φυλλο, και ανακαταεψα 4 αυγα, 1 φλυτζανι γαλα, 250 φετα, 150, γκουντα, αλλα δυο τυρια δεν τα θυμαμαι, που ειναι για μακαρονια, βαζεις οτι εχεις τελοσπαντων απο τυρι, και μισο κιλο μακαρονια χοντρα για παστιτσιο.και γινεται μια πιτα σαν τυροπιτα αλλα το μακαρονι την κανει πιο αφρατη.Την εφαγα μια φορα σε μια ταβερνα και μου αρεσε.ηα καθαυτη ειναι απο ηπειρο και την κανουν μονο με φετα.

Μια φορα εφτιαξα και δεν εμεινε ψιχουλο

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...