Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ βρε Κατερίνα...:-( περαστικά σας!!Πωπω το παιδάκι μωρέ...και εσένα σε καταλαβαίνω τί κούραση θα έχεις και πόση ανησυχία!

Ελεονώρα, εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις, να δίνεις φρουτόκρεμα το πρωί στις 10, έτσι μετά το μεσημεριανό θα πάει γύρω στις 13:30 με 14:00 η φρουτόκρεμα κατά τις 5:00 με 5:30 και το βραδυνό γάλα 9. Στον Νικόλα του έδινα πρωί φρουτόκρεμα και χόρταινε, η μπέμπα παρατήρησα ότι την χώνευε πολύ έυκολα και πείναγε στο 2ωρο..δοκίμασε το να δείς!

Καρδούλα, περαστικά στον άντρα σου!Η βάφτιση σας τέλεια και εσύ κούκλα...όσο για τον πρίγκηπα, δεν το συζητώ, ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ!!!

Βρε κορίτσια, με έχει φάει η ρουτίνα και βασικά η κούραση...δεν ξεκουράζομαι ποτέ. Το βράδυ η μπέμπα κοιμήθηκε συνεχόμενα αλλά ξύπνησε ο Νικόλας στις 3 και τον πήρα στο κρεββάτι μας γιατί δεν άντεχα να τον κανακεύω!

Αχ και τί δεν θα έδινα για έναν 8ωρο ύπνο χωρίς παιδάκια στα διπλανά δωμάτια...:D:D

Η μητέρα μου θα έρθει Τετάρτη πριν την βάφτιση και θα φύγουν Δευτέρα...ε καλά χάθηκε ρε γμτ να κάτσει λίγο παραπάνω? Δεν μπορώ να καταλάβω τί έχουν πάθει και οι δικοί μου..πολύ με εκνευρίζει και αυτή η φάση...αφού έρχεστε ρε γμτ κάτσε 1-2 μέρες...ουφ!!!

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ρυζι σχεδόν από την αρχή

κουσκούς και ζυμαρικά (αστράκι φιδέ πχ) από τον 8ο

τραχανά τρώμε αλλά χωρίς αυγά και γάλα (έφτιαξε η γιαγιά μου ειδικά για το μωρό) και του το δίνω το απόγευμα καμιά φορά αντί για κρέμα, τρελαίνεται

Σοφία πως το κάνατε χωρίς αυγα και γάλα ;Εκανε τώρα η μάνα μου αλλα τον κλασικό στείλε την συνταγή να της πω να κάνει και λίγο σκέτο για την μπέμπα...

mz6Up2.png

Θα πηδηχτω απο το παραθυρο δηλαδη αυτος ο αντρας μου δεν παιζεται ελεος δηλαδη.Του λεω εχω ραντεβου 3 η ωρα σε γιατρο για να ανοιξω καρτελα σε εμενα και την μικρη, μουχει παρει το αμαξι, εχει αφησει εδω το κινητο του, με παιρνει πριν δυο λεπτα απο το γραφειο αλλα δεν προλαβα να το σηκωσω και τωρα τον ψαχνω και δεν τον βρισκω και ειμαι μες τα νευρα.ακι θελω να ουρλιαξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα βρε κοριτσια εχω πολλα νευρα σημερα παρα πολλα.

Περιμενω και περιοδο μαλλον γιαυτο.Ειναι δυνατον να ψαχνω τον αντρα μου και ναναι σα να ψαχνω τον πρωθυπουργο μεχρι που πηρα εκει που ειχε και καλα συναντηση και μου λενε , ααα ευστρατια εσυ εισαι?λες και δεν το ακουγαν.

Ο δικος μου ουτε που ηξερε που ειναι το ραντεβου και τωρα θα παει λεει αυτος.Να δω αν του πουνε πως πρεπει ναμαι εγω τι θα κανει

PN8Qp2.png

csXep2.png

vre elita xalarwse kopela mou. mipws einai sto dromo kai erxete? mhn xaliese tora gia malakies.

