Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Cafe Φεβρουάριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!

NatasaZ κουράγιο, όλα θα πάνε καλά!

Μία ερώτηση στις πιο έμπειρες μαμάδες΄ υπάρχει περίπτωση ο μικρός μου από τώρα να λέει "μαμά" και να το εννοεί? Πολλές φορές λέει ''μα μα μα..." (χθες είπε και "μπα''), μερικές φορές όμως όταν του λέω "ναι?" είναι σαν να απαντάει καθαρά "μαμά". Τι να κάνω, να τρελαθώ τώρα ή να περιμένω?

Λιγο πολυ ολα λενε τωρα αν το λενε συνειδητα?Κια μενα η μικρη οταν θελει να την παρω με κοιταει κλαιει καιλεει μα ντα μαμα.

Επισης οταν θελει να την κοιταξει ο πατερας της λεει καθαρα μπαμπα.και του γελαει.

Νατασσουλα ολα να πανε καλα για το αγορακι σου, μην στεναχωριεσαι, καλη δυναμη και σιδερενιο το παλικαρακι, να μην ταλαιπωριεται

PN8Qp2.png

csXep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 19,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• elita

2468

• mummycool

2062

• giota!

1218

• katerina23

1174

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φιλεναδιτσες μου τι κανετε? επιστρεψαμε, περασαμε τελεια.. η μικρη ξετρελαθηκε της αρεσε πολυυυυ στην παιδικη πισινα αλλα και ολο το συγκροτημα πολυ καλο... τωρα διακοπες τελος, λεμε και εμεις καλο χειμωνα...χαχαχαααα εγω μπανιο δεν πολυ εκανα κρυωνα βρε κοριτσια αλλα ο λαμπρος και η μικρη δεν καταλαβαινουν απο κρυο.... αυτοι στην πισινα λοιπον και εγω με το καφεδακι μου!!

Ειμαι μεγαλη γαιδουρα, ξεχασα να ευχηθωωωω.... Σοφιες.... μαμμυ και υδροχοακι... σοφακι της ελεονωρας... αγαπη της ριας ... και ξεχναω καμια αλλη ???? Χρονια πολλα και γεματα με χαρες!!!!!!!

Νατασουλα μεσα απο την καρδια μου οοοολα να πανε καλα... και σιγουρα θα πανε, θα δεις.. οποτε μπορεις πες μας νεα σου....

Αυτα για την ωρα... παω να κανω καμια δουλεια, μαζευτηκαν τα απειρα ρουχα για πλυσιμο.. και θα τα πουμε...

mYQbp2.png

Πριγκηπα εισαι θεος λεμε!!! Αλλα και η μαμα καλη ηταν με το απλα καλο φορεμα της (:tongue:)...

Αντε καλο χειμωνα και αμα θες τριημερο εχω καλη προταση χαχαχαχα...

Ααααααααααααααα Σοφιαααααααα και περιοδος τελικα δεν μου ηρθε... μονο κατι καφε... και ειχα και το Λαμπρο να μου λεει συνεχως λες??? Μπρρρρ τι λες ανθρωπε μου, μην με αγριευεις λεμε....

mYQbp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλημερουδια και καλή εβδομάδα!!!!!

Ελπίζω να πήγαν όλα καλά το ΣΚ με τις βαπτίσεις!

Νατάσα μου, περιμένουμε νέα σου για το αντράκι σου αν και είμαι σίγουρη οτι όλα πήγαν καλά!!!

Εγώ χάθηκα πάλι, το ΣΚ γίνεται χαμός....

Κανονίστε συνάντηση λέμε....

Φιλάκια!!!!!!!!

EIXrp2.png

Αγγελική ήρθες και ομόρφυνες τη ζωή μας!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!

Σέρνομαι πάλι.... συνέχεια ξυπνούσε το βράδυ τι θα την κάνω?????

Περιμένουμε και τα αποτελέσμα του θυροειδή+σιδήρου και μετά βλέπουμε....

Το βράδυ δεν μου πίνει πολύ γάλα... στις 6.30το απόγευμα της δίνω φαριν λακτε .. μήπως να της την δίνω το πρωί +το απόγευμα να δίνω τα φρουτάκια?????

εσείς πώς τα δίνετε??? + τρώνε ποσότητες???? γιατί εμένα δείχνει ότι δεν πεινάει...

lX5Hp3.png

riaili 19/06/2010 ΑΓΑΠΗ

georgiab 15/08/2010 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ek31 21/08/2010 ΜΙΧΑΛΗΣ

ramonitsa 25/08/2010 ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ

mummycool 05/09/2010 ΜΑΡΙΟΣ

Cate 05/09/2010 ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εleonora2 12/09/2010 ΣΟΦΙΑ

kardoula 12/09/2010 ANΔΡΕΑΣ

ydroxoaki 18/09/2010 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Πανουλης junior)

Mariamg26/09/2010 ΜΑΡΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

jend 26/09/2010 ΓΡΗΓΟΡΗΣ

inka 03/10/2010 ΘΕΟΔΩΡΑ (Ντορινα)

IoannaK 10/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

giota 24/10/2010 ΝΕΦΕΛΗ

silbh ??/??/2010 ΔΑΝΑΗ

Litsaki19 07/11/2010 ΑΓΓΕΛΙΚΗ

paros99 12/12/2010 ΑΝΔΡΕΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ

katerina23 29/5/2011 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Χριστιανα)

olga79 12/06/2011 ΧΡΗΣΤΟΣ & ΝΙΚΟΛΑΣ

elita ??/??/2011 ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ & ΕΛΠΙΔΑ

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα και από εμένα!!

Αχχ πολύ κούραση το ΣΚ...τώρα σπίτι μας και δεν πάμε πουθενάααααααα...από το 2011 και μετά πάλι!!Χαχαχαχα...

Νατάσσα μου, εύχομαι όλα να πηγαίνουν κατ΄ευχήν!!!

Ελεονώρα, εγώ δίνω την φρουτόκρεμα το απόγευμα, είναι πιο ευκολοχώνευτη για αυτό. Το μεσημέρι τί ώρα τρώει???

eNortjKzUjI0NDWxMFSyBlwwFXcC0Q,,92.pngeNortjKzUjI0NLGwMFayBlwwFYsC1g,,37.png

Καλημέρα κορίτσια!!Σήμερα έχουμε ένα καιρό οτι να΄'ναι μια συννεφιά για βροχή και μια ήλιο!

Νατάσα εύχομαι όλα να πήγαν καλά περιμένουμε νέα σου..

Καρδούλα ο πριγκιπάκος κούκλος αλλα και η μαμά !Καλά τι ωραία πράγματα έκανες και χρώματα σούπερ!

Ελεωνόρα εγώ που τα έχω δώσει και ανάποδα δηλαδή το πρωί φαριν λακτε και απόγευμα φρούτα δεν είδα καμια διαφορά στην ποσότητα από το γάλα ,δοκίμασε τι να πω μπορεί να πιάσει.

Κορίτσια η δικιά μου κάνει συνέχει αενω παίζει έναν ήχο σαν να σφίγγεται δεν κακά αλλα κάνει τον ήχο αυτόν είναι ανησυχητικό λέτε ή απλά το κάνει όπως και τα μα και μπα

mz6Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...