Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

Mariamg26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

IoannaK 10/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

silbh 12/12/2010 ΔΑΝΑΗ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

paros99 12/12/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 12/06/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita ??/??/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

πρόσθεσα κι εγώ ημερομηνία!

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα!!

Εγω εχω προσεξει πως το απογευμα τα φρουτα τα τρωει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα... μια - δυο φορες που δεν μπορεσα να της δωσω πρωι και της εδωσα το απογευμα τα εφαγε μεσα σε πεντε λεπτα οοοοολα, ισως πειναει το απογευμα περισσοτερο τι να πω ... και σκεφτομαι μηπως το κανω μονιμα απογευματινο τα φρουτα.. λετε να πειραζει???

mYQbp2.png

Κοριτσάκια συνεχίζω να υποφέρω απο τα ξυπνήματα το βράδυ της μικρής , γιαυτο και χάθηκα .

Χρονια πολλά , εστω και καθυστερημένα , στις Σοφίες, Ελπίδες, Αγάπες και Νατασσούλα ευχομαι απο την καρδιά μου να πάνε όλα κατ'ευχήν .

Τα δικά μας τώρα .

Ε, εχουμε πρόβλημα με τον ύπνο και επίσης μεσα στην ημέρα θέλουμε να παίξουμε ολη την ώρα . Μπουσουλάμε , δοκιμάζουμε την φωνή μας , και τα καινούργια : σηκωνόμαστε και βγάζουμε την γλώσσα μας .(αλήθεια το κάνει κανένα άλλο μπεμπάκι αυτό ?)

Εβαλα και καινούργιες φωτό στο προφίλ .

Επίσης τρώμε και χορτόσουπα .

Καλημέρα και φιλιά σε όλες τις μανούλες .

Καλημέρα και από εμένα!!

Αχχ πολύ κούραση το ΣΚ...τώρα σπίτι μας και δεν πάμε πουθενάααααααα...από το 2011 και μετά πάλι!!Χαχαχαχα...

Νατάσσα μου, εύχομαι όλα να πηγαίνουν κατ΄ευχήν!!!

Ελεονώρα, εγώ δίνω την φρουτόκρεμα το απόγευμα, είναι πιο ευκολοχώνευτη για αυτό. Το μεσημέρι τί ώρα τρώει???

στις 10:00 τρώει φρτουτόκτεμα - κατα τις 11.30 γάλα 120μλ και κατα τις 3-3.30 το μεσημεριανό της..οπότε μετά 6.30 την φαριν λακτε που την ξεκίνησα τώρα... και είναι πιο βαριά από την κρέμα βανίλια ε????? οπότε το βράδυ δεν μου τρώει πολύ 130 μαξ γύρω στις 10.30 εσάς?????

lX5Hp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!

Καταρχην να ευχηθω καλη επιτυχια στην Νατασσα, σας σκεφτομαστε ολοι , ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!!!

Να μας ζησουν τα μωρακια που βαφτιστηκαν το σκ!!!!!!

Εγω κανονικα σημερα θα πηγαινα 1η μερα στην δουλεια, αλλα εχω τον Αλκη απο το Σαββατο να ψηνεται στον πυρετο χτυπησαμε 39,4 εχτες το βραδυ και ειμαι 2 νυχτες αυπνη και ολα αυτα μετα το mmr βγαλαμε και σπυθουρακια στην ουσια σαν να περναμε ελαφρα την ιλαρα καλα το φοβομουνα εγω το παλιοεμβολιο και δεν το ειχα κανει μεχρι τωρα, στην μικρη θα το σκεφτω πολυ σοβαρα ποτε και αν θα το κανω, χαλια το παιδι μου ανεβαζει πυρετο ανα τετραωρο ο οποιος δεν πεφτει και ευκολα με φαρμακα:(:(

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Κορίτσια, καλημέρα!

Καταρχήν, Νατάσσα, εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχεις τα καλύτερα νέα να μας πεις και αυτή η ταλαιπωρία να είναι η τελευταία που περνάτε!