οχι εκει ηταν και μια χαρα ξεραν οτι τον ψαχνω.αλλα μου τη δινει που οταν τον παρω αμεσως μολις με παρει μετα ξαφνικα εξαφανιζεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

ΝΑατασσουλα ευχομαι να πανε ολα καλα για το αντρακι σου!!!!!!!

Να ζησουν οι νεοφωτιστοι!!!!!!!

Εμεις ειπαμε 27 -8-2011, ΤΟΧΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ χαθηκε παλι.

Σημερα εχω να κανω μια γενικη, γιατι τελικα θα ερθουν το απογευμα τα ξαδερφια του αντρα μου.Αλλα αμα αργησει ναρθει θα το σκεφτω πολυ.Για αρχη καθαρισα το μπαλκονι για να μπορουμε να κατσουμε.Επειτα εχω ενα σκουπισμα και σφουγγαρισμα και λιγο τα μπανια.

Οσο μπορω γιατι οταν ταχω και παιζουν δε μπορω να μην τα βλεπω καθολου γιατι ολο και απο καπου ξεγλυστρανε και τα κηνυγαω , ειδικα ο Φραγκισκος ειναι ο μικρος εξερευνητης Ντορουλης!!!!!!

PN8Qp2.png

csXep2.png

Ασε πουχω υποψια πως θα το χασει το ραντεβου στο γιατρο και οχι τιποτα αλλο ειδα κι επαθα να το κλεισω γιατι ειναι στο ευγενιδειο πουναι πανεπιστημιακο.

Και αυτη στη γραμματεια εκανε μια ωρα να μου εξηγησει.

Το λεω γιατι ο αντρας μου εχει ενα θεμα με τη συνεπεια.Απο μικρος.

Στο γαμο την παρασκευη παραλιγο να παμε στον επομενο γαμο.Εγω και τα μωρα ειμασταν ετοιμοι και τον περιμεναμε.Επισης στο τραπεζι φτασαμε αφου κοψαν την τουρτα.Τοσο πολυ.

Αφου στη εκκλησια του λεω δεν πας μεσα να δεις αν ειμαστε στο σωστο γαμο μηπως αρχισε ο επομενος?Ε εκεινη την ωρα βγηκαν εξω τα νιογαμπρα να χαιρετησουν.Και δε φτανει αυτο, αλλα τα ριχνει και στο οτι καθυστερησαμε για τα μωρα που εγω ταχα ετοιμα δυο ωρες πριν.

Και τωρα που δεν εχει το κινητο μαζι δεν υπαρχει περιπτωση να παει στην ωρα

PN8Qp2.png

csXep2.png

Σοφία πως το κάνατε χωρίς αυγα και γάλα ;Εκανε τώρα η μάνα μου αλλα τον κλασικό στείλε την συνταγή να της πω να κάνει και λίγο σκέτο για την μπέμπα...

tha parw to apogeyma th giagia thlefwno ebale ntomata kremmydi piperia sigoura ti allo de 8ymamai, 8a th rwthsw kai 8a sou pw

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Αχ και τί δεν θα έδινα για έναν 8ωρο ύπνο χωρίς παιδάκια στα διπλανά δωμάτια...:D:D

Αχ και εγω . :-D:grin:

Εσυ έχεις και δύο . Εγω με ένα και τα έχω παίξει . Πότε θα ξανακοιμηθώ 8ωρο το βράδυ , οεο ?

Εντωμεταξυ απο την πολύ πίεση και χωρις καθόλου βοήθεια , δημιουργούνται και νευρα και τσακώνομαι και με τον αντρούλη μου .

πάντως έχετε δίκιο για τις κρέμες, εμείς που δεν τρώμε τακτικά, μια δυο φορές που τον άφησα σε άλλους και του δώσανε κρέμα, το βράδυ δεινοπάθησα γιατί δεν πεινούσε και κοιμήθηκε σχεδόν νηστικός με αποτέλεσμα να ξυπνήσει για φαί πάλι

Κι εμένα βαριέται να θηλάσει το βράδυ, μετά το ρυζάλευρο. Κοιμάται νηστικός σχεδόν. Λέτε να του το κόψω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...