Επίσης, χρόνια πολλά σε όλες τις εορτάζουσες της Παρασκευής, μαμάδες και κόρες! Να είστε γερές και χαρούμενες όλες!

Εμείς δεν έχουμε καν'ένα συγκλονιστικό νέο. Κάθε μέρα βουτάω το καρότσι κι από μερικές σακούλες και τρέχω για αλλαγές... Είμαι σε καλό δρόμο, έχω συγκεντρώσει ωραία πραγματάκια γι' αυτόν το χειμώνα, αλλά και για τον επόμενο - μη σας πω και για το μεθεπόμενο...

Η μικρή από την άλλη παρουσιάζει μεγάλες διακυμάνσεις στη διάθεσή της. Μια έχει τρελά κέφια και τότε είναι σκέτη απόλαυση και μια έχει τέτοια γκρίνια, μα ΤΕΤΟΙΑ γκρίνια!!! Ο άντρας μου μερικές φορές δεν αντέχει και για να την κάνει να σταμάτησει πριν προλάβω να το πάρω χαμπάρι, τη βάζει με την πάνα στο καρότσι και τη γυρνάει στη γειτονιά, για να μην μουρμουράει άλλο! Νομίζω πως είναι επειδή δεν κοιμάται καλά μέσα στη μέρα τελευταία... Τι να πεις;

Επίσης, από χτες αυτό που σας έλεγα πως έχει με το λαιμό της είναι πάλι πιο έντονο, ενώ πήγαινε να στρώσει. Πολύ σωστά το είχε πει η Νατάσσα, ο γιατρός μας είχε πει πως είναι λαρυγγομαλακία, που δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Αλλά είναι τρομακτικό μερικές φορές να την ακούς, είναι να να μην της φτάνει η ανάσα και κάνει λαρυγγισμούς... Ελπίζω να μη χρειαστεί λαρυγγοσκόπηση, μας είχε πει ότι ίσως μας βάλει να κάνουμε για να αποκλείσουμε όλα τα άλλα - πολύποδες, μεμβράνες και άλλα ανατομικά...

Επίσης, δεν έχω και τρελά κέφια σήμερα...

Υδροχοάκι, πώς πήγε η βάφτιση; Βάφτιζε και κάνα άλλο κοίτσάκι και το ξεχνάω;

eNortjKzUjI0MLAwsFSyBlwwFV4Czw,,77.png

Geia sas koritsakia mou

Natasa mou i skepsi mas kai oi proseuxes mas einai konta sas. Perimenoume nea sas.

Kai edw exei pesei nista. Xthes eixa ton antra mou arwsto kai se kapoia fasi apo to vikse vikse mou ksipnise kai to prigkipa kai den koimotan me tpt meta. Mexri tis 5 to prwi to paleva alla tpt ithele paixnidia kai nistaze tautoxrona kai afiste ouf. Kai simera sth douleia enoite sernome.

Oso gia ta frouta pou legate emeis trome apogeuma ta frouta me simvouli tou paidiatrou apo thn arxh giati einai pio elafria kai farin lacte to prwi

Διαφημίσεις

Κορίτσια ζυμαρικά ,ρύζι,κουσκους,τραχανά τρώτε κατι από αυτα;Αν ναι από πότε σας είπε ο παιδίατρος ;

ρυζι σχεδόν από την αρχή

κουσκούς και ζυμαρικά (αστράκι φιδέ πχ) από τον 8ο

τραχανά τρώμε αλλά χωρίς αυγά και γάλα (έφτιαξε η γιαγιά μου ειδικά για το μωρό) και του το δίνω το απόγευμα καμιά φορά αντί για κρέμα, τρελαίνεται

i1lzp2.png

πάντως έχετε δίκιο για τις κρέμες, εμείς που δεν τρώμε τακτικά, μια δυο φορές που τον άφησα σε άλλους και του δώσανε κρέμα, το βράδυ δεινοπάθησα γιατί δεν πεινούσε και κοιμήθηκε σχεδόν νηστικός με αποτέλεσμα να ξυπνήσει για φαί πάλι

i1lzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...